Reklama

Logo BBC Brit BBC Brit program TV na 30 czerwca 2020 - ramówka, emisje

06:00 Graham Norton Show - Seria 26, odc. 1

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 60min.

Graham Norton prezentuje swój słynny talk show. Na jego kanapie po zasiadają wielkie gwiazdy. Gośćmi tego odcinka są: Helen Mirren, Jack Whitehall, Simon Reeve, RuPaul oraz Alphabeat. 1/20

Reżyseria: Steve Smith

Obsada: Graham Norton

Godziny emisji Graham Norton Show

07:00 Ekstremalny spływ ze Stevem Backshallem - Seria 1, odc. 2

Dokument ( 2016 ) Czas: 65min.

Podróżnik Steve Backshall chce przepłynąć niezdobytą dziką rzekę Baliem w Indonezji. Ekipa zmaga się z niebezpiecznym nurtem rzeki, przedziera przez dżunglę, napotyka gniazda os, ogromne pająki, rajskie ptaki i odwiedza jedno z ostatnich na świecie plemion ludożerców. 2/2

Reżyseria: Alexis Girardet

Obsada: Steve Backshall

Godziny emisji Ekstremalny spływ ze Stevem Backshallem

08:05 Top Gear - Seria 28, odc. 5

Program rozrywkowy ( UK 2020 ) Czas: 75min.

Chris Harris, Paddy McGuinness oraz Andrew Flintoff powracają z 28. serią „Top Gear". 5/6

Obsada: Chris Harris , Paddy McGuinness , Andrew Flintoff

Godziny emisji Top Gear

09:20 Guy Martin: najszybszy człowiek na dwóch kołach - Seria 1, odc. 1

( 2016 ) Czas: 60min.

Żądny adrenaliny kierowca rajdowy Guy Martin podejmuje najśmielsze wyzwanie w swojej dotychczasowej karierze - planuje pobić rekord świata prędkości dla pojazdu dwukołowego. Posłuży mu do tego skonstruowany specjalnie na tę okazję Triumph Rocket Streamliner. 1/1

Reżyseria: James Woodroffe

Obsada: Guy Martin

Godziny emisji Guy Martin: najszybszy człowiek na dwóch kołach

10:20 Top Gear - Seria 16, odc. 7

Program rozrywkowy ( UK 2010 ) Czas: 65min.

Richard spełnia marzenia z dzieciństwa, testując słynne wozy z lat 80., zaś Jeremy ma okazję wypróbować kosmiczny pojazd NASA. 7/7

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

Reklama

11:25 Who Wants to Be a Millionaire z Jeremym Clarksonem - Seria 2, odc. 7

( 2019 ) Czas: 55min.

Jeremy Clarkson powraca z nowymi odcinkami popularnego teleturnieju. Każdy z uczestników ma szansę wygrać milion funtów. Od wygranej dzieli go 15 pytań. 7/11

Reżyseria: Julia Knowles

Obsada: Jeremy Clarkson

Godziny emisji Who Wants to Be a Millionaire z Jeremym Clarksonem

12:20 Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki - Seria 1, odc. 63

( 2014 ) Czas: 25min.

W odcinku m.in.: popisy na longboardach, wypadki monster trucków, wspólny skok 52 spadochroniarzy i dziecko z 288 kredkami we włosach. 63/104

Godziny emisji Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki

12:45 Graham Norton Show - Seria 26, odc. 1

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 60min.

Graham Norton prezentuje swój słynny talk show. Na jego kanapie po zasiadają wielkie gwiazdy. Gośćmi tego odcinka są: Helen Mirren, Jack Whitehall, Simon Reeve, RuPaul oraz Alphabeat. 1/20

Reżyseria: Steve Smith

Obsada: Graham Norton

Godziny emisji Graham Norton Show

13:45 Ekstremalny spływ ze Stevem Backshallem - Seria 1, odc. 2

Dokument ( 2016 ) Czas: 60min.

