Reklama

Logo BBC Brit BBC Brit program TV na 14 czerwca 2020 - ramówka, emisje

06:00 The Best of Top Gear 2014/15 - Seria 1, odc. 4

( 2015 ) Czas: 70min.

Kompilacja najlepszych fragmentów najsłynniejszego brytyjskiego programu motoryzacyjnego. 4/4

Reżyseria: Phil Churchward

Godziny emisji The Best of Top Gear

07:10 Superbryka czy klasyka? - Seria 1, odc. 7

( 2018 ) Czas: 30min.

Paul jeździ VW Golfem, ale poszukuje pojemniejszego samochodu dla swojej powiększającej się rodziny. Jego wymagania to: pięciodrzwiowy SUV, automatyczna skrzynia biegów i duży bagażnik. Prowadzący pomagają mu w wyborze i przedstawiają dwie zupełnie różne propozycje. 7/8

Reżyseria: Mike Parker

Obsada: Rebecca Jackson , Elo

Godziny emisji Superbryka czy klasyka

07:40 Wielkie projekty - Seria 11, odc. 4

Dokument ( UK 2011 ) Czas: 65min.

Architekt Kevin McCloud przygląda się realizacji ambitnych projektów budowlanych. W odcinku historia budowy domu Jona i Becky. Jon stracił obie nogi i prawą rękę podczas misji w Afganistanie. Ich nowy dom powinien być przystosowany do potrzeb inwalidy oraz dziecka, które wkrótce przyjdzie na świat. 4/9

Godziny emisji Wielkie projekty

08:45 Życie na okręcie wojenym - Seria 2, odc. 4

( 2018 ) Czas: 65min.

Iran przejmuje kontrolę nad brytyjskim tankowcem Stena Impero. Załoga przetrzymywana jest w roli zakładników. W związku z rosnącym napięciem międzynarodowym HMS Duncan zostaje wysłany w region Zatoki Perskiej. 4/5

Reżyseria: Rebecca Allan , Paul Wells

Godziny emisji Życie na okręcie wojenym

09:50 Top Gear - Seria 24, odc. 1

Program rozrywkowy ( 2017 ) Czas: 65min.

Matt LeBlanc, Chris Harris i Rory Reid ścigają się przez Kazachstan trzema używanymi autami: Mercedesem, Volvo i londyńską taksówką. 1/7

Reżyseria: Mark McQueen

Godziny emisji Top Gear

Reklama

10:55 Top Gear - Odcinek 2

Program rozrywkowy ( 2017 ) Czas: 70min.

Matt LeBlanc i Chris Harris ścigają się najnowszymi superautami przez gorące pustynie i zaśnieżone góry. Tymczasem David Tennant testuje samochód za rozsądną cenę. 2/7

Reżyseria: Mark McQueen

Godziny emisji Top Gear

12:05 Graham Norton Show - Seria 27, odc. 6

Program rozrywkowy ( UK 2020 ) Czas: 50min.

Graham Norton, wielokrotny laureat nagrody BAFTA, powraca z 27. serią swojego słynnego talk show. Na jego kanapie po raz kolejny zasiadają wielkie gwiazdy, a rozmowy dotyczyć będą aktualnych trendów, premier filmowych oraz innych bieżących wydarzeń ze świata showbiznesu. 6/9

Obsada: Graham Norton

Godziny emisji Graham Norton Show

12:55 Kostka - Seria 8, odc. 9

( UK ) Czas: 60min.

Popularny teleturniej, w którym uczestników od nagrody w wysokości 250 tysięcy funtów dzieli siedem tylko pozornie prostych zadań logicznych i zręcznościowych. 9/9

Godziny emisji Kostka

13:55 Wielkie projekty - Seria 11, odc. 4

Dokument ( UK 2011 ) Czas: 60min.

Architekt Kevin McCloud przygląda się realizacji ambitnych projektów budowlanych. W odcinku historia budowy domu Jona i Becky. Jon stracił obie nogi i prawą rękę podczas misji w Afganistanie. Ich nowy dom powinien być przystosowany do potrzeb inwalidy oraz dziecka, które wkrótce przyjdzie na świat. 4/9

Godziny emisji Wielkie projekty

14:55 Dragons' Den: Jak zostać milionerem - Seria 12, odc. 1

Program rozrywkowy ( UK 2014 ) Czas: 65min.

Przed jury kilka ciekawych pomysłów na inwestycje. Jedną z nich jest miniczołg, za którego sterami zasiadła Deborah Meaden. Natomiast przed Peterem Jonesem wyjątkowa oferta. 1/12

Reżyseria: Paul Newton

Godziny emisji Dragons' Den: Jak zostać milionerem

16:00 Cuda inżynierii - Seria 5, odc. 2

Dokument ( 2020 ) Czas: 60min.

Diabelski młyn zbudowany na sztucznej wyspie w Dubaju jest największy na świecie. Słynne London Eye jest od niego dwa razy mniejsze. 2/16

Godziny emisji Cuda inżynierii

17:00 Spakowane życie - Seria 1, odc. 6

( 2020 ) Czas: 60min.

