Reklama

Logo BBC CBeebies BBC CBeebies program TV na 2018-09-21 - ramówka, emisje

2018-09-21 Pokaż dziś

06:00

Teletubisie - Seria 1, odc. 51

( 2017 ) Czas: 10min.

Teletubisie wracają — tym razem wyposażone między innymi w dotykowe ekrany i różne nowe urządzenia. Mieszkają w kolorowej Krainie Teletubisiów i mają własny, ekologiczny wiatrak! 51/30

Reżyseria: Jack Jameson

Godziny emisji Teletubisie

06:10

Kręciołki - Seria 1, odc. 84

( 2014 ) Czas: 15min.

Bohaterami tego programu dla przedszkolaków są dociekliwe Twirlywoos. Cztery kolorowe, podobne do ptaków stwory przybyły do nas z daleka i poznają nowy, fascynujący świat. 84/35

Godziny emisji Kręciołki

06:25

Pokaż mi, pokaż - Seria 6, odc. 1

Program dla dzieci ( UK 2015 ) Czas: 25min.

Krzyś i Pui sprawiają, że różne przedmioty i pomysły nabierają życia w ich magicznym pokoju zabaw. 1/20

Reżyseria: Iwan Watson

Godziny emisji Pokaż mi, pokaż

06:50

Sara i Kaczorek - Seria 1, odc. 21

Program dla dzieci ( UK 2013 ) Czas: 10min.

Przedstawiamy animowany serial o przygodach Sary i Kaczorka - pary przyjaciół, którzy razem poznają świat. 21/40

Reżyseria: Tim O'Sullivan

Obsada: Tasha Lawrence

Godziny emisji Sara i Kaczorek

07:00

Pajączek Woolly i mała Tig - Seria 2, odc. 13

Program dla dzieci ( 2013 ) Czas: 5min.

Program z udziałem aktorów. Trzyletnia Tig uczy się radzić sobie z nowymi doświadczeniami. Pomaga jej ulubiony zabawkowy pajączek, Woolly. 13/25

Reżyseria: Martin Burt

Obsada: Betsy McCredie , Jenny Ryan , Jamie Oram , Maisie McCredie

Godziny emisji Pajączek Woolly i mała Tig

Reklama
07:05

Łapkozaury - Seria 1, odc. 15

Program dla dzieci ( Canada,UK 2014 ) Czas: 15min.

Trzy małe dinozaury przeżywają magiczne przygody, podróżując po swoim niezwykłym świecie. 15/26

Reżyseria: Harold Harris

Obsada: Amanda Abbington , Keith Wickham , Bob Golding

Godziny emisji Łapkozaury

07:20

Odlotowcy - Go Jetters! - Seria 2, odc. 15

( 2017 ) Czas: 15min.

Animowana seria o przygodach niezwykłych bohaterów odkrywających ciekawe miejsca na całym świecie. 15/45

Reżyseria: Alex Sherwood , Ben Harper

Obsada: John Hasler , Tommie Earl Jenkins , Akie Kotabe , Pilar Orti , Syrus Lowe , Naomi MacDonald , Marc Silk

Godziny emisji Odlotowcy - Go Jetters!

07:35

Nasze zwierzaki - Seria 1, odc. 21

Program dla dzieci ( 2014 ) Czas: 15min.

Nowy program uczy odpowiedzialności za czworonożnych przyjaciół i pomaga uświadomić dzieciom, ile radości mogą wnieść w ich życie domowe zwierzaki. 21/25

Reżyseria: Andrew Agnew

Godziny emisji Nasze zwierzaki

07:50

Numeraki - Seria 2, odc. 14

Program dla dzieci ( UK 2014 ) Czas: 15min.

Połączenie animacji i gry aktorskiej, piosenek i liczb - program, który pomaga przedszkolakom opanować podstawy liczenia.

Reżyseria: Mark Taylor

Obsada: Simon Greenall , Kate Fleetwood , Ben Bailey-Smith , Jane H. Pickworth

Godziny emisji Numeraki

08:05

Świnka Wibbly - seria 1, odc. 18

Program dla dzieci ( 2009 ) Czas: 10min.

Animacja dla przedszkolaków, powstała w oparciu o znane książeczki dla dzieci. Poznajemy Świnkę Wibbly i jej przyjaciół. 18/52

Reżyseria: Jay Lin

Obsada: Liam Tully

Godziny emisji Świnka Wibbly

08:15

Baby Jake - Serie 1, odc. 26

Program dla dzieci ( UK 2011 ) Czas: 15min.

Malutki Jake mieszka w wiatraku z rodzicami I dziewięciorgiem rodzieństwa. Jego życie pełne jest niespodzianek I przygód. 26/26

Reżyseria: Aidan Harte , Alan Shannon

Obsada: Maddy Darrall , Billy MacQueen

Godziny emisji Baby Jake

08:30

Charlie i Lola - To tajemnica

Program dla dzieci ( UK 2005 ) Czas: 15min.

