Reklama

Logo BBC Brit BBC Brit program TV na 2 czerwca 2020 - ramówka, emisje

06:00 Graham Norton Show - Seria 25, odc. 2

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 60min.

Na czerwonej kanapie Grahama Nortona znakomici goście ze świata showbiznesu. Chris Hemsworth i Paul Rudd opowiadają o hicie Marvela „Avengers: Koniec gry", zdobywczyni Oscara Julianne Moore wspomina realizację filmu „Gloria Bell", a Kit Harington ostatni sezon „Gry o Tron". Na scenie Tom Walker. 2/13

Reżyseria: Steve Smith

Obsada: Chris Hemsworth , Paul Rudd , Julianne Moore , Kit Harington , Tom Walker

Godziny emisji Graham Norton Show

07:00 Niebezpieczne drogi - Seria 3, odc. 1

Dokument ( 2012 ) Czas: 60min.

Angus Deayton i Mariella Frostrup pokonują trasę pełną uszkodzonych mostów i gęstego błota na wschodnim wybrzeżu Madagaskaru w porze deszczowej. 1/3

Reżyseria: Ewen Thomson

Obsada: Angus Deayton , Mariella Frostrup

Godziny emisji Niebezpieczne drogi

08:00 Top Gear - Seria 25, odc. 2

( 2018 ) Czas: 75min.

Matt LeBlanc i Chris Harris udają się do kalifornijskich lasów testować kilka offroadowych zabawek oraz zapolować na Wielką Stopę. Rory wymyśla nową dyscyplinę - wyścigi na wstecznym biegu. Chris siada za kierownicą nowego McLarena 720S. 2/6

Obsada: Matt LeBlanc , Chris Harris , Rory Reid

Godziny emisji Top Gear

09:15 Rock'n'rollowe auta z Brianem Johnsonem - Seria 1, odc. 2

Dokument ( UK 2014 ) Czas: 55min.

Bugatti to prawdopodobnie najlepsze połączenie sportowej energii, mistrzostwa inżynierii i artystycznego polotu. Wokalista AC/DC odwiedza fabrykę Bugatti i pobija własny rekord prędkości. 2/6

Reżyseria: Michael Nuvoletta

Godziny emisji Rock'n'rollowe auta z Brianem Johnsonem

10:10 Top Gear - seria 11, odc. 5

Program rozrywkowy ( UK 2008 ) Czas: 65min.

Jeremy Clarkson i James May prezentują swoje starzejące się limuzyny. To Rolls-Royce Corniche i Mercedes Grosser, kupione za cenę nowego Forda Mondeo. 5/6

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

Reklama

11:15 Spakowane życie - Seria 1, odc. 4

( 2020 ) Czas: 60min.

Ekipa „InRooms" utylizuje dobytek z mieszkania komunalnego. Pracownicy „Koniczynki" przewożą eksponaty z wystawy na temat Zbigniewa Nienackiego, autora serii powieści o Panu Samochodziku. Tymczasem Mateusz z „Achillesa" wynosi meble z rodzinnego domu ojca i poznaje ciekawą historię swojej rodziny. 4/6

Godziny emisji Spakowane życie

12:15 Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki - Seria 1, odc. 43

( 2014 ) Czas: 30min.

Zestawienie zabawnych nagrań zarejestrowanych przez widzów. W odcinku m.in.: popisy narciarzy, wypadki na quadach, dzieci zjeżdżające na tyrolce z wieżowca oraz święty Mikołaj w pułapce. 43/104

Godziny emisji Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki

12:45 Graham Norton Show - Seria 25, odc. 2

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 60min.

