Reklama

Logo BBC Earth BBC Earth program TV na 30 maja 2020 - ramówka, emisje

06:00 Ścigając wodne potwory - Seria 2, odc. 11

( 2017 ) Czas: 60min.

Grupa biologów wyznaczyła Cyrila do złowienia tuńczyka pospolitego. Dorastająca do ponad 630 kilogramów niezwykle potężna i szybka ryba jest prawdziwym mocarzem oceanów. 11/12

Reżyseria: Cyril Chauquet , Geoffrey Uloth

Obsada: Cyril Chauquet

Godziny emisji Ścigając wodne potwory

07:00 Afryka - Seria 1, odc. 4

Dokument ( UK 2013 ) Czas: 60min.

Dwa prądy oceaniczne — ciepły i zimny — spotykają się w okolicy Przylądka Dobrej Nadziei, powodując między innymi wielką migrację sardynek. 4/5

Reżyseria: Felicity Egerton

Godziny emisji Afryka

08:00 Jak pozostać młodym? - Seria 1, odc. 1

( UK 2016 ) Czas: 60min.

Angela Rippon bierze udział w badaniu, które wskazuje na ważną rolę ćwiczeń fizycznych w spowolnieniu procesów starzenia. Dr Chris van Tulleken bierze pod lupę diety odmładzające. 1/2

Reżyseria: Nat Sharman

Godziny emisji Jak pozostać młodym

09:00 Giganty inżynierii - Seria 1, odc. 3

Dokument ( UK 2012 ) Czas: 60min.

Pływający po Morzu Północnym prom zostaje poddany gruntownej przebudowie. To największy remont, jaki statek przechodzi w ciągu 25 lat działania. 3/3

Godziny emisji Giganty inżynierii

10:00 Szpiedzy wśród zwierząt - Seria 2, odc. 4

( UK 2019 ) Czas: 60min.

Jak bardzo różnimy się od zwierząt? W tym fascynującym cyklu dzięki kamerom nowej generacji możemy się przekonać, że mamy z nimi zaskakująco wiele wspólnego. 4/4

Reżyseria: John Downer

Obsada: David Tennant

Godziny emisji Szpiedzy wśród zwierząt

Reklama

11:00 Pociągiem dookoła świata - Seria 1, odc. 3

( UK 2019 ) Czas: 60min.

Tony Robinson udaje się do Tajlandii. Po wjechaniu na dworzec znajduje się w samym sercu buddyjskiej ceremonii. Następnie przekracza granicę z Malezją i zmierza w kierunku Kuala Lumpur. 3/6

Reżyseria: Michael Massey

Obsada: Tony Robinson

Godziny emisji Pociągiem dookoła świata

12:00 Dr Sanjay Gupta: w poszukiwaniu dobrego życia - Seria 1, odc. 6

( 2019 ) Czas: 60min.

Dr Sanjay Gupta udaje się na zimną i pozbawioną promieni słonecznych północ Norwegii. Chce poznać sekret szczęścia jej mieszkańców. 6/6

Obsada: Sanjay Gupta

Godziny emisji Dr Sanjay Gupta: w poszukiwaniu dobrego życia

13:00 Rytuały - Seria 1, odc. 1

( UK 2017 ) Czas: 60min.

Rytuały we wszystkich kulturach pełnią ważną rolę. Za ich pomocą celebrujemy narodziny, zawarcie małżeństwa oraz śmierć. W odcinku śledzimy obrzędy wykonywane przez amazońskie plemię Kayapo. Mają one uchronić dziecko przed duchami przodków. 1/4

Reżyseria: Rob Sullivan

Godziny emisji Rytuały

14:00 Intuicja kontra logika - Seria 1, odc. 1

( 2014 ) Czas: 60min.

Profesor Danny Kahneman opowiada o konfrontacji intuicji i logiki, do której dochodzi w ludzkim umyśle zawsze, kiedy podejmujemy jakąś decyzję. 1/1

Godziny emisji Intuicja kontra logika

15:00 Test na prawdomówność - Seria 1, odc. 1

( 2018 ) Czas: 60min.

