Reklama

Logo BBC Brit BBC Brit program TV na 6 czerwca 2020 - ramówka, emisje

06:00 The Best of Top Gear 2014/15 - Seria 1, odc. 1

( 2015 ) Czas: 65min.

Kompilacja najlepszych materiałów z najbardziej popularnego magazynu motoryzacyjnego Wielkiej Brytanii. 1/4

Reżyseria: Phil Churchward

Godziny emisji The Best of Top Gear

07:05 Życie na okręcie wojenym - Seria 2, odc. 3

( 2018 ) Czas: 65min.

Nastroje wśród załogi psują się na wieść o ataku chemicznym w angielskim Salisbury. Za incydentem mają stać Rosjanie. Tymczasem okręt zmierza w kierunku Czarnogóry. 3/5

Reżyseria: Rebecca Allan

Godziny emisji Życie na okręcie wojenym

08:10 Wielkie projekty - Seria 11, odc. 9

Dokument ( UK 2011 ) Czas: 60min.

Michael i Phil zrezygnowali z życia w mieście, by przeprowadzić się do gospodarstwa na wsi. Kevin McCloud obserwuje kolejne etapy powstawania ich minimalistycznego domu. 9/9

Reżyseria: Ned Williams

Godziny emisji Wielkie projekty

09:10 Top Gear Top 41 - Seria 1, odc. 6

( 2013 ) Czas: 70min.

Richard Hammond prezentuje zestawienie najlepszych materiałów z 19 serii Top Gear. 6/8

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear Top 41

10:20 Miasta tętniące życiem - Seria 1, odc. 1

( 2017 ) Czas: 65min.

Hongkong to rozległe miasto, rozwinięte dzięki handlowi na wielką skalę. Przed nim jednak niepewna przyszłość. Odwiedzamy mieszkańców domów o rozmiarach spiżarni i poznajemy tradycje miasta, jak np.wypędzanie złych duchów czy budowanie rusztowań z gałęzi bambusa. 1/4

Reżyseria: Karolina Mottram

Godziny emisji Miasta tętniące życiem

Reklama

11:25 Top Gear - Seria 22, odc. 4

Program rozrywkowy ( 2015 ) Czas: 65min.

Jeremy testuje nowe BMW M4, James siada za kierownicą Mercedesa-AMG GT o mocy 500 koni mechanicznych, a Richard składa hołd Land Roverowi.

Godziny emisji Top Gear

12:30 Spakowane życie - Seria 1, odc. 5

( 2020 ) Czas: 65min.

Wiktor i jego dziewczyna odbierają vana, który dołączy do floty firmy „Przekludzki". Przy okazji testują umiejętności Agaty jako kierowcy. Team „Koniczynki" przenosi salon tatuażu w Bielsko-Białej. Łukasz zastanawia się nad zrobieniem tatuażu. Maria i Darek z„Bosta" wpadają na pomysł, jak pozyskać nowych klientów. 5/6

Godziny emisji Spakowane życie

13:35 Jazda! - Seria 5, odc. 4

( 2018 ) Czas: 25min.

Chris i Mike sprzeczają się, który naród ma dłuższą tradycję sportów motorowych: Brytyjczycy czy Amerykanie. Alex ma na ten temat zupełnie inne zdanie. 4/7

Reżyseria: John-Francis Musial

Obsada: Matt Farah , Chris Harris , Mike Spinelli

Godziny emisji Jazda!

14:00 Wielkie projekty - Seria 11, odc. 9

Dokument ( UK 2011 ) Czas: 55min.

Michael i Phil zrezygnowali z życia w mieście, by przeprowadzić się do gospodarstwa na wsi. Kevin McCloud obserwuje kolejne etapy powstawania ich minimalistycznego domu. 9/9

Reżyseria: Ned Williams

Godziny emisji Wielkie projekty

14:55 Dragons' Den: Jak zostać milionerem - Seria 17, odc. 5

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 65min.

