Reklama

Logo BBC Lifestyle BBC Lifestyle program TV na 2018-07-19 - ramówka, emisje

2018-07-19 Pokaż dziś

06:00

Graham Norton Show - Seria 20, odc. 9

Program rozrywkowy ( UK 2017 ) Czas: 60min.

Graham Norton zaprasza do swojego programuv gwiazdy showbiznesu. Tym razem odwiedzą go Jennifer Lawrence, Chris Pratt, Jamie Oliver oraz Emeli Sandé. 9/20

Reżyseria: Steve Smith

Obsada: Jennifer Lawrence , Chris Pratt , Jamie Oliver , Emeli Sandé , Jennifer Lawrence , Chris Pratt , Jamie Oliver , Emeli Sandé , Jennifer Lawrence , Chris Pratt , Jamie Oliver , Emeli Sandé , Jennifer Lawrence , Chris Pratt , Jamie Oliver , Emeli Sandé

Godziny emisji Graham Norton Show

07:00

Nie mówcie pannie młodej - Seria 10, odc. 2

Program rozrywkowy ( UK 2015 ) Czas: 65min.

Jack przygotowuje na wesele wielkie magiczne show, choć to Sarah chciałaby skupić na sobie uwagę gości. Czy spodoba jej się pomysł narzeczonego? 2/12

Reżyseria: Annette Simpkins

Godziny emisji Nie mówcie pannie młodej

08:05

Kulinarne inspiracje Rachel Khoo: Miasta świata - seria 2, odc. 8

Kulinarno ( UK 2014 ) Czas: 35min.

Rachel kocha otwarte przestrzenie; na Archipelagu Sztokholmskim inspiruje się lasami i morzem, a potem pokazuje, że umie łowić ryby. 8/10

Reżyseria: Will Knott

Godziny emisji Kulinarne inspiracje Rachel Khoo: Miasta świata

08:40

Masterchef: Zawodowcy - Seria 7, odc. 10

Kulinarno ( UK ) Czas: 70min.

Pięciu ambitnych szefów kuchni rywalizuje w przyrządzaniu dania z mątwy. Jurywybierze najlepszych. 10/21

Obsada: Marcus Waering , Gregg Wallace

Godziny emisji Masterchef: Zawodowcy

09:50

Domy marzeń - nad morzem - seria 4, odc. 5

Dokument ( UK 2009 ) Czas: 55min.

Wiele osób marzy, by mieszkać nad morzem. Jenni Falconer pomaga ludziom kupującym domy zrealizować marzenia - w różnych nadmorskich miejscowościach.

Godziny emisji Domy marzeń - nad morzem

Reklama
10:45

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 25, odc. 5

( 2014 ) Czas: 65min.

Ekipa pomaga zaadaptować dom na potrzeby pracownika szpitala, rannego w wypadku motocyklowym. 6/25

Godziny emisji Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa

11:50

Dom w słońcu - Seria 6, odc. 19

Czas: 60min.

Jonnie Irvin i Jasmine Harman pomagają właścicielom nieruchomości znajdywać wymarzone domy. Czy uczestnicy pozostaną w Wielkiej Brytanii, czy wybiorą bardziej słoneczne miejsca?

Reżyseria: Hannah Dyson

Godziny emisji Dom w słońcu

12:50

Zapraszam do stołu: Wielka porcja - Seria 10, odc. 17

( UK ) Czas: 115min.

Profesjonalna tancerka, sprzedawczyni gadżetów kulinarnych, dziewczyna ze wsi, niegrzeczny chłopiec oraz DJ rywalizują o tytuł najlepszego gospodarza przyjęcia i nagrodę pieniężną. 17/10

Godziny emisji Zapraszam do stołu: Wielka porcja

14:45

Zapraszam do stołu: podwójnie ugotowani - Seria 2, odc. 25

( 2016 ) Czas: 60min.

Trzy pary przygotowują przyjęcie w nadziei na nagrodę pieniężną. Goście oceniają nie tylko same potrawy, lecz także sposób ich podania oraz atmosferę spotkania. Tym razem o tysiąc funtów walczą m.in. Andrew i David.

Reżyseria: Rob Jones

Godziny emisji Zapraszam do stołu: podwójnie ugotowani

15:45

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 25, odc. 6

( 2014 ) Czas: 70min.

Nick Knowles wyrusza do Basildon w Essex, aby spotkać się z dziewięcioletnim Brandonem. Chłopiec cierpi na epilepsję, ma nawet 30 ataków dziennie. 7/25

Godziny emisji Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa

16:55

Domy marzeń - nad morzem - seria 4, odc. 6

Dokument ( UK 2009 ) Czas: 60min.

Wiele osób marzy o życiu na wybrzeżu, o tym, by budzić się w domu z widokiem na morze. Jenni Falconer pomaga im spełnić te marzenia.

Godziny emisji Domy marzeń - nad morzem

17:55

Kreatywni cukiernicy - Seria 2, odc. 17

( 2017 ) Czas: 30min.

Przed Eloise poważne wyzwanie - przygotowuje tort z wymarzoną syrenką dla swojej córki. Tymczasem Karisha pracuje nad tortem na wesele swojego kuzyna, a Molly nad ciastem-owieczką zamówionym z okazji otwarcia sklepu z włóczkami. 17/32

Godziny emisji Kreatywni cukiernicy

18:25

Kreatywni cukiernicy - Seria 2, odc. 18

( 2017 ) Czas: 30min.

