Reklama

Logo BBC Brit BBC Brit program TV na 16 czerwca 2020 - ramówka, emisje

06:00 Graham Norton Show - Seria 25, odc. 8

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 60min.

U Grahama w studiu znamienici goście. Tym razem jest to obsada filmu „X-Men: Mroczna Phoenix": nominowani do Oscara Jessica Chastain i Michael Fassbender, znana z „Gry o tron" Sophie Turner oraz James McAvoy. Na scenie wystąpi Taylor Swift. 8/13

Obsada: Graham Norton

Godziny emisji Graham Norton Show

07:00 Niebezpieczne drogi - seria 3, odc. 3

Dokument ( 2012 ) Czas: 60min.

Phill Jupitus i Marcus Brigstocke przeżyli podróż osławioną boliwijską Drogą Śmierci - teraz jadą przez tereny będące krainą bezprawia. 3/3

Reżyseria: Matt Brandon

Obsada: Phill Jupitus , Marcus Brigstocke

Godziny emisji Niebezpieczne drogi

08:00 Top Gear - Seria 26, odc. 3

( 2018 ) Czas: 70min.

Matt LeBlanc i Chris Harris dostali za zadanie przetestować Bentleya Continentala GT, a Rory Reid sprawdza nowego hot hatcha Renault Megane. Tymczasem Chris próbuje oswoić na torze najgroźniejszą wersję Porsche 911. 3/5

Reżyseria: Mark McQueen

Obsada: Matt LeBlanc , Chris Harris , Rory Reid

Godziny emisji Top Gear

09:10 Rock'n'rollowe auta z Brianem Johnsonem - Seria 3, odc. 6

Dokument ( UK 2017 ) Czas: 60min.

Prawdopodobnie najlepszy samochód, jaki kiedykolwiek stworzyła Ameryka - Jeep - to motoryzacyjna legenda. Siadając za kierownicą kultowego Willysa, Brian odkrywa niebywałą historię tego solidnego i niezawodnego pojazdu terenowego. 6/6

Reżyseria: James Coldwell

Godziny emisji Rock'n'rollowe auta z Brianem Johnsonem

10:10 The Best of Top Gear 2009/10 - Seria 1, odc. 4

( 2010 ) Czas: 60min.

Jeremy, Richard i James ratują Ziemię, budując własny samochód elektryczny: wykorzystują podwozie samochodu TVR i akumulatory z furgonetki rozwożącej mleko. 4/4

Godziny emisji The Best of Top Gear

Reklama

11:10 Spakowane życie - Seria 1, odc. 6

( 2020 ) Czas: 65min.

Zespół „Koniczynki" z Sosnowca przenosi rekwizyty z Teatru Zagłębie. Koledzy martwią się o Papaja, który narzeka na ból nogi. Gdańska ekipa „Achillesa" przenosi ciężki piec z restauracji. Przekludzcy przeprowadzają rodzinę z Żor do nowego mieszkania. Między braćmi dochodzi do nieporozumień. 6/6

Godziny emisji Spakowane życie

12:15 Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki - Seria 1, odc. 53

( 2014 ) Czas: 35min.

Zestawienie zabawnych filmików. W odcinku m.in.: niesamowite trick shoty, męska gimnastyka, paralotniarze na nartach oraz gość, który jednocześnie gra na flecie i pompuje balony. 53/104

Godziny emisji Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki

12:50 Graham Norton Show - Seria 25, odc. 8

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 55min.

U Grahama w studiu znamienici goście. Tym razem jest to obsada filmu „X-Men: Mroczna Phoenix": nominowani do Oscara Jessica Chastain i Michael Fassbender, znana z „Gry o tron" Sophie Turner oraz James McAvoy. Na scenie wystąpi Taylor Swift. 8/13

Obsada: Graham Norton

Godziny emisji Graham Norton Show

13:45 Niebezpieczne drogi - seria 3, odc. 3

Dokument ( 2012 ) Czas: 60min.