Kreatywni przedsiębiorcy przedstawiają jurorom swoje pomysły na biznes z nadzieją na pozyskanie inwestora. W odcinku m.in. wynalazca narzędzia do rur przeznaczonego dla hydraulików. 5/14

Godziny emisji Dragons' Den: Jak zostać milionerem

16:00 The Best of Top Gear 2014/15 - Seria 1, odc. 1

( 2015 ) Czas: 60min.

Kompilacja najlepszych materiałów z najbardziej popularnego magazynu motoryzacyjnego Wielkiej Brytanii. 1/4

Reżyseria: Phil Churchward

Godziny emisji The Best of Top Gear

17:00 The Best of Top Gear 2014/15 - Seria 1, odc. 2

( 2015 ) Czas: 60min.

Kompilacja najlepszych materiałów z najbardziej popularnego magazynu motoryzacyjnego Wielkiej Brytanii. 2/4

Reżyseria: Phil Churchward

Godziny emisji The Best of Top Gear

18:00 Top Gear Top 41 - Seria 1, odc. 6

( 2013 ) Czas: 60min.

Richard Hammond prezentuje zestawienie najlepszych materiałów z 19 serii Top Gear. 6/8

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear Top 41

19:00 Życie na okręcie wojenym - Seria 2, odc. 3

( 2018 ) Czas: 60min.

Nastroje wśród załogi psują się na wieść o ataku chemicznym w angielskim Salisbury. Za incydentem mają stać Rosjanie. Tymczasem okręt zmierza w kierunku Czarnogóry. 3/5

Reżyseria: Rebecca Allan

Godziny emisji Życie na okręcie wojenym

20:00 Spakowane życie - Seria 1, odc. 5

( 2020 ) Czas: 60min.

Wiktor i jego dziewczyna odbierają vana, który dołączy do floty firmy „Przekludzki". Przy okazji testują umiejętności Agaty jako kierowcy. Team „Koniczynki" przenosi salon tatuażu w Bielsko-Białej. Łukasz zastanawia się nad zrobieniem tatuażu. Maria i Darek z„Bosta" wpadają na pomysł, jak pozyskać nowych klientów. 5/6

Godziny emisji Spakowane życie

Reklama

21:00 Graham Norton Show - Seria 27, odc. 5

Program rozrywkowy ( UK 2020 ) Czas: 35min.

Graham Norton, wielokrotny laureat nagrody BAFTA, powraca z 27. serią swojego słynnego talk show. Na jego kanapie po raz kolejny zasiadają wielkie gwiazdy, a rozmowy dotyczyć będą aktualnych trendów, premier filmowych oraz innych bieżących wydarzeń ze świata showbiznesu. 5/9

Reżyseria: Steve Smith

Obsada: Sandra Oh , Rob Beckett , Romesh Ranganathan , Stanley Tucci , Niall Horan

Godziny emisji Graham Norton Show

21:35 Hotel Zacisze - Wieczorek smakoszy

Komedia ( UK 1975 ) Czas: 40min.

Basil chce, by hotel był rajem dla smakoszy. Wszyscy wiążą z tym wielkie nadzieje, aż tu okazuje się, że nowy kucharz jest kompletnie pijany. 5/6

Reżyseria: John Howard Davies

Obsada: Andrew Sachs , Ballard Berkeley , Connie Booth , Gilly Flower , John Cleese , Prunella Scales , Renee Roberts

Godziny emisji Hotel Zacisze

22:15 Europa: dekada chaosu - Seria 1, odc. 2

( 2019 ) Czas: 65min.

Niedoszłe bankructwo Grecji zagroziło całej strefie euro. Europejscy przywódcy i ich doradcy wspominają walkę z czasem o ratowanie wspólnej waluty. 2/3

Reżyseria: Tania Rakhmanova , Tim Stirzaker

Godziny emisji Europa: dekada chaosu

23:20 Złóż to sam - imperium meblowe - Seria 1, odc. 1

( 2018 ) Czas: 65min.

