Reklama

Logo BBC Brit BBC Brit program TV na 30 maja 2020 - ramówka, emisje

06:00 The Best of Top Gear 2013/14 - Seria 1, odc. 3

( 2014 ) Czas: 60min.

Ryk potężnych silników, „palenie gum" i efektowne katastrofy: Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May w kolejnej składance wysokooktanowych harców na najwyższych obrotach. 3/4

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji The Best of Top Gear

07:00 Życie na okręcie wojenym - Seria 2, odc. 2

( 2018 ) Czas: 60min.

HMS Duncan jest na misji na Morzu Czarnym, zbliża się w okolice Krymu. Gdy tropiony przez załogę rosyjski statek nagle znika, okazuje się, że HMS Duncan jest śledzony. Sytuacja staje się coraz bardziej napięta. 2/5

Reżyseria: Rebecca Allan

Godziny emisji Życie na okręcie wojenym

08:00 Wielkie projekty - Seria 11, odc. 7

Dokument ( UK 2011 ) Czas: 60min.

Ben i Rachel Hammond planują radykalnie przekształcić dom z lat 50. w eleganckie, modernistyczne arcydzieło ze swoich marzeń. Kevin McCloud obserwuje kolejne etapy powstawania budynku. 7/9

Reżyseria: Ned Williams

Godziny emisji Wielkie projekty

09:00 Top Gear Top 41 - Seria 1, odc. 5

( 2013 ) Czas: 55min.

Richard Hammond prezentuje zestawienie najlepszych materiałów z 19 serii Top Gear. 5/8

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear Top 41

09:55 Morderstwo w Waszyngtonie - Seria 1, odc. 1

( 2018 ) Czas: 65min.

W 2016 roku Seth Rich, młody pracownik Amerykańskiej Partii Demokratycznej, został zastrzelony. Kto jest winny jego śmierci? Rich odkrył, że Rosjanie hakowali Demokratów. Ci z kolei sądzili, że jest informatorem WikiLeaks. 1/1

Godziny emisji Morderstwo w Waszyngtonie

Reklama

11:00 Top Gear - Seria 22, odc. 1

Program rozrywkowy ( 2015 ) Czas: 60min.

Chłopcy jadą do Rosji, gdzie biorą udział w niewiarygodnym wyścigu po szerokich, pięknych ulicach Petersburga.

Godziny emisji Top Gear

12:00 Spakowane życie - Seria 1, odc. 4

( 2020 ) Czas: 55min.

Ekipa „InRooms" utylizuje dobytek z mieszkania komunalnego. Pracownicy „Koniczynki" przewożą eksponaty z wystawy na temat Zbigniewa Nienackiego, autora serii powieści o Panu Samochodziku. Tymczasem Mateusz z „Achillesa" wynosi meble z rodzinnego domu ojca i poznaje ciekawą historię swojej rodziny. 4/6

Godziny emisji Spakowane życie

12:55 Jazda! - Seria 4, odc. 5

( 2017 ) Czas: 30min.

Co sprawia, że włoskie samochody są tak piękne i wyjątkowe? W poszukiwaniu odpowiedzi na to pytanie, prowadzący program wybierają się do słonecznej Italii i podziwiają tamtejsze auta, najpiękniejsze trasy oraz tory wyścigowe.

Reżyseria: J.F. Musial

Obsada: Matt Farah , Chris Harris , Mike Spinelli

Godziny emisji Jazda!

13:25 Jazda! - Seria 4, odc. 6

( 2017 ) Czas: 30min.

Gospodarze programu, Chris Harris, Matt Farah i Mike Spinelli, wyruszają w podróż przez amerykańskie parki narodowe, podczas której testują auta klasy GT.

Reżyseria: J.F. Musial

Obsada: Matt Farah , Chris Harris , Mike Spinelli

Godziny emisji Jazda!

13:55 Wielkie projekty - Seria 11, odc. 7

Dokument ( UK 2011 ) Czas: 60min.