Lola usiłuje utrzymać niespodziankę na urodziny Charliego w tajemnicy, ale nie jest to łatwe zadanie. Czy zdoła się nie wygadać? 14/13

Reżyseria: Kitty Taylor

Obsada: Jethro Lundie-Brown , Maisie Cowell , Ryan Harris , Stanley Street

Godziny emisji Charlie i Lola

08:45

Zagadkoboty - Seria 1, odc. 25

( 2016 ) Czas: 15min.

Program adresowany do przedszkolaków: sympatyczni bohaterowie prezentują zagadki i gry na spostrzegawczość pozwalające rozwijać uwagę i umiejętności poznawcze. 25/26

Godziny emisji Zagadkoboty

09:00

Hau hau, Ćwirka i Panda Dave - Seria 2, odc. 48

( USA 2016 ) Czas: 15min.

Bohaterem tej wesołej, kolorowej serii jest Hatty, elegancki chomik, który wspólnie z przyjaciółmi wyrusza na pokładzie wirującego pojazdu do fantastycznych krain, aby grać, śpiewać i odkrywać.

Reżyseria: Tony Collingwood , Andrea Tran

Godziny emisji Hau hau, Ćwirka i Panda Dave

09:15

Ogródek Pana Warzywko - Seria 2, odc. 21

Program dla dzieci ( UK 2012 ) Czas: 25min.

Serial, w którym aktorzy pojawiają się wraz z kukiełkami. Dzieci uczą się o życiu poprzez naukę dbania o rośliny. 21/26

Reżyseria: Simon Hall

Obsada: Ben Faulks

Godziny emisji Ogródek Pana Warzywko

Reklama
09:40

Listonosz Pat - Przesyłki Specjalne - Seria 2, odc. 9

Program dla dzieci ( UK ) Czas: 15min.

Pat i jego wierna kotka pracują teraz doręczając Przesyłki Specjalne - zdarza im się przewozić najprzeróżniejsze rzeczy w najdziwniejsze miejsca! 9/26

Godziny emisji Listonosz Pat - Przesyłki Specjalne

09:55

Yakka Dee - Seria 1, odc. 15

( 2017 ) Czas: 10min.

Główna bohaterka programu zachęca dzieci do mówienia. Każdy odcinek koncentruje się na jednym słowie, w rytmiczny i pełen humoru sposób przedstawiane są jego różne wizualizacje, co skłania dzieci do powtarzania. 15/20

Godziny emisji Yakka Dee

10:05

Teletubisie - Seria 1, odc. 21

( 2017 ) Czas: 20min.

Teletubisie wracają — tym razem wyposażone między innymi w dotykowe ekrany i różne nowe urządzenia. Mieszkają w kolorowej Krainie Teletubisiów i mają własny, ekologiczny wiatrak! 21/30

Reżyseria: Jack Jameson

Obsada: Tinky Winky , Dipsy , Laa-Laa , Po

Godziny emisji Teletubisie

10:25

Kręciołki - Seria 1, odc. 84

( 2014 ) Czas: 10min.

Bohaterami tego programu dla przedszkolaków są dociekliwe Twirlywoos. Cztery kolorowe, podobne do ptaków stwory przybyły do nas z daleka i poznają nowy, fascynujący świat. 84/35

Godziny emisji Kręciołki

10:35

Nasze zwierzaki - Seria 1, odc. 9

Program dla dzieci ( 2014 ) Czas: 15min.

Nowy program uczy odpowiedzialności za czworonożnych przyjaciół i pomaga uświadomić dzieciom, ile radości mogą wnieść w ich życie domowe zwierzaki. 9/25

Reżyseria: Andrew Agnew

Godziny emisji Nasze zwierzaki

10:50

Pan Robótka - seria 2, odc. 17

Program dla dzieci ( UK 2013 ) Czas: 25min.

Program pełen plastycznych zadań dla przedszkolaków, dzięki którym dzieci mogą się bawić i rozwijać wyobraźnię. 17/20

Obsada: Phil Gallagher

Godziny emisji Pan Robótka

11:15

Andy i dinozaury - Seria 1, odc. 9

Program dla dzieci ( 2014 ) Czas: 15min.

Andy powraca, aby przeżyć kolejne fascynujące i zaskakujące przygody. Tym razem przenosi się w przeszłość, aby szukać dinozaurów! 9/20

Reżyseria: Mark Jones

Godziny emisji Andy i dinozaury

11:30

Zagadkoboty - Seria 1, odc. 8

( 2016 ) Czas: 20min.

Program adresowany do przedszkolaków: sympatyczni bohaterowie prezentują zagadki i gry na spostrzegawczość pozwalające rozwijać uwagę i umiejętności poznawcze. 8/26

Reżyseria: Nigel Bradley

Obsada: Lauren Alexandra , Cat Bellamy , Les Bubb , Ben Faulks , Haruka Kuroda

Godziny emisji Zagadkoboty

11:50

Hau hau, Ćwirka i Panda Dave - Seria 2, odc. 30

( USA 2016 ) Czas: 10min.

Bohaterem tej wesołej, kolorowej serii jest Hatty, elegancki chomik, który wspólnie z przyjaciółmi wyrusza na pokładzie wirującego pojazdu do fantastycznych krain, aby grać, śpiewać i odkrywać.

