Reklama

Logo BBC Earth BBC Earth program TV na 23 maja 2020 - ramówka, emisje

06:00 Ścigając wodne potwory - Seria 2, odc. 9

( 2017 ) Czas: 60min.

Głęboko w wodach Amazonki żyje kreatura, której nie wyobrażacie sobie w najgorszych koszmarach. To ryba-wampir. Cyril dołącza do ryzykownej ekspedycji, by wytropić tego potwora. 9/12

Reżyseria: Cyril Chauquet , Geoffrey Uloth

Obsada: Cyril Chauquet

Godziny emisji Ścigając wodne potwory

07:00 Afryka - Seria 1, odc. 3

Dokument ( UK 2013 ) Czas: 60min.

W Kongo sprytne szympansy podbierają miód pszczołom, wykorzystując długi kawałek gałęzi do otwarcia ich gniazda. 3/5

Reżyseria: Felicity Egerton

Godziny emisji Afryka

08:00 Cudowny świat maluchów - Seria 1, odc. 3

( 2018 ) Czas: 60min.

Program poświęcony analizie rozwoju dzieci. W odcinku przyjrzymy się m.in. bardzo ważnemu etapowi, jakim jest raczkowanie. Według najnowszych badań powoduje ono zmiany w postrzeganiu świata i uświadamia istnienie zagrożeń. 3/3

Reżyseria: Serena Davies , Helen Sage

Godziny emisji Cudowny świat maluchów

09:00 Giganty inżynierii - Seria 1, odc. 2

Dokument ( UK 2012 ) Czas: 60min.

Obserwujemy rozbiórkę platformy wiertniczej na Morzu Północnym. Wiele jej elementów zostanie wykorzystanych ponownie. 2/3

Godziny emisji Giganty inżynierii

10:00 Szpiedzy wśród zwierząt - Seria 2, odc. 3

( UK 2019 ) Czas: 60min.

Druga seria programu dokumentalnego wykorzystującego specjalnie skonstruowane atrapy zwierząt wyposażone w kamery. Nasi szpiedzy wyglądają i zachowują się jak zwierzęta, dołączają do stad i dzięki nim od środka przyglądamy się codziennemu życiu fauny. 3/4

Reżyseria: John Downer

Obsada: David Tennant

Godziny emisji Szpiedzy wśród zwierząt

Reklama

11:00 Pociągiem dookoła świata - Seria 1, odc. 2

( UK 2019 ) Czas: 60min.

Aktor Tony Robinson kontynuuje swoją podróż przez Indie i Birmę. Wykorzystuje okazję, by przejść się na najstarszy targ w Dehli oraz przejechać himalajską koleją górską. 2/6

Reżyseria: Michael Massey

Obsada: Tony Robinson

Godziny emisji Pociągiem dookoła świata

12:00 Dr Sanjay Gupta: w poszukiwaniu dobrego życia - Seria 1, odc. 5

( 2019 ) Czas: 55min.

Tradycyjna hinduska medycyna jest coraz bardziej popularna wśród ludzi zachodu. Dr Sanjay Gupta wybiera się do Indii, by poznać tajniki ajurwedy oraz jogi. 5/6

Reżyseria: Doug Shultz

Obsada: Sanjay Gupta

Godziny emisji Dr Sanjay Gupta: w poszukiwaniu dobrego życia

12:55 Wyścig przez świat - Seria 1, odc. 6

( 2019 ) Czas: 65min.

Po przemierzeniu niemal 20 tysięcy kilometrów, dwóch kontynentów, 21 krajów i czterech mórz uczestnicy wreszcie mają metę w zasięgu wzroku. Przed nimi ostatni etap wyścigu. 6/6

Reżyseria: Rob Fisher

Obsada: John Hannah

Godziny emisji Wyścig przez świat

14:00 Sztuczna inteligencja w służbie zdrowia - Seria 1, odc. 1

( 2018 ) Czas: 60min.

Jesteśmy świadkami rewolucji w opiece zdrowotnej. Firma Babylon Health twierdzi, że w stawianiu diagnozy komputery i sztuczna inteligencja są w stanie zastąpić lekarzy pierwszego kontaktu. 1/1

Godziny emisji Sztuczna inteligencja w służbie zdrowia

15:00 Pierwszy Brytyjczyk: sekret sprzed 10 tysięcy lat

Czas: 60min.