Przyglądamy się codziennej pracy mistrzów cukiernictwa. Swoją słodką repliką budynku Jacobean Hall Suzanne udowadnia, że potrafi wykonać nawet najbardziej wymagające cukiernicze dzieło sztuki. Tymczasem Molly odtwarza krajobraz Las Vegas, oczywiście z pokazem świateł. 18/32

Godziny emisji Kreatywni cukiernicy

18:55

Dom w słońcu - Seria 6, odc. 20

Czas: 60min.

Jonnie Irvin i Jasmine Harman pomagają właścicielom nieruchomości znajdywać wymarzone domy. Czy uczestnicy pozostaną w Wielkiej Brytanii, czy wybiorą bardziej słoneczne miejsca?

Reżyseria: Kris Puri

Godziny emisji Dom w słońcu

19:55

Zarobić na gratach - Seria 1, odc. 4

( 2016 ) Czas: 60min.

Prowadzący program Curtis Dowling, Marianne Cammack i Joanna Riley pomagają gospodarzom pozbyć się z domu zbędnych rzeczy. W tym odcinku walczą ze stertą nieużywanych ubrań.

Godziny emisji Zarobić na gratach

Reklama
20:55

Sekrety supermarketów - Seria 1, odc. 2

Czas: 60min.

Gregg Wallace zagląda za kulisy supermarketów. Tym razem opowie, skąd sieci handlowe biorą miliony dyń w okresie Haloween i jak przygotowują własne wypieki. Zdradzi też sekrety sklepów internetowych. 2/4

Reżyseria: Matthew Ainsworth

Godziny emisji Sekrety supermarketów

21:55

Nastoletnie mamy - Seria 1, odc. 8

( UK 2015 ) Czas: 60min.

Zara ma nadzieję na przyjazd męża-Pakistańczyka do pomocy przy dziecku. Leona próbuje pogodzić naukę z opieką nad dzieckiem, choć sama zmaga się z chorobą. 8/8

Reżyseria: Rachel Harvie

Obsada: Joanna Page

Godziny emisji Nastoletnie mamy

22:55

Wstydliwe choroby: wizyta kontrolna - Seria 2, odc. 1

Czas: 60min.

Lekarze z zespołu dr. Jessena sprawdzają, jak radzą sobie ich dawni pacjenci. W tym odcinku spotykają się m.in. z nastoletnią mamą Marią, której otyłość zagrżała życiu, i z uzależnionym od opalania nastolatkiem.

Godziny emisji Wstydliwe choroby: wizyta kontrolna

23:55

Graham Norton Show - Seria 20, odc. 12

Program rozrywkowy ( UK 2017 ) Czas: 60min.

Graham Norton rozmawia z gwiazdami showbiznesu. Tym razem jego gośćmi są Will Smith, Helen Mirren, Naomie Harris, Martin Freeman oraz Katie Melua. 12/20

Reżyseria: Steve Smith

Obsada: Will Smith , Helen Mirren , Naomie Harris , Martin Freeman , Katie Melua

Godziny emisji Graham Norton Show

00:55

Wstydliwe choroby - Seria 2, odc. 7

Dokument Czas: 60min.

Lekarze pomagają pacjentom z krępującymi dolegliwościami. Tym razem przyjeżdżają do Cambridge, gdzie udzielają porad m.in. na temat rozstępów, nadmiernej potliwości oraz nieświeżego oddechu. 7/8

Godziny emisji Wstydliwe choroby

01:55

Nie mówcie pannie młodej - Seria 10, odc. 2

Program rozrywkowy ( UK 2015 ) Czas: 65min.

Jack przygotowuje na wesele wielkie magiczne show, choć to Sarah chciałaby skupić na sobie uwagę gości. Czy spodoba jej się pomysł narzeczonego? 2/12

Reżyseria: Annette Simpkins

Godziny emisji Nie mówcie pannie młodej

03:00

Masterchef: Zawodowcy - Seria 7, odc. 10

Kulinarno ( UK ) Czas: 55min.

Pięciu ambitnych szefów kuchni rywalizuje w przyrządzaniu dania z mątwy. Jurywybierze najlepszych. 10/21

Obsada: Marcus Waering , Gregg Wallace

Godziny emisji Masterchef: Zawodowcy

03:55

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 25, odc. 6

( 2014 ) Czas: 50min.

Nick Knowles wyrusza do Basildon w Essex, aby spotkać się z dziewięcioletnim Brandonem. Chłopiec cierpi na epilepsję, ma nawet 30 ataków dziennie. 7/25

Godziny emisji Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa

04:45

Kulinarne inspiracje Rachel Khoo: Miasta świata - seria 2, odc. 8

Kulinarno ( UK 2014 ) Czas: 25min.

Rachel kocha otwarte przestrzenie; na Archipelagu Sztokholmskim inspiruje się lasami i morzem, a potem pokazuje, że umie łowić ryby. 8/10

Reżyseria: Will Knott

Godziny emisji Kulinarne inspiracje Rachel Khoo: Miasta świata

05:10

Graham Norton Show - Seria 20, odc. 12

Program rozrywkowy ( UK 2017 ) Czas: 50min.

Graham Norton rozmawia z gwiazdami showbiznesu. Tym razem jego gośćmi są Will Smith, Helen Mirren, Naomie Harris, Martin Freeman oraz Katie Melua. 12/20

Reżyseria: Steve Smith

Obsada: Will Smith , Helen Mirren , Naomie Harris , Martin Freeman , Katie Melua

Godziny emisji Graham Norton Show

Reklama

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji BBC Lifestyle

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Lifestyle umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2018-07-19. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla BBC Lifestyle. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2018-07-19 dla kanału BBC Lifestyle można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Lifestyle umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Lifestyle. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2018 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info