Reklama

Logo BBC Brit BBC Brit program TV na 8 czerwca 2020 - ramówka, emisje

06:00 Graham Norton Show - Seria 25, odc. 4

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 60min.

Gośćmi Grahama są dziś gwiazdy filmu „Niedobrani": Charlize Theron i Seth Rogen. Matthew Broderick opowiada o swoim debiucie na West Endzie, a Zac Efron, który wystąpił w roli mordercy Teda Bundy'ego, wspomina proces powstawania filmu. 4/13

Reżyseria: Steve Smith

Obsada: Charlize Theron , Seth Rogen , Matthew Broderick , Zac Efron

Godziny emisji Graham Norton Show

07:00 Życie na okręcie wojenym - Seria 2, odc. 3

( 2018 ) Czas: 65min.

Nastroje wśród załogi psują się na wieść o ataku chemicznym w angielskim Salisbury. Za incydentem mają stać Rosjanie. Tymczasem okręt zmierza w kierunku Czarnogóry. 3/5

Reżyseria: Rebecca Allan

Godziny emisji Życie na okręcie wojenym

08:05 The Best of Top Gear 2014/15 - Seria 1, odc. 2

( 2015 ) Czas: 60min.

Kompilacja najlepszych materiałów z najbardziej popularnego magazynu motoryzacyjnego Wielkiej Brytanii. 2/4

Reżyseria: Phil Churchward

Godziny emisji The Best of Top Gear

09:05 Rock'n'rollowe auta z Brianem Johnsonem - Seria 1, odc. 6

Dokument ( UK 2014 ) Czas: 60min.

Porsche 911 to najbardziej kultowy samochód sportowy na świecie. Z okazji 50. jubileuszu auta, wokalista AC/DC udaje się do Stuttgartu, by poznać bogatą historię marki Porsche. 6/6

Reżyseria: Michael Nuvoletta

Godziny emisji Rock'n'rollowe auta z Brianem Johnsonem

10:05 Top Gear - seria 12, odc. 6

Program rozrywkowy ( UK 2008 ) Czas: 70min.

Richard wariuje w Veritas. W roli głównej tym razem samochcody sportowe z Niemiec oraz Boris Johnson. 6/8

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

Reklama

11:15 Top Gear - seria 12, odc. 7

Program rozrywkowy ( UK 2008 ) Czas: 65min.

Premierowa seria motoryzacyjnego show. Zobaczymy nowe testy i nowych gości. 7/8

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

12:20 Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki - Seria 1, odc. 47

( 2014 ) Czas: 30min.

Zestawienie zabawnych nagrań zarejestrowanych przez widzów. W odcinku m.in.: popisy facetów z kanału Dude Perfect, wypadki na motocyklach, strzelanie do balona i wyprawa kajakiem po mieście. 47/104

Godziny emisji Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki

12:50 Graham Norton Show - Seria 25, odc. 4

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 65min.

Gośćmi Grahama są dziś gwiazdy filmu „Niedobrani": Charlize Theron i Seth Rogen. Matthew Broderick opowiada o swoim debiucie na West Endzie, a Zac Efron, który wystąpił w roli mordercy Teda Bundy'ego, wspomina proces powstawania filmu. 4/13

Reżyseria: Steve Smith

Obsada: Charlize Theron , Seth Rogen , Matthew Broderick , Zac Efron

Godziny emisji Graham Norton Show

13:55 Kostka - Seria 8, odc. 8

( UK ) Czas: 55min.

Popularny teleturniej, w którym uczestników od nagrody w wysokości 250 tysięcy funtów dzieli siedem tylko pozornie prostych zadań logicznych i zręcznościowych. 8/9

Godziny emisji Kostka

14:50 The Best of Top Gear 2014/15 - Seria 1, odc. 2

( 2015 ) Czas: 65min.

Kompilacja najlepszych materiałów z najbardziej popularnego magazynu motoryzacyjnego Wielkiej Brytanii. 2/4

Reżyseria: Phil Churchward

Godziny emisji The Best of Top Gear

15:55 Szef jak szpieg USA - Seria 8, odc. 1

Dokument ( 2016 ) Czas: 60min.

Sharon John, prezes sieci sklepów z zabawkami Build-A-Bear Workshop, dołącza do swoich szeregowych pracowników. Firma rozwijała się świetnie do czasu recesji w 2008 roku. Zyski zaczęły ponownie rosnąć w 2013, gdy pojawiła się Sharon. 1/8

Reżyseria: Mark Keller

Obsada: Sharon John

Godziny emisji Szef jak szpieg USA

16:55 Spakowane życie - Seria 1, odc. 5

( 2020 ) Czas: 60min.

Wiktor i jego dziewczyna odbierają vana, który dołączy do floty firmy „Przekludzki". Przy okazji testują umiejętności Agaty jako kierowcy. Team „Koniczynki" przenosi salon tatuażu w Bielsko-Białej. Łukasz zastanawia się nad zrobieniem tatuażu. Maria i Darek z„Bosta" wpadają na pomysł, jak pozyskać nowych klientów. 5/6

Godziny emisji Spakowane życie

17:55 Top Gear - seria 12, odc. 6

Program rozrywkowy ( UK 2008 ) Czas: 60min.

Richard wariuje w Veritas. W roli głównej tym razem samochcody sportowe z Niemiec oraz Boris Johnson. 6/8

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

18:55 Życie na okręcie wojenym - Seria 2, odc. 3

( 2018 ) Czas: 60min.

