Reklama

Logo BBC Brit BBC Brit program TV na 28 maja 2020 - ramówka, emisje

06:00 Dragons' Den: Jak zostać milionerem - Odcinek 3

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 65min.

Przedsiębiorcy przedstawiają inwestorom swoje biznesplany z nadzieją na uzyskanie wsparcia finansowego. W odcinku m.in.: ekologiczne słomki oraz marka kosmetyczna popularnej influencerki. 3/14

Godziny emisji Dragons' Den: Jak zostać milionerem

07:05 Top Gear Top 41 - Seria 1, odc. 4

( 2013 ) Czas: 60min.

Richard Hammond prezentuje zestawienie najlepszych materiałów z 19 serii Top Gear. 4/8

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear Top 41

08:05 Top Gear - Seria 24, odc. 7

( 2017 ) Czas: 75min.

Matt LeBlanc jeździ 8-kołowym rosyjskim monstrum terenowym. Tymczasem Rory bierze na warsztat najbrzydszy na świecie samochód i przerabia go na luksusowy jacht. 7/7

Reżyseria: Mark McQueen

Godziny emisji Top Gear

09:20 Superbryka czy klasyka? - Seria 1, odc. 11

( 2018 ) Czas: 30min.

44-letnia prezenterka radiowa Samantha dotychczas dzieliła się samochodem z córką. Teraz szuka własnego. Mistrzyni rajdowa Rebecca Jackson oraz miłośnik motoryzacji Elo pomagają jej w wyborze. 11/8

Reżyseria: Mike Parker

Obsada: Rebecca Jackson , Elo

Godziny emisji Superbryka czy klasyka

09:50 Superbryka czy klasyka? - Seria 1, odc. 12

( 2018 ) Czas: 30min.

47-letnia managerka Kerry chce kupić sportowy dwumiejscowy kabriolet. Mistrzyni rajdowa Rebecca Jackson oraz miłośnik motoryzacji Elo pomagają jej w wyborze. 12/8

Reżyseria: Mike Parker

Obsada: Rebecca Jackson , Elo

Godziny emisji Superbryka czy klasyka

Reklama

10:20 Top Gear - seria 9, odc. 5

Program rozrywkowy ( UK 2007 ) Czas: 65min.

Żeby zniechęcić widzów do wciskania się na tory, ekipa urządza pokaz tego, co dzieje się z Renault Espace, gdy wóz ten zderzy się z pociągiem. 5/6

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

11:25 Top Gear - seria 9, odc. 6

Program rozrywkowy ( UK 2007 ) Czas: 65min.

Panowie mają przerobić zwykłe samochody na limuzyny. Gośćmi programu są Jamelia i Lemar oraz DJ radiowy Chris Moyles. 6/6

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

12:30 Dragons' Den: Jak zostać milionerem - Odcinek 3

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 65min.

Przedsiębiorcy przedstawiają inwestorom swoje biznesplany z nadzieją na uzyskanie wsparcia finansowego. W odcinku m.in.: ekologiczne słomki oraz marka kosmetyczna popularnej influencerki. 3/14

Godziny emisji Dragons' Den: Jak zostać milionerem

13:35 Top Gear Top 41 - Seria 1, odc. 4

( 2013 ) Czas: 70min.

Richard Hammond prezentuje zestawienie najlepszych materiałów z 19 serii Top Gear. 4/8

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear Top 41

14:45 Top Gear - Seria 24, odc. 7

( 2017 ) Czas: 70min.

Matt LeBlanc jeździ 8-kołowym rosyjskim monstrum terenowym. Tymczasem Rory bierze na warsztat najbrzydszy na świecie samochód i przerabia go na luksusowy jacht. 7/7

Reżyseria: Mark McQueen

Godziny emisji Top Gear

15:55 Cuda inżynierii - Seria 2, odc. 2

Dokument ( 2017 ) Czas: 60min.

Wiadukt Millau w południowej Francji jest najwyższą tego typu konstrukcją na świecie. Wysoki jak drapacz chmur stawia opór bardzo silnym wiatrom. Poznajemy tajniki jego konstrukcji. 2/8

Godziny emisji Cuda inżynierii

16:55 Top Gear - seria 9, odc. 5

Program rozrywkowy ( UK 2007 ) Czas: 65min.

Żeby zniechęcić widzów do wciskania się na tory, ekipa urządza pokaz tego, co dzieje się z Renault Espace, gdy wóz ten zderzy się z pociągiem. 5/6

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

18:00 Sekrety kolei - Seria 1, odc. 6

( United Kingdom 2019 ) Czas: 55min.

Australijska linia kolejowa z Cains do miasteczka Karunda powstała w XIX wieku podczas miejscowej gorączki złota. To jeden z najbardziej ambitnych projektów inżynieryjnych na świecie. 6/6

Godziny emisji Sekrety kolei

18:55 Dragons' Den: Jak zostać milionerem - Odcinek 4

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 75min.

