Reklama

Logo BBC Earth BBC Earth program TV na 25 maja 2020 - ramówka, emisje

06:00 Miasta tętniące życiem - Seria 1, odc. 2

( 2017 ) Czas: 65min.

Miasto Meksyk to ogromna metropolia, którą zamieszkuje ponad 22 milionów ludzi. Żyją oni w ogromnym skupisku zlokalizowanym w strefie trzęsień ziemi. Mieszkańców cechuje jednak hart ducha, który pomaga im przezwyciężać przeciwności losu. 2/4

Reżyseria: Ad Ahmed

Godziny emisji Miasta tętniące życiem

07:05 Stacja polarna - zanim pęknie lód

Dokument ( 2017 ) Czas: 60min.

Zespół dziewięćdziesięciu architektów, inżynierów, hydraulików i mechaników z całego świata próbuje przenieść najnowocześniejszą amerykańską bazę badawczą w Antarktyce. Pokrywa lodowa zaczyna pękać i baza może podryfować na ogromnej krze.

Godziny emisji Stacja polarna - zanim pęknie lód

08:05 Życie na pustkowiu - Seria 6, odc. 8

( 2018 ) Czas: 50min.

Podróżnik Ben Fogle wybiera się do Brazylii, by odwiedzić pochodzącego ze Szkocji Chrisa, który zdecydował się zamieszkać w dżungli nad Amazonką. 8/8

Reżyseria: Suzy Boyles

Godziny emisji Życie na pustkowiu

08:55 Dzika Tajlandia - Seria 1, odc. 1

( UK 2016 ) Czas: 60min.

Południowa Tajlandia słynie z przepięknych krajobrazów i wspaniałej przyrody — ale z dala od popularnych turystycznych szlaków znajduje się miejsce, w którym duchowość przenika każdy aspekt życia. 1/3

Reżyseria: Lara Bickerton

Godziny emisji Dzika Tajlandia

09:55 Wyścig przez świat - Seria 1, odc. 6

( 2019 ) Czas: 60min.

Po przemierzeniu niemal 20 tysięcy kilometrów, dwóch kontynentów, 21 krajów i czterech mórz uczestnicy wreszcie mają metę w zasięgu wzroku. Przed nimi ostatni etap wyścigu. 6/6

Reżyseria: Rob Fisher

Obsada: John Hannah

Godziny emisji Wyścig przez świat

Reklama

10:55 Uzależnieni od przyjemności - Seria 1, odc. 3

Dokument ( 2012 ) Czas: 60min.

Palenie tytoniu dało początek Imperium Brytyjskiemu - i stworzyło pokolenie ludzi uzależnionych. 3/4

Reżyseria: Nick Shoolingin-Jordan

Godziny emisji Uzależnieni od przyjemności

11:55 Pociągiem dookoła świata - Seria 1, odc. 2

( UK 2019 ) Czas: 60min.

Aktor Tony Robinson kontynuuje swoją podróż przez Indie i Birmę. Wykorzystuje okazję, by przejść się na najstarszy targ w Dehli oraz przejechać himalajską koleją górską. 2/6

Reżyseria: Michael Massey

Obsada: Tony Robinson

Godziny emisji Pociągiem dookoła świata

12:55 Miasta tętniące życiem - Seria 1, odc. 2

( 2017 ) Czas: 60min.

Miasto Meksyk to ogromna metropolia, którą zamieszkuje ponad 22 milionów ludzi. Żyją oni w ogromnym skupisku zlokalizowanym w strefie trzęsień ziemi. Mieszkańców cechuje jednak hart ducha, który pomaga im przezwyciężać przeciwności losu. 2/4

Reżyseria: Ad Ahmed

Godziny emisji Miasta tętniące życiem

13:55 W okowach mrozu - Seria 4, odc. 18

Dokument ( United Kingdom 2016 ) Czas: 60min.