Reżyseria: Tony Collingwood , Andrea Tran

Godziny emisji Hau hau, Ćwirka i Panda Dave

12:00

Pokaż mi, pokaż - Seria 4, odc. 8

Program dla dzieci ( UK 2013 ) Czas: 25min.

Krzyś i Pui sprawiają, że różne przedmioty i pomysły nabierają życia w ich magicznym pokoju zabaw.

Reżyseria: Iwan Watson

Godziny emisji Pokaż mi, pokaż

Reklama
12:25

Jupisie - Seria 1, odc. 12

Czas: 5min.

Jupisie to trzy kolorowe i zabawne stworzenia, które wyrażają swoje myśli oraz nastroje poprzez przybieranie różnych postaci i kształtów. 12/25

Godziny emisji Jupisie

12:30

Katie Morag - Seria 2, odc. 1

Program dla dzieci ( UK 2014 ) Czas: 20min.

Katie Morag to rudowłosa, mała, ale przebojowa dziewczynka mieszkająca wraz z rodziną na pięknej, szkockiej wyspie - Isle of Struay. 1/13

Reżyseria: Don Coutts

Obsada: Cherry Campbell , Gail Watson , Ann Louise Ross

Godziny emisji Katie Morag

12:50

Jupisie - Seria 1, odc. 15

Czas: 5min.

Jupisie to trzy kolorowe i zabawne stworzenia, które wyrażają swoje myśli oraz nastroje poprzez przybieranie różnych postaci i kształtów. 15/25

Godziny emisji Jupisie

12:55

Hau hau, Ćwirka i Panda Dave - Seria 1, odc. 27

( USA 2014 ) Czas: 15min.

Bohaterem tej wesołej, kolorowej serii jest Hatty, elegancki chomik, który wspólnie z przyjaciółmi wyrusza na pokładzie wirującego pojazdu do fantastycznych krain, aby grać, śpiewać i odkrywać. 27/52

Reżyseria: Tony Collingwood , Andrea Tran

Obsada: Forrest Harding , Ethan Drake Davis , Hannah Swain , Austin Nash Chase

Godziny emisji Hau hau, Ćwirka i Panda Dave

13:10

To jest żart - Seria 3, odc. 17

Program dla dzieci ( 2013 ) Czas: 15min.

Program komediowy dla młodszych widzów, prezentujący barwnych i zwariowanych bohaterów. 17/26

Reżyseria: Geoff Coward , Damian Farrell , Jack Jameson

Obsada: Justin Fletcher

Godziny emisji To jest żart

13:25

Zagadkoboty - Seria 1, odc. 10

( 2016 ) Czas: 20min.

Program adresowany do przedszkolaków: sympatyczni bohaterowie prezentują zagadki i gry na spostrzegawczość pozwalające rozwijać uwagę i umiejętności poznawcze. 10/26

Reżyseria: Nigel Bradley

Obsada: Lauren Alexandra , Cat Bellamy , Les Bubb , Ben Faulks , Haruka Kuroda

Godziny emisji Zagadkoboty

13:45

Hau hau, Ćwirka i Panda Dave - Seria 1, odc. 51

( USA 2014 ) Czas: 10min.

Bohaterem tej wesołej, kolorowej serii jest Hatty, elegancki chomik, który wspólnie z przyjaciółmi wyrusza na pokładzie wirującego pojazdu do fantastycznych krain, aby grać, śpiewać i odkrywać. 51/52

Reżyseria: Tony Collingwood , Andrea Tran

Obsada: Forrest Harding , Ethan Drake Davis , Hannah Swain , Austin Nash Chase

Godziny emisji Hau hau, Ćwirka i Panda Dave

13:55

Artystyczne przyjęcie u Pana Robótki - Seria 1, odc. 15

( 2016 ) Czas: 25min.

Pan Robótka, Skrawek i ich mali pomocnicy wykonują pomysłowe prace plastyczne, do których zachęcają młodych widzów. Poznają też dzieła znanych artystów. 15/26

Godziny emisji Artystyczne przyjęcie u Pana Robótki

14:20

Zagadkoboty - Zagadkujmy! - Seria 1, odc. 5

( UK 2016 ) Czas: 5min.

Program pełen gier i zagadek, dzięki którym dzieci rozwijają uwagę, spostrzegawczość oraz umiejętności poznawcze. Każdy może wziąć udział w zabawie! 5/15

Obsada: Lauren Alexandra , Les Bubb , Callum Donnelly , Richard Franklin , Robin Hatcher , Haruka Kuroda , Natalie Casey

Godziny emisji Zagadkoboty - Zagadkujmy!

14:25

Andy na safari - Seria 1, odc. 15

( 2018 ) Czas: 15min.

Andy Day prezentuje nową serię swoich przygód wśród dzikich zwierząt, które zamieszkują naszą planetę. Program powstaje dzięki połączeniu fragmentów programów przyrodniczych produkcji BBC oraz animacji komputerowej.

