Reklama

Logo BBC Brit BBC Brit program TV na 27 czerwca 2020 - ramówka, emisje

06:00 The Best of Top Gear 2013/14 - Seria 1, odc. 1

( 2014 ) Czas: 60min.

Ryk potężnych silników, „palenie gum" i efektowne katastrofy: Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May w kolejnej składance wysokooktanowych harców na najwyższych obrotach. 1/4

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji The Best of Top Gear

07:00 Red Arrows: asy przestworzy - Seria 1, odc. 1

Czas: 60min.

Red Arrows to elitarny zespół akrobacyjny Królewskich Sił Powietrznych Wielkiej Brytanii. Słynie ze spektakularnych podniebnych manewrów. Dowództwo w zespole przejął nowy kapitan. Na pokazy w 2018 roku przygotował on bardzo ambitny program. 1/6

Godziny emisji Red Arrows: asy przestworzy

08:00 Ekstremalny spływ ze Stevem Backshallem - Seria 1, odc. 1

Dokument ( 2016 ) Czas: 65min.

Nikt jeszcze nie ośmielił się przepłynąć w całości dzikiej indonezyjskiej rzeki Baliem. Przyrodnik Steve Backshall podejmuje się najtrudniejszego wyzwania w swoim życiu - chce jako pierwszy przepłynąć rzekę. Przed nim wiele niebezpieczeństw, dżungla, rwący nurt i nieodkryte jaskinie. 1/2

Reżyseria: Alexis Girardet

Obsada: Steve Backshall

Godziny emisji Ekstremalny spływ ze Stevem Backshallem

09:05 Top Gear: najlepsze z najlepszych - Seria 1, odc. 2

( 2017 ) Czas: 65min.

Od ponad dziesięciu lat testy i wyprawy ekipy Top Gear stanowią niewyczerpalne źródło wiedzy na temat motoryzacji. Oto najbardziej ekscytujące momenty wypraw specjalnych ekipy, która objechała cały świat. W odcinku o najciekawszych przeróbkach motoryzacyjnych i wpadkach Jamesa Maya. 2/3

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

Godziny emisji Top Gear: najlepsze z najlepszych

10:10 Miasta tętniące życiem - Seria 1, odc. 4

( 2017 ) Czas: 70min.

Delhi to ogromne miasto pełne zgiełku. Poznajemy ukryte systemy i ludzi zarządzających miastem. Wybieramy się m.in. do słynnego zatłoczonego metra. 4/4

Reżyseria: Matthew Ainsworth

Godziny emisji Miasta tętniące życiem

Reklama

11:20 Top Gear - Seria 24, odc. 5

Program rozrywkowy ( 2017 ) Czas: 65min.

Matt testuje amerykańskie superauto, Forda GT. Tymczasem Chris i Sabine ścigają się w buggych po dzikiej kalifornijskiej pustyni. 5/7

Reżyseria: Mark McQueen

Godziny emisji Top Gear

12:25 Who Wants to Be a Millionaire z Jeremym Clarksonem - Seria 2, odc. 7

( 2019 ) Czas: 60min.

Jeremy Clarkson powraca z nowymi odcinkami popularnego teleturnieju. Każdy z uczestników ma szansę wygrać milion funtów. Od wygranej dzieli go 15 pytań. 7/11

Reżyseria: Julia Knowles

Obsada: Jeremy Clarkson

Godziny emisji Who Wants to Be a Millionaire z Jeremym Clarksonem

13:25 Jazda! - Seria 5, odc. 5

( 2018 ) Czas: 25min.

W dzisiejszym odcinku jazda terenowa po Utah/Wyoming trzema różnymi samochodami. Spinelli wybiera Jeepa, Zack offroadowego Ariela, a Alex wskakuje do Eartromera. 5/7

Reżyseria: John-Francis Musial

Obsada: Matt Farah , Chris Harris , Mike Spinelli

Godziny emisji Jazda!

13:50 Ekstremalny spływ ze Stevem Backshallem - Seria 1, odc. 1

Dokument ( 2016 ) Czas: 65min.

