Reklama

Logo BBC Brit BBC Brit program TV na 17 czerwca 2020 - ramówka, emisje

06:00 Graham Norton Show - Seria 25, odc. 9

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 60min.

Na kanapie u Grahama zasiadają dziś: Chris Hemsworth, Gloria Estefan, David Tennant, Michael Sheen oraz Jonas Brothers. 9/13

Obsada: Graham Norton

Godziny emisji Graham Norton Show

07:00 Życie na okręcie wojenym - Seria 2, odc. 5

( 2018 ) Czas: 60min.

Tankowiec Stena Impero wciąż przetrzymywany jest przez irańskie władze. HMS Duncan otrzymuje nakaz bezpiecznego eskortowania tankowców przez Cieśninę Ormuz - wąskie ujście Zatoki Perskiej, przez które transportowane jest 20 procent światowej ropy naftowej. 5/5

Reżyseria: Rebecca Allan , Paul Wells

Godziny emisji Życie na okręcie wojenym

08:00 Top Gear - Seria 26, odc. 5

( 2018 ) Czas: 70min.

Matt LeBlanc testuje na torze nowego Astona V8 Vantage a Rory Reid siada za kierownicą najlepszego, jak twierdzi jego producent, samochodu na świecie, Rolls-Royce'a Phantoma. Chris Harris tymczasem wyjaśnia, dlaczego Ford Fiesta jest lepszy od Lamborgini. 5/5

Reżyseria: Mark McQueen

Obsada: Matt LeBlanc , Chris Harris , Rory Reid

Godziny emisji Top Gear

09:10 Guy Martin: Rekordy prędkości - Seria 1, odc. 1

( UK 2013 ) Czas: 55min.

Guy próbuje pobić rekord Wielkiej Brytanii w szybkości jazdy na rowerze, który obecnie wynosi 177 km/h. 1/4

Reżyseria: James Woodroffe

Godziny emisji Guy Martin: Rekordy prędkości

10:05 Top Gear - seria 14, odc. 1

Program rozrywkowy ( UK 2009 ) Czas: 65min.

Panowie testują Astona Martina, Ferrari i Lamborghini na drodze w Rumunii. Gwiazdą w samochodzie za rozsądną cenę jest Eric Bana. 1/7

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

Reklama

11:10 Top Gear - seria 14, odc. 2

Program rozrywkowy ( UK 2009 ) Czas: 60min.

Jeremy, Richard i James postanawiają stworzyć "zielony" samochód, zaś Martin Sheen wypróbowuje samochód w rozsądnej cenie. 2/7

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

12:10 Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki - Seria 1, odc. 54

( 2014 ) Czas: 30min.

Zestawienie zabawnych nagrań. W odcinku m.in.: zdalnie sterowane samochody, wypadki na BMX-ach, gość wspinający się na drapacz chmur oraz trzech jaskiniowców na trampolinie. 54/104

Godziny emisji Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki

12:40 Graham Norton Show - Seria 25, odc. 9

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 60min.

Na kanapie u Grahama zasiadają dziś: Chris Hemsworth, Gloria Estefan, David Tennant, Michael Sheen oraz Jonas Brothers. 9/13

Obsada: Graham Norton

Godziny emisji Graham Norton Show

13:40 Życie na okręcie wojenym - Seria 2, odc. 5

( 2018 ) Czas: 60min.

Tankowiec Stena Impero wciąż przetrzymywany jest przez irańskie władze. HMS Duncan otrzymuje nakaz bezpiecznego eskortowania tankowców przez Cieśninę Ormuz - wąskie ujście Zatoki Perskiej, przez które transportowane jest 20 procent światowej ropy naftowej. 5/5

Reżyseria: Rebecca Allan , Paul Wells

Godziny emisji Życie na okręcie wojenym

14:40 Top Gear - Seria 26, odc. 5

( 2018 ) Czas: 75min.

Matt LeBlanc testuje na torze nowego Astona V8 Vantage a Rory Reid siada za kierownicą najlepszego, jak twierdzi jego producent, samochodu na świecie, Rolls-Royce'a Phantoma. Chris Harris tymczasem wyjaśnia, dlaczego Ford Fiesta jest lepszy od Lamborgini. 5/5

Reżyseria: Mark McQueen

Obsada: Matt LeBlanc , Chris Harris , Rory Reid

Godziny emisji Top Gear

15:55 Cuda inżynierii - Seria 5, odc. 3

Dokument ( 2020 ) Czas: 60min.

W dzisiejszym odcinku inżynierowie w starciu z żywiołem, czyli budowa Whistler, górskiego miasta na kanadyjskim wybrzeżu Pacyfiku. 3/16

Godziny emisji Cuda inżynierii

16:55 Top Gear - seria 14, odc. 2

Program rozrywkowy ( UK 2009 ) Czas: 60min.

Jeremy, Richard i James postanawiają stworzyć "zielony" samochód, zaś Martin Sheen wypróbowuje samochód w rozsądnej cenie. 2/7

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

17:55 Spakowane życie - Seria 1, odc. 6

( 2020 ) Czas: 60min.

Zespół „Koniczynki" z Sosnowca przenosi rekwizyty z Teatru Zagłębie. Koledzy martwią się o Papaja, który narzeka na ból nogi. Gdańska ekipa „Achillesa" przenosi ciężki piec z restauracji. Przekludzcy przeprowadzają rodzinę z Żor do nowego mieszkania. Między braćmi dochodzi do nieporozumień. 6/6

Godziny emisji Spakowane życie

18:55 Dragons' Den: Jak zostać milionerem - Seria 12, odc. 2

Program rozrywkowy ( UK 2014 ) Czas: 60min.