Na czerwonej kanapie Grahama Nortona znakomici goście ze świata showbiznesu. Chris Hemsworth i Paul Rudd opowiadają o hicie Marvela „Avengers: Koniec gry", zdobywczyni Oscara Julianne Moore wspomina realizację filmu „Gloria Bell", a Kit Harington ostatni sezon „Gry o Tron". Na scenie Tom Walker. 2/13

Reżyseria: Steve Smith

Obsada: Chris Hemsworth , Paul Rudd , Julianne Moore , Kit Harington , Tom Walker

Godziny emisji Graham Norton Show

13:45 Niebezpieczne drogi - Seria 3, odc. 1

Dokument ( 2012 ) Czas: 60min.

Angus Deayton i Mariella Frostrup pokonują trasę pełną uszkodzonych mostów i gęstego błota na wschodnim wybrzeżu Madagaskaru w porze deszczowej. 1/3

Reżyseria: Ewen Thomson

Obsada: Angus Deayton , Mariella Frostrup

Godziny emisji Niebezpieczne drogi

14:45 Top Gear - Seria 25, odc. 2

( 2018 ) Czas: 70min.

Matt LeBlanc i Chris Harris udają się do kalifornijskich lasów testować kilka offroadowych zabawek oraz zapolować na Wielką Stopę. Rory wymyśla nową dyscyplinę - wyścigi na wstecznym biegu. Chris siada za kierownicą nowego McLarena 720S. 2/6

Obsada: Matt LeBlanc , Chris Harris , Rory Reid

Godziny emisji Top Gear

15:55 Szef jak szpieg USA - Seria 4, odc. 4

Dokument ( 2012 ) Czas: 60min.

Kierownik Diamond Resorts, Stephen J. Cloobeck, wraca do pracowników, których spotkał w poprzedniej serii programu. Poprowadzi lekcję tańca. 4/17

Godziny emisji Szef jak szpieg USA

16:55 Top Gear - seria 11, odc. 5

Program rozrywkowy ( UK 2008 ) Czas: 60min.

Jeremy Clarkson i James May prezentują swoje starzejące się limuzyny. To Rolls-Royce Corniche i Mercedes Grosser, kupione za cenę nowego Forda Mondeo. 5/6

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

17:55 Top Gear - seria 11, odc. 6

Program rozrywkowy ( UK 2008 ) Czas: 60min.

Trzech prezenterów Top Gear zmierzy się z trzema rywalami z Niemiec, w tym z Sabine Schmidt. To jedno z ich najtrudniejszych wyzwań. 6/6

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

18:55 Niebezpieczne drogi - Seria 3, odc. 1

Dokument ( 2012 ) Czas: 60min.

Angus Deayton i Mariella Frostrup pokonują trasę pełną uszkodzonych mostów i gęstego błota na wschodnim wybrzeżu Madagaskaru w porze deszczowej. 1/3

Reżyseria: Ewen Thomson

Obsada: Angus Deayton , Mariella Frostrup

Godziny emisji Niebezpieczne drogi

19:55 Top Gear - Seria 25, odc. 4

( 2018 ) Czas: 75min.

Matt LeBlanc, z małą pomocą NASA, testuje najszybciej na świecie przyspieszające auto. Tymczasem Chris Harris recytuje peany na cześć Citroena 2CV, a Rory Reid testuje kilka ekscytujących aut z Korei Południowej. 4/6

Obsada: Matt LeBlanc , Chris Harris , Rory Reid

Godziny emisji Top Gear

Reklama

21:10 Top Gear - Seria 25, odc. 5

( 2018 ) Czas: 80min.

Matt LeBlanc i Chris Harris postanawiają tchnąć ducha szybkości w brytyjskie drogi. Ponadto Matt testuje Ferrari 812 Superfast, a Rory udaje się do USA, by sprawdzić zakazanego w Europie muscle cara. Gościem odcinka jest Vicky McClure. 5/6

Obsada: Matt LeBlanc , Chris Harris , Rory Reid

Godziny emisji Top Gear

22:30 Cuda inżynierii - Seria 5, odc. 1

Dokument ( 2020 ) Czas: 60min.