Mieszkańcy Alaski muszą dobrze wykorzystać ciepłe dni, by przygotować się do nadchodzących mrozów. Hailstonowie rozpoczynają sezon letnich zbiorów - szukają jaj mew. 18/14

Obsada: Sue Aikens , Jessie Holmes , Glenn Villaneuve

Godziny emisji W okowach mrozu

14:55 W okowach mrozu - Seria 4, odc. 19

Dokument ( United Kingdom 2016 ) Czas: 55min.

Mieszkańcy Alaski muszą upewnić się, że są gotowi na ekstremalne zimno, które wkrótce nadejdzie. 19/14

Obsada: Sue Aikens , Jessie Holmes , Glenn Villaneuve

Godziny emisji W okowach mrozu

15:50 Skarby przeszłości i ich tajemnice - Seria 4, odc. 5

( UK 2017 ) Czas: 60min.

Archeologiczne dochodzenie w sprawie tajemnicy biblijnej opowieści o dziesięciu plagach egipskich. Naukowcy badają, czy w starożytnym Egipcie rzeczywiście istniały rzeki krwi i plagi szarańczy. 5/8

Reżyseria: Nick Hardie

Godziny emisji Skarby przeszłości i ich tajemnice

16:50 Plemiona, zwierzęta i ja - Seria 2, odc. 1

( UK 2017 ) Czas: 65min.

Gordon Buchanan, operator filmowy specjalizujący się w rejestrowaniu życia fauny, odwiedza dzikie plemiona, które koegzystują z niebezpiecznymi zwierzętami. Na Wyspach Salomona obserwuje podwodne polowania autochtonów, którzy nurkują w oceanie pełnym wygłodniałych rekinów. 1/3

Reżyseria: Rachael Kinley

Godziny emisji Plemiona, zwierzęta i ja

17:55 Pociągiem dookoła świata - Seria 1, odc. 2

( UK 2019 ) Czas: 55min.

Aktor Tony Robinson kontynuuje swoją podróż przez Indie i Birmę. Wykorzystuje okazję, by przejść się na najstarszy targ w Dehli oraz przejechać himalajską koleją górską. 2/6

Reżyseria: Michael Massey

Obsada: Tony Robinson

Godziny emisji Pociągiem dookoła świata

18:50 Zabójcza sześćdziesiątka - Seria 2, odc. 1

Dokument ( UK 2010 ) Czas: 30min.

Steve Backshall jedzie na Półwysep Kalifornijski. Zobaczy tu owada, polującego na ptaszniki, oraz grzechotnika. 1/20

Reżyseria: James Brickell

Godziny emisji Zabójcza sześćdziesiątka

19:20 Zabójcza sześćdziesiątka - Seria 2, odc. 2

Dokument ( UK 2010 ) Czas: 30min.

W Kanadzie Steve ujrzy węgorza wilczego oraz wielką ośmiornicę z Pacyfiku. Wybierze się też oglądać orki - z pokładu niewielkiej łódeczki... 2/20

Reżyseria: James Brickell

Godziny emisji Zabójcza sześćdziesiątka

Reklama

19:50 Dzika Tajlandia - Seria 1, odc. 1

( UK 2016 ) Czas: 60min.

Południowa Tajlandia słynie z przepięknych krajobrazów i wspaniałej przyrody — ale z dala od popularnych turystycznych szlaków znajduje się miejsce, w którym duchowość przenika każdy aspekt życia. 1/3

Reżyseria: Lara Bickerton

Godziny emisji Dzika Tajlandia

20:50 Życie na pustkowiu - Seria 7, odc. 1

( 2019 ) Czas: 65min.

Po sześciu latach podróżowania po całym świecie Scott i Casey postanowili przeznaczyć wszystkie oszczędności na założenie szkoły kitesurfingu na peruwiańskim wybrzeżu. Ben odwiedza ich, by poznać przyczyny tej odważnej decyzji. 1/12

Obsada: Ben Fogle

Godziny emisji Życie na pustkowiu

21:55 W okowach mrozu - Seria 7, odc. 11

Dokument ( United Kingdom 2019 ) Czas: 65min.

