Reklama

Logo BBC Brit BBC Brit program TV na 3 czerwca 2020 - ramówka, emisje

06:00 Graham Norton Show - Seria 25, odc. 3

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 60min.

Na kanapie Grahama zasiadają dziś: laureatka Oscara Anne Hathaway, przezabawna Rebel Wilson, Daniel Radcliffe oraz Jodie Comer znana z serialu „Obsesja Eve". 3/13

Reżyseria: Steve Smith

Obsada: Anne Hathaway , Rebel Wilson , Jodie Comer , Daniel Radcliffe

Godziny emisji Graham Norton Show

07:00 Życie na okręcie wojenym - Seria 2, odc. 3

( 2018 ) Czas: 60min.

Nastroje wśród załogi psują się na wieść o ataku chemicznym w angielskim Salisbury. Za incydentem mają stać Rosjanie. Tymczasem okręt zmierza w kierunku Czarnogóry. 3/5

Reżyseria: Rebecca Allan

Godziny emisji Życie na okręcie wojenym

08:00 Top Gear - Seria 25, odc. 4

( 2018 ) Czas: 70min.

Matt LeBlanc, z małą pomocą NASA, testuje najszybciej na świecie przyspieszające auto. Tymczasem Chris Harris recytuje peany na cześć Citroena 2CV, a Rory Reid testuje kilka ekscytujących aut z Korei Południowej. 4/6

Obsada: Matt LeBlanc , Chris Harris , Rory Reid

Godziny emisji Top Gear

09:10 Rock'n'rollowe auta z Brianem Johnsonem - Seria 1, odc. 3

Dokument ( UK 2014 ) Czas: 55min.

Rolls-Royce to prawdziwa legenda brytyjskiej motoryzacji. Wokalista AC/DC siada za kierownicą jednego z najsłynniejszych samochodów na świecie. Odkrywa także tajemnicę słynnej figurki, która jest symbolem marki. 3/6

Reżyseria: Michael Nuvoletta

Godziny emisji Rock'n'rollowe auta z Brianem Johnsonem

10:05 Top Gear - seria 11, odc. 6

Program rozrywkowy ( UK 2008 ) Czas: 65min.

Trzech prezenterów Top Gear zmierzy się z trzema rywalami z Niemiec, w tym z Sabine Schmidt. To jedno z ich najtrudniejszych wyzwań. 6/6

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

Reklama

11:10 Top Gear - seria 12, odc. 1

Program rozrywkowy ( UK 2008 ) Czas: 65min.

Jeremy, Richard i James dowiadują się, że kierowanie tirem jest trudniejsze, niż myśleli, zaś samochodem za rozsądną cenę jedzie Michael Parkinson. 1/8

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

12:15 Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki - Seria 1, odc. 44

( 2014 ) Czas: 30min.

Zestawienie zabawnych nagrań zarejestrowanych przez widzów. W odcinku m.in.: popisy koszykarzy, wypadki na rolkach, lądowanie w bagnie i pokój pełen balonów. 44/104

Godziny emisji Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki

12:45 Graham Norton Show - Seria 25, odc. 3

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 60min.

Na kanapie Grahama zasiadają dziś: laureatka Oscara Anne Hathaway, przezabawna Rebel Wilson, Daniel Radcliffe oraz Jodie Comer znana z serialu „Obsesja Eve". 3/13

Reżyseria: Steve Smith

Obsada: Anne Hathaway , Rebel Wilson , Jodie Comer , Daniel Radcliffe

Godziny emisji Graham Norton Show

13:45 Życie na okręcie wojenym - Seria 2, odc. 3

( 2018 ) Czas: 60min.

Nastroje wśród załogi psują się na wieść o ataku chemicznym w angielskim Salisbury. Za incydentem mają stać Rosjanie. Tymczasem okręt zmierza w kierunku Czarnogóry. 3/5

Reżyseria: Rebecca Allan

Godziny emisji Życie na okręcie wojenym

14:45 Top Gear - Seria 25, odc. 4

( 2018 ) Czas: 70min.

Matt LeBlanc, z małą pomocą NASA, testuje najszybciej na świecie przyspieszające auto. Tymczasem Chris Harris recytuje peany na cześć Citroena 2CV, a Rory Reid testuje kilka ekscytujących aut z Korei Południowej. 4/6

Obsada: Matt LeBlanc , Chris Harris , Rory Reid

Godziny emisji Top Gear

15:55 Cuda inżynierii - Seria 5, odc. 1

Dokument ( 2020 ) Czas: 60min.

W tym odcinku o potężnej i wyjątkowo kosztownej inwestycji w Londynie. 32-kilometrowy kanał ściekowy drążony jest tuż pod nogami mieszkańców miasta. 1/16

Godziny emisji Cuda inżynierii

16:55 Top Gear - seria 12, odc. 1

Program rozrywkowy ( UK 2008 ) Czas: 60min.

Jeremy, Richard i James dowiadują się, że kierowanie tirem jest trudniejsze, niż myśleli, zaś samochodem za rozsądną cenę jedzie Michael Parkinson. 1/8

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

17:55 Spakowane życie - Seria 1, odc. 4

( 2020 ) Czas: 60min.

