Reklama

Logo BBC Brit BBC Brit program TV na 28 czerwca 2020 - ramówka, emisje

06:00 The Best of Top Gear 2013/14 - Seria 1, odc. 2

( 2014 ) Czas: 65min.

Ryk potężnych silników, „palenie gum" i efektowne katastrofy: Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May w kolejnej składance wysokooktanowych harców na najwyższych obrotach. 2/4

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji The Best of Top Gear

07:05 Superbryka czy klasyka? - Seria 1, odc. 11

( 2018 ) Czas: 35min.

44-letnia prezenterka radiowa Samantha dotychczas dzieliła się samochodem z córką. Teraz szuka własnego. Mistrzyni rajdowa Rebecca Jackson oraz miłośnik motoryzacji Elo pomagają jej w wyborze. 11/8

Reżyseria: Mike Parker

Obsada: Rebecca Jackson , Elo

Godziny emisji Superbryka czy klasyka

07:40 Aston Martin jakiego nie znacie

Dokument ( 2015 ) Czas: 65min.

Popularny kucharz i fan motoryzacji Paul Hollywood od lat fascynuje się samochodami Aston Martin. Przedstawia historię marki, od jej początków w 1915 roku po epizod w filmie o Jamesie Bondzie „Spectre".

Reżyseria: Sacha Mirzoeff

Obsada: Paul Hollywood

Godziny emisji Aston Martin jakiego nie znacie

08:45 Red Arrows: asy przestworzy - Seria 1, odc. 1

Czas: 60min.

Red Arrows to elitarny zespół akrobacyjny Królewskich Sił Powietrznych Wielkiej Brytanii. Słynie ze spektakularnych podniebnych manewrów. Dowództwo w zespole przejął nowy kapitan. Na pokazy w 2018 roku przygotował on bardzo ambitny program. 1/6

Godziny emisji Red Arrows: asy przestworzy

09:45 Top Gear - Seria 24, odc. 6

Program rozrywkowy ( 2017 ) Czas: 65min.

Chris Harris i Rory Reid podróżują przez Kubę używanymi sportowymi samochodami. Tymczasem na torze Top Gear Ross Noble testuje samochód za rozsądną cenę. 6/7

Reżyseria: Mark McQueen

Godziny emisji Top Gear

Reklama

10:50 Top Gear - Seria 24, odc. 7

Program rozrywkowy ( 2017 ) Czas: 75min.

Matt LeBlanc siada za kierownicą ośmiokołowego samochodu ratunkowego z Rosji. Tymczasem Rory zmienia najbrzydszy samochód na świecie w luksusowy jacht. 7/7

Reżyseria: Mark McQueen

Godziny emisji Top Gear

12:05 Graham Norton Show - Seria 27, odc. 8

Program rozrywkowy ( UK 2020 ) Czas: 40min.

Graham Norton, wielokrotny laureat nagrody BAFTA, powraca z 27. serią swojego słynnego talk show. Na jego kanapie po raz kolejny zasiadają wielkie gwiazdy, a rozmowy dotyczyć będą aktualnych trendów, premier filmowych oraz innych bieżących wydarzeń ze świata showbiznesu. 8/9

Obsada: Graham Norton

Godziny emisji Graham Norton Show

12:45 Kostka - Seria 9, odc. 2

( UK 2017 ) Czas: 60min.

Rhodri, rolnik z Walii, liczy na dużą wygraną, za którą planuje nabyć byka. Tymczasem Zoe chciałaby zabrać swoją rodzinę na wymarzone wakacje. Każde z nich stoi przed możliwością wygrania ćwierć miliona funtów. 2/8

Godziny emisji Kostka

13:45 Aston Martin jakiego nie znacie

Dokument ( 2015 ) Czas: 70min.

Popularny kucharz i fan motoryzacji Paul Hollywood od lat fascynuje się samochodami Aston Martin. Przedstawia historię marki, od jej początków w 1915 roku po epizod w filmie o Jamesie Bondzie „Spectre".

Reżyseria: Sacha Mirzoeff

Obsada: Paul Hollywood

Godziny emisji Aston Martin jakiego nie znacie

14:55 Dragons' Den: Jak zostać milionerem - Seria 12, odc. 5

Program rozrywkowy ( UK 2014 ) Czas: 65min.

Uczestnicy programu przedstawiają swoje pomysły na biznes piątce inwestorów. Czy 18-latek proponujący milionerom ogrodowy wynalazek może liczyć na finansowe wsparcie? 5/12

Reżyseria: Paul Newton

Godziny emisji Dragons' Den: Jak zostać milionerem

16:00 Cuda inżynierii - Seria 5, odc. 4

Dokument ( 2020 ) Czas: 60min.

Budowa torów kolejowych na największym na świecie pływającym moście w Seattle stanowiła dla inżynierów ogromne wyzwanie. 4/16

Godziny emisji Cuda inżynierii

17:00 Who Wants to Be a Millionaire z Jeremym Clarksonem - Seria 2, odc. 7

( 2019 ) Czas: 60min.

Jeremy Clarkson powraca z nowymi odcinkami popularnego teleturnieju. Każdy z uczestników ma szansę wygrać milion funtów. Od wygranej dzieli go 15 pytań. 7/11

Reżyseria: Julia Knowles

Obsada: Jeremy Clarkson

Godziny emisji Who Wants to Be a Millionaire z Jeremym Clarksonem

18:00 The Best of Top Gear 2013/14 - Seria 1, odc. 3

( 2014 ) Czas: 60min.

