Reklama

Logo BBC Brit BBC Brit program TV na 24 maja 2020 - ramówka, emisje

06:00 The Best of Top Gear 2013/14 - Seria 1, odc. 2

( 2014 ) Czas: 65min.

Ryk potężnych silników, „palenie gum" i efektowne katastrofy: Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May w kolejnej składance wysokooktanowych harców na najwyższych obrotach. 2/4

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji The Best of Top Gear

07:05 Superbryka czy klasyka? - Seria 1, odc. 3

( 2018 ) Czas: 30min.

Ostatnie lata były dla Hayley bardzo ciężkie: walczyła z rakiem piersi, straciła też bliskich. Wreszcie odzyskała radość życia i chce zafundować sobie samochód. Przeznacza na to kwotę w wysokości 15-20 tysięcy funtów. Kierowca rajowy Rebecca Jackson i pasjonat motoryzacji Elo pomagają jej w wyborze. 3/8

Reżyseria: Mike Parker

Obsada: Rebecca Jackson , Elo

Godziny emisji Superbryka czy klasyka

07:35 Wielkie projekty - Seria 11, odc. 6

Dokument ( UK 2011 ) Czas: 65min.

Kevin McCloud odwiedza Tamayo Hussey i jej męża Nigela. Para przebudowuje leśniczówkę z lat 60. w nowoczesny dom nawiązujący stylem do japońskich tradycji. Znajduje się w nim m.in. wyłożony matami tatami tradycyjny pokój do parzenia herbaty. 6/9

Reżyseria: Ned Williams

Godziny emisji Wielkie projekty

08:40 Życie na okręcie wojenym - Seria 2, odc. 1

( 2018 ) Czas: 60min.

Codzienne życie załogi brytyjskiego niszczyciela rakietowego HMS Duncan. Zawał serca jednego z żołnierzy, człowiek za burtą i pokaz siły rosyjskich samolotów to niektóre wyzwania, z którymi mierzy się 280-osobowy zespół podczas misji na Morzu Śródziemnym. 1/5

Reżyseria: Rebecca Allan

Godziny emisji Życie na okręcie wojenym

09:40 Top Gear - Seria 20, odc. 5

Program rozrywkowy ( 2013 ) Czas: 70min.

Jeremy Clarkson i James May przyglądają się coraz bardziej popularnemu typowi hatchbacków, zwanych crossoverami. 5/6

Godziny emisji Top Gear

Reklama

10:50 Top Gear - Seria 20, odc. 6

Program rozrywkowy ( 2013 ) Czas: 65min.

W ostatnim odcinku z serii Jeremy Clarkson testuje nowego sportowego Jaguara typu F na najlepszych brytyjskich drogach. 6/6

Godziny emisji Top Gear

11:55 Graham Norton Show - Seria 27, odc. 3

Program rozrywkowy ( UK 2020 ) Czas: 35min.

Wielokrotny laureaat nagrody BAFTA - Graham Norton - zaprasza na kolejny sezon swojego populairnego talkshow. Ciekawe spotkania z gwiazdami, zaskakujące anegdoty ze świata show biznesu oraz dawka dobrego humoru gwarantowane. 3/9

Obsada: Graham Norton

Godziny emisji Graham Norton Show

12:30 Hotel Zacisze - seria 1, odc. 3

Komedia ( UK 1975 ) Czas: 35min.

Para prosi o pokój z dwoma łóżkami. Basil czuje się odpowiedzialny za obronę wysokiego standardu hotelu. 3/6

Reżyseria: John Howard Davies

Obsada: Andrew Sachs , Ballard Berkeley , Connie Booth , Gilly Flower , John Cleese , Prunella Scales , Renee Roberts

Godziny emisji Hotel Zacisze

13:05 Kostka - Seria 8, odc. 6

( UK 2014 ) Czas: 55min.

Popularny teleturniej, w którym uczestników od nagrody w wysokości 250 tysięcy funtów dzieli siedem tylko pozornie prostych zadań logicznych i zręcznościowych. 6/9

Godziny emisji Kostka

14:00 Wielkie projekty - Seria 11, odc. 6

Dokument ( UK 2011 ) Czas: 60min.

Kevin McCloud odwiedza Tamayo Hussey i jej męża Nigela. Para przebudowuje leśniczówkę z lat 60. w nowoczesny dom nawiązujący stylem do japońskich tradycji. Znajduje się w nim m.in. wyłożony matami tatami tradycyjny pokój do parzenia herbaty. 6/9

Reżyseria: Ned Williams

Godziny emisji Wielkie projekty

15:00 Dragons' Den: Jak zostać milionerem - Odcinek 2

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 60min.

Pomysłowi przedsiębiorcy przedstawiają inwestorom swoje biznesplany z nadzieją na uzyskanie wsparcia finansowego. W odcinku m.in. piknik z owsianką. 2/14

Godziny emisji Dragons' Den: Jak zostać milionerem

16:00 Sekrety kolei - Seria 1, odc. 6

( United Kingdom 2019 ) Czas: 60min.

Australijska linia kolejowa z Cains do miasteczka Karunda powstała w XIX wieku podczas miejscowej gorączki złota. To jeden z najbardziej ambitnych projektów inżynieryjnych na świecie. 6/6

Godziny emisji Sekrety kolei

17:00 Spakowane życie - Seria 1, odc. 3

( 2020 ) Czas: 60min.