Ben i Rachel Hammond planują radykalnie przekształcić dom z lat 50. w eleganckie, modernistyczne arcydzieło ze swoich marzeń. Kevin McCloud obserwuje kolejne etapy powstawania budynku. 7/9

Reżyseria: Ned Williams

Godziny emisji Wielkie projekty

14:55 Dragons' Den: Jak zostać milionerem - Odcinek 3

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 65min.

Przedsiębiorcy przedstawiają inwestorom swoje biznesplany z nadzieją na uzyskanie wsparcia finansowego. W odcinku m.in.: ekologiczne słomki oraz marka kosmetyczna popularnej influencerki. 3/14

Godziny emisji Dragons' Den: Jak zostać milionerem

16:00 The Best of Top Gear 2013/14 - Seria 1, odc. 3

( 2014 ) Czas: 60min.

Ryk potężnych silników, „palenie gum" i efektowne katastrofy: Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May w kolejnej składance wysokooktanowych harców na najwyższych obrotach. 3/4

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji The Best of Top Gear

17:00 The Best of Top Gear 2013/14 - Seria 1, odc. 4

( 2014 ) Czas: 60min.

Ryk potężnych silników, „palenie gum" i efektowne katastrofy: Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May w kolejnej składance wysokooktanowych harców na najwyższych obrotach. 4/4

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji The Best of Top Gear

18:00 Top Gear Top 41 - Seria 1, odc. 5

( 2013 ) Czas: 60min.

Richard Hammond prezentuje zestawienie najlepszych materiałów z 19 serii Top Gear. 5/8

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear Top 41

19:00 Życie na okręcie wojenym - Seria 2, odc. 2

( 2018 ) Czas: 60min.

HMS Duncan jest na misji na Morzu Czarnym, zbliża się w okolice Krymu. Gdy tropiony przez załogę rosyjski statek nagle znika, okazuje się, że HMS Duncan jest śledzony. Sytuacja staje się coraz bardziej napięta. 2/5

Reżyseria: Rebecca Allan

Godziny emisji Życie na okręcie wojenym

Reklama

20:00 Spakowane życie - Seria 1, odc. 4

( 2020 ) Czas: 60min.

Ekipa „InRooms" utylizuje dobytek z mieszkania komunalnego. Pracownicy „Koniczynki" przewożą eksponaty z wystawy na temat Zbigniewa Nienackiego, autora serii powieści o Panu Samochodziku. Tymczasem Mateusz z „Achillesa" wynosi meble z rodzinnego domu ojca i poznaje ciekawą historię swojej rodziny. 4/6

Godziny emisji Spakowane życie

21:00 Graham Norton Show - Seria 27, odc. 4

Program rozrywkowy ( UK 2020 ) Czas: 35min.

Wielokrotny laureaat nagrody BAFTA - Graham Norton - zaprasza na kolejny sezon swojego populairnego talkshow. Ciekawe spotkania z gwiazdami, zaskakujące anegdoty ze świata show biznesu oraz dawka dobrego humoru gwarantowane. 4/9

Reżyseria: Steve Smith

Obsada: Jeff Goldblum , Imelda Staunton , Louis Theroux , Lior Suchard , Mabel

Godziny emisji Graham Norton Show

21:35 Hotel Zacisze - Inspektorzy hotelowi

Komedia ( UK 1975 ) Czas: 35min.

Basil przeżywa chwile grozy, gdy słyszy, że w mieście pojawił się inspektor hotelowy. Czy jego żałosne podlizywanie się gościom na cokolwiek się zda? 4/6

Reżyseria: John Howard Davies

Obsada: Andrew Sachs , Ballard Berkeley , Bernard Cribbins , Connie Booth , Gilly Flower , John Cleese , Prunella Scales , Renee Roberts

Godziny emisji Hotel Zacisze

22:10 Europa: dekada chaosu - Seria 1, odc. 1

( 2019 ) Czas: 65min.

