Reklama

Logo BBC Brit BBC Brit program TV na 23 czerwca 2020 - ramówka, emisje

06:00 Graham Norton Show - Seria 25, odc. 11

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 60min.

U Grahama w studiu znamienici goście: Madonna, Sir Ian McKellen, reżyser Danny Boyle, aktorzy Lily James i Himesh Patel oraz piosenkarka Sheryl Crow. 11/13

Obsada: Graham Norton

Godziny emisji Graham Norton Show

07:00 Ekstremalny spływ ze Stevem Backshallem - Seria 1, odc. 1

Dokument ( 2016 ) Czas: 70min.

Nikt jeszcze nie ośmielił się przepłynąć w całości dzikiej indonezyjskiej rzeki Baliem. Przyrodnik Steve Backshall podejmuje się najtrudniejszego wyzwania w swoim życiu - chce jako pierwszy przepłynąć rzekę. Przed nim wiele niebezpieczeństw, dżungla, rwący nurt i nieodkryte jaskinie. 1/2

Reżyseria: Alexis Girardet

Obsada: Steve Backshall

Godziny emisji Ekstremalny spływ ze Stevem Backshallem

08:10 Top Gear - Seria 27, odc. 4

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 75min.

Paddy i Freddie wybierają się na Borneo, gdzie zasiadają za kierownicami starych, brzydkich i bardzo rzadko spotykanych aut. Są gotowi na pełną wyzwań przygodę w dżungli z Gurkhami. Tymczasem Chris testuje najbardziej luksusowy na świecie SUV, Rolls-Royce Cullinan. W studiu gości Bob Mortimer. 4/5

Reżyseria: Mark McQueen , Jon Richards

Obsada: Freddie Flintoff , Paddy McGuinness , Chris Harris

Godziny emisji Top Gear

09:25 Guy Martin: Rekordy prędkości - Seria 2, odc. 1

( UK 2013 ) Czas: 50min.

Jak daleko zajedzie Guy w czasie 24 godzin ciągłej jazdy na rowerze? 1/4

Reżyseria: James Woodroffe

Godziny emisji Guy Martin: Rekordy prędkości

10:15 Top Gear - seria 15, odc. 3

Program rozrywkowy ( UK 2010 ) Czas: 65min.

Tym razem prezenterzy szukają superwozu z czterema miejscami. Gwiazdą w samochodzie za rozsądną cenę jest znany z Harry'ego Pottera Rupert Grint. 3/7

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

Reklama

11:20 Who Wants to Be a Millionaire z Jeremym Clarksonem - Seria 2, odc. 6

( 2019 ) Czas: 60min.

Jeremy Clarkson powraca z nowymi odcinkami popularnego teleturnieju. Każdy z uczestników ma szansę wygrać milion funtów. Od wygranej dzieli go 15 pytań. 6/11

Obsada: Jeremy Clarkson

Godziny emisji Who Wants to Be a Millionaire z Jeremym Clarksonem

12:20 Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki - Seria 1, odc. 58

( 2014 ) Czas: 25min.

Zestawienie zabawnych nagrań. W odcinku m.in.: popisy na skuterach wodnych, wpadki kitesurferów oraz najostrzejsze burrito na świecie. 58/104

Godziny emisji Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki

12:45 Graham Norton Show - Seria 25, odc. 11

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 60min.

U Grahama w studiu znamienici goście: Madonna, Sir Ian McKellen, reżyser Danny Boyle, aktorzy Lily James i Himesh Patel oraz piosenkarka Sheryl Crow. 11/13

Obsada: Graham Norton

Godziny emisji Graham Norton Show

13:45 Ekstremalny spływ ze Stevem Backshallem - Seria 1, odc. 1

Dokument ( 2016 ) Czas: 65min.