Naukowcy odkrywają tajemnice najstarszego kompletnego szkieletu znalezionego na terenie Wielkiej Brytanii. Cheddar Man był jednym z pierwszych ludzi, którzy przybyli tam u schyłku epoki lodowcowej, około 10 tysięcy lat temu. Choć jego szczątki odnaleziono sto lat temu, wiedzieliśmy o nim niewiele.

Godziny emisji Pierwszy Brytyjczyk: sekret sprzed 10 tysięcy lat

16:00 Zaufaj lekarzowi - Seria 1, odc. 1

( UK 2013 ) Czas: 60min.

Czy można być zdrowym będąc tęgim? Zespół specjalistów stara się odpowiedzieć na to i kilka innych ważkich pytań. 1/3

Reżyseria: Rob Liddell

Obsada: Michael Mosely , Chris Van Tullechan , Gabriel Weston , Saleyha Ahsan

Godziny emisji Zaufaj lekarzowi

17:00 W okowach mrozu - Seria 7, odc. 4

Dokument ( United Kingdom 2019 ) Czas: 60min.

Sue planuje dłuższą wyprawę i zabezpiecza swoje obozowisko. Tymczasem Jessie startuje w wyczerpującym wyścigu psich zaprzęgów, a rodzina Hailstonów przygotowuje się na nadchodzącą nawałnicę. 4/19

Obsada: Sue Aikens , Glenn Villeneuve , Jessie Holmes , Agnes Hailstone , Chip Hailstone

Godziny emisji W okowach mrozu

18:00 W okowach mrozu - Seria 7, odc. 5

Dokument ( United Kingdom 2019 ) Czas: 60min.

Sue naprawia swoją chatę. Tymczasem DeWilde zastawia sieci, a poturbowany w wypadku Chip otrzymuje pomoc medyczną. Jessie zajmuje się swoimi młodymi psami. 5/19

Obsada: Sue Aikens , Glenn Villeneuve , Jessie Holmes , Agnes Hailstone , Chip Hailstone

Godziny emisji W okowach mrozu

19:00 W okowach mrozu - Seria 7, odc. 6

Dokument ( United Kingdom 2019 ) Czas: 60min.

Sue wciąż naprawia swoją chatę. Ricko z synem jadą do rodzinnego domu.Tymczasem Jessie zbiera drewno na opał, a Hailstonowie polują na piżmaki. 6/19

Obsada: Sue Aikens , Glenn Villeneuve , Jessie Holmes , Agnes Hailstone , Chip Hailstone

Godziny emisji W okowach mrozu

20:00 Żegnaj Cassini - Witaj Saturnie - Żegnaj Cassini - Witaj Saturnie

( UK 2017 ) Czas: 60min.

Miliony kilometrów od domu bezzałogowa sonda kosmiczna Cassini zakończyła swoją bardzo owocną misję eksploracji Saturna. Przez 13 lat dostarczała informacji na temat kosmosu, gigantycznych lodowych gejzerów Saturna, ukrytych podziemnych oceanów, atmosfery i wspaniałych pierścieni tej planety. 1/1

Reżyseria: Toby Macdonald

Godziny emisji Żegnaj Cassini - Witaj Saturnie

Reklama

21:00 Giganty inżynierii - Seria 1, odc. 2

Dokument ( UK 2012 ) Czas: 60min.

Obserwujemy rozbiórkę platformy wiertniczej na Morzu Północnym. Wiele jej elementów zostanie wykorzystanych ponownie. 2/3

Godziny emisji Giganty inżynierii

22:00 Pociągiem dookoła świata - Seria 1, odc. 2

( UK 2019 ) Czas: 60min.

Aktor Tony Robinson kontynuuje swoją podróż przez Indie i Birmę. Wykorzystuje okazję, by przejść się na najstarszy targ w Dehli oraz przejechać himalajską koleją górską. 2/6

Reżyseria: Michael Massey

Obsada: Tony Robinson

Godziny emisji Pociągiem dookoła świata

23:00 Pierwszy Brytyjczyk: sekret sprzed 10 tysięcy lat

Czas: 60min.