Ekipa „Achillesa" przeprowadza klientkę, która przenosi się z dziećmi do nowego mieszkania. Zespół „Bosta" martwi brak nowych klientów. Podejmują się małego zlecenia, aby przetrwać kryzys. „Koniczynka" realizuje zamówienie od Stadionu Zagłębia. To gratka dla Ernesta i Łukasza, fanów piłki nożnej. 3/6

Godziny emisji Spakowane życie

18:00 The Best of Top Gear 2013/14 - Seria 1, odc. 3

( 2014 ) Czas: 60min.

Ryk potężnych silników, „palenie gum" i efektowne katastrofy: Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May w kolejnej składance wysokooktanowych harców na najwyższych obrotach. 3/4

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji The Best of Top Gear

19:00 The Best of Top Gear 2013/14 - Seria 1, odc. 4

( 2014 ) Czas: 60min.

Ryk potężnych silników, „palenie gum" i efektowne katastrofy: Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May w kolejnej składance wysokooktanowych harców na najwyższych obrotach. 4/4

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji The Best of Top Gear

Reklama

20:00 Guy Martin i inteligentne pojazdy - Seria 1, odc. 1

( 2017 ) Czas: 60min.

Rajdowiec i mechanik Guy Martin zgłębia tajniki pojazdów autonomicznych. Planuje także zrobotyzować swojego Transita. W tym celu spotyka się z ekspertami doskonalącymi technologie samojezdne. 1/1

Reżyseria: James Woodroffe

Obsada: Guy Martin

Godziny emisji Guy Martin i inteligentne pojazdy

21:00 Top Gear Top 41 - Seria 1, odc. 4

( 2013 ) Czas: 60min.

Richard Hammond prezentuje zestawienie najlepszych materiałów z 19 serii Top Gear. 4/8

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear Top 41

22:00 Spakowane życie - Seria 1, odc. 3

( 2020 ) Czas: 60min.

Ekipa „Achillesa" przeprowadza klientkę, która przenosi się z dziećmi do nowego mieszkania. Zespół „Bosta" martwi brak nowych klientów. Podejmują się małego zlecenia, aby przetrwać kryzys. „Koniczynka" realizuje zamówienie od Stadionu Zagłębia. To gratka dla Ernesta i Łukasza, fanów piłki nożnej. 3/6

Godziny emisji Spakowane życie

23:00 Sekrety kolei - Seria 1, odc. 6

( United Kingdom 2019 ) Czas: 60min.

Australijska linia kolejowa z Cains do miasteczka Karunda powstała w XIX wieku podczas miejscowej gorączki złota. To jeden z najbardziej ambitnych projektów inżynieryjnych na świecie. 6/6

Godziny emisji Sekrety kolei

00:00 Szara eminecja irańskiej armii - Seria 1, odc. 1

( UK 2019 ) Czas: 65min.

Przez ponad 20 lat Kasem Suleimani odgrywał główną rolę w kluczowych wydarzeniach na Bliskim Wschodzie. Irański dowódca u szczytu swojej władzy wzbudzał strach na zachodzie i podziw wśród ludności wschodu. Szersza publiczność po raz pierwszy ma możliwość poznać historię „generała-cienia". 1/1

Godziny emisji Szara eminecja irańskiej armii

01:05 Top Gear Top 41 - Seria 1, odc. 4

( 2013 ) Czas: 65min.

Richard Hammond prezentuje zestawienie najlepszych materiałów z 19 serii Top Gear. 4/8

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear Top 41

02:10 The Best of Top Gear 2013/14 - Seria 1, odc. 3

( 2014 ) Czas: 55min.

Ryk potężnych silników, „palenie gum" i efektowne katastrofy: Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May w kolejnej składance wysokooktanowych harców na najwyższych obrotach. 3/4

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji The Best of Top Gear

03:05 The Best of Top Gear 2013/14 - Seria 1, odc. 4

( 2014 ) Czas: 55min.

Ryk potężnych silników, „palenie gum" i efektowne katastrofy: Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May w kolejnej składance wysokooktanowych harców na najwyższych obrotach. 4/4

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji The Best of Top Gear

04:00 Szaleństwa na kółkach - Seria 1, odc. 2

( 2017 ) Czas: 20min.

Zestawienie zabawnych amatorskich nagrań. W odcinku m.in. lekcja matematyki, wyścig kosiarek przez błoto, kręcenie bączków i popisy na elektrycznych deskorolkach. 2/8

Reżyseria: Prince Shah , Karan Sharma

Godziny emisji Szaleństwa na kółkach

04:20 Dragons' Den: Jak zostać milionerem - Odcinek 2

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 50min.

Pomysłowi przedsiębiorcy przedstawiają inwestorom swoje biznesplany z nadzieją na uzyskanie wsparcia finansowego. W odcinku m.in. piknik z owsianką. 2/14

Godziny emisji Dragons' Den: Jak zostać milionerem

Reklama

05:10 Wielkie projekty - Seria 11, odc. 6

Dokument ( UK 2011 ) Czas: 50min.

Kevin McCloud odwiedza Tamayo Hussey i jej męża Nigela. Para przebudowuje leśniczówkę z lat 60. w nowoczesny dom nawiązujący stylem do japońskich tradycji. Znajduje się w nim m.in. wyłożony matami tatami tradycyjny pokój do parzenia herbaty. 6/9

Reżyseria: Ned Williams

Godziny emisji Wielkie projekty

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji BBC Brit

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Brit umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2020-05-24. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla BBC Brit. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2020-05-24 dla kanału BBC Brit można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Brit umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Brit. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2020 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info
Serwis działa na serwerach dhosting
Do góry