Najbliżsi doradcy byłego premiera Wielkiej Brytanii Davida Camerona ujawniają, z czym musiał się on zmierzyć w ojczynie i Brukseli zanim doszło do referendum. 1/3

Reżyseria: Tania Rakhmanova , Tim Stirzaker

Godziny emisji Europa: dekada chaosu

23:15 Świat Bentleya

( 2017 ) Czas: 60min.

Po raz pierwszy w historii możemy spojrzeć za kulisy świata luksusowych samochodów Bentley. Twórcy dokumentu przedstawiają zespół firmy, jej wymagających klientów, wchodzą z kamerami na zaplecze fabryki, do salonów firmowych oraz działu personalizacji aut.

Godziny emisji Świat Bentleya

00:15 Spakowane życie - Seria 1, odc. 4

( 2020 ) Czas: 60min.

Ekipa „InRooms" utylizuje dobytek z mieszkania komunalnego. Pracownicy „Koniczynki" przewożą eksponaty z wystawy na temat Zbigniewa Nienackiego, autora serii powieści o Panu Samochodziku. Tymczasem Mateusz z „Achillesa" wynosi meble z rodzinnego domu ojca i poznaje ciekawą historię swojej rodziny. 4/6

Godziny emisji Spakowane życie

01:15 Graham Norton Show - Seria 27, odc. 4

Program rozrywkowy ( UK 2020 ) Czas: 35min.

Wielokrotny laureaat nagrody BAFTA - Graham Norton - zaprasza na kolejny sezon swojego populairnego talkshow. Ciekawe spotkania z gwiazdami, zaskakujące anegdoty ze świata show biznesu oraz dawka dobrego humoru gwarantowane. 4/9

Reżyseria: Steve Smith

Obsada: Jeff Goldblum , Imelda Staunton , Louis Theroux , Lior Suchard , Mabel

Godziny emisji Graham Norton Show

01:50 Hotel Zacisze - Inspektorzy hotelowi

Komedia ( UK 1975 ) Czas: 40min.

Basil przeżywa chwile grozy, gdy słyszy, że w mieście pojawił się inspektor hotelowy. Czy jego żałosne podlizywanie się gościom na cokolwiek się zda? 4/6

Reżyseria: John Howard Davies

Obsada: Andrew Sachs , Ballard Berkeley , Bernard Cribbins , Connie Booth , Gilly Flower , John Cleese , Prunella Scales , Renee Roberts

Godziny emisji Hotel Zacisze

02:30 Wielkie projekty - Seria 11, odc. 7

Dokument ( UK 2011 ) Czas: 55min.

Ben i Rachel Hammond planują radykalnie przekształcić dom z lat 50. w eleganckie, modernistyczne arcydzieło ze swoich marzeń. Kevin McCloud obserwuje kolejne etapy powstawania budynku. 7/9

Reżyseria: Ned Williams

Godziny emisji Wielkie projekty

03:25 Świat Bentleya

( 2017 ) Czas: 45min.

Po raz pierwszy w historii możemy spojrzeć za kulisy świata luksusowych samochodów Bentley. Twórcy dokumentu przedstawiają zespół firmy, jej wymagających klientów, wchodzą z kamerami na zaplecze fabryki, do salonów firmowych oraz działu personalizacji aut.

Godziny emisji Świat Bentleya

Reklama

04:10 Top Gear - Seria 22, odc. 1

Program rozrywkowy ( 2015 ) Czas: 55min.

Chłopcy jadą do Rosji, gdzie biorą udział w niewiarygodnym wyścigu po szerokich, pięknych ulicach Petersburga.

Godziny emisji Top Gear

05:05 Top Gear Top 41 - Seria 1, odc. 5

( 2013 ) Czas: 55min.

Richard Hammond prezentuje zestawienie najlepszych materiałów z 19 serii Top Gear. 5/8

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear Top 41

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji BBC Brit

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Brit umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2020-05-30. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla BBC Brit. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2020-05-30 dla kanału BBC Brit można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Brit umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Brit. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2020 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info
Serwis działa na serwerach dhosting
Do góry