Reklama

Logo BBC Brit BBC Brit program TV na 4 czerwca 2020 - ramówka, emisje

06:00 Dragons' Den: Jak zostać milionerem - Seria 17, odc. 5

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 65min.

Kreatywni przedsiębiorcy przedstawiają jurorom swoje pomysły na biznes z nadzieją na pozyskanie inwestora. W odcinku m.in. wynalazca narzędzia do rur przeznaczonego dla hydraulików. 5/14

Godziny emisji Dragons' Den: Jak zostać milionerem

07:05 Top Gear Top 41 - Seria 1, odc. 5

( 2013 ) Czas: 60min.

Richard Hammond prezentuje zestawienie najlepszych materiałów z 19 serii Top Gear. 5/8

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear Top 41

08:05 Top Gear - Seria 25, odc. 6

( 2018 ) Czas: 75min.

Matt LeBlanc, Chris Harris i Rory Reid testują najnowsze SUV-y na wymagającym terenie. Ponadto Chris wybiera się na elektryzującą przejażdzkę nowym Alpine A110. Gościem w studio jest komik Jason Manford. 6/6

Obsada: Matt LeBlanc , Chris Harris , Rory Reid

Godziny emisji Top Gear

09:20 Rock'n'rollowe auta z Brianem Johnsonem - Seria 1, odc. 4

Dokument ( UK 2014 ) Czas: 55min.

Wokalista AC/DC przybywa do słonecznej Italii, gdzie poznaje fascynującą historię marki Lamborghini. 4/6

Reżyseria: Michael Nuvoletta

Godziny emisji Rock'n'rollowe auta z Brianem Johnsonem

10:15 Top Gear - seria 12, odc. 2

Program rozrywkowy ( UK 2008 ) Czas: 60min.

Jeremy, Richard i James udają się do Stanów Zjednoczonych w bajeczną podróż pontiacami z San Francisco do samego serca Utah. 2/8

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

Reklama

11:15 Top Gear - seria 12, odc. 3

Program rozrywkowy ( UK 2008 ) Czas: 60min.

Mikka Hakkinen sprawdza, dlaczego Finowie są tak doskonałymi rajdowcami. Mark Wahlberg bierze udział programie "Star In a Reasonably Priced Car". 3/8

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

12:15 Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki - Seria 1, odc. 45

( 2014 ) Czas: 25min.

Niesamowite popisy base-jumperów, wypadki na deskorolce, kolesie z kanału Dude Perfect podczas zabawy z mąką i rowerzysta przebrany za pszczołę. 45/104

Godziny emisji Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki

12:40 Dragons' Den: Jak zostać milionerem - Seria 17, odc. 5

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 65min.

Kreatywni przedsiębiorcy przedstawiają jurorom swoje pomysły na biznes z nadzieją na pozyskanie inwestora. W odcinku m.in. wynalazca narzędzia do rur przeznaczonego dla hydraulików. 5/14

Godziny emisji Dragons' Den: Jak zostać milionerem

13:45 Top Gear Top 41 - Seria 1, odc. 5

( 2013 ) Czas: 60min.

Richard Hammond prezentuje zestawienie najlepszych materiałów z 19 serii Top Gear. 5/8

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear Top 41

14:45 Top Gear - Seria 25, odc. 6

( 2018 ) Czas: 70min.

Matt LeBlanc, Chris Harris i Rory Reid testują najnowsze SUV-y na wymagającym terenie. Ponadto Chris wybiera się na elektryzującą przejażdzkę nowym Alpine A110. Gościem w studio jest komik Jason Manford. 6/6

Obsada: Matt LeBlanc , Chris Harris , Rory Reid

Godziny emisji Top Gear

15:55 Cuda inżynierii - Seria 2, odc. 3

Dokument ( 2017 ) Czas: 60min.

Stadion drużyny Dallas Cowboys to największy zadaszony stadion świata. Może pomieścić 100 tysięcy widzów, jego budowa pochłonęła ponad 1.3 miliarda dolarów, a konstrukcja rozsuwanego dachu stanowiła poważne wyzwanie inżynieryjne. 3/8

Godziny emisji Cuda inżynierii

16:55 Top Gear - seria 12, odc. 2

Program rozrywkowy ( UK 2008 ) Czas: 60min.

Jeremy, Richard i James udają się do Stanów Zjednoczonych w bajeczną podróż pontiacami z San Francisco do samego serca Utah. 2/8

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

17:55 Top Gear - seria 12, odc. 3

Program rozrywkowy ( UK 2008 ) Czas: 60min.

Mikka Hakkinen sprawdza, dlaczego Finowie są tak doskonałymi rajdowcami. Mark Wahlberg bierze udział programie "Star In a Reasonably Priced Car". 3/8

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

18:55 Dragons' Den: Jak zostać milionerem - Seria 17, odc. 6

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 75min.