Nikt jeszcze nie ośmielił się przepłynąć w całości dzikiej indonezyjskiej rzeki Baliem. Przyrodnik Steve Backshall podejmuje się najtrudniejszego wyzwania w swoim życiu - chce jako pierwszy przepłynąć rzekę. Przed nim wiele niebezpieczeństw, dżungla, rwący nurt i nieodkryte jaskinie. 1/2

Reżyseria: Alexis Girardet

Obsada: Steve Backshall

Godziny emisji Ekstremalny spływ ze Stevem Backshallem

14:50 Top Gear - Seria 27, odc. 4

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 70min.

Paddy i Freddie wybierają się na Borneo, gdzie zasiadają za kierownicami starych, brzydkich i bardzo rzadko spotykanych aut. Są gotowi na pełną wyzwań przygodę w dżungli z Gurkhami. Tymczasem Chris testuje najbardziej luksusowy na świecie SUV, Rolls-Royce Cullinan. W studiu gości Bob Mortimer. 4/5

Reżyseria: Mark McQueen , Jon Richards

Obsada: Freddie Flintoff , Paddy McGuinness , Chris Harris

Godziny emisji Top Gear

16:00 Szef jak szpieg USA - Seria 8, odc. 6

Dokument ( 2016 ) Czas: 55min.

John Fuller, właściciel największej na świecie sieci kawiarni Coffee Bean and Tea Leaf zatrudniającej ponad 15 tysięcy osób, podaje się za jednego ze swoich szeregowych pracowników, by sprawdzić, jak działa przedsiębiorstwo i które jego obszary należy udoskonalić. 6/8

Reżyseria: Mark Keller

Obsada: John Fuller

Godziny emisji Szef jak szpieg USA

16:55 Top Gear - seria 15, odc. 3

Program rozrywkowy ( UK 2010 ) Czas: 60min.

Tym razem prezenterzy szukają superwozu z czterema miejscami. Gwiazdą w samochodzie za rozsądną cenę jest znany z Harry'ego Pottera Rupert Grint. 3/7

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

17:55 Top Gear - seria 15, odc. 4

Program rozrywkowy ( UK 2010 ) Czas: 60min.

Prezenterzy budują domy na kółkach, a potem wybierają się na długi weekend do West Country. 4/7

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

18:55 Cuda inżynierii - Seria 5, odc. 3

Dokument ( 2020 ) Czas: 60min.

W dzisiejszym odcinku inżynierowie w starciu z żywiołem, czyli budowa Whistler, górskiego miasta na kanadyjskim wybrzeżu Pacyfiku. 3/16

Godziny emisji Cuda inżynierii

19:55 Top Gear - Seria 28, odc. 1

Program rozrywkowy ( UK 2020 ) Czas: 75min.

Paddy, Freddie i Chris wyruszają na wakacje w tanimi kabrioletami z drugiej ręki. Ponadto Chris testuje na torze Ariela Atoma, a Freddie skacze na bungee... starym Roverem. 1/6

Obsada: Chris Harris , Paddy McGuinness , Andrew Flintoff

Godziny emisji Top Gear

Reklama

21:10 Top Gear - Seria 28, odc. 2

Program rozrywkowy ( UK 2020 ) Czas: 80min.

Paddy prezentuje swoją tanią luksusową terenówkę, Dirty Rascal. Chris ściga się wartym 2.5 miliona funtów McLarenem z... najnowszym myśliwcem RAF. Gościem programu jest Romesh Ranganathan. 2/6

Obsada: Chris Harris , Paddy McGuinness , Andrew Flintoff

Godziny emisji Top Gear

22:30 Cuda inżynierii - Seria 5, odc. 4

Dokument ( 2020 ) Czas: 60min.

Budowa torów kolejowych na największym na świecie pływającym moście w Seattle stanowiła dla inżynierów ogromne wyzwanie. 4/16

Godziny emisji Cuda inżynierii

23:30 Złóż to sam - imperium meblowe - Seria 1, odc. 3

( 2018 ) Czas: 65min.

