Reklama

Logo BBC Brit BBC Brit program TV na 19 czerwca 2020 - ramówka, emisje

06:00 Dragons' Den: Jak zostać milionerem - Seria 12, odc. 3

Program rozrywkowy ( UK 2014 ) Czas: 60min.

Przed jury kilka ciekawych pomysłów na inwestycje. Para przyjaciół ze studiów prezentuje zestaw do domowej produkcji cydru a producent herbat przedstawia orzeźwiający napój. 3/12

Reżyseria: Paul Newton

Godziny emisji Dragons' Den: Jak zostać milionerem

07:00 Spakowane życie - Seria 1, odc. 6

( 2020 ) Czas: 60min.

Zespół „Koniczynki" z Sosnowca przenosi rekwizyty z Teatru Zagłębie. Koledzy martwią się o Papaja, który narzeka na ból nogi. Gdańska ekipa „Achillesa" przenosi ciężki piec z restauracji. Przekludzcy przeprowadzają rodzinę z Żor do nowego mieszkania. Między braćmi dochodzi do nieporozumień. 6/6

Godziny emisji Spakowane życie

08:00 The Best of Top Gear 2012/13 - Seria 1, odc. 1

( 2013 ) Czas: 70min.

Najciekawsze momenty najsłynniejszego brytyjskiego programu motoryzacyjnego. 1/2

Godziny emisji The Best of Top Gear

09:10 Guy Martin: Rekordy prędkości - Seria 1, odc. 3

( UK 2013 ) Czas: 65min.

Guy stara się zbudować najszybszy na świecie pojazd latający napędzany siłą ludzkich mięśni. Czy pedałując, rzeczywiście zdoła wzbić się w powietrze? 3/4

Reżyseria: James Woodroffe

Godziny emisji Guy Martin: Rekordy prędkości

10:15 Top Gear - seria 14, odc. 5

Program rozrywkowy ( UK 2009 ) Czas: 60min.

Prezenterzy chcą udowodnić, że samochody mogą być popularniejsze od tradycyjnej sztuki. Otwierają więc własną wystawę w Middlesborough. 5/7

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

Reklama

11:15 Top Gear - seria 14, odc. 7

Program rozrywkowy ( UK 2009 ) Czas: 60min.

Jeremy przeprowadza najdroższy w dziejach programu test BMV X6 - przekraczając wyznaczony mu przez producentów Top Gear budżet. 7/7

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

12:15 Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki - Seria 1, odc. 56

( 2014 ) Czas: 30min.

Zestawienie zabawnych nagrań. W odcinku m.in.: popisy paralotniarzy, wypadki na rolkach, spotkanie motocyklisty z niedźwiedziem brunatnym oraz skok z mostu na drabinę. 56/104

Godziny emisji Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki

12:45 Dragons' Den: Jak zostać milionerem - Seria 12, odc. 3

Program rozrywkowy ( UK 2014 ) Czas: 60min.

Przed jury kilka ciekawych pomysłów na inwestycje. Para przyjaciół ze studiów prezentuje zestaw do domowej produkcji cydru a producent herbat przedstawia orzeźwiający napój. 3/12

Reżyseria: Paul Newton

Godziny emisji Dragons' Den: Jak zostać milionerem

13:45 Superbryka czy klasyka? - Seria 1, odc. 9

( 2018 ) Czas: 30min.

Mistrzyni rajdowa Rebecca Jackson oraz miłośnik motoryzacji Elo doradzają 36-letniemu Deanowi w zakupie samochodu. Auto ma być ekologiczne, tanie w utrzymaniu i solidne. Dean dostaje dwie zupełnie różne propozycje. 9/8

Reżyseria: Mike Parker

Obsada: Rebecca Jackson , Elo

Godziny emisji Superbryka czy klasyka

14:15 Superbryka czy klasyka? - Seria 1, odc. 10

( 2018 ) Czas: 30min.

44-letni instruktor wyścigowy Aktar kilka swoich samochodów chce zamienić na jedno porządne auto. Do dyspozycji ma spore środki, ale stawia też wysokie wymagania. Mistrzyni rajdowa Rebecca Jackson oraz miłośnik motoryzacji Elo pomagają mu w wyborze. 10/8

Reżyseria: Mike Parker

Obsada: Rebecca Jackson , Elo

Godziny emisji Superbryka czy klasyka

14:45 The Best of Top Gear 2012/13 - Seria 1, odc. 1

( 2013 ) Czas: 75min.

Najciekawsze momenty najsłynniejszego brytyjskiego programu motoryzacyjnego. 1/2

Godziny emisji The Best of Top Gear

16:00 Miasta tętniące życiem - Seria 1, odc. 3

( 2017 ) Czas: 70min.

Moskwa to ogromne miasto pełne tajemnic. Poznajemy ludzi, którzy nim zarządzają. Zwiedzamy Kreml oraz wybieramy się na paradę wojskową z okazji Dnia Zwycięstwa. Poznajemy także imponująco rozległą sieć metra. 3/4

Reżyseria: Jim Ashley

Godziny emisji Miasta tętniące życiem

17:10 Top Gear - seria 14, odc. 5

Program rozrywkowy ( UK 2009 ) Czas: 60min.

Prezenterzy chcą udowodnić, że samochody mogą być popularniejsze od tradycyjnej sztuki. Otwierają więc własną wystawę w Middlesborough. 5/7

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

18:10 Top Gear - seria 14, odc. 7

Program rozrywkowy ( UK 2009 ) Czas: 65min.