Phill Jupitus i Marcus Brigstocke przeżyli podróż osławioną boliwijską Drogą Śmierci - teraz jadą przez tereny będące krainą bezprawia. 3/3

Reżyseria: Matt Brandon

Obsada: Phill Jupitus , Marcus Brigstocke

Godziny emisji Niebezpieczne drogi

14:45 Top Gear - Seria 26, odc. 3

( 2018 ) Czas: 70min.

Matt LeBlanc i Chris Harris dostali za zadanie przetestować Bentleya Continentala GT, a Rory Reid sprawdza nowego hot hatcha Renault Megane. Tymczasem Chris próbuje oswoić na torze najgroźniejszą wersję Porsche 911. 3/5

Reżyseria: Mark McQueen

Obsada: Matt LeBlanc , Chris Harris , Rory Reid

Godziny emisji Top Gear

15:55 Szef jak szpieg USA - Seria 8, odc. 4

Dokument ( 2016 ) Czas: 60min.

Renee Maloney, współzałożycielka sieci pracowni artystycznych Painting with a Twist, podaje się za jedną z szeregowych pracownic swojej firmy, by sprawdzić, jak prosperuje przedsiębiorstwo. Renee stworzyła firmę w 2005 r. w celu odbudowania lokalnej społeczności rozbitej w wyniku huraganu Katrina. 4/8

Reżyseria: Mark Keller

Obsada: Renee Maloney

Godziny emisji Szef jak szpieg USA

16:55 The Best of Top Gear 2009/10 - Seria 1, odc. 4

( 2010 ) Czas: 60min.

Jeremy, Richard i James ratują Ziemię, budując własny samochód elektryczny: wykorzystują podwozie samochodu TVR i akumulatory z furgonetki rozwożącej mleko. 4/4

Godziny emisji The Best of Top Gear

17:55 Top Gear - seria 14, odc. 1

Program rozrywkowy ( UK 2009 ) Czas: 60min.

Panowie testują Astona Martina, Ferrari i Lamborghini na drodze w Rumunii. Gwiazdą w samochodzie za rozsądną cenę jest Eric Bana. 1/7

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

18:55 Niebezpieczne drogi - seria 3, odc. 3

Dokument ( 2012 ) Czas: 60min.

Phill Jupitus i Marcus Brigstocke przeżyli podróż osławioną boliwijską Drogą Śmierci - teraz jadą przez tereny będące krainą bezprawia. 3/3

Reżyseria: Matt Brandon

Obsada: Phill Jupitus , Marcus Brigstocke

Godziny emisji Niebezpieczne drogi

19:55 Top Gear - Seria 26, odc. 5

( 2018 ) Czas: 75min.

Matt LeBlanc testuje na torze nowego Astona V8 Vantage a Rory Reid siada za kierownicą najlepszego, jak twierdzi jego producent, samochodu na świecie, Rolls-Royce'a Phantoma. Chris Harris tymczasem wyjaśnia, dlaczego Ford Fiesta jest lepszy od Lamborgini. 5/5

Reżyseria: Mark McQueen

Obsada: Matt LeBlanc , Chris Harris , Rory Reid

Godziny emisji Top Gear

Reklama

21:10 Top Gear - Seria 27, odc. 1

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 80min.

Pierwsza przygoda nowych prowadzących to: kupić modele swoich pierwszych aut sprzed lat i przetestować w trudnych warunkach. W tym celu Freddie Flintoff, Chris Harris i Paddy McGuinness udają się do upalnej Etiopii. Po powrocie Chris testuje Ferrari 488 Pista i McLarena 600LT. 1/5

Reżyseria: Mark McQueen , Jon Richards

Obsada: Freddie Flintoff , Paddy McGuinness , Chris Harris

Godziny emisji Top Gear

22:30 Cuda inżynierii - Seria 5, odc. 3

Dokument ( 2020 ) Czas: 60min.

W dzisiejszym odcinku inżynierowie w starciu z żywiołem, czyli budowa Whistler, górskiego miasta na kanadyjskim wybrzeżu Pacyfiku. 3/16

Godziny emisji Cuda inżynierii

23:30 Złóż to sam - imperium meblowe - Seria 1, odc. 2

( 2018 ) Czas: 70min.