Zespół projektantów IKEA otwiera się na inspiracje z zewnątrz. Do współpracy przy projektowaniu nowej sofy zaproszony został znany designer Tom Dixon. Choć czas goni obie strony wciąż mają inną wizję produktu. 1/3

Reżyseria: Rob Farquhar

Obsada: Olivia Colman

Godziny emisji Złóż to sam - imperium meblowe

00:25 Spakowane życie - Seria 1, odc. 5

( 2020 ) Czas: 65min.

Wiktor i jego dziewczyna odbierają vana, który dołączy do floty firmy „Przekludzki". Przy okazji testują umiejętności Agaty jako kierowcy. Team „Koniczynki" przenosi salon tatuażu w Bielsko-Białej. Łukasz zastanawia się nad zrobieniem tatuażu. Maria i Darek z„Bosta" wpadają na pomysł, jak pozyskać nowych klientów. 5/6

Godziny emisji Spakowane życie

01:30 Graham Norton Show - Seria 27, odc. 5

Program rozrywkowy ( UK 2020 ) Czas: 40min.

Graham Norton, wielokrotny laureat nagrody BAFTA, powraca z 27. serią swojego słynnego talk show. Na jego kanapie po raz kolejny zasiadają wielkie gwiazdy, a rozmowy dotyczyć będą aktualnych trendów, premier filmowych oraz innych bieżących wydarzeń ze świata showbiznesu. 5/9

Reżyseria: Steve Smith

Obsada: Sandra Oh , Rob Beckett , Romesh Ranganathan , Stanley Tucci , Niall Horan

Godziny emisji Graham Norton Show

02:10 Hotel Zacisze - Wieczorek smakoszy

Komedia ( UK 1975 ) Czas: 35min.

Basil chce, by hotel był rajem dla smakoszy. Wszyscy wiążą z tym wielkie nadzieje, aż tu okazuje się, że nowy kucharz jest kompletnie pijany. 5/6

Reżyseria: John Howard Davies

Obsada: Andrew Sachs , Ballard Berkeley , Connie Booth , Gilly Flower , John Cleese , Prunella Scales , Renee Roberts

Godziny emisji Hotel Zacisze

02:45 The Best of Top Gear 2014/15 - Seria 1, odc. 2

( 2015 ) Czas: 50min.

Kompilacja najlepszych materiałów z najbardziej popularnego magazynu motoryzacyjnego Wielkiej Brytanii. 2/4

Reżyseria: Phil Churchward

Godziny emisji The Best of Top Gear

03:35 Top Gear Top 41 - Seria 1, odc. 6

( 2013 ) Czas: 50min.

Richard Hammond prezentuje zestawienie najlepszych materiałów z 19 serii Top Gear. 6/8

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear Top 41

04:25 Życie na okręcie wojenym - Seria 2, odc. 3

( 2018 ) Czas: 50min.

Nastroje wśród załogi psują się na wieść o ataku chemicznym w angielskim Salisbury. Za incydentem mają stać Rosjanie. Tymczasem okręt zmierza w kierunku Czarnogóry. 3/5

Reżyseria: Rebecca Allan

Godziny emisji Życie na okręcie wojenym

Reklama

05:15 Wielkie projekty - Seria 11, odc. 9

Dokument ( UK 2011 ) Czas: 45min.

Michael i Phil zrezygnowali z życia w mieście, by przeprowadzić się do gospodarstwa na wsi. Kevin McCloud obserwuje kolejne etapy powstawania ich minimalistycznego domu. 9/9

Reżyseria: Ned Williams

Godziny emisji Wielkie projekty

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji BBC Brit

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Brit umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2020-06-06. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla BBC Brit. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2020-06-06 dla kanału BBC Brit można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Brit umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Brit. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2020 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info
Serwis działa na serwerach dhosting
Do góry