Naukowcy odkrywają tajemnice najstarszego kompletnego szkieletu znalezionego na terenie Wielkiej Brytanii. Cheddar Man był jednym z pierwszych ludzi, którzy przybyli tam u schyłku epoki lodowcowej, około 10 tysięcy lat temu. Choć jego szczątki odnaleziono sto lat temu, wiedzieliśmy o nim niewiele.

Godziny emisji Pierwszy Brytyjczyk: sekret sprzed 10 tysięcy lat

00:00 Wyścig przez świat - Seria 1, odc. 6

( 2019 ) Czas: 70min.

Po przemierzeniu niemal 20 tysięcy kilometrów, dwóch kontynentów, 21 krajów i czterech mórz uczestnicy wreszcie mają metę w zasięgu wzroku. Przed nimi ostatni etap wyścigu. 6/6

Reżyseria: Rob Fisher

Obsada: John Hannah

Godziny emisji Wyścig przez świat

01:10 Dr Sanjay Gupta: w poszukiwaniu dobrego życia - Seria 1, odc. 5

( 2019 ) Czas: 50min.

Tradycyjna hinduska medycyna jest coraz bardziej popularna wśród ludzi zachodu. Dr Sanjay Gupta wybiera się do Indii, by poznać tajniki ajurwedy oraz jogi. 5/6

Reżyseria: Doug Shultz

Obsada: Sanjay Gupta

Godziny emisji Dr Sanjay Gupta: w poszukiwaniu dobrego życia

02:00 W okowach mrozu - Seria 7, odc. 4

Dokument ( United Kingdom 2019 ) Czas: 60min.

Sue planuje dłuższą wyprawę i zabezpiecza swoje obozowisko. Tymczasem Jessie startuje w wyczerpującym wyścigu psich zaprzęgów, a rodzina Hailstonów przygotowuje się na nadchodzącą nawałnicę. 4/19

Obsada: Sue Aikens , Glenn Villeneuve , Jessie Holmes , Agnes Hailstone , Chip Hailstone

Godziny emisji W okowach mrozu

03:00 W okowach mrozu - Seria 7, odc. 5

Dokument ( United Kingdom 2019 ) Czas: 50min.

Sue naprawia swoją chatę. Tymczasem DeWilde zastawia sieci, a poturbowany w wypadku Chip otrzymuje pomoc medyczną. Jessie zajmuje się swoimi młodymi psami. 5/19

Obsada: Sue Aikens , Glenn Villeneuve , Jessie Holmes , Agnes Hailstone , Chip Hailstone

Godziny emisji W okowach mrozu

03:50 W okowach mrozu - Seria 7, odc. 6

Dokument ( United Kingdom 2019 ) Czas: 50min.

Sue wciąż naprawia swoją chatę. Ricko z synem jadą do rodzinnego domu.Tymczasem Jessie zbiera drewno na opał, a Hailstonowie polują na piżmaki. 6/19

Obsada: Sue Aikens , Glenn Villeneuve , Jessie Holmes , Agnes Hailstone , Chip Hailstone

Godziny emisji W okowach mrozu

04:40 Pierwszy Brytyjczyk: sekret sprzed 10 tysięcy lat

Czas: 55min.

Naukowcy odkrywają tajemnice najstarszego kompletnego szkieletu znalezionego na terenie Wielkiej Brytanii. Cheddar Man był jednym z pierwszych ludzi, którzy przybyli tam u schyłku epoki lodowcowej, około 10 tysięcy lat temu. Choć jego szczątki odnaleziono sto lat temu, wiedzieliśmy o nim niewiele.

Godziny emisji Pierwszy Brytyjczyk: sekret sprzed 10 tysięcy lat

05:35 Ziemia 2050 - Seria 2, odc. 14

( 2016 ) Czas: 25min.

Rozwój technologii rewolucjonizuje nie tylko nasze życie, lecz także wiele dziedzin sztuki. Gospodarz programu Chuck Pell prezentuje dzieła sztuki stworzone wyłącznie przez komputery. 14/26

Godziny emisji Ziemia 2050

Reklama

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji BBC Earth

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Earth umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2020-05-23. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla BBC Earth. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2020-05-23 dla kanału BBC Earth można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Earth umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Earth. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2020 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info
Serwis działa na serwerach dhosting
Do góry