Sue przewozi nowy generator. Andy i Denise zbierają drewno. Ricko z dziećmi poluje na piżmaka, a Chip i Agnes przenoszą obozowisko. 11/19

Obsada: Sue Aikens , Glenn Villeneuve , Jessie Holmes , Agnes Hailstone , Chip Hailstone

Godziny emisji W okowach mrozu

23:00 Pociągiem dookoła świata - Seria 1, odc. 3

( UK 2019 ) Czas: 60min.

Tony Robinson udaje się do Tajlandii. Po wjechaniu na dworzec znajduje się w samym sercu buddyjskiej ceremonii. Następnie przekracza granicę z Malezją i zmierza w kierunku Kuala Lumpur. 3/6

Reżyseria: Michael Massey

Obsada: Tony Robinson

Godziny emisji Pociągiem dookoła świata

00:00 Dr Sanjay Gupta: w poszukiwaniu dobrego życia - Seria 1, odc. 5

( 2019 ) Czas: 55min.

Tradycyjna hinduska medycyna jest coraz bardziej popularna wśród ludzi zachodu. Dr Sanjay Gupta wybiera się do Indii, by poznać tajniki ajurwedy oraz jogi. 5/6

Reżyseria: Doug Shultz

Obsada: Sanjay Gupta

Godziny emisji Dr Sanjay Gupta: w poszukiwaniu dobrego życia

00:55 Intuicja kontra logika - Seria 1, odc. 1

( 2014 ) Czas: 65min.

Profesor Danny Kahneman opowiada o konfrontacji intuicji i logiki, do której dochodzi w ludzkim umyśle zawsze, kiedy podejmujemy jakąś decyzję. 1/1

Godziny emisji Intuicja kontra logika

02:00 Życie na pustkowiu - Seria 7, odc. 1

( 2019 ) Czas: 60min.

Po sześciu latach podróżowania po całym świecie Scott i Casey postanowili przeznaczyć wszystkie oszczędności na założenie szkoły kitesurfingu na peruwiańskim wybrzeżu. Ben odwiedza ich, by poznać przyczyny tej odważnej decyzji. 1/12

Obsada: Ben Fogle

Godziny emisji Życie na pustkowiu

03:00 Skarby przeszłości i ich tajemnice - Seria 4, odc. 5

( UK 2017 ) Czas: 55min.

Archeologiczne dochodzenie w sprawie tajemnicy biblijnej opowieści o dziesięciu plagach egipskich. Naukowcy badają, czy w starożytnym Egipcie rzeczywiście istniały rzeki krwi i plagi szarańczy. 5/8

Reżyseria: Nick Hardie

Godziny emisji Skarby przeszłości i ich tajemnice

03:55 Ziemia 2050 - Seria 2, odc. 16

( 2016 ) Czas: 25min.

Gospodarz programu Chuck Pell odwiedza centrum recyklingu tworzyw sztucznych. Właśnie tam ze zużytego plastiku można stworzyć ubrania, dzieła sztuki, części samochodowe, a nawet domy. 16/26

Godziny emisji Ziemia 2050

04:20 W okowach mrozu - Seria 4, odc. 18

Dokument ( United Kingdom 2016 ) Czas: 50min.

Mieszkańcy Alaski muszą dobrze wykorzystać ciepłe dni, by przygotować się do nadchodzących mrozów. Hailstonowie rozpoczynają sezon letnich zbiorów - szukają jaj mew. 18/14

Obsada: Sue Aikens , Jessie Holmes , Glenn Villaneuve

Godziny emisji W okowach mrozu

Reklama

05:10 W okowach mrozu - Seria 4, odc. 19

Dokument ( United Kingdom 2016 ) Czas: 50min.

Mieszkańcy Alaski muszą upewnić się, że są gotowi na ekstremalne zimno, które wkrótce nadejdzie. 19/14

Obsada: Sue Aikens , Jessie Holmes , Glenn Villaneuve

Godziny emisji W okowach mrozu

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji BBC Earth

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Earth umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2020-05-25. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla BBC Earth. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2020-05-25 dla kanału BBC Earth można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Earth umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Earth. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2020 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info
Serwis działa na serwerach dhosting
Do góry