Reklama

Logo BBC Brit BBC Brit program TV na 1 czerwca 2020 - ramówka, emisje

06:00 Graham Norton Show - Seria 25, odc. 1

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 60min.

Graham Norton zaprasza do swojego show wyjątkowych gości. W tym odcinku są to: dwukrotna laureatka Oscara Sally Field, aktor Bill Pullman oraz zespół rockowy The Lumineers. 1/13

Obsada: Graham Norton

Godziny emisji Graham Norton Show

07:00 Życie na okręcie wojenym - Seria 2, odc. 2

( 2018 ) Czas: 65min.

HMS Duncan jest na misji na Morzu Czarnym, zbliża się w okolice Krymu. Gdy tropiony przez załogę rosyjski statek nagle znika, okazuje się, że HMS Duncan jest śledzony. Sytuacja staje się coraz bardziej napięta. 2/5

Reżyseria: Rebecca Allan

Godziny emisji Życie na okręcie wojenym

08:05 The Best of Top Gear 2013/14 - Seria 1, odc. 4

( 2014 ) Czas: 65min.

Ryk potężnych silników, „palenie gum" i efektowne katastrofy: Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May w kolejnej składance wysokooktanowych harców na najwyższych obrotach. 4/4

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji The Best of Top Gear

09:10 Rock'n'rollowe auta z Brianem Johnsonem - Seria 1, odc. 1

Dokument ( UK 2014 ) Czas: 60min.

W odcinku brytyjska ikona motoryzacji: Mini. Wokalista AC/DC odwiedza miejsce narodzin marki, otrzymuje wskazówki rajdowe od mistrza i spełnia marzenie swojego życia. 1/6

Reżyseria: Michael Nuvoletta

Godziny emisji Rock'n'rollowe auta z Brianem Johnsonem

10:10 Top Gear - seria 11, odc. 3

Program rozrywkowy ( UK 2008 ) Czas: 65min.

Producenci Top Gear rzucają prowadzącym wyzwanie: kupić Alfę Romeo za 1000 funtów i przeprowadzić ją przez serię testów. 3/6

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

Reklama

11:15 Top Gear - seria 11, odc. 4

Program rozrywkowy ( UK 2008 ) Czas: 65min.

Podczas wyścigu przez Japonię Jeremy Clarkson próbuje udowodnić, że Nissan GT-R jest szybszy niż tamtejszy supernowoczesny transport publiczny. 4/6

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

12:20 Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki - Seria 1, odc. 42

( 2014 ) Czas: 30min.

Zestawienie zabawnych nagrań zarejestrowanych przez widzów. W odcinku m.in.: popisy na BMX-ach, niebezpieczna sztuka parkour, potyczka ciężarówki z traktorem i popisy świętego Mikołaja. 42/104

Godziny emisji Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki

12:50 Graham Norton Show - Seria 25, odc. 1

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 65min.

Graham Norton zaprasza do swojego show wyjątkowych gości. W tym odcinku są to: dwukrotna laureatka Oscara Sally Field, aktor Bill Pullman oraz zespół rockowy The Lumineers. 1/13

Obsada: Graham Norton

Godziny emisji Graham Norton Show

13:55 Kostka - Seria 8, odc. 7

( UK 2014 ) Czas: 55min.

Popularny teleturniej, w którym uczestników od nagrody w wysokości 250 tysięcy funtów dzieli siedem tylko pozornie prostych zadań logicznych i zręcznościowych. 7/9

Godziny emisji Kostka

14:50 The Best of Top Gear 2013/14 - Seria 1, odc. 4

( 2014 ) Czas: 65min.

Ryk potężnych silników, „palenie gum" i efektowne katastrofy: Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May w kolejnej składance wysokooktanowych harców na najwyższych obrotach. 4/4

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji The Best of Top Gear

15:55 Szef jak szpieg USA - Seria 4, odc. 3

Dokument ( 2012 ) Czas: 60min.

Kat Cole pracuje w przebraniu w przetwórni żywności Cinnamon. Pytanie, czy nikt jej nie rozpozna... 3/17

Godziny emisji Szef jak szpieg USA

16:55 Spakowane życie - Seria 1, odc. 4

( 2020 ) Czas: 60min.

Ekipa „InRooms" utylizuje dobytek z mieszkania komunalnego. Pracownicy „Koniczynki" przewożą eksponaty z wystawy na temat Zbigniewa Nienackiego, autora serii powieści o Panu Samochodziku. Tymczasem Mateusz z „Achillesa" wynosi meble z rodzinnego domu ojca i poznaje ciekawą historię swojej rodziny. 4/6

Godziny emisji Spakowane życie

17:55 Top Gear - seria 11, odc. 3

Program rozrywkowy ( UK 2008 ) Czas: 60min.

Producenci Top Gear rzucają prowadzącym wyzwanie: kupić Alfę Romeo za 1000 funtów i przeprowadzić ją przez serię testów. 3/6

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

18:55 Życie na okręcie wojenym - Seria 2, odc. 2

( 2018 ) Czas: 60min.