Reżyseria: Adam Oldroyd

Godziny emisji Andy na safari

14:40

Kręciołki - Seria 1, odc. 85

( 2014 ) Czas: 15min.

Bohaterami tego programu dla przedszkolaków są dociekliwe Twirlywoos. Cztery kolorowe, podobne do ptaków stwory przybyły do nas z daleka i poznają nowy, fascynujący świat. 85/35

Godziny emisji Kręciołki

14:55

Sara i Kaczorek - Seria 1, odc. 34

Program dla dzieci ( UK 2013 ) Czas: 10min.

Przedstawiamy animowany serial o przygodach Sary i Kaczorka - pary przyjaciół, którzy razem poznają świat. 34/40

Reżyseria: Tim O'Sullivan

Obsada: Tasha Lawrence

Godziny emisji Sara i Kaczorek

15:05

Hej, Duggee! - Seria 2, odc. 9

Program dla dzieci ( 2016 ) Czas: 10min.

Duggee to wielki, brązowy pies, który prowadzi Klub Wiewiórek — miejsce, gdzie dzieci przeżywają przygody i zdobywają odznaki za osiągnięcia. 9/52

Reżyseria: Grant Orchard

Obsada: Sander Jones , Jasmine Bartholomew , Duke Davis , Poppie Boyes , Leo Temper , Alfie Sanderson

Godziny emisji Hej, Duggee!

15:15

Jupisie - Seria 1, odc. 9

Czas: 10min.

Jupisie to trzy kolorowe i zabawne stworzenia, które wyrażają swoje myśli oraz nastroje poprzez przybieranie różnych postaci i kształtów. 9/25

Godziny emisji Jupisie

15:25

Listonosz Pat - Przesyłki Specjalne - seria 1, odc. 8

Program dla dzieci ( UK ) Czas: 15min.

Pat i jego wierna kotka pracują teraz doręczając Przesyłki Specjalne - zdarza im się przewozić najprzeróżniejsze rzeczy w najdziwniejsze miejsca!

Godziny emisji Listonosz Pat - Przesyłki Specjalne

15:40

Hotel Furchester - Seria 3, odc. 7

Program dla dzieci ( 2016 ) Czas: 15min.

Opowiastki o rodzinie stworów, które kierują hotelem... prawie światowej klasy. Wśród bohaterów: Elmo i Ciasteczkowy Potwór z Ulicy Sezamkowej.

Godziny emisji Hotel Furchester

15:55

Nadjeżdża Pan Robótka - Serie 1, odc. 9

Program dla dzieci ( UK 2010 ) Czas: 25min.

Pan Robótka rusza w trasę, by znaleźć dzieci, które lubią bawić się w tworzenie różnych rzeczy. 9/25

Reżyseria: Peter Eyre

Obsada: Phil Gallagher

Godziny emisji Nadjeżdża Pan Robótka

16:20

Zagadkoboty - Zagadkujmy! - Seria 1, odc. 9

( UK 2016 ) Czas: 10min.

Program pełen gier i zagadek, dzięki którym dzieci rozwijają uwagę, spostrzegawczość oraz umiejętności poznawcze. Każdy może wziąć udział w zabawie! 9/15

Obsada: Lauren Alexandra , Les Bubb , Callum Donnelly , Richard Franklin , Robin Hatcher , Haruka Kuroda , Natalie Casey

Godziny emisji Zagadkoboty - Zagadkujmy!

16:30

Odlotowcy - Go Jetters! - Seria 2, odc. 36

( 2017 ) Czas: 15min.

Animowana seria o przygodach niezwykłych bohaterów odkrywających ciekawe miejsca na całym świecie. 36/45

Reżyseria: Alex Sherwood , Ben Harper

Obsada: John Hasler , Tommie Earl Jenkins , Akie Kotabe , Pilar Orti , Syrus Lowe , Naomi MacDonald , Marc Silk

Godziny emisji Odlotowcy - Go Jetters!

16:45

Listonosz Pat - Przesyłki Specjalne - seria 1, odc. 11

Program dla dzieci ( UK ) Czas: 20min.

Pat i jego wierna kotka pracują teraz doręczając Przesyłki Specjalne - zdarza im się przewozić najprzeróżniejsze rzeczy w najdziwniejsze miejsca!

Godziny emisji Listonosz Pat - Przesyłki Specjalne

17:05

Pirackie potyczki - Seria 4, odc. 26

( 2016 ) Czas: 25min.

Pełen gier teleturniej dla dzieci, rozgrywający się na wraku pirackiego statku o nazwie Scarlet Squid, na którym mieszka troje strasznych piratów.

Obsada: Joseph Elliot , Richard David-Caine

Godziny emisji Pirackie potyczki

17:30

Łódka starego Jacka: Opowieści z wodnego oczka - Seria 2, odc. 5

( 2015 ) Czas: 15min.

Jack wspomina dzieciństwo i wspólne zabawy na plaży w towarzystwie dwojga przyjaciół.