W tym odcinku o potężnej i wyjątkowo kosztownej inwestycji w Londynie. 32-kilometrowy kanał ściekowy drążony jest tuż pod nogami mieszkańców miasta. 1/16

Godziny emisji Cuda inżynierii

23:30 Świat Bentleya

( 2017 ) Czas: 60min.

Po raz pierwszy w historii możemy spojrzeć za kulisy świata luksusowych samochodów Bentley. Twórcy dokumentu przedstawiają zespół firmy, jej wymagających klientów, wchodzą z kamerami na zaplecze fabryki, do salonów firmowych oraz działu personalizacji aut.

Godziny emisji Świat Bentleya

00:30 Szaleństwa na kółkach - Seria 1, odc. 7

( 2017 ) Czas: 30min.

Zestawienie zabawnych amatorskich nagrań. W odcinku m.in. SUV-rozbitek, motocykl znający drogę do domu, zmotoryzowany materac oraz superbohater na monocyklu. 7/8

Reżyseria: Prince Shah , Karan Sharma

Godziny emisji Szaleństwa na kółkach

01:00 Szaleństwa na kółkach - Seria 1, odc. 8

( 2017 ) Czas: 35min.

Zestawienie nagrań przedstawiających najdziwniejsze wyczyny, jakie można wykonać na czterech kółkach. W odcinku m.in. skejt w garniturze i dostawca pizzy na autostradzie. 8/8

Reżyseria: Prince Shah , Karan Sharma

Godziny emisji Szaleństwa na kółkach

01:35 Top Gear - Seria 25, odc. 4

( 2018 ) Czas: 75min.

Matt LeBlanc, z małą pomocą NASA, testuje najszybciej na świecie przyspieszające auto. Tymczasem Chris Harris recytuje peany na cześć Citroena 2CV, a Rory Reid testuje kilka ekscytujących aut z Korei Południowej. 4/6

Obsada: Matt LeBlanc , Chris Harris , Rory Reid

Godziny emisji Top Gear

02:50 Top Gear - Seria 25, odc. 5

( 2018 ) Czas: 65min.

Matt LeBlanc i Chris Harris postanawiają tchnąć ducha szybkości w brytyjskie drogi. Ponadto Matt testuje Ferrari 812 Superfast, a Rory udaje się do USA, by sprawdzić zakazanego w Europie muscle cara. Gościem odcinka jest Vicky McClure. 5/6

Obsada: Matt LeBlanc , Chris Harris , Rory Reid

Godziny emisji Top Gear

03:55 Szef jak szpieg USA - Seria 4, odc. 4

Dokument ( 2012 ) Czas: 45min.

Kierownik Diamond Resorts, Stephen J. Cloobeck, wraca do pracowników, których spotkał w poprzedniej serii programu. Poprowadzi lekcję tańca. 4/17

Godziny emisji Szef jak szpieg USA

04:40 Szaleństwa na kółkach - Seria 1, odc. 7

( 2017 ) Czas: 25min.

Zestawienie zabawnych amatorskich nagrań. W odcinku m.in. SUV-rozbitek, motocykl znający drogę do domu, zmotoryzowany materac oraz superbohater na monocyklu. 7/8

Reżyseria: Prince Shah , Karan Sharma

Godziny emisji Szaleństwa na kółkach

05:05 Niebezpieczne drogi - Seria 3, odc. 1

Dokument ( 2012 ) Czas: 55min.

Angus Deayton i Mariella Frostrup pokonują trasę pełną uszkodzonych mostów i gęstego błota na wschodnim wybrzeżu Madagaskaru w porze deszczowej. 1/3

Reżyseria: Ewen Thomson

Obsada: Angus Deayton , Mariella Frostrup

Godziny emisji Niebezpieczne drogi

Reklama

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji BBC Brit

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Brit umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2020-06-02. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla BBC Brit. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2020-06-02 dla kanału BBC Brit można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Brit umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Brit. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2020 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info
Serwis działa na serwerach dhosting
Do góry