Reklama

Logo BBC Brit BBC Brit program TV na 22 czerwca 2020 - ramówka, emisje

06:00 Graham Norton Show - Seria 25, odc. 10

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 60min.

Na kanapie u Grahama zasiadają dziś: Andrew Scott, Stephen Fry, Paloma Faith oraz zespół Bastille. 10/13

Obsada: Graham Norton

Godziny emisji Graham Norton Show

07:00 Życie na okręcie wojenym - Seria 2, odc. 5

( 2018 ) Czas: 60min.

Tankowiec Stena Impero wciąż przetrzymywany jest przez irańskie władze. HMS Duncan otrzymuje nakaz bezpiecznego eskortowania tankowców przez Cieśninę Ormuz - wąskie ujście Zatoki Perskiej, przez które transportowane jest 20 procent światowej ropy naftowej. 5/5

Reżyseria: Rebecca Allan , Paul Wells

Godziny emisji Życie na okręcie wojenym

08:00 The Best of Top Gear 2012/13 - Seria 1, odc. 2

( 2013 ) Czas: 75min.

Najciekawsze momenty najsłynniejszego brytyjskiego programu motoryzacyjnego. 2/2

Godziny emisji The Best of Top Gear

09:15 Guy Martin: Rekordy prędkości - Seria 1, odc. 4

( UK 2013 ) Czas: 60min.

Guy próbuje pobić rekord prędkości zjazdu na sankach. 4/4

Reżyseria: James Woodroffe

Godziny emisji Guy Martin: Rekordy prędkości

10:15 Top Gear - seria 15, odc. 1

Program rozrywkowy ( UK 2010 ) Czas: 60min.

James wjeżdża na aktywny wulkan w Islandii Toyotą Hilux, zaś Richard pozbywa się Chevroleta Lacetti. 1/7

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

Reklama

11:15 Top Gear - seria 15, odc. 2

Program rozrywkowy ( UK 2010 ) Czas: 65min.

Jeremy, Richard i James szukają najlepszego samochodu rodzinnego za 5000 funtów. 2/7

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

12:20 Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki - Seria 1, odc. 57

( 2014 ) Czas: 25min.

Zestawienie zabawnych nagrań. W odcinku m.in.: popisy na motorach, wypadki na quadach, latający skuter śnieżny oraz fajerwerki w... toalecie. 57/104

Godziny emisji Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki

12:45 Graham Norton Show - Seria 25, odc. 10

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 60min.

Na kanapie u Grahama zasiadają dziś: Andrew Scott, Stephen Fry, Paloma Faith oraz zespół Bastille. 10/13

Obsada: Graham Norton

Godziny emisji Graham Norton Show

13:45 Kostka - Seria 9, odc. 1

( UK 2017 ) Czas: 60min.

Radiolog Lindsay uważa, że doświadczenie zawodowe pomoże jej zapanować nad emocjami pod presją czasu, a Keith, emeryt z Yorkshire i najstarszy uczestnik teleturnieju, jest pewien, że jego wiek i doświadczenie życiowe mogą zapewnić zwycięstwo w walce z sześcianem. 1/8

Godziny emisji Kostka

14:45 The Best of Top Gear 2012/13 - Seria 1, odc. 2

( 2013 ) Czas: 70min.

Najciekawsze momenty najsłynniejszego brytyjskiego programu motoryzacyjnego. 2/2

Godziny emisji The Best of Top Gear

15:55 Szef jak szpieg USA - Seria 8, odc. 5

Dokument ( 2016 ) Czas: 60min.

Jeff Durdan, prezes firmy AdvantaClean, podaje się za jednego z szeregowych pracowników swojej firmy, by sprawdzić, jak pracuje zespół. Przedsiębiorstwo powstało w celu naprawy szkód powstałych w wyniku huraganu Andrew. 5/8

Reżyseria: Mark Keller

Obsada: Jeff Durdan

Godziny emisji Szef jak szpieg USA

16:55 Who Wants to Be a Millionaire z Jeremym Clarksonem - Seria 2, odc. 6

( 2019 ) Czas: 60min.

Jeremy Clarkson powraca z nowymi odcinkami popularnego teleturnieju. Każdy z uczestników ma szansę wygrać milion funtów. Od wygranej dzieli go 15 pytań. 6/11

Obsada: Jeremy Clarkson

Godziny emisji Who Wants to Be a Millionaire z Jeremym Clarksonem

17:55 Top Gear - seria 15, odc. 1

Program rozrywkowy ( UK 2010 ) Czas: 60min.

James wjeżdża na aktywny wulkan w Islandii Toyotą Hilux, zaś Richard pozbywa się Chevroleta Lacetti. 1/7

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

18:55 Życie na okręcie wojenym - Seria 2, odc. 5

( 2018 ) Czas: 60min.

Tankowiec Stena Impero wciąż przetrzymywany jest przez irańskie władze. HMS Duncan otrzymuje nakaz bezpiecznego eskortowania tankowców przez Cieśninę Ormuz - wąskie ujście Zatoki Perskiej, przez które transportowane jest 20 procent światowej ropy naftowej. 5/5

Reżyseria: Rebecca Allan , Paul Wells

Godziny emisji Życie na okręcie wojenym

19:55 Top Gear - Seria 27, odc. 4

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 75min.