Reżyseria: Iwan Watson

Obsada: Bernard Cribbins

Godziny emisji Łódka starego Jacka: Opowieści z wodnego oczka

17:45

Yakka Dee - Seria 1, odc. 18

( 2017 ) Czas: 10min.

Główna bohaterka programu zachęca dzieci do mówienia. Każdy odcinek koncentruje się na jednym słowie, w rytmiczny i pełen humoru sposób przedstawiane są jego różne wizualizacje, co skłania dzieci do powtarzania. 18/20

Godziny emisji Yakka Dee

17:55

Andy i prehistoryczne przygody - Seria 1, odc. 21

( 2016 ) Czas: 15min.

Andy przeżywa szereg fantastycznych przygód — wyrusza w przeszłość, aby odnaleźć prehistoryczne obiekty, które mają być prezentowane na specjalnej wystawie w muzeum. 21/25

Reżyseria: John Miller

Obsada: Andy Day , Puja Panchkoty , Les Bubb , Elaine Claxton

Godziny emisji Andy i prehistoryczne przygody

18:10

Hau hau, Ćwirka i Panda Dave - Seria 1, odc. 27

( USA 2014 ) Czas: 15min.

Bohaterem tej wesołej, kolorowej serii jest Hatty, elegancki chomik, który wspólnie z przyjaciółmi wyrusza na pokładzie wirującego pojazdu do fantastycznych krain, aby grać, śpiewać i odkrywać. 27/52

Reżyseria: Tony Collingwood , Andrea Tran

Obsada: Forrest Harding , Ethan Drake Davis , Hannah Swain , Austin Nash Chase

Godziny emisji Hau hau, Ćwirka i Panda Dave

18:25

Hej, Duggee! - Seria 2, odc. 35

Program dla dzieci ( 2016 ) Czas: 10min.

Duggee to wielki, brązowy pies, który prowadzi Klub Wiewiórek — miejsce, gdzie dzieci przeżywają przygody i zdobywają odznaki za osiągnięcia. 35/52

Reżyseria: Grant Orchard

Obsada: Sander Jones , Jasmine Bartholomew , Duke Davis , Poppie Boyes , Leo Temper , Alfie Sanderson

Godziny emisji Hej, Duggee!

18:35

Brzękusie - Seria 1, odc. 35

Program dla dzieci ( 2015 ) Czas: 15min.

Clangers to różowe, ciekawskie, podobne do myszek stworzonka. Mieszkają na dalekiej, pokrytej kraterami planecie, na której przeżywają różne przygody. 35/52

Reżyseria: Mole Hill , Chris Tichborne

Godziny emisji Brzękusie

18:50

Tosia i Tymek - Seria 1, odc. 34

Program dla dzieci ( 2014 ) Czas: 10min.

Pięcioletnie bliźnięta, Tosia i Tymek, przeżywają typowe blaski i cienie codziennego życia rodzinnego — a my śledzimy ich przygody. 34/60

Reżyseria: Fiona Robertson

Obsada: Jocelyn Macnab , Joshua Lester , Anna Acton

Godziny emisji Tosia i Tymek

19:00

Sara i Kaczorek - Seria 2, odc. 14

Program dla dzieci ( UK 2014 ) Czas: 15min.

Przedstawiamy animowany serial o przygodach Sary i Kaczorka - pary przyjaciół, którzy razem poznają świat. 14/40

Reżyseria: Tim O'Sullivan

Obsada: Tasha Lawrence

Godziny emisji Sara i Kaczorek

19:15

Świnka Wibbly - seria 1, odc. 19

Program dla dzieci ( 2009 ) Czas: 15min.

Animacja dla przedszkolaków, powstała w oparciu o znane książeczki dla dzieci. Poznajemy Świnkę Wibbly i jej przyjaciół. 19/52

Reżyseria: Jay Lin

Obsada: Liam Tully

Godziny emisji Świnka Wibbly

19:30

Teletubisie - seria 10, odc. 11

Program dla dzieci ( UK 1998 ) Czas: 30min.

Zapraszamy do magicznej krainy Teletubisiów, w której wraz z nimi bedziemy odkrywac nowe rzeczy i swietnie sie razem bawic. 11/26

Reżyseria: Andrew Davenport , Anne Wood

Godziny emisji Teletubisie

20:00

Dobranocny ogród - seria 2, odc. 14

Program dla dzieci ( UK 2007 ) Czas: 30min.

Zapraszamy do magicznego Dobranocnego Ogrodu, w którym żyją i bawią się Igipigiel, Upsy Daisy i Makka Pakka. 34/20

Reżyseria: Dirk Campbell

Obsada: Nick Chee Ping Kellington , Rebecca Hyland , Cameron O'Donovan , Andy Wareham , Holly Denoon , Isaac Blake , Elisa Laghi , Justyn Towler

Godziny emisji Dobranocny ogród

20:30

Listonosz Pat - Przesyłki Specjalne - Seria 3, odc. 14

Program dla dzieci ( UK ) Czas: 20min.

Pat i jego wierna kotka pracują teraz doręczając Przesyłki Specjalne - zdarza im się przewozić najprzeróżniejsze rzeczy w najdziwniejsze miejsca!