Ekipa „InRooms" utylizuje dobytek z mieszkania komunalnego. Pracownicy „Koniczynki" przewożą eksponaty z wystawy na temat Zbigniewa Nienackiego, autora serii powieści o Panu Samochodziku. Tymczasem Mateusz z „Achillesa" wynosi meble z rodzinnego domu ojca i poznaje ciekawą historię swojej rodziny. 4/6

Godziny emisji Spakowane życie

18:55 Dragons' Den: Jak zostać milionerem - Seria 17, odc. 5

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 60min.

Kreatywni przedsiębiorcy przedstawiają jurorom swoje pomysły na biznes z nadzieją na pozyskanie inwestora. W odcinku m.in. wynalazca narzędzia do rur przeznaczonego dla hydraulików. 5/14

Godziny emisji Dragons' Den: Jak zostać milionerem

19:55 Top Gear - Seria 25, odc. 6

( 2018 ) Czas: 80min.

Matt LeBlanc, Chris Harris i Rory Reid testują najnowsze SUV-y na wymagającym terenie. Ponadto Chris wybiera się na elektryzującą przejażdzkę nowym Alpine A110. Gościem w studio jest komik Jason Manford. 6/6

Obsada: Matt LeBlanc , Chris Harris , Rory Reid

Godziny emisji Top Gear

Reklama

21:15 The Best of Top Gear 2017/18 - Seria 1, odc. 1

( 2018 ) Czas: 75min.

Zestawienie najciekawszych fragmentów „ Top Gear", wśród nich m.in.: Matt LeBlanc w teście Astona Martina DB11 brutalnie przerwanym przez Chrissa Harrisa i jego okrutnego Mercedesa. 1/5

Godziny emisji The Best of Top Gear

22:30 Europa: dekada chaosu - Seria 1, odc. 2

( 2019 ) Czas: 60min.

Niedoszłe bankructwo Grecji zagroziło całej strefie euro. Europejscy przywódcy i ich doradcy wspominają walkę z czasem o ratowanie wspólnej waluty. 2/3

Reżyseria: Tania Rakhmanova , Tim Stirzaker

Godziny emisji Europa: dekada chaosu

23:30 Amerykańskie dynastie: rządy Bushów - Seria 1, odc. 4

( 2019 ) Czas: 60min.

Bushowie zamieszkują w Białym Domu. Jednemu z synów, Neilowi, ciężko zaakceptować ojca w roli prezydenta. George H.W. triumfuje w starciu z Saddamem, jednak później ponosi porażkę w wyborach i pogrąża się w żałobie po śmierci matki. 4/6

Reżyseria: Robin Dashwood

Obsada: Tracey Woods , Natalie Gallard , Daryl Ledwon

Godziny emisji Amerykańskie dynastie: rządy Bushów

00:30 Ross Kemp w świecie zbrodni - Seria 6, odc. 4

( 2017 ) Czas: 60min.

Madagaskar słynie z egzotycznej przyrody, tropikalnych plaż i luksusowych kurortów. Ten położony na Oceanie Indyjskim kraj przechodzi kryzys, w wyniku którego jedna trzecia kraju znalazła się w rękach uzbrojonych bandytów zwanych Dahalo. 4/6

Reżyseria: Clare Barton

Godziny emisji Ross Kemp w świecie zbrodni

01:30 Top Gear - Seria 25, odc. 6

( 2018 ) Czas: 80min.

Matt LeBlanc, Chris Harris i Rory Reid testują najnowsze SUV-y na wymagającym terenie. Ponadto Chris wybiera się na elektryzującą przejażdzkę nowym Alpine A110. Gościem w studio jest komik Jason Manford. 6/6

Obsada: Matt LeBlanc , Chris Harris , Rory Reid

Godziny emisji Top Gear

02:50 The Best of Top Gear 2017/18 - Seria 1, odc. 1

( 2018 ) Czas: 55min.

Zestawienie najciekawszych fragmentów „ Top Gear", wśród nich m.in.: Matt LeBlanc w teście Astona Martina DB11 brutalnie przerwanym przez Chrissa Harrisa i jego okrutnego Mercedesa. 1/5

Godziny emisji The Best of Top Gear

03:45 Cuda inżynierii - Seria 5, odc. 1

Dokument ( 2020 ) Czas: 50min.

W tym odcinku o potężnej i wyjątkowo kosztownej inwestycji w Londynie. 32-kilometrowy kanał ściekowy drążony jest tuż pod nogami mieszkańców miasta. 1/16

Godziny emisji Cuda inżynierii

04:35 Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki - Seria 1, odc. 44

( 2014 ) Czas: 20min.

Zestawienie zabawnych nagrań zarejestrowanych przez widzów. W odcinku m.in.: popisy koszykarzy, wypadki na rolkach, lądowanie w bagnie i pokój pełen balonów. 44/104

Godziny emisji Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki

04:55 Top Gear - Seria 25, odc. 4

( 2018 ) Czas: 65min.

Matt LeBlanc, z małą pomocą NASA, testuje najszybciej na świecie przyspieszające auto. Tymczasem Chris Harris recytuje peany na cześć Citroena 2CV, a Rory Reid testuje kilka ekscytujących aut z Korei Południowej. 4/6

Obsada: Matt LeBlanc , Chris Harris , Rory Reid

Godziny emisji Top Gear

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji BBC Brit

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Brit umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2020-06-03. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla BBC Brit. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2020-06-03 dla kanału BBC Brit można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Brit umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Brit. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2020 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info
Serwis działa na serwerach dhosting
Do góry