Podróżnik Steve Backshall chce przepłynąć niezdobytą dziką rzekę Baliem w Indonezji. Ekipa zmaga się z niebezpiecznym nurtem rzeki, przedziera przez dżunglę, napotyka gniazda os, ogromne pająki, rajskie ptaki i odwiedza jedno z ostatnich na świecie plemion ludożerców. 2/2

Reżyseria: Alexis Girardet

Obsada: Steve Backshall

Godziny emisji Ekstremalny spływ ze Stevem Backshallem

14:45 Top Gear - Seria 28, odc. 5

Program rozrywkowy ( UK 2020 ) Czas: 70min.

Chris Harris, Paddy McGuinness oraz Andrew Flintoff powracają z 28. serią „Top Gear". 5/6

Obsada: Chris Harris , Paddy McGuinness , Andrew Flintoff

Godziny emisji Top Gear

15:55 Szef jak szpieg USA - Seria 8, odc. 8

Dokument ( 2016 ) Czas: 55min.

John Carona, prezes firmy z branży nieruchomości, podaje się za jednego z szeregowych pracowników swojej firmy, by sprawdzić, jak zespół reaguje na wprowadzone w przedsiębiorstwie zmiany. 8/8

Reżyseria: Mark Keller

Obsada: John Carona

Godziny emisji Szef jak szpieg USA

16:50 Top Gear - Seria 16, odc. 7

Program rozrywkowy ( UK 2010 ) Czas: 65min.

Richard spełnia marzenia z dzieciństwa, testując słynne wozy z lat 80., zaś Jeremy ma okazję wypróbować kosmiczny pojazd NASA. 7/7

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

17:55 Top Gear - Seria 17, odc. 1

Program rozrywkowy ( UK 2011 ) Czas: 60min.

Jeremy świętuje 50 urodziny Jaguara E-Type, zaś James ściga się z mistrzem olimpijskim w samochodzie wyścigowym Mini. 1/6

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

18:55 Cuda inżynierii - Seria 5, odc. 4

Dokument ( 2020 ) Czas: 60min.

Budowa torów kolejowych na największym na świecie pływającym moście w Seattle stanowiła dla inżynierów ogromne wyzwanie. 4/16

Godziny emisji Cuda inżynierii

19:55 Top Gear - Seria 19, odc. 1

Program rozrywkowy ( 2013 ) Czas: 75min.

Jeremy buduje samochód mniejszy od słynnego Peela P50, a potem próbuje sprzedać swe dzieło biznesmenom z programu Jak zostać milionerem?. 1/7

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

Reklama

21:10 Top Gear - Seria 19, odc. 2

Program rozrywkowy ( 2013 ) Czas: 80min.

Prezenterzy podróżują przez Amerykę, do granicy USA i Meksyku. Samochody, które wybrali tym razem to Lexus LFA, Dodg Viper oraz Aston Martin Vanquish. 2/7

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

22:30 Cuda inżynierii - Seria 5, odc. 5

Dokument ( 2020 ) Czas: 60min.

W tym odcinku niesamowity samolot z przymontowanym do dachu radarem, czyli AWACS (Airborne Warning And Control System), samolot wczesnego ostrzegania i kontroli służący w siłach NATO. 

Godziny emisji Cuda inżynierii

23:30 Concorde: ponaddźwiękowy wyścig - Seria 1, odc. 1

( 2018 ) Czas: 30min.

Historia kultowego samolotu pasażerskiego Concorde, od pierwszego lotu w 1969 roku do ostatniego - w 2003 roku. Eksperci z dziedziny lotnictwa, inżynierowie oraz piloci omawiają ten cud inżynierii, wspominają zaciętą rywalizację między USA, ZSRR i zjednoczonymi siłami Anglii oraz Francji. 1/2

Godziny emisji Concorde: ponaddźwiękowy wyścig

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji BBC Brit

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Brit umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2020-06-30. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla BBC Brit. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2020-06-30 dla kanału BBC Brit można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Brit umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Brit. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2020 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info
Serwis działa na serwerach dhosting
Do góry