Oszukiwanie jest elementem ludzkiej natury. Szacuje się, że każdy z nas kłamie do dziewięciu razy dziennie. Naukowcy z kilku krajów Europy postanowili sprawdzić, czy potrafilibyśmy bez tego żyć. W eksperymencie udział biorą ksiądz, Youtuber oraz specjalista ds reklamy. 1/1

Reżyseria: Vicki Cooper

Godziny emisji Test na prawdomówność

16:00 Jak pozostać młodym? - Seria 1, odc. 1

( UK 2016 ) Czas: 60min.

Angela Rippon bierze udział w badaniu, które wskazuje na ważną rolę ćwiczeń fizycznych w spowolnieniu procesów starzenia. Dr Chris van Tulleken bierze pod lupę diety odmładzające. 1/2

Reżyseria: Nat Sharman

Godziny emisji Jak pozostać młodym

17:00 W okowach mrozu - Seria 7, odc. 7

Dokument ( United Kingdom 2019 ) Czas: 60min.

Sue zbiera drewno na opał. Ricko i jego syn Skyler zastawiają sidła na bobry.Tymczasem Jessie eksploruje swoją nowo zakupioną ziemię,a Hailstonowie wybierają się w górę rzeki. 7/19

Obsada: Sue Aikens , Glenn Villeneuve , Jessie Holmes , Agnes Hailstone , Chip Hailstone

Godziny emisji W okowach mrozu

18:00 W okowach mrozu - Seria 7, odc. 8

Dokument ( United Kingdom 2019 ) Czas: 60min.

Sue wybiera się do domu w Kavik, a Andy i Denise wracają do Eagle. Tymczasem Jessie przygotowuje się do wyścigu psich zaprzęgów Iditarod, a rodzina Hailstonów spędza czas w Kiwalik. 8/19

Obsada: Sue Aikens , Glenn Villeneuve , Jessie Holmes , Agnes Hailstone , Chip Hailstone

Godziny emisji W okowach mrozu

19:00 W okowach mrozu - Seria 7, odc. 9

Dokument ( United Kingdom 2019 ) Czas: 60min.

Sue odśnieża swoje ścieżki, a Denise uczy się jazdy psim zaprzęgiem. Tymczasem Jessie zastawia wnyki na królika, a Ricko uczy syna sztuki polowania. 9/19

Obsada: Sue Aikens , Glenn Villeneuve , Jessie Holmes , Agnes Hailstone , Chip Hailstone

Godziny emisji W okowach mrozu

20:00 Einstein i Hawking: geniusze wszechświata - Seria 1, odc. 1

( 2019 ) Czas: 60min.

Jeden z największych umysłów XX wieku. Einstein stworzył teorię względności, wszechstronne narzędzie do odkrywania i przewidywania mechanizmów rządzących wszechświatem, od jego początków po sam koniec. 1/2

Godziny emisji Einstein i Hawking: geniusze wszechświata

Reklama

21:00 Giganty inżynierii - Seria 1, odc. 3

Dokument ( UK 2012 ) Czas: 60min.

Pływający po Morzu Północnym prom zostaje poddany gruntownej przebudowie. To największy remont, jaki statek przechodzi w ciągu 25 lat działania. 3/3

Godziny emisji Giganty inżynierii

22:00 Pociągiem dookoła świata - Seria 1, odc. 3

( UK 2019 ) Czas: 60min.

Tony Robinson udaje się do Tajlandii. Po wjechaniu na dworzec znajduje się w samym sercu buddyjskiej ceremonii. Następnie przekracza granicę z Malezją i zmierza w kierunku Kuala Lumpur. 3/6

Reżyseria: Michael Massey

Obsada: Tony Robinson

Godziny emisji Pociągiem dookoła świata

23:00 Test na prawdomówność - Seria 1, odc. 1

( 2018 ) Czas: 60min.