Nikt jeszcze nie ośmielił się przepłynąć w całości dzikiej indonezyjskiej rzeki Baliem. Przyrodnik Steve Backshall podejmuje się najtrudniejszego wyzwania w swoim życiu - chce jako pierwszy przepłynąć rzekę. Przed nim wiele niebezpieczeństw, dżungla, rwący nurt i nieodkryte jaskinie. 1/2

Reżyseria: Alexis Girardet

Obsada: Steve Backshall

Godziny emisji Ekstremalny spływ ze Stevem Backshallem

14:55 Dragons' Den: Jak zostać milionerem - Seria 12, odc. 4

Program rozrywkowy ( UK 2014 ) Czas: 65min.

Uczestnicy programu przedstawiają swoje pomysły na biznes piątce jurorów. Wśród potencjalnych inwestycji coś w sam raz dla smakoszy. Jest też coś dla puszystych amatorów rowerowych przejażdżek. 4/12

Reżyseria: Paul Newton

Godziny emisji Dragons' Den: Jak zostać milionerem

16:00 The Best of Top Gear 2013/14 - Seria 1, odc. 1

( 2014 ) Czas: 60min.

Ryk potężnych silników, „palenie gum" i efektowne katastrofy: Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May w kolejnej składance wysokooktanowych harców na najwyższych obrotach. 1/4

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji The Best of Top Gear

17:00 The Best of Top Gear 2013/14 - Seria 1, odc. 2

( 2014 ) Czas: 60min.

Ryk potężnych silników, „palenie gum" i efektowne katastrofy: Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May w kolejnej składance wysokooktanowych harców na najwyższych obrotach. 2/4

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji The Best of Top Gear

18:00 Top Gear: najlepsze z najlepszych - Seria 1, odc. 2

( 2017 ) Czas: 60min.

Od ponad dziesięciu lat testy i wyprawy ekipy Top Gear stanowią niewyczerpalne źródło wiedzy na temat motoryzacji. Oto najbardziej ekscytujące momenty wypraw specjalnych ekipy, która objechała cały świat. W odcinku o najciekawszych przeróbkach motoryzacyjnych i wpadkach Jamesa Maya. 2/3

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

Godziny emisji Top Gear: najlepsze z najlepszych

19:00 Red Arrows: asy przestworzy - Seria 1, odc. 1

Czas: 60min.

Red Arrows to elitarny zespół akrobacyjny Królewskich Sił Powietrznych Wielkiej Brytanii. Słynie ze spektakularnych podniebnych manewrów. Dowództwo w zespole przejął nowy kapitan. Na pokazy w 2018 roku przygotował on bardzo ambitny program. 1/6

Godziny emisji Red Arrows: asy przestworzy

20:00 Who Wants to Be a Millionaire z Jeremym Clarksonem - Seria 2, odc. 7

( 2019 ) Czas: 60min.

Jeremy Clarkson powraca z nowymi odcinkami popularnego teleturnieju. Każdy z uczestników ma szansę wygrać milion funtów. Od wygranej dzieli go 15 pytań. 7/11

Reżyseria: Julia Knowles

Obsada: Jeremy Clarkson

Godziny emisji Who Wants to Be a Millionaire z Jeremym Clarksonem

Reklama

21:00 Graham Norton Show - Seria 27, odc. 8

Program rozrywkowy ( UK 2020 ) Czas: 30min.

Graham Norton, wielokrotny laureat nagrody BAFTA, powraca z 27. serią swojego słynnego talk show. Na jego kanapie po raz kolejny zasiadają wielkie gwiazdy, a rozmowy dotyczyć będą aktualnych trendów, premier filmowych oraz innych bieżących wydarzeń ze świata showbiznesu. 8/9

Reżyseria: Steve Smith

Obsada: Graham Norton

Godziny emisji Graham Norton Show

21:30 Hotel Zacisze - Psychiatra

Komedia ( UK 1979 ) Czas: 45min.

W hotelu zatrzymują się psychiatrzy, Basil popada więc w przerażenie, przekonany, że Sybil rozmawiała z nimi o ich małżeństwie. 2/6

Reżyseria: Bob Spiers

Obsada: Andrew Sachs , Ballard Berkeley , Brian Hall , Connie Booth , Gilly Flower , John Cleese , Nicky Henson , Prunella Scales , Renee Roberts

Godziny emisji Hotel Zacisze

22:15 Chiny: nowy porządek świata - Seria 1, odc. 2

( 2019 ) Czas: 65min.