Paddy i Freddie wybierają się na Borneo, gdzie zasiadają za kierownicami starych, brzydkich i bardzo rzadko spotykanych aut. Są gotowi na pełną wyzwań przygodę w dżungli z Gurkhami. Tymczasem Chris testuje najbardziej luksusowy na świecie SUV, Rolls-Royce Cullinan. W studiu gości Bob Mortimer. 4/5

Reżyseria: Mark McQueen , Jon Richards

Obsada: Freddie Flintoff , Paddy McGuinness , Chris Harris

Godziny emisji Top Gear

Reklama

21:10 Top Gear - Seria 27, odc. 5

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 80min.

Freddie Flintoff udaje się na Islandię, gdzie ma zamiar konkurować w jednym z najbardziej szalonych motosportów. Tymczasem Paddy McGuinness testuje nową Toyotę Suprę, a Chris Harris poznaje historię Lotusa 79. 5/5

Reżyseria: Mark McQueen , Jon Richards

Obsada: Freddie Flintoff , Paddy McGuinness , Chris Harris

Godziny emisji Top Gear

22:30 Red Arrows: asy przestworzy - Seria 1, odc. 1

Czas: 60min.

Red Arrows to elitarny zespół akrobacyjny Królewskich Sił Powietrznych Wielkiej Brytanii. Słynie ze spektakularnych podniebnych manewrów. Dowództwo w zespole przejął nowy kapitan. Na pokazy w 2018 roku przygotował on bardzo ambitny program. 1/6

Godziny emisji Red Arrows: asy przestworzy

23:30 Who Wants to Be a Millionaire z Jeremym Clarksonem - Seria 2, odc. 6

( 2019 ) Czas: 60min.

Jeremy Clarkson powraca z nowymi odcinkami popularnego teleturnieju. Każdy z uczestników ma szansę wygrać milion funtów. Od wygranej dzieli go 15 pytań. 6/11

Obsada: Jeremy Clarkson

Godziny emisji Who Wants to Be a Millionaire z Jeremym Clarksonem

00:30 Gliniarze z kamerami - Seria 2, odc. 2

Dokument ( 2017 ) Czas: 50min.

Patrol policjantów przywołuje do porządku mężczyznę pod wpływem narkotyku zwanego Black Mamba, który opanowuje angielskie ulice. Wszystkie działania funkcjonariuszy rejestrowane są przez kamery zamieszczone w ich mundurach. 2/10

Godziny emisji Gliniarze z kamerami

01:20 Guy Martin: Rekordy prędkości - Seria 1, odc. 4

( UK 2013 ) Czas: 50min.

Guy próbuje pobić rekord prędkości zjazdu na sankach. 4/4

Reżyseria: James Woodroffe

Godziny emisji Guy Martin: Rekordy prędkości

02:10 Szef jak szpieg USA - Seria 8, odc. 5

Dokument ( 2016 ) Czas: 40min.

Jeff Durdan, prezes firmy AdvantaClean, podaje się za jednego z szeregowych pracowników swojej firmy, by sprawdzić, jak pracuje zespół. Przedsiębiorstwo powstało w celu naprawy szkód powstałych w wyniku huraganu Andrew. 5/8

Reżyseria: Mark Keller

Obsada: Jeff Durdan

Godziny emisji Szef jak szpieg USA

02:50 Red Arrows: asy przestworzy - Seria 1, odc. 1

Czas: 45min.

Red Arrows to elitarny zespół akrobacyjny Królewskich Sił Powietrznych Wielkiej Brytanii. Słynie ze spektakularnych podniebnych manewrów. Dowództwo w zespole przejął nowy kapitan. Na pokazy w 2018 roku przygotował on bardzo ambitny program. 1/6

Godziny emisji Red Arrows: asy przestworzy

03:35 Top Gear - Seria 27, odc. 4

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 60min.

Paddy i Freddie wybierają się na Borneo, gdzie zasiadają za kierownicami starych, brzydkich i bardzo rzadko spotykanych aut. Są gotowi na pełną wyzwań przygodę w dżungli z Gurkhami. Tymczasem Chris testuje najbardziej luksusowy na świecie SUV, Rolls-Royce Cullinan. W studiu gości Bob Mortimer. 4/5

Reżyseria: Mark McQueen , Jon Richards

Obsada: Freddie Flintoff , Paddy McGuinness , Chris Harris

Godziny emisji Top Gear

04:35 Top Gear - Seria 27, odc. 5

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 60min.

Freddie Flintoff udaje się na Islandię, gdzie ma zamiar konkurować w jednym z najbardziej szalonych motosportów. Tymczasem Paddy McGuinness testuje nową Toyotę Suprę, a Chris Harris poznaje historię Lotusa 79. 5/5

Reżyseria: Mark McQueen , Jon Richards

Obsada: Freddie Flintoff , Paddy McGuinness , Chris Harris

Godziny emisji Top Gear

05:35 Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki - Seria 1, odc. 57

( 2014 ) Czas: 25min.

Zestawienie zabawnych nagrań. W odcinku m.in.: popisy na motorach, wypadki na quadach, latający skuter śnieżny oraz fajerwerki w... toalecie. 57/104

Godziny emisji Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki

Reklama

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji BBC Brit

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Brit umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2020-06-22. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla BBC Brit. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2020-06-22 dla kanału BBC Brit można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Brit umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Brit. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2020 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info
Serwis działa na serwerach dhosting
Do góry