Godziny emisji Listonosz Pat - Przesyłki Specjalne

20:50

Andy i prehistoryczne przygody - Seria 1, odc. 9

( 2016 ) Czas: 15min.

Andy przeżywa szereg fantastycznych przygód — wyrusza w przeszłość, aby odnaleźć prehistoryczne obiekty, które mają być prezentowane na specjalnej wystawie w muzeum. 9/25

Reżyseria: John Miller

Obsada: Andy Day , Puja Panchkoty , Les Bubb , Elaine Claxton

Godziny emisji Andy i prehistoryczne przygody

21:05

Andy i prehistoryczne przygody - Seria 1, odc. 10

( 2016 ) Czas: 15min.

Andy przeżywa szereg fantastycznych przygód — wyrusza w przeszłość, aby odnaleźć prehistoryczne obiekty, które mają być prezentowane na specjalnej wystawie w muzeum. 10/25

Reżyseria: John Miller

Obsada: Andy Day , Puja Panchkoty , Les Bubb , Elaine Claxton

Godziny emisji Andy i prehistoryczne przygody

21:20

Charlie i Lola - Słońce to ja

Program dla dzieci ( UK 2005 ) Czas: 15min.

W szkole wystawione będzie przedstawienie. Lola chce być Słońcem, bo żółty to jej ulubiony kolor. Czy uda jej się zdobyć rolę? 5/13

Reżyseria: Kitty Taylor

Obsada: Jethro Lundie-Brown , Maisie Cowell , Morgan Gayle

Godziny emisji Charlie i Lola

21:35

Łódka starego Jacka: Opowieści z wodnego oczka - Seria 2, odc. 14

( 2015 ) Czas: 20min.

Jack wspomina dzieciństwo i wspólne zabawy na plaży w towarzystwie dwojga przyjaciół.

Obsada: Bernard Cribbins

Godziny emisji Łódka starego Jacka: Opowieści z wodnego oczka

21:55

Hej, Duggee! - Seria 2, odc. 18

Program dla dzieci ( 2016 ) Czas: 10min.

Duggee to wielki, brązowy pies, który prowadzi Klub Wiewiórek — miejsce, gdzie dzieci przeżywają przygody i zdobywają odznaki za osiągnięcia. 18/52

Reżyseria: Grant Orchard

Obsada: Sander Jones , Jasmine Bartholomew , Duke Davis , Poppie Boyes , Leo Temper , Alfie Sanderson

Godziny emisji Hej, Duggee!

22:05

Tosia i Tymek - Seria 1, odc. 18

Program dla dzieci ( 2014 ) Czas: 15min.

Pięcioletnie bliźnięta, Tosia i Tymek, przeżywają typowe blaski i cienie codziennego życia rodzinnego — a my śledzimy ich przygody. 18/60

Reżyseria: Fiona Robertson

Obsada: Jocelyn Macnab , Joshua Lester , Anna Acton

Godziny emisji Tosia i Tymek

22:20

Teletubisie - Seria 1, odc. 82

( 2017 ) Czas: 15min.

Teletubisie wracają — tym razem wyposażone między innymi w dotykowe ekrany i różne nowe urządzenia. Mieszkają w kolorowej Krainie Teletubisiów i mają własny, ekologiczny wiatrak! 82/30

Godziny emisji Teletubisie

22:35

Ogródek Pana Warzywko - Seria 2, odc. 1

Program dla dzieci ( UK 2012 ) Czas: 20min.

Serial, w którym aktorzy pojawiają się wraz z kukiełkami. Dzieci uczą się o życiu poprzez naukę dbania o rośliny. 1/26

Reżyseria: Simon Hall

Obsada: Ben Faulks

Godziny emisji Ogródek Pana Warzywko

22:55

Pajączek Woolly i mała Tig - Seria 1, odc. 22

Program dla dzieci ( 2012 ) Czas: 5min.

Program z udziałem aktorów. Trzyletnia Tig uczy się radzić sobie z nowymi doświadczeniami. Pomaga jej ulubiony zabawkowy pajączek, Woolly. 22/30

Reżyseria: Martin Burt

Obsada: Betsy McCredie , Jenny Ryan , Jamie Oram

Godziny emisji Pajączek Woolly i mała Tig

23:00

Brzękusie - Seria 1, odc. 9

Program dla dzieci ( 2015 ) Czas: 15min.

Clangers to różowe, ciekawskie, podobne do myszek stworzonka. Mieszkają na dalekiej, pokrytej kraterami planecie, na której przeżywają różne przygody. 9/52

Reżyseria: Mole Hill , Chris Tichborne

Godziny emisji Brzękusie

23:15

Pirackie potyczki - Seria 4, odc. 21

( 2016 ) Czas: 30min.

Pełen gier teleturniej dla dzieci, rozgrywający się na wraku pirackiego statku o nazwie Scarlet Squid, na którym mieszka troje strasznych piratów.

Obsada: Joseph Elliot , Richard David-Caine

Godziny emisji Pirackie potyczki

23:45

Brzękusie - Seria 1, odc. 21

Program dla dzieci ( 2015 ) Czas: 10min.