Śledzimy, jak przebiega proces tworzenia produktów IKEA - od początkowego pomysłu po przedmiot dostępny w sklepach na całym świecie. Projektantka Hanna-Kaarina Heikkilä chce stworzyć wazon ze swoimi odciskami palców. Jego produkcja na masową skalę może być wyzwaniem dla fabryki. 2/3

Reżyseria: Rob Farquhar

Obsada: Olivia Colman

Godziny emisji Złóż to sam - imperium meblowe

00:40 Szaleństwa na kółkach - Seria 1, odc. 12

( 2017 ) Czas: 30min.

Zestawienie nagrań przedstawiających najdziwniejsze wyczyny, jakie można wykonać na czterech kółkach. W odcinku m.in. popisy na welodromie i samochód nurkujący w basenie z wodą sodową. 12/8

Godziny emisji Szaleństwa na kółkach

01:10 Szaleństwa na kółkach - Seria 1, odc. 14

( 2017 ) Czas: 30min.

Zestawienie zabawnych amatorskich nagrań. W odcinku m.in. wózek golfowy na safari, sztuczki na deskorolce, pościg za kozą oraz wanna na kółkach. 14/8

Godziny emisji Szaleństwa na kółkach

01:40 Rock'n'rollowe auta z Brianem Johnsonem - Seria 3, odc. 6

Dokument ( UK 2017 ) Czas: 60min.

Prawdopodobnie najlepszy samochód, jaki kiedykolwiek stworzyła Ameryka - Jeep - to motoryzacyjna legenda. Siadając za kierownicą kultowego Willysa, Brian odkrywa niebywałą historię tego solidnego i niezawodnego pojazdu terenowego. 6/6

Reżyseria: James Coldwell

Godziny emisji Rock'n'rollowe auta z Brianem Johnsonem

02:40 Graham Norton Show - Seria 25, odc. 8

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 45min.

U Grahama w studiu znamienici goście. Tym razem jest to obsada filmu „X-Men: Mroczna Phoenix": nominowani do Oscara Jessica Chastain i Michael Fassbender, znana z „Gry o tron" Sophie Turner oraz James McAvoy. Na scenie wystąpi Taylor Swift. 8/13

Obsada: Graham Norton

Godziny emisji Graham Norton Show

03:25 Top Gear - Seria 26, odc. 5

( 2018 ) Czas: 60min.

Matt LeBlanc testuje na torze nowego Astona V8 Vantage a Rory Reid siada za kierownicą najlepszego, jak twierdzi jego producent, samochodu na świecie, Rolls-Royce'a Phantoma. Chris Harris tymczasem wyjaśnia, dlaczego Ford Fiesta jest lepszy od Lamborgini. 5/5

Reżyseria: Mark McQueen

Obsada: Matt LeBlanc , Chris Harris , Rory Reid

Godziny emisji Top Gear

04:25 Złóż to sam - imperium meblowe - Seria 1, odc. 2

( 2018 ) Czas: 55min.

Śledzimy, jak przebiega proces tworzenia produktów IKEA - od początkowego pomysłu po przedmiot dostępny w sklepach na całym świecie. Projektantka Hanna-Kaarina Heikkilä chce stworzyć wazon ze swoimi odciskami palców. Jego produkcja na masową skalę może być wyzwaniem dla fabryki. 2/3

Reżyseria: Rob Farquhar

Obsada: Olivia Colman

Godziny emisji Złóż to sam - imperium meblowe

05:20 Szef jak szpieg USA - Seria 8, odc. 4

Dokument ( 2016 ) Czas: 40min.

Renee Maloney, współzałożycielka sieci pracowni artystycznych Painting with a Twist, podaje się za jedną z szeregowych pracownic swojej firmy, by sprawdzić, jak prosperuje przedsiębiorstwo. Renee stworzyła firmę w 2005 r. w celu odbudowania lokalnej społeczności rozbitej w wyniku huraganu Katrina. 4/8

Reżyseria: Mark Keller

Obsada: Renee Maloney

Godziny emisji Szef jak szpieg USA

Reklama

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji BBC Brit

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Brit umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2020-06-16. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla BBC Brit. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2020-06-16 dla kanału BBC Brit można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Brit umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Brit. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2020 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info
Serwis działa na serwerach dhosting
Do góry