Zespół „Koniczynki" z Sosnowca przenosi rekwizyty z Teatru Zagłębie. Koledzy martwią się o Papaja, który narzeka na ból nogi. Gdańska ekipa „Achillesa" przenosi ciężki piec z restauracji. Przekludzcy przeprowadzają rodzinę z Żor do nowego mieszkania. Między braćmi dochodzi do nieporozumień. 6/6

Godziny emisji Spakowane życie

18:00 The Best of Top Gear 2012/13 - Seria 1, odc. 1

( UK 2013 ) Czas: 60min.

Najciekawsze momenty najsłynniejszego brytyjskiego programu motoryzacyjnego.

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji The Best of Top Gear

19:00 The Best of Top Gear 2012/13 - Seria 1, odc. 2

( UK 2013 ) Czas: 60min.

Najciekawsze momenty najsłynniejszego brytyjskiego programu motoryzacyjnego.

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji The Best of Top Gear

20:00 Guy Martin w Indiach - Seria 1, odc. 2

( 2015 ) Czas: 60min.

Guy Martin podróżuje po Indiach we własnym stylu. Zwiedzanie muzeów i wygodny samochód zamienia na objeżdżanie nietypowych okolic na zakupionym na bazarze w Dehli motocyklu marki Royal Enfield. Tak poznaje nowoczesne Indie. 2/2

Reżyseria: James Woodroffe

Obsada: Guy Martin

Godziny emisji Guy Martin w Indiach

Reklama

21:00 Top Gear Top 41 - Seria 1, odc. 7

( 2013 ) Czas: 60min.

Richard Hammond prezentuje zestawienie najlepszych materiałów z 19 serii Top Gear. 7/8

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear Top 41

22:00 Spakowane życie - Seria 1, odc. 6

( 2020 ) Czas: 60min.

Zespół „Koniczynki" z Sosnowca przenosi rekwizyty z Teatru Zagłębie. Koledzy martwią się o Papaja, który narzeka na ból nogi. Gdańska ekipa „Achillesa" przenosi ciężki piec z restauracji. Przekludzcy przeprowadzają rodzinę z Żor do nowego mieszkania. Między braćmi dochodzi do nieporozumień. 6/6

Godziny emisji Spakowane życie

23:00 Zbrodnia i kara - Seria 1, odc. 1

( 2019 ) Czas: 60min.

Program przedstawiający sytuację dwóch osadzonych w więzieniu w Winchester. Choć objęci zostali protokołem IPP (zagrożenie dla bezpieczeństwa publicznego), starają się przekonać służby, że nie są niebezpieczni. 1/3

Godziny emisji Zbrodnia i kara

00:00 Europa: dekada chaosu - Seria 1, odc. 3

( 2019 ) Czas: 70min.

Przybycie setek tysięcy migrantów na europejskie wybrzeża pogrążyło Unię Europejską w chaosie. Przywódcy europejscy i ich doradcy przybliżają kulisy kryzysu migracyjnego. 3/3

Reżyseria: Tania Rakhmanova , Tim Stirzaker

Godziny emisji Europa: dekada chaosu

01:10 Top Gear Top 41 - Seria 1, odc. 7

( 2013 ) Czas: 65min.

Richard Hammond prezentuje zestawienie najlepszych materiałów z 19 serii Top Gear. 7/8

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear Top 41

02:15 Wielkie projekty - Seria 11, odc. 4

Dokument ( UK 2011 ) Czas: 60min.

Architekt Kevin McCloud przygląda się realizacji ambitnych projektów budowlanych. W odcinku historia budowy domu Jona i Becky. Jon stracił obie nogi i prawą rękę podczas misji w Afganistanie. Ich nowy dom powinien być przystosowany do potrzeb inwalidy oraz dziecka, które wkrótce przyjdzie na świat. 4/9

Godziny emisji Wielkie projekty

03:15 Guy Martin w Indiach - Seria 1, odc. 2

( 2015 ) Czas: 55min.

Guy Martin podróżuje po Indiach we własnym stylu. Zwiedzanie muzeów i wygodny samochód zamienia na objeżdżanie nietypowych okolic na zakupionym na bazarze w Dehli motocyklu marki Royal Enfield. Tak poznaje nowoczesne Indie. 2/2

Reżyseria: James Woodroffe

Obsada: Guy Martin

Godziny emisji Guy Martin w Indiach

04:10 Europa: dekada chaosu - Seria 1, odc. 3

( 2019 ) Czas: 55min.

Przybycie setek tysięcy migrantów na europejskie wybrzeża pogrążyło Unię Europejską w chaosie. Przywódcy europejscy i ich doradcy przybliżają kulisy kryzysu migracyjnego. 3/3

Reżyseria: Tania Rakhmanova , Tim Stirzaker

Godziny emisji Europa: dekada chaosu

05:05 Cuda inżynierii - Seria 5, odc. 2

Dokument ( 2020 ) Czas: 55min.

Diabelski młyn zbudowany na sztucznej wyspie w Dubaju jest największy na świecie. Słynne London Eye jest od niego dwa razy mniejsze. 2/16

Godziny emisji Cuda inżynierii

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji BBC Brit

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Brit umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2020-06-14. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla BBC Brit. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2020-06-14 dla kanału BBC Brit można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Brit umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Brit. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2020 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info
Serwis działa na serwerach dhosting
Do góry