Jeremy przeprowadza najdroższy w dziejach programu test BMV X6 - przekraczając wyznaczony mu przez producentów Top Gear budżet. 7/7

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

19:15 Spakowane życie - Seria 1, odc. 6

( 2020 ) Czas: 60min.

Zespół „Koniczynki" z Sosnowca przenosi rekwizyty z Teatru Zagłębie. Koledzy martwią się o Papaja, który narzeka na ból nogi. Gdańska ekipa „Achillesa" przenosi ciężki piec z restauracji. Przekludzcy przeprowadzają rodzinę z Żor do nowego mieszkania. Między braćmi dochodzi do nieporozumień. 6/6

Godziny emisji Spakowane życie

Reklama

20:15 The Best of Top Gear 2012/13 - Seria 1, odc. 2

( 2013 ) Czas: 75min.

Najciekawsze momenty najsłynniejszego brytyjskiego programu motoryzacyjnego. 2/2

Godziny emisji The Best of Top Gear

21:30 Top Gear Top 41 - Seria 1, odc. 7

( 2013 ) Czas: 60min.

Richard Hammond prezentuje zestawienie najlepszych materiałów z 19 serii Top Gear. 7/8

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear Top 41

22:30 Who Wants to Be a Millionaire z Jeremym Clarksonem - Seria 2, odc. 6

( 2019 ) Czas: 60min.

Jeremy Clarkson powraca z nowymi odcinkami popularnego teleturnieju. Każdy z uczestników ma szansę wygrać milion funtów. Od wygranej dzieli go 15 pytań. 6/11

Obsada: Jeremy Clarkson

Godziny emisji Who Wants to Be a Millionaire z Jeremym Clarksonem

23:30 Graham Norton Show - Seria 27, odc. 7

Program rozrywkowy ( UK 2020 ) Czas: 40min.

Graham Norton, wielokrotny laureat nagrody BAFTA, powraca z 27. serią swojego słynnego talk show. Na jego kanapie po raz kolejny zasiadają wielkie gwiazdy, a rozmowy dotyczyć będą aktualnych trendów, premier filmowych oraz innych bieżących wydarzeń ze świata showbiznesu. 7/9

Obsada: Graham Norton

Godziny emisji Graham Norton Show

00:10 Hotel Zacisze - Problemy z komunikacja

Komedia ( UK 1979 ) Czas: 40min.

Głucha kobieta, która zatrzymała się w hotelu, twierdzi, że straciła pieniądze. Basil robi zakłady na wyścigach, by jej zapłacić. 1/6

Reżyseria: Bob Spiers

Obsada: Andrew Sachs , Ballard Berkeley , Brian Hall , Connie Booth , Gilly Flower , Joan Sanderson , John Cleese , Prunella Scales , Renee Roberts

Godziny emisji Hotel Zacisze

00:50 Simon Reeve w Rosji - Seria 1, odc. 1

Dokument ( 2017 ) Czas: 65min.

Dziennikarz i podróżnik Simon Reeve odwiedza wschodnią Rosję, skąd rzesze ludności przesiedlają się na zachód. Rząd próbuje powstrzymać ten proces. Ekipa zostaje z tego obszaru przepędzona przez skorumpowane rosyjskie władze, które - jak się okazało - cały czas podążały jej śladem. 1/3

Reżyseria: Eric McFarland

Godziny emisji Simon Reeve w Rosji

01:55 Guy Martin: Rekordy prędkości - Seria 1, odc. 3

( UK 2013 ) Czas: 55min.

Guy stara się zbudować najszybszy na świecie pojazd latający napędzany siłą ludzkich mięśni. Czy pedałując, rzeczywiście zdoła wzbić się w powietrze? 3/4

Reżyseria: James Woodroffe

Godziny emisji Guy Martin: Rekordy prędkości

02:50 Top Gear - seria 14, odc. 7

Program rozrywkowy ( UK 2009 ) Czas: 55min.

Jeremy przeprowadza najdroższy w dziejach programu test BMV X6 - przekraczając wyznaczony mu przez producentów Top Gear budżet. 7/7

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

03:45 The Best of Top Gear 2012/13 - Seria 1, odc. 2

( 2013 ) Czas: 60min.

Najciekawsze momenty najsłynniejszego brytyjskiego programu motoryzacyjnego. 2/2

Godziny emisji The Best of Top Gear

04:45 Simon Reeve w Rosji - Seria 1, odc. 1

Dokument ( 2017 ) Czas: 50min.

Dziennikarz i podróżnik Simon Reeve odwiedza wschodnią Rosję, skąd rzesze ludności przesiedlają się na zachód. Rząd próbuje powstrzymać ten proces. Ekipa zostaje z tego obszaru przepędzona przez skorumpowane rosyjskie władze, które - jak się okazało - cały czas podążały jej śladem. 1/3

Reżyseria: Eric McFarland

Godziny emisji Simon Reeve w Rosji

Reklama

05:35 Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki - Seria 1, odc. 56

( 2014 ) Czas: 25min.

Zestawienie zabawnych nagrań. W odcinku m.in.: popisy paralotniarzy, wypadki na rolkach, spotkanie motocyklisty z niedźwiedziem brunatnym oraz skok z mostu na drabinę. 56/104

Godziny emisji Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji BBC Brit

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Brit umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2020-06-19. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla BBC Brit. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2020-06-19 dla kanału BBC Brit można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Brit umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Brit. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2020 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info
Serwis działa na serwerach dhosting
Do góry