Podążamy za dyrektor Mią Lundström, która podejmuje się realizacji jednego z najtrudniejszych dotychczas wyzwań firmy - ekspansji na rynek indyjski. IKEA nie tylko dostarcza tam swoje produkty i buduje sieć sklepów, przynosi także unikalną kulturę i wartości. 3/3

Reżyseria: Rob Farquhar

Obsada: Olivia Colman

Godziny emisji Złóż to sam - imperium meblowe

00:35 Szaleństwa na kółkach - Seria 1, odc. 15

( 2017 ) Czas: 30min.

Zestawienie zarejestrowanych przez widzów nagrań przedstawiających najśmieszniejsze, najdziwniejsze i najbardziej niewiarygodne wyczyny, jakie można wykonać na czterech kółkach. 15/8

Godziny emisji Szaleństwa na kółkach

01:05 Szaleństwa na kółkach - Seria 1, odc. 16

( 2017 ) Czas: 30min.

Zestawienie zarejestrowanych przez widzów nagrań przedstawiających najśmieszniejsze, najdziwniejsze i najbardziej niewiarygodne wyczyny, jakie można wykonać na czterech kółkach. 16/8

Godziny emisji Szaleństwa na kółkach

01:35 Guy Martin: Rekordy prędkości - Seria 2, odc. 1

( UK 2013 ) Czas: 55min.

Jak daleko zajedzie Guy w czasie 24 godzin ciągłej jazdy na rowerze? 1/4

Reżyseria: James Woodroffe

Godziny emisji Guy Martin: Rekordy prędkości

02:30 Szef jak szpieg USA - Seria 8, odc. 6

Dokument ( 2016 ) Czas: 40min.

John Fuller, właściciel największej na świecie sieci kawiarni Coffee Bean and Tea Leaf zatrudniającej ponad 15 tysięcy osób, podaje się za jednego ze swoich szeregowych pracowników, by sprawdzić, jak działa przedsiębiorstwo i które jego obszary należy udoskonalić. 6/8

Reżyseria: Mark Keller

Obsada: John Fuller

Godziny emisji Szef jak szpieg USA

03:10 Cuda inżynierii - Seria 5, odc. 4

Dokument ( 2020 ) Czas: 50min.

Budowa torów kolejowych na największym na świecie pływającym moście w Seattle stanowiła dla inżynierów ogromne wyzwanie. 4/16

Godziny emisji Cuda inżynierii

04:00 Szaleństwa na kółkach - Seria 1, odc. 15

( 2017 ) Czas: 20min.

Zestawienie zarejestrowanych przez widzów nagrań przedstawiających najśmieszniejsze, najdziwniejsze i najbardziej niewiarygodne wyczyny, jakie można wykonać na czterech kółkach. 15/8

Godziny emisji Szaleństwa na kółkach

04:20 Złóż to sam - imperium meblowe - Seria 1, odc. 3

( 2018 ) Czas: 45min.

Podążamy za dyrektor Mią Lundström, która podejmuje się realizacji jednego z najtrudniejszych dotychczas wyzwań firmy - ekspansji na rynek indyjski. IKEA nie tylko dostarcza tam swoje produkty i buduje sieć sklepów, przynosi także unikalną kulturę i wartości. 3/3

Reżyseria: Rob Farquhar

Obsada: Olivia Colman

Godziny emisji Złóż to sam - imperium meblowe

Reklama

05:05 Top Gear - seria 15, odc. 3

Program rozrywkowy ( UK 2010 ) Czas: 55min.

Tym razem prezenterzy szukają superwozu z czterema miejscami. Gwiazdą w samochodzie za rozsądną cenę jest znany z Harry'ego Pottera Rupert Grint. 3/7

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji BBC Brit

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Brit umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2020-06-23. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla BBC Brit. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2020-06-23 dla kanału BBC Brit można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Brit umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Brit. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2020 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info
Serwis działa na serwerach dhosting
Do góry