Przedsiębiorcy przedstawiają jurorom swoje pomysły na biznes z nadzieją na pozyskanie inwestora. W odcinku m.in. szkocki entuzjasta kiszonej kapusty oraz przedsiębiorca, który znalazł sposób na wykorzystanie ton śmieci powstałych na festiwalach. 6/14

Godziny emisji Dragons' Den: Jak zostać milionerem

20:10 The Best of Top Gear 2014/15 - Seria 1, odc. 1

( 2015 ) Czas: 70min.

Kompilacja najlepszych materiałów z najbardziej popularnego magazynu motoryzacyjnego Wielkiej Brytanii. 1/4

Reżyseria: Phil Churchward

Godziny emisji The Best of Top Gear

Reklama

21:20 Spakowane życie - Seria 1, odc. 4

( 2020 ) Czas: 70min.

Ekipa „InRooms" utylizuje dobytek z mieszkania komunalnego. Pracownicy „Koniczynki" przewożą eksponaty z wystawy na temat Zbigniewa Nienackiego, autora serii powieści o Panu Samochodziku. Tymczasem Mateusz z „Achillesa" wynosi meble z rodzinnego domu ojca i poznaje ciekawą historię swojej rodziny. 4/6

Godziny emisji Spakowane życie

22:30 Louis Theroux: mroczne Stany. Morderstwo w Milwaukee - Louis Theroux: mroczne Stany. Morderstwo w Milwaukee

Dokument ( 2017 ) Czas: 60min.

Wydarzenia w Milwaukee jak w soczewce skupiają w sobie problemy Ameryki związane z posiadaniem broni i przemocą na podłożu rasowym. Louis Theroux rozmawia z przedstawicielami tamtejszej społeczności. 1/1

Reżyseria: Jamie Pickup

Obsada: Louis Theroux

Godziny emisji Louis Theroux: mroczne Stany. Morderstwo w Milwaukee

23:30 Najwspanialsze okręty świata - Seria 1, odc. 5

( 2019 ) Czas: 60min.

Prezenter Rob Bell ujawnia tajemnicę zatonięcia Mary Rose, okrętu wojennego króla Henryka VIII. Katastrofa sprzed niemal 500 lat pochłonęła życie 400 ludzi. 5/6

Godziny emisji Najwspanialsze okręty świata

00:30 Top Gear Ameryka - Seria 1, odc. 5

( 2017 ) Czas: 55min.

Ekipa próbuje swoich sił w oldschoolowym wyścigu NASCAR. Owalny tor, fontanny kurzu oraz walka o zwycięstwo. Tymczasem Stig niemiłosiernie katuje na torze Skyline'a i Audi R8. 5/8

Godziny emisji Top Gear Ameryka

01:25 The Best of Top Gear 2014/15 - Seria 1, odc. 1

( 2015 ) Czas: 65min.

Kompilacja najlepszych materiałów z najbardziej popularnego magazynu motoryzacyjnego Wielkiej Brytanii. 1/4

Reżyseria: Phil Churchward

Godziny emisji The Best of Top Gear

02:30 Spakowane życie - Seria 1, odc. 4

( 2020 ) Czas: 45min.

Ekipa „InRooms" utylizuje dobytek z mieszkania komunalnego. Pracownicy „Koniczynki" przewożą eksponaty z wystawy na temat Zbigniewa Nienackiego, autora serii powieści o Panu Samochodziku. Tymczasem Mateusz z „Achillesa" wynosi meble z rodzinnego domu ojca i poznaje ciekawą historię swojej rodziny. 4/6

Godziny emisji Spakowane życie

03:15 Cuda inżynierii - Seria 2, odc. 3

Dokument ( 2017 ) Czas: 50min.

Stadion drużyny Dallas Cowboys to największy zadaszony stadion świata. Może pomieścić 100 tysięcy widzów, jego budowa pochłonęła ponad 1.3 miliarda dolarów, a konstrukcja rozsuwanego dachu stanowiła poważne wyzwanie inżynieryjne. 3/8

Godziny emisji Cuda inżynierii

04:05 Dragons' Den: Jak zostać milionerem - Seria 17, odc. 6

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 50min.

Przedsiębiorcy przedstawiają jurorom swoje pomysły na biznes z nadzieją na pozyskanie inwestora. W odcinku m.in. szkocki entuzjasta kiszonej kapusty oraz przedsiębiorca, który znalazł sposób na wykorzystanie ton śmieci powstałych na festiwalach. 6/14

Godziny emisji Dragons' Den: Jak zostać milionerem

04:55 Top Gear - Seria 25, odc. 6

( 2018 ) Czas: 65min.

Matt LeBlanc, Chris Harris i Rory Reid testują najnowsze SUV-y na wymagającym terenie. Ponadto Chris wybiera się na elektryzującą przejażdzkę nowym Alpine A110. Gościem w studio jest komik Jason Manford. 6/6

Obsada: Matt LeBlanc , Chris Harris , Rory Reid

Godziny emisji Top Gear

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji BBC Brit

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Brit umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2020-06-04. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla BBC Brit. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2020-06-04 dla kanału BBC Brit można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Brit umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Brit. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2020 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info
Serwis działa na serwerach dhosting
Do góry