Clangers to różowe, ciekawskie, podobne do myszek stworzonka. Mieszkają na dalekiej, pokrytej kraterami planecie, na której przeżywają różne przygody. 21/52

Reżyseria: Mole Hill , Chris Tichborne

Godziny emisji Brzękusie

23:55

Nadjeżdża Pan Robótka - Serie 2, odc. 21

Program dla dzieci ( UK 2011 ) Czas: 25min.

Pan Robótka rusza w trasę, by znaleźć dzieci, które lubią bawić się w tworzenie różnych rzeczy. 21/26

Reżyseria: Peter Eyre

Obsada: Phil Gallagher

Godziny emisji Nadjeżdża Pan Robótka

00:20

Pirackie potyczki - Seria 3, odc. 21

( 2015 ) Czas: 25min.

Pełen gier teleturniej dla dzieci, rozgrywający się na wraku pirackiego statku o nazwie Scarlet Squid, na którym mieszka troje strasznych piratów. 21/26

Obsada: Ella Kenion , Joseph Elliot , Richard David-Caine

Godziny emisji Pirackie potyczki

00:45

Świnka Wibbly - seria 1, odc. 18

Program dla dzieci ( 2009 ) Czas: 15min.

Animacja dla przedszkolaków, powstała w oparciu o znane książeczki dla dzieci. Poznajemy Świnkę Wibbly i jej przyjaciół. 18/52

Reżyseria: Jay Lin

Obsada: Liam Tully

Godziny emisji Świnka Wibbly

01:00

Nina i Neuronki: Świat techniki - Seria 7, odc. 21

Program dla dzieci ( 2013 ) Czas: 20min.

Nina i jej animowane Neuronki przybliżają małym widzom magię inżynierii. 21/25

Reżyseria: Nina Matheson

Obsada: Katrina Bryan

Godziny emisji Nina i Neuronki: Świat techniki

01:20

Nasze zwierzaki: U weterynarza - Seria 1, odc. 21

Czas: 20min.

Zwierzęta, podobnie jak ludzie, czasami chorują i potrzebują pomocy medycznej. Ferne i Rory towarzyszą dzieciom podczas wizyty z podopiecznym u weterynarza. Dzieci dowiedzą się, jak właściwie opiekować się zwierzętami domowymi oraz czym dokładnie zajmuje się weterynarz. 21/25

Godziny emisji Nasze zwierzaki: U weterynarza

01:40

Artystyczne przyjęcie u Pana Robótki - Seria 1, odc. 6

( 2016 ) Czas: 20min.

Pan Robótka, Skrawek i ich mali pomocnicy wykonują pomysłowe prace plastyczne, do których zachęcają młodych widzów. Poznają też dzieła znanych artystów. 6/26

Godziny emisji Artystyczne przyjęcie u Pana Robótki

02:00

Teletubisie - Seria 1, odc. 49

( 2017 ) Czas: 15min.

Teletubisie wracają — tym razem wyposażone między innymi w dotykowe ekrany i różne nowe urządzenia. Mieszkają w kolorowej Krainie Teletubisiów i mają własny, ekologiczny wiatrak! 49/30

Reżyseria: Jack Jameson

Godziny emisji Teletubisie

02:15

Teletubisie - Seria 1, odc. 50

( 2017 ) Czas: 15min.

Teletubisie wracają — tym razem wyposażone między innymi w dotykowe ekrany i różne nowe urządzenia. Mieszkają w kolorowej Krainie Teletubisiów i mają własny, ekologiczny wiatrak! 50/30

Reżyseria: Jack Jameson

Godziny emisji Teletubisie

02:30

Ogródek Pana Warzywko - Seria 3, odc. 19

Program dla dzieci ( UK 2013 ) Czas: 25min.

Serial, w którym aktorzy pojawiają się wraz z kukiełkami. Dzieci uczą się o życiu poprzez naukę dbania o rośliny. 19/20

Reżyseria: Charlotte Bushell , Tom O'Connell

Obsada: Ben Faulks

Godziny emisji Ogródek Pana Warzywko

02:55

Odlotowcy - Go Jetters! - Seria 1, odc. 41

( 2015 ) Czas: 10min.

Animowana seria o przygodach niezwykłych bohaterów odkrywających ciekawe miejsca na całym świecie. 41/26

Reżyseria: Alex Sherwood , Ben Harper

Obsada: John Hasler , Tommie Earl Jenkins , Akie Kotabe , Pilar Orti , Syrus Lowe , Naomi MacDonald , Marc Silk

Godziny emisji Odlotowcy - Go Jetters!

03:05

Sara i Kaczorek - Seria 1, odc. 21

Program dla dzieci ( UK 2013 ) Czas: 10min.

Przedstawiamy animowany serial o przygodach Sary i Kaczorka - pary przyjaciół, którzy razem poznają świat. 21/40

Reżyseria: Tim O'Sullivan

Obsada: Tasha Lawrence

Godziny emisji Sara i Kaczorek

03:15

Teletubisie - seria 10, odc. 11

Program dla dzieci ( UK 1998 ) Czas: 25min.

