Reklama

Logo BBC Lifestyle BBC Lifestyle program TV na 2018-07-14 - ramówka, emisje

2018-07-14 Pokaż dziś

06:00

Nie mówcie pannie młodej - Seria 9, odc. 6

Program rozrywkowy ( UK 2015 ) Czas: 65min.

Anthony, miłośnik komiksów, planuje wesele dla swojej narzeczonej, Lauren. Chce jej pokazać, że może być prawdziwym superbohaterem — dlatego przygotowuje wesele rodem z komiksów. 6/12

Reżyseria: Tim Brocklehurst

Godziny emisji Nie mówcie pannie młodej

07:05

Nie mówcie pannie młodej - Seria 9, odc. 7

Program rozrywkowy ( UK 2015 ) Czas: 65min.

Raphael ma trzy tygodnie i 12 tys. funtów, aby zorganizować ślub i wesele dla swojej narzeczonej, Oli. Ale mężczyzna chce przygotować nie jedno, a dwa wesela. Czy zdoła to zrobić? 7/12

Reżyseria: Rosie Saunders

Godziny emisji Nie mówcie pannie młodej

08:10

Domy marzeń - nad morzem - seria 4, odc. 1

Dokument ( UK 2009 ) Czas: 55min.

Wiele osób marzy, by mieszkać nad morzem. Jenni Falconer pomaga ludziom kupującym domy zrealizować marzenia - w różnych nadmorskich miejscowościach.

Godziny emisji Domy marzeń - nad morzem

09:05

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 25, odc. 2

( 2014 ) Czas: 60min.

Nick Knowles wraz z ekipą Pogotowia Remontowego podróżują po całym kraju, przebudowując domy, a przez to łącząc ludzi i zmieniając ich życie na lepsze. 2/25

Reżyseria: Beth Brooks

Godziny emisji Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa

10:05

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 29, odc. 6

( 2017 ) Czas: 70min.

Nick i jego ekipa remontowa z pomocą okolicznych mieszkańców rozbudowują dom Sandry, która opiekuje się synem oraz dziećmi zmarłej córki. 6/7

Reżyseria: Matthew Skilton

Godziny emisji Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa

Reklama
11:15

Dom w słońcu - Seria 6, odc. 15

Czas: 60min.

Jonnie Irvin i Jasmine Harman pomagają właścicielom nieruchomości znajdywać wymarzone domy. Czy uczestnicy pozostaną w Wielkiej Brytanii, czy wybiorą bardziej słoneczne miejsca?

Reżyseria: Hannah Dyson

Godziny emisji Dom w słońcu

12:15

Sekrety supermarketów - Seria 1, odc. 1

Czas: 65min.

Zaglądamy za kulisy największych supermarketów. Gregg Wallace sprawdza, jak sieci handlowe zaopatrują się w produkty, które najchętniej kupujemy latem. 1/4

Reżyseria: Tom Watt-Smith

Godziny emisji Sekrety supermarketów

13:20

Brytyjski Vogue: za kulisami - Seria 1, odc. 1

( UK 2016 ) Czas: 60min.

Część 1/2. Wrzesień 2015. Trwają tygodnie mody w Nowym Jorku, Mediolanie, Londynie i Paryżu. Redaktor naczelna brytyjskiego „Vogue" Alexandra Shulman planuje wprowadzić zmiany w makiecie pisma, by przyciągnąć fanów mediów społecznościowych. 1/2

Reżyseria: Richard Macer

Godziny emisji Brytyjski Vogue: za kulisami

14:20

Zaufaj lekarzowi - Seria 2, odc. 1

( UK 2014 ) Czas: 60min.

Dr Chris van Tulleken dokonuje odkrycia, dzięki któremu nasze posiłki mogą być zdrowsze bez konieczności zmiany któregokolwiek ze składników. 1/3

Reżyseria: Alex Freeman

Godziny emisji Zaufaj lekarzowi

15:20

Kuchenne koszmary USA - Seria 5, odc. 16

Dokument ( USA ) Czas: 55min.

Gordon wybiera się do rodzinnej restauracji Chiarella's w Filadelfii. Czy sprawi, że lokal znów zacznie tętnić życiem? Może przy okazji uda mu się uratować małżeństwo właścicieli. 16/17

Godziny emisji Kuchenne koszmary USA

16:15

Domy marzeń - nad morzem - seria 4, odc. 1

Dokument ( UK 2009 ) Czas: 55min.

Wiele osób marzy, by mieszkać nad morzem. Jenni Falconer pomaga ludziom kupującym domy zrealizować marzenia - w różnych nadmorskich miejscowościach.

Godziny emisji Domy marzeń - nad morzem

17:10

Zapraszam do stołu: Wielka porcja - Seria 10, odc. 15

( UK ) Czas: 110min.

Kucharze-amatorzy z Yeovil rywalizują o tytuł najlepszego gospodarza przyjęcia. Atmosferę podgrzewa nagroda w wysokości tysiąca funtów. 15/10

Godziny emisji Zapraszam do stołu: Wielka porcja

19:00

Kreatywni cukiernicy - Seria 2, odc. 15

( 2017 ) Czas: 30min.

