Reklama

Logo BBC Brit BBC Brit program TV na 24 czerwca 2020 - ramówka, emisje

06:00 Graham Norton Show - Seria 25, odc. 12

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 60min.

Gośćmi Grahama w tym odcinku są Tom Hanks, Gwyneth Paltrow, Tom Holland oraz Jake Gyllenhaal. Na scenie wystąpi Stormzy. 12/13

Obsada: Graham Norton

Godziny emisji Graham Norton Show

07:00 Red Arrows: asy przestworzy - Seria 1, odc. 1

Czas: 55min.

Red Arrows to elitarny zespół akrobacyjny Królewskich Sił Powietrznych Wielkiej Brytanii. Słynie ze spektakularnych podniebnych manewrów. Dowództwo w zespole przejął nowy kapitan. Na pokazy w 2018 roku przygotował on bardzo ambitny program. 1/6

Godziny emisji Red Arrows: asy przestworzy

07:55 Top Gear - Seria 28, odc. 1

Program rozrywkowy ( UK 2020 ) Czas: 75min.

Paddy, Freddie i Chris wyruszają na wakacje w tanimi kabrioletami z drugiej ręki. Ponadto Chris testuje na torze Ariela Atoma, a Freddie skacze na bungee... starym Roverem. 1/6

Obsada: Chris Harris , Paddy McGuinness , Andrew Flintoff

Godziny emisji Top Gear

09:10 Guy Martin: Rekordy prędkości - Seria 2, odc. 2

( UK 2013 ) Czas: 60min.

Guy bierze udział w jednym z najstarszych wyścigów samochodowych Ameryki: Pike's Peak International Hill Climb. 2/4

Reżyseria: James Woodroffe

Godziny emisji Guy Martin: Rekordy prędkości

10:10 Top Gear - seria 15, odc. 4

Program rozrywkowy ( UK 2010 ) Czas: 65min.

Prezenterzy budują domy na kółkach, a potem wybierają się na długi weekend do West Country. 4/7

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

Reklama

11:15 Top Gear - seria 15, odc. 5

Program rozrywkowy ( UK 2010 ) Czas: 60min.

Gwiazdami w samochodzie za rozsądną cenę są Tom Cruise i Cameron Diaz. James May chce pobić swój rekord prędkości w Bugatti Veyronie. 5/7

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

12:15 Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki - Seria 1, odc. 59

( 2014 ) Czas: 25min.

Zestawienie zabawnych nagrań. W odcinku m.in.: fantastyczne popisy na BMX-ach, niebezpieczny parkour, sztuczki motocyklistów i dziecko w stroju Dartha Vadera. 59/104

Godziny emisji Umrzesz ze śmiechu - wpadki i wypadki

12:40 Graham Norton Show - Seria 25, odc. 12

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 60min.

Gośćmi Grahama w tym odcinku są Tom Hanks, Gwyneth Paltrow, Tom Holland oraz Jake Gyllenhaal. Na scenie wystąpi Stormzy. 12/13

Obsada: Graham Norton

Godziny emisji Graham Norton Show

13:40 Red Arrows: asy przestworzy - Seria 1, odc. 1

Czas: 60min.

Red Arrows to elitarny zespół akrobacyjny Królewskich Sił Powietrznych Wielkiej Brytanii. Słynie ze spektakularnych podniebnych manewrów. Dowództwo w zespole przejął nowy kapitan. Na pokazy w 2018 roku przygotował on bardzo ambitny program. 1/6

Godziny emisji Red Arrows: asy przestworzy

14:40 Top Gear - Seria 28, odc. 1

Program rozrywkowy ( UK 2020 ) Czas: 75min.

Paddy, Freddie i Chris wyruszają na wakacje w tanimi kabrioletami z drugiej ręki. Ponadto Chris testuje na torze Ariela Atoma, a Freddie skacze na bungee... starym Roverem. 1/6

Obsada: Chris Harris , Paddy McGuinness , Andrew Flintoff

Godziny emisji Top Gear

15:55 Cuda inżynierii - Seria 5, odc. 4

Dokument ( 2020 ) Czas: 60min.

Budowa torów kolejowych na największym na świecie pływającym moście w Seattle stanowiła dla inżynierów ogromne wyzwanie. 4/16

Godziny emisji Cuda inżynierii

16:55 Top Gear - seria 15, odc. 5

Program rozrywkowy ( UK 2010 ) Czas: 60min.

Gwiazdami w samochodzie za rozsądną cenę są Tom Cruise i Cameron Diaz. James May chce pobić swój rekord prędkości w Bugatti Veyronie. 5/7

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji Top Gear

17:55 Who Wants to Be a Millionaire z Jeremym Clarksonem - Seria 2, odc. 6

( 2019 ) Czas: 60min.

