Reklama

Logo BBC Brit BBC Brit program TV na 10 czerwca 2020 - ramówka, emisje

06:00 Graham Norton Show - Seria 25, odc. 6

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 65min.

U Grahama w studiu znamienici aktorzy: Will Smith, Naomi Scott, Kevin Hart oraz Octavia Spencer. 6/13

Reżyseria: Steve Smith

Obsada: Will Smith , Naomi Scott , Kevin Hart , Octavia Spencer

Godziny emisji Graham Norton Show

07:05 Życie na okręcie wojenym - Seria 2, odc. 4

( 2018 ) Czas: 60min.

Iran przejmuje kontrolę nad brytyjskim tankowcem Stena Impero. Załoga przetrzymywana jest w roli zakładników. W związku z rosnącym napięciem międzynarodowym HMS Duncan zostaje wysłany w region Zatoki Perskiej. 4/5

Reżyseria: Rebecca Allan , Paul Wells

Godziny emisji Życie na okręcie wojenym

08:05 The Best of Top Gear 2017/18 - Seria 1, odc. 4

( 2018 ) Czas: 65min.

Zestawienie najciekawszych fragmentów „ Top Gear". Chris Harris i Sabine Schmitz biorą udział jednym z najtrudniejszych rajdów na świecie, wyścigu buggy przez Pustynię Kalifornijską. 4/5

Godziny emisji The Best of Top Gear

09:10 Rock'n'rollowe auta z Brianem Johnsonem - Seria 3, odc. 2

Dokument ( UK 2017 ) Czas: 60min.

Frontman zespołu AC/DC Brian Johnson jest wielkim fanem motoryzacji. W tym odcinku odtwarza klasyczny pościg między Dodgem Chargerem a Fordem Mustangiem z filmu „Bullitt". Zasiada też za kółko innego kultowego Chargera, Generała Lee z serialu „Dukowie hazardu". 2/6

Reżyseria: James Coldwell

Godziny emisji Rock'n'rollowe auta z Brianem Johnsonem

10:10 Top Gear - seria 13, odc. 2

Program rozrywkowy ( UK 2009 ) Czas: 65min.

Premierowa seria motoryzacyjnego show. Zobaczymy nowe testy i nowych gości. 2/7

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

Reklama

11:15 Top Gear - seria 13, odc. 3

Program rozrywkowy ( UK 2009 ) Czas: 60min.

Premierowa seria motoryzacyjnego show. Zobaczymy nowe testy i nowych gości. 3/7

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

12:15 Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki - Seria 1, odc. 49

( 2014 ) Czas: 35min.

Zestawienie zabawnych nagrań zarejestrowanych przez widzów. W odcinku m.in.: niesamowite popisy spadochroniarzy, wypadki na skateboardzie, backflip w wykonaniu ciężarówki oraz starcie karateki z samochodem osobowym. 49/104

Godziny emisji Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki

12:50 Graham Norton Show - Seria 25, odc. 6

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 60min.

U Grahama w studiu znamienici aktorzy: Will Smith, Naomi Scott, Kevin Hart oraz Octavia Spencer. 6/13

Reżyseria: Steve Smith

Obsada: Will Smith , Naomi Scott , Kevin Hart , Octavia Spencer

Godziny emisji Graham Norton Show

13:50 Życie na okręcie wojenym - Seria 2, odc. 4

( 2018 ) Czas: 60min.

Iran przejmuje kontrolę nad brytyjskim tankowcem Stena Impero. Załoga przetrzymywana jest w roli zakładników. W związku z rosnącym napięciem międzynarodowym HMS Duncan zostaje wysłany w region Zatoki Perskiej. 4/5

Reżyseria: Rebecca Allan , Paul Wells

Godziny emisji Życie na okręcie wojenym

14:50 The Best of Top Gear 2017/18 - Seria 1, odc. 4

( 2018 ) Czas: 65min.

Zestawienie najciekawszych fragmentów „ Top Gear". Chris Harris i Sabine Schmitz biorą udział jednym z najtrudniejszych rajdów na świecie, wyścigu buggy przez Pustynię Kalifornijską. 4/5

Godziny emisji The Best of Top Gear

15:55 Cuda inżynierii - Seria 5, odc. 2

Dokument ( 2020 ) Czas: 60min.

Diabelski młyn zbudowany na sztucznej wyspie w Dubaju jest największy na świecie. Słynne London Eye jest od niego dwa razy mniejsze. 2/16

Godziny emisji Cuda inżynierii

16:55 Top Gear - seria 13, odc. 3

Program rozrywkowy ( UK 2009 ) Czas: 60min.

Premierowa seria motoryzacyjnego show. Zobaczymy nowe testy i nowych gości. 3/7

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

17:55 Spakowane życie - Seria 1, odc. 5

( 2020 ) Czas: 60min.

Wiktor i jego dziewczyna odbierają vana, który dołączy do floty firmy „Przekludzki". Przy okazji testują umiejętności Agaty jako kierowcy. Team „Koniczynki" przenosi salon tatuażu w Bielsko-Białej. Łukasz zastanawia się nad zrobieniem tatuażu. Maria i Darek z„Bosta" wpadają na pomysł, jak pozyskać nowych klientów. 5/6

Godziny emisji Spakowane życie

18:55 Dragons' Den: Jak zostać milionerem - Seria 17, odc. 7

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 60min.