Przyglądamy się codziennej pracy mistrzów cukiernictwa. Eloise przygotowuje tort z okazji 90. urodzin. Chciałaby przywrócić nim szczęśliwe wspomnienia z lat 40. Tymczasem Molly próbuje jadalnej rafy koralowej, a Nastassja musi przyznać się do porażki. 15/32

Godziny emisji Kreatywni cukiernicy

19:30

Kreatywni cukiernicy - Seria 2, odc. 16

( 2017 ) Czas: 35min.

Manchester United, psy Chihuahua i masło orzechowe to trzy wielkie miłości klienta, które Molly chciałaby połączyć w torcie urodzinowym. Tymczasem Nastassja chce zaimponować przyjacielowi z dzieciństwa przygotowanym przez siebie tortem z okazji chrztu, a Phil i Christine tworzą owocowe arcydzieło. 16/32

Godziny emisji Kreatywni cukiernicy

20:05

Chcę znów być sexy - Seria 1, odc. 2

Czas: 60min.

Para małżeńska Sam i Gary byli zdrowi i mieli dobrą kondycję. Po narodzinach dzieci nie mają zbyt wiele czasu, by czasu dbać o swoje zdrowie. Teraz chcą wprowadzić dobre zmiany w życie całej rodziny. 2/8

Godziny emisji Chcę znów być sexy

Reklama
21:05

Cała prawda o otyłości

Nauka i medycyna ( 2012 ) Czas: 60min.

Chirurg Gabriel Weston chce się dowiedzieć czemu coraz więcej wśród nas ludzi otyłych.

Reżyseria: Tim Usborne

Godziny emisji Cała prawda o otyłości

22:05

Sekrety supermarketów - Seria 1, odc. 1

Czas: 65min.

Zaglądamy za kulisy największych supermarketów. Gregg Wallace sprawdza, jak sieci handlowe zaopatrują się w produkty, które najchętniej kupujemy latem. 1/4

Reżyseria: Tom Watt-Smith

Godziny emisji Sekrety supermarketów

23:10

Wstydliwe choroby - Seria 2, odc. 1

Dokument Czas: 65min.

Lekarze pomagają pacjentom z krępującymi schorzeniami. W tym odcinku m.in. przypadek kobiety skarżącej się na dolegliwości intymne oraz mężczyzny cierpiącego na nietrzymanie moczu. 1/8

Godziny emisji Wstydliwe choroby

00:15

Wstydliwe choroby - Seria 2, odc. 2

Dokument Czas: 60min.

Dr Christian Jessen i jego zespół lekarzy-specjalistów leczą osoby cierpiące na rzadkie i krępujące schorzenia. W tym odcinku przypadek 9-latki z ogromną kurzajką na stopie. 2/8

Godziny emisji Wstydliwe choroby

01:15

Graham Norton Show - Seria 20, odc. 4

Program rozrywkowy ( UK 2017 ) Czas: 65min.

Graham Norton zaprasza do swojego show gwiazdy showbiznesu. Tym razem na jego czerwonej sofie zasiądą Tom Cruise, Cobie Smulders, Jude Law, Catherine Tate oraz członkowie zespołu Kings of Leon 4/20

Reżyseria: Steve Smith

Obsada: Tom Cruise , Cobie Smulders , Jude Law , Catherine Tate , Kings of Leon

Godziny emisji Graham Norton Show

02:20

Nie mówcie pannie młodej - Seria 9, odc. 6

Program rozrywkowy ( UK 2015 ) Czas: 55min.

Anthony, miłośnik komiksów, planuje wesele dla swojej narzeczonej, Lauren. Chce jej pokazać, że może być prawdziwym superbohaterem — dlatego przygotowuje wesele rodem z komiksów. 6/12

Reżyseria: Tim Brocklehurst

Godziny emisji Nie mówcie pannie młodej

03:15

Nie mówcie pannie młodej - Seria 9, odc. 7

Program rozrywkowy ( UK 2015 ) Czas: 55min.

Raphael ma trzy tygodnie i 12 tys. funtów, aby zorganizować ślub i wesele dla swojej narzeczonej, Oli. Ale mężczyzna chce przygotować nie jedno, a dwa wesela. Czy zdoła to zrobić? 7/12

Reżyseria: Rosie Saunders

Godziny emisji Nie mówcie pannie młodej

04:10

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 29, odc. 6

( 2017 ) Czas: 60min.

Nick i jego ekipa remontowa z pomocą okolicznych mieszkańców rozbudowują dom Sandry, która opiekuje się synem oraz dziećmi zmarłej córki. 6/7

Reżyseria: Matthew Skilton

Godziny emisji Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa

05:10

Graham Norton Show - Seria 20, odc. 4

Program rozrywkowy ( UK 2017 ) Czas: 50min.

Graham Norton zaprasza do swojego show gwiazdy showbiznesu. Tym razem na jego czerwonej sofie zasiądą Tom Cruise, Cobie Smulders, Jude Law, Catherine Tate oraz członkowie zespołu Kings of Leon 4/20

Reżyseria: Steve Smith

Obsada: Tom Cruise , Cobie Smulders , Jude Law , Catherine Tate , Kings of Leon

Godziny emisji Graham Norton Show

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji BBC Lifestyle

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Lifestyle umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2018-07-14. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla BBC Lifestyle. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2018-07-14 dla kanału BBC Lifestyle można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Lifestyle umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Lifestyle. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2018 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info