Nastroje wśród załogi psują się na wieść o ataku chemicznym w angielskim Salisbury. Za incydentem mają stać Rosjanie. Tymczasem okręt zmierza w kierunku Czarnogóry. 3/5

Reżyseria: Rebecca Allan

Godziny emisji Życie na okręcie wojenym

19:55 The Best of Top Gear 2017/18 - Seria 1, odc. 2

( 2018 ) Czas: 75min.

Najlepsze fragmenty z trzech ostatnich sezonów „ Top Gear". W tym odcinku: Matt i Chris udają się na poszukiwania Wielkiej Stopy, a Rory odwiedza Tokio 2/5

Godziny emisji The Best of Top Gear

Reklama

21:10 The Best of Top Gear 2017/18 - Seria 1, odc. 3

( 2018 ) Czas: 80min.

Najlepsze fragmenty z trzech ostatnich sezonów „ Top Gear". Chris Harris i wart 2 miliony funtów Bugatti Chiron próbują przejechać Półwysep Arabski szybciej niż Matt LeBlanc. 3/5

Godziny emisji The Best of Top Gear

22:30 Życie na okręcie wojenym - Seria 2, odc. 4

( 2018 ) Czas: 60min.

Iran przejmuje kontrolę nad brytyjskim tankowcem Stena Impero. Załoga przetrzymywana jest w roli zakładników. W związku z rosnącym napięciem międzynarodowym HMS Duncan zostaje wysłany w region Zatoki Perskiej. 4/5

Reżyseria: Rebecca Allan , Paul Wells

Godziny emisji Życie na okręcie wojenym

23:30 Spakowane życie - Seria 1, odc. 5

( 2020 ) Czas: 60min.

Wiktor i jego dziewczyna odbierają vana, który dołączy do floty firmy „Przekludzki". Przy okazji testują umiejętności Agaty jako kierowcy. Team „Koniczynki" przenosi salon tatuażu w Bielsko-Białej. Łukasz zastanawia się nad zrobieniem tatuażu. Maria i Darek z„Bosta" wpadają na pomysł, jak pozyskać nowych klientów. 5/6

Godziny emisji Spakowane życie

00:30 Byłem komandosem SAS - Seria 1, odc. 4

( UK 2016 ) Czas: 60min.

Bravo Two Zero to kryptonim 8-osobowego oddziału SAS i zarazem jedna z najbardziej pasjonujących opowieści z czasów Pustynnej Burzy. Nieudana misja przerodziła się w ucieczkę przez terytorium wroga.4/4 4/4

Reżyseria: Billie Pink , Garry Johnstone

Godziny emisji Byłem komandosem SAS

01:30 Graham Norton Show - Seria 25, odc. 4

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 50min.

Gośćmi Grahama są dziś gwiazdy filmu „Niedobrani": Charlize Theron i Seth Rogen. Matthew Broderick opowiada o swoim debiucie na West Endzie, a Zac Efron, który wystąpił w roli mordercy Teda Bundy'ego, wspomina proces powstawania filmu. 4/13

Reżyseria: Steve Smith

Obsada: Charlize Theron , Seth Rogen , Matthew Broderick , Zac Efron

Godziny emisji Graham Norton Show

02:20 Kostka - Seria 8, odc. 8

( UK ) Czas: 45min.

Popularny teleturniej, w którym uczestników od nagrody w wysokości 250 tysięcy funtów dzieli siedem tylko pozornie prostych zadań logicznych i zręcznościowych. 8/9

Godziny emisji Kostka

03:05 The Best of Top Gear 2014/15 - Seria 1, odc. 2

( 2015 ) Czas: 55min.

Kompilacja najlepszych materiałów z najbardziej popularnego magazynu motoryzacyjnego Wielkiej Brytanii. 2/4

Reżyseria: Phil Churchward

Godziny emisji The Best of Top Gear

04:00 Szef jak szpieg USA - Seria 8, odc. 1

Dokument ( 2016 ) Czas: 40min.

Sharon John, prezes sieci sklepów z zabawkami Build-A-Bear Workshop, dołącza do swoich szeregowych pracowników. Firma rozwijała się świetnie do czasu recesji w 2008 roku. Zyski zaczęły ponownie rosnąć w 2013, gdy pojawiła się Sharon. 1/8

Reżyseria: Mark Keller

Obsada: Sharon John

Godziny emisji Szef jak szpieg USA

04:40 Życie na okręcie wojenym - Seria 2, odc. 3

( 2018 ) Czas: 50min.

Nastroje wśród załogi psują się na wieść o ataku chemicznym w angielskim Salisbury. Za incydentem mają stać Rosjanie. Tymczasem okręt zmierza w kierunku Czarnogóry. 3/5

Reżyseria: Rebecca Allan

Godziny emisji Życie na okręcie wojenym

05:30 Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki - Seria 1, odc. 47

( 2014 ) Czas: 30min.

Zestawienie zabawnych nagrań zarejestrowanych przez widzów. W odcinku m.in.: popisy facetów z kanału Dude Perfect, wypadki na motocyklach, strzelanie do balona i wyprawa kajakiem po mieście. 47/104

Godziny emisji Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki

Reklama

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji BBC Brit

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Brit umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2020-06-08. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla BBC Brit. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2020-06-08 dla kanału BBC Brit można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Brit umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Brit. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2020 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info
Serwis działa na serwerach dhosting
Do góry