Kreatywni przedsiębiorcy przedstawiają jurorom swoje pomysły na biznes z nadzieją na pozyskanie inwestora. W odcinku m.in. hodowca zwierząt oraz projektant mody. 7/14

Godziny emisji Dragons' Den: Jak zostać milionerem

19:55 Top Gear - Seria 26, odc. 1

( 2018 ) Czas: 75min.

W najnowszym sezonie Matt LeBlanc i Chris Harris wybierają się do Norwegii w najnowszych wersjach kombi Porsche i Ferrari. Tymczasem Rory Reid i Sabine Schmitz budują... górę z pomocą małego Suzuki. 1/5

Reżyseria: Mark McQueen

Obsada: Matt LeBlanc , Chris Harris , Rory Reid

Godziny emisji Top Gear

Reklama

21:10 Top Gear - Seria 26, odc. 2

( 2018 ) Czas: 80min.

Matt LeBlanc i Chris Harris wybierają się na wycieczkę po Sri Lance maleńkimi tuk-tukami. Tymczasem Chris testuje na torze najnowsze limuzyny BMW i Mercedesa. 2/5

Reżyseria: Mark McQueen

Obsada: Matt LeBlanc , Chris Harris , Rory Reid

Godziny emisji Top Gear

22:30 Europa: dekada chaosu - Seria 1, odc. 3

( 2019 ) Czas: 60min.

Przybycie setek tysięcy migrantów na europejskie wybrzeża pogrążyło Unię Europejską w chaosie. Przywódcy europejscy i ich doradcy przybliżają kulisy kryzysu migracyjnego. 3/3

Reżyseria: Tania Rakhmanova , Tim Stirzaker

Godziny emisji Europa: dekada chaosu

23:30 Amerykańskie dynastie: rządy Bushów - Seria 1, odc. 5

( 2019 ) Czas: 60min.

George W. i Jeb obejmują fotele gubernatorskie. Laura Bush ma wiele obaw przed startem męża w wyborach prezydenckich. Wkrótce prezydent George W. mierzy się z tragicznym atakiem na Amerykę. 5/6

Reżyseria: Robin Dashwood

Obsada: Tracey Woods , Natalie Gallard , Daryl Ledwon

Godziny emisji Amerykańskie dynastie: rządy Bushów

00:30 Ross Kemp w świecie zbrodni - Seria 6, odc. 5

( 2017 ) Czas: 60min.

Ross wyrusza do Neapolu, miasta pogrążonego w krwawej wojnie ulicznej. Przekonuje się, dlaczego rząd wezwał wojsko do walki z Camorrą, jedną z najbardziej brutalnych organizacji przestępczych w Europie. 5/6

Reżyseria: Clare Barton

Godziny emisji Ross Kemp w świecie zbrodni

01:30 Graham Norton Show - Seria 25, odc. 6

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 75min.

U Grahama w studiu znamienici aktorzy: Will Smith, Naomi Scott, Kevin Hart oraz Octavia Spencer. 6/13

Reżyseria: Steve Smith

Obsada: Will Smith , Naomi Scott , Kevin Hart , Octavia Spencer

Godziny emisji Graham Norton Show

02:45 Życie na okręcie wojenym - Seria 2, odc. 4

( 2018 ) Czas: 45min.

Iran przejmuje kontrolę nad brytyjskim tankowcem Stena Impero. Załoga przetrzymywana jest w roli zakładników. W związku z rosnącym napięciem międzynarodowym HMS Duncan zostaje wysłany w region Zatoki Perskiej. 4/5

Reżyseria: Rebecca Allan , Paul Wells

Godziny emisji Życie na okręcie wojenym

03:30 The Best of Top Gear 2017/18 - Seria 1, odc. 4

( 2018 ) Czas: 50min.

Zestawienie najciekawszych fragmentów „ Top Gear". Chris Harris i Sabine Schmitz biorą udział jednym z najtrudniejszych rajdów na świecie, wyścigu buggy przez Pustynię Kalifornijską. 4/5

Godziny emisji The Best of Top Gear

04:20 Cuda inżynierii - Seria 5, odc. 2

Dokument ( 2020 ) Czas: 50min.

Diabelski młyn zbudowany na sztucznej wyspie w Dubaju jest największy na świecie. Słynne London Eye jest od niego dwa razy mniejsze. 2/16

Godziny emisji Cuda inżynierii

05:10 Życie na okręcie wojenym - Seria 2, odc. 4

( 2018 ) Czas: 50min.

Iran przejmuje kontrolę nad brytyjskim tankowcem Stena Impero. Załoga przetrzymywana jest w roli zakładników. W związku z rosnącym napięciem międzynarodowym HMS Duncan zostaje wysłany w region Zatoki Perskiej. 4/5

Reżyseria: Rebecca Allan , Paul Wells

Godziny emisji Życie na okręcie wojenym

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji BBC Brit

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Brit umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2020-06-10. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla BBC Brit. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2020-06-10 dla kanału BBC Brit można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Brit umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Brit. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2020 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info
Serwis działa na serwerach dhosting
Do góry