W jury następuje zmiana. Do programu powraca Theo Paphitis i zasiada na fotelu Toukera Suleymana. Wśród prezentowanych w odcinku pomysłów m.in.: aplikacja do prowadzenia diety oraz warsztat naprawiający ubrania. 4/14

Godziny emisji Dragons' Den: Jak zostać milionerem

20:10 The Best of Top Gear 2013/14 - Seria 1, odc. 3

( 2014 ) Czas: 70min.

Ryk potężnych silników, „palenie gum" i efektowne katastrofy: Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May w kolejnej składance wysokooktanowych harców na najwyższych obrotach. 3/4

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji The Best of Top Gear

Reklama

21:20 Spakowane życie - Seria 1, odc. 3

( 2020 ) Czas: 70min.

Ekipa „Achillesa" przeprowadza klientkę, która przenosi się z dziećmi do nowego mieszkania. Zespół „Bosta" martwi brak nowych klientów. Podejmują się małego zlecenia, aby przetrwać kryzys. „Koniczynka" realizuje zamówienie od Stadionu Zagłębia. To gratka dla Ernesta i Łukasza, fanów piłki nożnej. 3/6

Godziny emisji Spakowane życie

22:30 Morderstwo w Waszyngtonie - Seria 1, odc. 1

( 2018 ) Czas: 65min.

W 2016 roku Seth Rich, młody pracownik Amerykańskiej Partii Demokratycznej, został zastrzelony. Kto jest winny jego śmierci? Rich odkrył, że Rosjanie hakowali Demokratów. Ci z kolei sądzili, że jest informatorem WikiLeaks. 1/1

Godziny emisji Morderstwo w Waszyngtonie

23:35 Najwspanialsze okręty świata - Seria 1, odc. 4

( 2019 ) Czas: 55min.

Galeon Złota Łania to flagowy okręt Francisa Dake'a podczas podróży dookoła świata w 1577 roku. Ładownie statku były pełne skarbów zrabowanych Hiszpanom. Jako jedyny z całej ekspedycji powrócił do macierzystego portu. 4/6

Godziny emisji Najwspanialsze okręty świata

00:30 Top Gear Ameryka - Seria 1, odc. 4

( 2017 ) Czas: 55min.

Antron opowiada, jak zostaje się zwycięzcą mistrzostw Top Fuel. Tymczasem Wookie przechodzi serię treningów które mają mu pokazać, jak zostaje się najszybszym człowiekiem na planecie.  4/8

Godziny emisji Top Gear Ameryka

01:25 Dragons' Den: Jak zostać milionerem - Odcinek 4

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 55min.

W jury następuje zmiana. Do programu powraca Theo Paphitis i zasiada na fotelu Toukera Suleymana. Wśród prezentowanych w odcinku pomysłów m.in.: aplikacja do prowadzenia diety oraz warsztat naprawiający ubrania. 4/14

Godziny emisji Dragons' Den: Jak zostać milionerem

02:20 The Best of Top Gear 2013/14 - Seria 1, odc. 3

( 2014 ) Czas: 50min.

Ryk potężnych silników, „palenie gum" i efektowne katastrofy: Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May w kolejnej składance wysokooktanowych harców na najwyższych obrotach. 3/4

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji The Best of Top Gear

03:10 Morderstwo w Waszyngtonie - Seria 1, odc. 1

( 2018 ) Czas: 55min.

W 2016 roku Seth Rich, młody pracownik Amerykańskiej Partii Demokratycznej, został zastrzelony. Kto jest winny jego śmierci? Rich odkrył, że Rosjanie hakowali Demokratów. Ci z kolei sądzili, że jest informatorem WikiLeaks. 1/1

Godziny emisji Morderstwo w Waszyngtonie

04:05 Szaleństwa na kółkach - Seria 1, odc. 5

( 2017 ) Czas: 20min.

Zestawienie zabawnych amatorskich nagrań. W odcinku m.in. samochód kontra ceglany dom, motocykl na trampolinie, lew w aucie i Św. Mikołaj w tajemniczym pojeździe. 5/8

Reżyseria: Prince Shah , Karan Sharma

Godziny emisji Szaleństwa na kółkach

04:25 Najwspanialsze okręty świata - Seria 1, odc. 4

( 2019 ) Czas: 45min.

Galeon Złota Łania to flagowy okręt Francisa Dake'a podczas podróży dookoła świata w 1577 roku. Ładownie statku były pełne skarbów zrabowanych Hiszpanom. Jako jedyny z całej ekspedycji powrócił do macierzystego portu. 4/6

Godziny emisji Najwspanialsze okręty świata

05:10 Cuda inżynierii - Seria 2, odc. 2

Dokument ( 2017 ) Czas: 50min.

Wiadukt Millau w południowej Francji jest najwyższą tego typu konstrukcją na świecie. Wysoki jak drapacz chmur stawia opór bardzo silnym wiatrom. Poznajemy tajniki jego konstrukcji. 2/8

Godziny emisji Cuda inżynierii

Reklama

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji BBC Brit

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Brit umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2020-05-28. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla BBC Brit. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2020-05-28 dla kanału BBC Brit można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Brit umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Brit. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2020 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info
Serwis działa na serwerach dhosting
Do góry