Zapraszamy do magicznej krainy Teletubisiów, w której wraz z nimi bedziemy odkrywac nowe rzeczy i swietnie sie razem bawic. 11/26

Reżyseria: Andrew Davenport , Anne Wood

Godziny emisji Teletubisie

03:40

Brzękusie - Seria 2, odc. 15

Program dla dzieci ( 2017 ) Czas: 10min.

Clangers to różowe, ciekawskie, podobne do myszek stworzonka. Mieszkają na dalekiej, pokrytej kraterami planecie, na której przeżywają różne przygody.

Reżyseria: Jo Chalkley , Chris Tichborne

Godziny emisji Brzękusie

03:50

Artystyczne przyjęcie u Pana Robótki - Seria 1, odc. 15

( 2016 ) Czas: 20min.

Pan Robótka, Skrawek i ich mali pomocnicy wykonują pomysłowe prace plastyczne, do których zachęcają młodych widzów. Poznają też dzieła znanych artystów. 15/26

Godziny emisji Artystyczne przyjęcie u Pana Robótki

04:10

Charlie i Lola - To tajemnica

Program dla dzieci ( UK 2005 ) Czas: 15min.

Lola usiłuje utrzymać niespodziankę na urodziny Charliego w tajemnicy, ale nie jest to łatwe zadanie. Czy zdoła się nie wygadać? 14/13

Reżyseria: Kitty Taylor

Obsada: Jethro Lundie-Brown , Maisie Cowell , Ryan Harris , Stanley Street

Godziny emisji Charlie i Lola

04:25

Kręciołki - Seria 1, odc. 84

( 2014 ) Czas: 10min.

Bohaterami tego programu dla przedszkolaków są dociekliwe Twirlywoos. Cztery kolorowe, podobne do ptaków stwory przybyły do nas z daleka i poznają nowy, fascynujący świat. 84/35

Godziny emisji Kręciołki

04:35

Kręciołki - Seria 1, odc. 80

( 2014 ) Czas: 10min.

Bohaterami tego programu dla przedszkolaków są dociekliwe Twirlywoos. Cztery kolorowe, podobne do ptaków stwory przybyły do nas z daleka i poznają nowy, fascynujący świat. 80/35

Godziny emisji Kręciołki

04:45

Hotel Furchester - Seria 1, odc. 14

Program dla dzieci ( 2014 ) Czas: 15min.

Opowiastki o rodzinie stworów, które kierują hotelem... prawie światowej klasy. Wśród bohaterów: Elmo i Ciasteczkowy Potwór z Ulicy Sezamkowej. 14/41

Godziny emisji Hotel Furchester

05:00

Hotel Furchester - Seria 1, odc. 45

Program dla dzieci ( 2014 ) Czas: 10min.

Opowiastki o rodzinie stworów, które kierują hotelem... prawie światowej klasy. Wśród bohaterów: Elmo i Ciasteczkowy Potwór z Ulicy Sezamkowej. 45/41

Reżyseria: Helen Scott

Godziny emisji Hotel Furchester

05:10

Charlie i Lola - seria 2, odc. 14

Program dla dzieci ( UK 2006 ) Czas: 15min.

Siedmioletni Charlie i jego mała siostra Lola radzą sobie z problemami, przed którymi staje każdy mały człowiek. 14/26

Reżyseria: Kitty Taylor

Obsada: Daniel Mayers , Clementine Cowell , Morgan Gayle , Ryan Harris

Godziny emisji Charlie i Lola

05:25

Charlie i Lola - Uwielbiam jeździć do dziadków

Program dla dzieci ( UK 2005 ) Czas: 10min.

Pora odwiedzić Dziadków, ale Lola nie bardzo chce jechać. Martwi się, że jej wymyślony przyjaciel będzie za nią tęsknił. 15/13

Reżyseria: Kitty Taylor

Obsada: Jethro Lundie-Brown , Maisie Cowell , Stanley Street

Godziny emisji Charlie i Lola

05:35

Łapkozaury - Seria 1, odc. 15

Program dla dzieci ( Canada,UK 2014 ) Czas: 10min.

Trzy małe dinozaury przeżywają magiczne przygody, podróżując po swoim niezwykłym świecie. 15/26

Reżyseria: Harold Harris

Obsada: Amanda Abbington , Keith Wickham , Bob Golding

Godziny emisji Łapkozaury

05:45

Łapkozaury - Seria 1, odc. 14

Program dla dzieci ( Canada,UK 2014 ) Czas: 15min.

Trzy małe dinozaury przeżywają magiczne przygody, podróżując po swoim niezwykłym świecie. 14/26

Reżyseria: Harold Harris

Obsada: Amanda Abbington , Keith Wickham , Bob Golding

Godziny emisji Łapkozaury

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji BBC CBeebies

Na stronie stacji telewizyjnej BBC CBeebies umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2018-09-21. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla BBC CBeebies. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2018-09-21 dla kanału BBC CBeebies można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC CBeebies umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC CBeebies. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2018 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info