Uczestnicy programu przedstawiają swoje pomysły na biznes piątce inwestorów. Czy grupa tańca egzotycznego lub producenci smakowitej karmy dla psów mogą liczyć na finansowe wsparcie? 2/12

Reżyseria: Paul Newton

Godziny emisji Dragons' Den: Jak zostać milionerem

19:55 Top Gear - Seria 27, odc. 2

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 75min.

Chris, Freddie i Paddy próbują skonstruować samochód sportowy zasilany baterią. Mają na to ograniczony budżet. Tymczasem Chris testuje na torze Teslę Model 3. Goścmi w studio są reżyser Danny Boyle i aktor Himesh Patel. 2/5

Reżyseria: Mark McQueen , Jon Richards

Obsada: Freddie Flintoff , Paddy McGuinness , Chris Harris

Godziny emisji Top Gear

Reklama

21:10 Top Gear - Seria 27, odc. 3

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 80min.

Chris, Freddie i Paddy postanowili udowodnić, że stary karawan może być świetnym samochodem rodzinnym. Tymczasem Zara i Mike Tindall prześcigają się w testowaniu samochodu za rozsądną cenę. 3/5

Reżyseria: Mark McQueen

Obsada: Freddie Flintoff , Paddy McGuinness , Chris Harris

Godziny emisji Top Gear

22:30 Chiny: nowy porządek świata - Seria 1, odc. 1

( 2019 ) Czas: 60min.

Dokument opowiadający o prezydencie Xi Jinpingu, który w ciągu sześciu lat przeobraził Chiny w silnie kontrolowane państwo, w którym lojalność wobec Partii Komunistycznej ceniona jest ponad wszystko. 1/3

Reżyseria: Richard Cookson

Godziny emisji Chiny: nowy porządek świata

23:30 Amerykańskie dynastie: rządy Bushów - Seria 1, odc. 6

( 2019 ) Czas: 60min.

Prezydent George W. Bush walczy o drugą kadencję, której nie udało się zapewnić jego ojcu. Wojna w Iraku określa jego prezydenturę i rzuca się długim cieniem na rodzinę Bushów. 6/6

Reżyseria: Robin Dashwood

Obsada: Tracey Woods , Natalie Gallard , Daryl Ledwon

Godziny emisji Amerykańskie dynastie: rządy Bushów

00:30 Ross Kemp w świecie zbrodni - Seria 6, odc. 6

( 2017 ) Czas: 60min.

Ross podróżuje do Libii. Rozmawia ze zmierzającymi do Europy migrantami. Dowiaduje się, że wielu z nich musi pokonać rozległe pustynne obszary, by dotrzeć nad brzeg Morza Śródziemnego. Tam upychani zostają w przeładowane i nieprzystosowane do takiej żeglugi łodzie. 6/6

Reżyseria: Clare Barton

Godziny emisji Ross Kemp w świecie zbrodni

01:30 Guy Martin: Rekordy prędkości - Seria 1, odc. 1

( UK 2013 ) Czas: 60min.

Guy próbuje pobić rekord Wielkiej Brytanii w szybkości jazdy na rowerze, który obecnie wynosi 177 km/h. 1/4

Reżyseria: James Woodroffe

Godziny emisji Guy Martin: Rekordy prędkości

02:30 Graham Norton Show - Seria 25, odc. 9

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 50min.

Na kanapie u Grahama zasiadają dziś: Chris Hemsworth, Gloria Estefan, David Tennant, Michael Sheen oraz Jonas Brothers. 9/13

Obsada: Graham Norton

Godziny emisji Graham Norton Show

03:20 Top Gear - Seria 27, odc. 2

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 65min.

Chris, Freddie i Paddy próbują skonstruować samochód sportowy zasilany baterią. Mają na to ograniczony budżet. Tymczasem Chris testuje na torze Teslę Model 3. Goścmi w studio są reżyser Danny Boyle i aktor Himesh Patel. 2/5

Reżyseria: Mark McQueen , Jon Richards

Obsada: Freddie Flintoff , Paddy McGuinness , Chris Harris

Godziny emisji Top Gear

04:25 Amerykańskie dynastie: rządy Bushów - Seria 1, odc. 6

( 2019 ) Czas: 45min.

Prezydent George W. Bush walczy o drugą kadencję, której nie udało się zapewnić jego ojcu. Wojna w Iraku określa jego prezydenturę i rzuca się długim cieniem na rodzinę Bushów. 6/6

Reżyseria: Robin Dashwood

Obsada: Tracey Woods , Natalie Gallard , Daryl Ledwon

Godziny emisji Amerykańskie dynastie: rządy Bushów

05:10 Cuda inżynierii - Seria 5, odc. 3

Dokument ( 2020 ) Czas: 50min.

W dzisiejszym odcinku inżynierowie w starciu z żywiołem, czyli budowa Whistler, górskiego miasta na kanadyjskim wybrzeżu Pacyfiku. 3/16

Godziny emisji Cuda inżynierii

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji BBC Brit

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Brit umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2020-06-17. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla BBC Brit. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2020-06-17 dla kanału BBC Brit można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Brit umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Brit. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2020 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info
Serwis działa na serwerach dhosting
Do góry