Reklama

Logo BBC Brit BBC Brit program TV na 9 czerwca 2020 - ramówka, emisje

06:00 Graham Norton Show - Seria 25, odc. 5

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 60min.

Na kanapie Grahama zasiadają dziś: Keanu Reeves, Taron Egerton, Jamie Bell, Kylie Minogue oraz Suranne Jones. Michael Rice wykona znany z konkursu Eurowizji utwór „Bigger Than Us". 5/13

Obsada: Graham Norton

Godziny emisji Graham Norton Show

07:00 Niebezpieczne drogi - seria 3, odc. 2

Dokument ( 2012 ) Czas: 60min.

Hugh Bonneville i Jessica Hynes wspólnie wyruszają w mrożącą krew w żyłach podróż przez Gruzję. 2/3

Reżyseria: Ewen Thomson

Obsada: Hugh Bonneville , Jessica Hynes

Godziny emisji Niebezpieczne drogi

08:00 The Best of Top Gear 2017/18 - Seria 1, odc. 2

( 2018 ) Czas: 70min.

Najlepsze fragmenty z trzech ostatnich sezonów „ Top Gear". W tym odcinku: Matt i Chris udają się na poszukiwania Wielkiej Stopy, a Rory odwiedza Tokio 2/5

Godziny emisji The Best of Top Gear

09:10 Rock'n'rollowe auta z Brianem Johnsonem - Seria 3, odc. 1

Dokument ( UK 2017 ) Czas: 60min.

Brian Johnson, lider legendarnego zespołu AC/DC i fan motoryzacji, ściga się Astonem Martinem DB11 z Amberem Balcaenem, kierowcą NASCAR. Wybiera się też na przejażdżkę samochodem Jamesa Bonda - Astonem DB10 z filmu „Spectre". 1/6

Reżyseria: James Coldwell

Godziny emisji Rock'n'rollowe auta z Brianem Johnsonem

10:10 Top Gear - seria 13, odc. 1

Program rozrywkowy ( UK 2009 ) Czas: 65min.

Premierowa seria motoryzacyjnego show. Zobaczymy nowe testy i nowych gości. 1/7

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

Reklama

11:15 Spakowane życie - Seria 1, odc. 5

( 2020 ) Czas: 60min.

Wiktor i jego dziewczyna odbierają vana, który dołączy do floty firmy „Przekludzki". Przy okazji testują umiejętności Agaty jako kierowcy. Team „Koniczynki" przenosi salon tatuażu w Bielsko-Białej. Łukasz zastanawia się nad zrobieniem tatuażu. Maria i Darek z„Bosta" wpadają na pomysł, jak pozyskać nowych klientów. 5/6

Godziny emisji Spakowane życie

12:15 Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki - Seria 1, odc. 48

( 2014 ) Czas: 35min.

Niesamowite sztuczki na flyboardzie, wypadki podczas gimnastyki, zjazd na rowerze z prędkością ponad 90 km/h oraz kot korzystający z toalety. 48/104

Godziny emisji Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki

12:50 Graham Norton Show - Seria 25, odc. 5

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 55min.

Na kanapie Grahama zasiadają dziś: Keanu Reeves, Taron Egerton, Jamie Bell, Kylie Minogue oraz Suranne Jones. Michael Rice wykona znany z konkursu Eurowizji utwór „Bigger Than Us". 5/13

Obsada: Graham Norton

Godziny emisji Graham Norton Show

13:45 Niebezpieczne drogi - seria 3, odc. 2

Dokument ( 2012 ) Czas: 65min.

Hugh Bonneville i Jessica Hynes wspólnie wyruszają w mrożącą krew w żyłach podróż przez Gruzję. 2/3

Reżyseria: Ewen Thomson

Obsada: Hugh Bonneville , Jessica Hynes

Godziny emisji Niebezpieczne drogi

14:50 The Best of Top Gear 2017/18 - Seria 1, odc. 2

( 2018 ) Czas: 65min.

Najlepsze fragmenty z trzech ostatnich sezonów „ Top Gear". W tym odcinku: Matt i Chris udają się na poszukiwania Wielkiej Stopy, a Rory odwiedza Tokio 2/5

Godziny emisji The Best of Top Gear

15:55 Szef jak szpieg USA - Seria 8, odc. 2

Dokument ( 2016 ) Czas: 60min.

Karen Freeman-Wilson, burmistrz miasta Gary w stanie Indiana, dołącza do swoich szeregowych pracowników. Gary uważane było za „stalową stolicę środkowego zachodu", ale od tego czasu poniosło spore straty gospodarcze i populacyjne. 2/8

Reżyseria: Mark Keller

Obsada: Karen Freeman-Wilson

Godziny emisji Szef jak szpieg USA

16:55 Top Gear - seria 13, odc. 1

Program rozrywkowy ( UK 2009 ) Czas: 60min.

Premierowa seria motoryzacyjnego show. Zobaczymy nowe testy i nowych gości. 1/7

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

17:55 Top Gear - seria 13, odc. 2

Program rozrywkowy ( UK 2009 ) Czas: 60min.

Premierowa seria motoryzacyjnego show. Zobaczymy nowe testy i nowych gości. 2/7

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

18:55 Niebezpieczne drogi - seria 3, odc. 2

Dokument ( 2012 ) Czas: 65min.