Oszukiwanie jest elementem ludzkiej natury. Szacuje się, że każdy z nas kłamie do dziewięciu razy dziennie. Naukowcy z kilku krajów Europy postanowili sprawdzić, czy potrafilibyśmy bez tego żyć. W eksperymencie udział biorą ksiądz, Youtuber oraz specjalista ds reklamy. 1/1

Reżyseria: Vicki Cooper

Godziny emisji Test na prawdomówność

00:00 Jak pozostać młodym? - Seria 1, odc. 1

( UK 2016 ) Czas: 65min.

Angela Rippon bierze udział w badaniu, które wskazuje na ważną rolę ćwiczeń fizycznych w spowolnieniu procesów starzenia. Dr Chris van Tulleken bierze pod lupę diety odmładzające. 1/2

Reżyseria: Nat Sharman

Godziny emisji Jak pozostać młodym

01:05 Dr Sanjay Gupta: w poszukiwaniu dobrego życia - Seria 1, odc. 6

( 2019 ) Czas: 55min.

Dr Sanjay Gupta udaje się na zimną i pozbawioną promieni słonecznych północ Norwegii. Chce poznać sekret szczęścia jej mieszkańców. 6/6

Obsada: Sanjay Gupta

Godziny emisji Dr Sanjay Gupta: w poszukiwaniu dobrego życia

02:00 W okowach mrozu - Seria 7, odc. 7

Dokument ( United Kingdom 2019 ) Czas: 60min.

Sue zbiera drewno na opał. Ricko i jego syn Skyler zastawiają sidła na bobry.Tymczasem Jessie eksploruje swoją nowo zakupioną ziemię,a Hailstonowie wybierają się w górę rzeki. 7/19

Obsada: Sue Aikens , Glenn Villeneuve , Jessie Holmes , Agnes Hailstone , Chip Hailstone

Godziny emisji W okowach mrozu

03:00 W okowach mrozu - Seria 7, odc. 8

Dokument ( United Kingdom 2019 ) Czas: 50min.

Sue wybiera się do domu w Kavik, a Andy i Denise wracają do Eagle. Tymczasem Jessie przygotowuje się do wyścigu psich zaprzęgów Iditarod, a rodzina Hailstonów spędza czas w Kiwalik. 8/19

Obsada: Sue Aikens , Glenn Villeneuve , Jessie Holmes , Agnes Hailstone , Chip Hailstone

Godziny emisji W okowach mrozu

03:50 W okowach mrozu - Seria 7, odc. 9

Dokument ( United Kingdom 2019 ) Czas: 50min.

Sue odśnieża swoje ścieżki, a Denise uczy się jazdy psim zaprzęgiem. Tymczasem Jessie zastawia wnyki na królika, a Ricko uczy syna sztuki polowania. 9/19

Obsada: Sue Aikens , Glenn Villeneuve , Jessie Holmes , Agnes Hailstone , Chip Hailstone

Godziny emisji W okowach mrozu

04:40 Giganty inżynierii - Seria 1, odc. 3

Dokument ( UK 2012 ) Czas: 55min.

Pływający po Morzu Północnym prom zostaje poddany gruntownej przebudowie. To największy remont, jaki statek przechodzi w ciągu 25 lat działania. 3/3

Godziny emisji Giganty inżynierii

05:35 Ziemia 2050 - Seria 2, odc. 17

( 2016 ) Czas: 25min.

Dzieci urodzone po 2000 roku prawdopodobnie będą świadkami osiedlania się ludzi na Księżucu, być może nawet na Masie. Chuck Pell odwiedza ośrodki szkoleniowe dla przyszłych kolonii. 17/26

Godziny emisji Ziemia 2050

Reklama

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji BBC Earth

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Earth umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2020-05-30. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla BBC Earth. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2020-05-30 dla kanału BBC Earth można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Earth umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Earth. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2020 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info
Serwis działa na serwerach dhosting
Do góry