Jeremy Clarkson powraca z nowymi odcinkami popularnego teleturnieju. Każdy z uczestników ma szansę wygrać milion funtów. Od wygranej dzieli go 15 pytań. 6/11

Obsada: Jeremy Clarkson

Godziny emisji Who Wants to Be a Millionaire z Jeremym Clarksonem

18:55 Dragons' Den: Jak zostać milionerem - Seria 12, odc. 4

Program rozrywkowy ( UK 2014 ) Czas: 65min.

Uczestnicy programu przedstawiają swoje pomysły na biznes piątce jurorów. Wśród potencjalnych inwestycji coś w sam raz dla smakoszy. Jest też coś dla puszystych amatorów rowerowych przejażdżek. 4/12

Reżyseria: Paul Newton

Godziny emisji Dragons' Den: Jak zostać milionerem

20:00 Top Gear - Seria 28, odc. 3

Program rozrywkowy ( UK 2020 ) Czas: 70min.

Paddy, Freddie i Chris wyruszają na wysokogórską wyprawę poprzez Peru. Każdy z nich siada za kierownicą używanego auta. Tymczasem Chris testuje najnowszy elektryczny model Porsche. 3/6

Obsada: Chris Harris , Paddy McGuinness , Andrew Flintoff

Godziny emisji Top Gear

Reklama

21:10 Top Gear - Seria 28, odc. 4

Program rozrywkowy ( UK 2020 ) Czas: 80min.

Chris Harris, Paddy McGuinness oraz Andrew Flintoff powracają z 28. serią „Top Gear". 4/6

Obsada: Chris Harris , Paddy McGuinness , Andrew Flintoff

Godziny emisji Top Gear

22:30 Chiny: nowy porządek świata - Seria 1, odc. 2

( 2019 ) Czas: 60min.

Dokument poświęcony postaci prezydenta Chin. XI Jinping wzmocnił pozycję swojego państwa na arenie międzynarodowej. Jednym z największych wyzwań wydaje się obecnie kwestia Hong Kongu. 2/3

Reżyseria: Richard Cookson

Godziny emisji Chiny: nowy porządek świata

23:30 Historia Trumpów: od imigranta do prezydenta - Odc. 1

( 2017 ) Czas: 60min.

Historia rodziny 45. prezydenta Stanów Zjednoczonych to jedna z najbardziej niezwykłych opowieści o sukcesach amerykańskich imigrantów. Kim naprawdę jest Donald Trump? Wartości, które go ukształtowały, można odnaleźć w drzewie genealogicznym. 1/1

Reżyseria: Paul Berczeller

Godziny emisji Historia Trumpów: od imigranta do prezydenta

00:30 Ross Kemp w świecie zbrodni - Seria 6, odc. 1

( 2017 ) Czas: 60min.

Ross wybiera się do Teksasu, gdzie rozmawia z członkami Ku Klux Klanu, grup nazistowskich oraz czarnymi bojownikami. Zastanawia się, dlaczego w Ameryce działa prawie dziewięćset aktywnych grup rasistowskich. 1/6

Reżyseria: Steph Atkinson

Godziny emisji Ross Kemp w świecie zbrodni

01:30 Guy Martin: Rekordy prędkości - Seria 2, odc. 2

( UK 2013 ) Czas: 50min.

Guy bierze udział w jednym z najstarszych wyścigów samochodowych Ameryki: Pike's Peak International Hill Climb. 2/4

Reżyseria: James Woodroffe

Godziny emisji Guy Martin: Rekordy prędkości

02:20 Cuda inżynierii - Seria 5, odc. 4

Dokument ( 2020 ) Czas: 55min.

Budowa torów kolejowych na największym na świecie pływającym moście w Seattle stanowiła dla inżynierów ogromne wyzwanie. 4/16

Godziny emisji Cuda inżynierii

03:15 Top Gear - Seria 28, odc. 4

Program rozrywkowy ( UK 2020 ) Czas: 65min.

Chris Harris, Paddy McGuinness oraz Andrew Flintoff powracają z 28. serią „Top Gear". 4/6

Obsada: Chris Harris , Paddy McGuinness , Andrew Flintoff

Godziny emisji Top Gear

04:20 Graham Norton Show - Seria 25, odc. 12

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 55min.

Gośćmi Grahama w tym odcinku są Tom Hanks, Gwyneth Paltrow, Tom Holland oraz Jake Gyllenhaal. Na scenie wystąpi Stormzy. 12/13

Obsada: Graham Norton

Godziny emisji Graham Norton Show

05:15 Red Arrows: asy przestworzy - Seria 1, odc. 1

Czas: 45min.

Red Arrows to elitarny zespół akrobacyjny Królewskich Sił Powietrznych Wielkiej Brytanii. Słynie ze spektakularnych podniebnych manewrów. Dowództwo w zespole przejął nowy kapitan. Na pokazy w 2018 roku przygotował on bardzo ambitny program. 1/6

Godziny emisji Red Arrows: asy przestworzy

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji BBC Brit

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Brit umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2020-06-24. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla BBC Brit. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2020-06-24 dla kanału BBC Brit można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Brit umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Brit. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2020 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info
Serwis działa na serwerach dhosting
Do góry