Dokument poświęcony postaci prezydenta Chin. XI Jinping wzmocnił pozycję swojego państwa na arenie międzynarodowej. Jednym z największych wyzwań wydaje się obecnie kwestia Hong Kongu. 2/3

Reżyseria: Richard Cookson

Godziny emisji Chiny: nowy porządek świata

23:20 Cuda inżynierii - Seria 5, odc. 4

Dokument ( 2020 ) Czas: 55min.

Budowa torów kolejowych na największym na świecie pływającym moście w Seattle stanowiła dla inżynierów ogromne wyzwanie. 4/16

Godziny emisji Cuda inżynierii

00:15 Who Wants to Be a Millionaire z Jeremym Clarksonem - Seria 2, odc. 7

( 2019 ) Czas: 60min.

Jeremy Clarkson powraca z nowymi odcinkami popularnego teleturnieju. Każdy z uczestników ma szansę wygrać milion funtów. Od wygranej dzieli go 15 pytań. 7/11

Reżyseria: Julia Knowles

Obsada: Jeremy Clarkson

Godziny emisji Who Wants to Be a Millionaire z Jeremym Clarksonem

01:15 Graham Norton Show - Seria 27, odc. 8

Program rozrywkowy ( UK 2020 ) Czas: 40min.

Graham Norton, wielokrotny laureat nagrody BAFTA, powraca z 27. serią swojego słynnego talk show. Na jego kanapie po raz kolejny zasiadają wielkie gwiazdy, a rozmowy dotyczyć będą aktualnych trendów, premier filmowych oraz innych bieżących wydarzeń ze świata showbiznesu. 8/9

Reżyseria: Steve Smith

Obsada: Graham Norton

Godziny emisji Graham Norton Show

01:55 Red Arrows: asy przestworzy - Seria 1, odc. 1

Czas: 60min.

Red Arrows to elitarny zespół akrobacyjny Królewskich Sił Powietrznych Wielkiej Brytanii. Słynie ze spektakularnych podniebnych manewrów. Dowództwo w zespole przejął nowy kapitan. Na pokazy w 2018 roku przygotował on bardzo ambitny program. 1/6

Godziny emisji Red Arrows: asy przestworzy

02:55 The Best of Top Gear 2013/14 - Seria 1, odc. 1

( 2014 ) Czas: 55min.

Ryk potężnych silników, „palenie gum" i efektowne katastrofy: Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May w kolejnej składance wysokooktanowych harców na najwyższych obrotach. 1/4

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji The Best of Top Gear

03:50 Concorde: ponaddźwiękowy wyścig - Seria 1, odc. 1

( 2018 ) Czas: 50min.

Historia kultowego samolotu pasażerskiego Concorde, od pierwszego lotu w 1969 roku do ostatniego - w 2003 roku. Eksperci z dziedziny lotnictwa, inżynierowie oraz piloci omawiają ten cud inżynierii, wspominają zaciętą rywalizację między USA, ZSRR i zjednoczonymi siłami Anglii oraz Francji. 1/2

Godziny emisji Concorde: ponaddźwiękowy wyścig

04:40 The Best of Top Gear 2013/14 - Seria 1, odc. 2

( 2014 ) Czas: 55min.

Ryk potężnych silników, „palenie gum" i efektowne katastrofy: Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May w kolejnej składance wysokooktanowych harców na najwyższych obrotach. 2/4

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji The Best of Top Gear

Reklama

05:35 Jazda! - Seria 5, odc. 5

( 2018 ) Czas: 25min.

W dzisiejszym odcinku jazda terenowa po Utah/Wyoming trzema różnymi samochodami. Spinelli wybiera Jeepa, Zack offroadowego Ariela, a Alex wskakuje do Eartromera. 5/7

Reżyseria: John-Francis Musial

Obsada: Matt Farah , Chris Harris , Mike Spinelli

Godziny emisji Jazda!

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji BBC Brit

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Brit umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2020-06-27. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla BBC Brit. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2020-06-27 dla kanału BBC Brit można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Brit umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Brit. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2020 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info
Serwis działa na serwerach dhosting
Do góry