HMS Duncan jest na misji na Morzu Czarnym, zbliża się w okolice Krymu. Gdy tropiony przez załogę rosyjski statek nagle znika, okazuje się, że HMS Duncan jest śledzony. Sytuacja staje się coraz bardziej napięta. 2/5

Reżyseria: Rebecca Allan

Godziny emisji Życie na okręcie wojenym

19:55 Top Gear - Seria 25, odc. 2

( 2018 ) Czas: 75min.

Matt LeBlanc i Chris Harris udają się do kalifornijskich lasów testować kilka offroadowych zabawek oraz zapolować na Wielką Stopę. Rory wymyśla nową dyscyplinę - wyścigi na wstecznym biegu. Chris siada za kierownicą nowego McLarena 720S. 2/6

Obsada: Matt LeBlanc , Chris Harris , Rory Reid

Godziny emisji Top Gear

Reklama

21:10 Top Gear - Seria 25, odc. 3

( 2018 ) Czas: 80min.

Matt LeBlanc i Chris Harris kupują używane sportowe auta i udają się na wyprawę przez wyspę Honsiu. Tymczasem Rory chce poznać lokalną kulturę motoryzacyjną i nawyków japońskich kierowców. 3/6

Obsada: Matt LeBlanc , Chris Harris , Rory Reid

Godziny emisji Top Gear

22:30 Życie na okręcie wojenym - Seria 2, odc. 3

( 2018 ) Czas: 60min.

Nastroje wśród załogi psują się na wieść o ataku chemicznym w angielskim Salisbury. Za incydentem mają stać Rosjanie. Tymczasem okręt zmierza w kierunku Czarnogóry. 3/5

Reżyseria: Rebecca Allan

Godziny emisji Życie na okręcie wojenym

23:30 Spakowane życie - Seria 1, odc. 4

( 2020 ) Czas: 60min.

Ekipa „InRooms" utylizuje dobytek z mieszkania komunalnego. Pracownicy „Koniczynki" przewożą eksponaty z wystawy na temat Zbigniewa Nienackiego, autora serii powieści o Panu Samochodziku. Tymczasem Mateusz z „Achillesa" wynosi meble z rodzinnego domu ojca i poznaje ciekawą historię swojej rodziny. 4/6

Godziny emisji Spakowane życie

00:30 Byłem komandosem SAS - Seria 1, odc. 3

( UK 2016 ) Czas: 55min.

Podczas I wojny w Zatoce Perskiej Yorky zabił młodego irackiego żołnierza, którego syn umierał w domu na nieuleczalną chorobę. Teraz opowiada o ranach, jakie na zawsze pozostają w sercu komandosa. 3/4 3/4

Reżyseria: Billie Pink , Garry Johnstone

Godziny emisji Byłem komandosem SAS

01:25 Top Gear - Seria 25, odc. 2

( 2018 ) Czas: 65min.

Matt LeBlanc i Chris Harris udają się do kalifornijskich lasów testować kilka offroadowych zabawek oraz zapolować na Wielką Stopę. Rory wymyśla nową dyscyplinę - wyścigi na wstecznym biegu. Chris siada za kierownicą nowego McLarena 720S. 2/6

Obsada: Matt LeBlanc , Chris Harris , Rory Reid

Godziny emisji Top Gear

02:30 Top Gear - Seria 25, odc. 3

( 2018 ) Czas: 65min.

Matt LeBlanc i Chris Harris kupują używane sportowe auta i udają się na wyprawę przez wyspę Honsiu. Tymczasem Rory chce poznać lokalną kulturę motoryzacyjną i nawyków japońskich kierowców. 3/6

Obsada: Matt LeBlanc , Chris Harris , Rory Reid

Godziny emisji Top Gear

03:35 Szef jak szpieg USA - Seria 4, odc. 3

Dokument ( 2012 ) Czas: 45min.

Kat Cole pracuje w przebraniu w przetwórni żywności Cinnamon. Pytanie, czy nikt jej nie rozpozna... 3/17

Godziny emisji Szef jak szpieg USA

04:20 Graham Norton Show - Seria 25, odc. 1

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 50min.

Graham Norton zaprasza do swojego show wyjątkowych gości. W tym odcinku są to: dwukrotna laureatka Oscara Sally Field, aktor Bill Pullman oraz zespół rockowy The Lumineers. 1/13

Obsada: Graham Norton

Godziny emisji Graham Norton Show

05:10 Kostka - Seria 8, odc. 7

( UK 2014 ) Czas: 50min.

Popularny teleturniej, w którym uczestników od nagrody w wysokości 250 tysięcy funtów dzieli siedem tylko pozornie prostych zadań logicznych i zręcznościowych. 7/9

Godziny emisji Kostka

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji BBC Brit

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Brit umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2020-06-01. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla BBC Brit. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2020-06-01 dla kanału BBC Brit można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Brit umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Brit. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2020 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info
Serwis działa na serwerach dhosting
Do góry