Hugh Bonneville i Jessica Hynes wspólnie wyruszają w mrożącą krew w żyłach podróż przez Gruzję. 2/3

Reżyseria: Ewen Thomson

Obsada: Hugh Bonneville , Jessica Hynes

Godziny emisji Niebezpieczne drogi

20:00 The Best of Top Gear 2017/18 - Seria 1, odc. 4

( 2018 ) Czas: 70min.

Zestawienie najciekawszych fragmentów „ Top Gear". Chris Harris i Sabine Schmitz biorą udział jednym z najtrudniejszych rajdów na świecie, wyścigu buggy przez Pustynię Kalifornijską. 4/5

Godziny emisji The Best of Top Gear

Reklama

21:10 The Best of Top Gear 2017/18 - Seria 1, odc. 5

( 2018 ) Czas: 80min.

Zestawienie najciekawszych fragmentów „ Top Gear". Rory wyznacza Chrisowi i jego Alfie Romeo Giulia niezwykle trudne zadanie. Tymczasem Matt LeBlanc i Chris Harris wyruszają na wyprawę przez USA najnowszymi kabrioletami: Lamborgini i Porshe. 5/5

Godziny emisji The Best of Top Gear

22:30 Cuda inżynierii - Seria 5, odc. 2

Dokument ( 2020 ) Czas: 60min.

Diabelski młyn zbudowany na sztucznej wyspie w Dubaju jest największy na świecie. Słynne London Eye jest od niego dwa razy mniejsze. 2/16

Godziny emisji Cuda inżynierii

23:30 Złóż to sam - imperium meblowe - Seria 1, odc. 1

( 2018 ) Czas: 60min.

Zespół projektantów IKEA otwiera się na inspiracje z zewnątrz. Do współpracy przy projektowaniu nowej sofy zaproszony został znany designer Tom Dixon. Choć czas goni obie strony wciąż mają inną wizję produktu. 1/3

Reżyseria: Rob Farquhar

Obsada: Olivia Colman

Godziny emisji Złóż to sam - imperium meblowe

00:30 Szaleństwa na kółkach - Seria 1, odc. 9

( 2017 ) Czas: 30min.

Zestawienie nagrań przedstawiających najdziwniejsze wyczyny, jakie można wykonać na czterech kółkach. W odcinku m.in. szalony wózek widłowy oraz traktory grające w piłkę nożną. 9/8

Godziny emisji Szaleństwa na kółkach

01:00 Szaleństwa na kółkach - Seria 1, odc. 11

( 2017 ) Czas: 25min.

Zestawienie nagrań przedstawiających najdziwniejsze wyczyny, jakie można wykonać na czterech kółkach. W odcinku m.in.: najmniejszy na świecie samochód strażacki, motocykl holujący paralotnię oraz... koza na rowerze. 11/8

Godziny emisji Szaleństwa na kółkach

01:25 Graham Norton Show - Seria 25, odc. 5

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 55min.

Na kanapie Grahama zasiadają dziś: Keanu Reeves, Taron Egerton, Jamie Bell, Kylie Minogue oraz Suranne Jones. Michael Rice wykona znany z konkursu Eurowizji utwór „Bigger Than Us". 5/13

Obsada: Graham Norton

Godziny emisji Graham Norton Show

02:20 Niebezpieczne drogi - seria 3, odc. 2

Dokument ( 2012 ) Czas: 55min.

Hugh Bonneville i Jessica Hynes wspólnie wyruszają w mrożącą krew w żyłach podróż przez Gruzję. 2/3

Reżyseria: Ewen Thomson

Obsada: Hugh Bonneville , Jessica Hynes

Godziny emisji Niebezpieczne drogi

03:15 The Best of Top Gear 2017/18 - Seria 1, odc. 2

( 2018 ) Czas: 55min.

Najlepsze fragmenty z trzech ostatnich sezonów „ Top Gear". W tym odcinku: Matt i Chris udają się na poszukiwania Wielkiej Stopy, a Rory odwiedza Tokio 2/5

Godziny emisji The Best of Top Gear

04:10 Szef jak szpieg USA - Seria 8, odc. 2

Dokument ( 2016 ) Czas: 45min.

Karen Freeman-Wilson, burmistrz miasta Gary w stanie Indiana, dołącza do swoich szeregowych pracowników. Gary uważane było za „stalową stolicę środkowego zachodu", ale od tego czasu poniosło spore straty gospodarcze i populacyjne. 2/8

Reżyseria: Mark Keller

Obsada: Karen Freeman-Wilson

Godziny emisji Szef jak szpieg USA

04:55 Top Gear - Seria 26, odc. 2

( 2018 ) Czas: 65min.

Matt LeBlanc i Chris Harris wybierają się na wycieczkę po Sri Lance maleńkimi tuk-tukami. Tymczasem Chris testuje na torze najnowsze limuzyny BMW i Mercedesa. 2/5

Reżyseria: Mark McQueen

Obsada: Matt LeBlanc , Chris Harris , Rory Reid

Godziny emisji Top Gear

Reklama

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji BBC Brit

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Brit umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2020-06-09. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla BBC Brit. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2020-06-09 dla kanału BBC Brit można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Brit umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Brit. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2020 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info
Serwis działa na serwerach dhosting
Do góry