Ryk potężnych silników, „palenie gum" i efektowne katastrofy: Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May w kolejnej składance wysokooktanowych harców na najwyższych obrotach. 3/4

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji The Best of Top Gear

19:00 The Best of Top Gear 2013/14 - Seria 1, odc. 4

( 2014 ) Czas: 60min.

Ryk potężnych silników, „palenie gum" i efektowne katastrofy: Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May w kolejnej składance wysokooktanowych harców na najwyższych obrotach. 4/4

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji The Best of Top Gear

20:00 Świat w sieci - Seria 1, odc. 1

( 2020 ) Czas: 60min.

Technologiczni giganci głoszą, że internet jest dobrodziejstwem dla ludzkości. Łączą nas także sieci społeczne. Historyk Niall Ferguson powołuje się na teorie antropologiczne i socjologiczne, historię oraz naukę o komunikacji, by wyjaśnić sposoby działania sieci społecznych. 1/3

Obsada: Niall Ferguson

Godziny emisji Świat w sieci

Reklama

21:00 Top Gear: najlepsze z najlepszych - Seria 1, odc. 2

( 2017 ) Czas: 60min.

Od ponad dziesięciu lat testy i wyprawy ekipy Top Gear stanowią niewyczerpalne źródło wiedzy na temat motoryzacji. Oto najbardziej ekscytujące momenty wypraw specjalnych ekipy, która objechała cały świat. W odcinku o najciekawszych przeróbkach motoryzacyjnych i wpadkach Jamesa Maya. 2/3

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

Godziny emisji Top Gear: najlepsze z najlepszych

22:00 Who Wants to Be a Millionaire z Jeremym Clarksonem - Seria 2, odc. 7

( 2019 ) Czas: 60min.

Jeremy Clarkson powraca z nowymi odcinkami popularnego teleturnieju. Każdy z uczestników ma szansę wygrać milion funtów. Od wygranej dzieli go 15 pytań. 7/11

Reżyseria: Julia Knowles

Obsada: Jeremy Clarkson

Godziny emisji Who Wants to Be a Millionaire z Jeremym Clarksonem

23:00 Zbrodnia i kara - Seria 1, odc. 3

( 2019 ) Czas: 60min.

W więzieniu Winchester wprowadzono specjalne procedury. Zarządca chce zaprowadzić porządek przed wizytą swojego zwierzchnika. 3/3

Godziny emisji Zbrodnia i kara

00:00 Chiny: nowy porządek świata - Seria 1, odc. 2

( 2019 ) Czas: 70min.

Dokument poświęcony postaci prezydenta Chin. XI Jinping wzmocnił pozycję swojego państwa na arenie międzynarodowej. Jednym z największych wyzwań wydaje się obecnie kwestia Hong Kongu. 2/3

Reżyseria: Richard Cookson

Godziny emisji Chiny: nowy porządek świata

01:10 Top Gear: najlepsze z najlepszych - Seria 1, odc. 2

( 2017 ) Czas: 60min.

Od ponad dziesięciu lat testy i wyprawy ekipy Top Gear stanowią niewyczerpalne źródło wiedzy na temat motoryzacji. Oto najbardziej ekscytujące momenty wypraw specjalnych ekipy, która objechała cały świat. W odcinku o najciekawszych przeróbkach motoryzacyjnych i wpadkach Jamesa Maya. 2/3

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

Godziny emisji Top Gear: najlepsze z najlepszych

02:10 Cuda inżynierii - Seria 5, odc. 4

Dokument ( 2020 ) Czas: 55min.

Budowa torów kolejowych na największym na świecie pływającym moście w Seattle stanowiła dla inżynierów ogromne wyzwanie. 4/16

Godziny emisji Cuda inżynierii

03:05 The Best of Top Gear 2013/14 - Seria 1, odc. 2

( 2014 ) Czas: 55min.

Ryk potężnych silników, „palenie gum" i efektowne katastrofy: Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May w kolejnej składance wysokooktanowych harców na najwyższych obrotach. 2/4

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji The Best of Top Gear

04:00 Kostka - Seria 9, odc. 2

( UK 2017 ) Czas: 45min.

Rhodri, rolnik z Walii, liczy na dużą wygraną, za którą planuje nabyć byka. Tymczasem Zoe chciałaby zabrać swoją rodzinę na wymarzone wakacje. Każde z nich stoi przed możliwością wygrania ćwierć miliona funtów. 2/8

Godziny emisji Kostka

04:45 The Best of Top Gear 2013/14 - Seria 1, odc. 2

( 2014 ) Czas: 55min.

Ryk potężnych silników, „palenie gum" i efektowne katastrofy: Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May w kolejnej składance wysokooktanowych harców na najwyższych obrotach. 2/4

Reżyseria: Brian Klein

Godziny emisji The Best of Top Gear

05:40 Superbryka czy klasyka? - Seria 1, odc. 11

( 2018 ) Czas: 20min.

44-letnia prezenterka radiowa Samantha dotychczas dzieliła się samochodem z córką. Teraz szuka własnego. Mistrzyni rajdowa Rebecca Jackson oraz miłośnik motoryzacji Elo pomagają jej w wyborze. 11/8

Reżyseria: Mike Parker

Obsada: Rebecca Jackson , Elo

Godziny emisji Superbryka czy klasyka

Reklama

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji BBC Brit

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Brit umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2020-06-28. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla BBC Brit. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2020-06-28 dla kanału BBC Brit można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Brit umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Brit. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2020 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info
Serwis działa na serwerach dhosting
Do góry