Reklama

Logo BBC Lifestyle BBC Lifestyle program TV na 2018-07-21 - ramówka, emisje

2018-07-21 Pokaż dziś

06:00

Nie mówcie pannie młodej - Seria 9, odc. 11

Program rozrywkowy ( UK 2015 ) Czas: 65min.

David ma trzy tygodnie i 12 tys. funtów, aby przygotować wesele dla swojej narzeczonej, Kelly. Chce zorganizować wielki, taneczny flash-mob. Czy jego wybranka doceni ten pomysł? 11/12

Reżyseria: Imogen Willcocks

Godziny emisji Nie mówcie pannie młodej

07:05

Nie mówcie pannie młodej - Seria 9, odc. 12

Program rozrywkowy ( UK 2015 ) Czas: 65min.

W ostatnim odcinku specjalnym „Nie mówcie pannie młodej" Stacey Dooley prezentuje najciekawsze fragmenty z dziesiątej serii programu. 12/12

Reżyseria: Daniela Carson

Godziny emisji Nie mówcie pannie młodej

08:10

Domy marzeń - nad morzem - seria 4, odc. 3

Dokument ( UK 2009 ) Czas: 55min.

Wiele osób marzy, by mieszkać nad morzem. Jenni Falconer pomaga ludziom kupującym domy zrealizować marzenia - w różnych nadmorskich miejscowościach.

Godziny emisji Domy marzeń - nad morzem

09:05

Domy marzeń - nad morzem - seria 4, odc. 4

Dokument ( UK 2009 ) Czas: 55min.

Wiele osób marzy, by mieszkać nad morzem. Jenni Falconer pomaga ludziom kupującym domy zrealizować marzenia - w różnych nadmorskich miejscowościach.

Godziny emisji Domy marzeń - nad morzem

10:00

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 29, odc. 1

( 2017 ) Czas: 65min.

24-letni Ryan spędził w szpitalu ostatnie pięć lat. Przebywanie z dala od najbodziny nie wpływa na niego najlepiej. Dlatego Nick i jego zespół przebudują parter jego domu, by zapewnić mu wszelkie niezbędne udogodnienia. W innym wypadku Ryan musiałby pozostać w szpitalu. 1/7

Reżyseria: Andy Mosse

Godziny emisji Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa

Reklama
11:05

Dom w słońcu - Seria 6, odc. 19

Czas: 60min.

Jonnie Irvin i Jasmine Harman pomagają właścicielom nieruchomości znajdywać wymarzone domy. Czy uczestnicy pozostaną w Wielkiej Brytanii, czy wybiorą bardziej słoneczne miejsca?

Reżyseria: Hannah Dyson

Godziny emisji Dom w słońcu

12:05

Sekrety supermarketów - Seria 1, odc. 2

Czas: 65min.

Gregg Wallace zagląda za kulisy supermarketów. Tym razem opowie, skąd sieci handlowe biorą miliony dyń w okresie Haloween i jak przygotowują własne wypieki. Zdradzi też sekrety sklepów internetowych. 2/4

Reżyseria: Matthew Ainsworth

Godziny emisji Sekrety supermarketów

13:10

Brytyjski Vogue: za kulisami - Seria 1, odc. 2

( UK 2016 ) Czas: 65min.

Część 2/2. Wrzesień 2015 roku. Brytyjski „Vogue" przygotowuje się do hucznych obchodów stulecia. Po raz pierwszy w historii czasopisma ekipa filmowa uzyskała dostęp do codziennego życia redakcji tej „biblii mody". 2/2

Reżyseria: Richard Macer

Godziny emisji Brytyjski Vogue: za kulisami

14:15

Zaufaj lekarzowi - Seria 2, odc. 2

( UK 2014 ) Czas: 60min.

Dr Chris van Tulleken bada zdrowotne właściwości czosnku, buraków i arbuzów. Michael Mosley sprawdza, czy cukier rzeczywiście można uznać za truciznę. 2/3

Reżyseria: Jacqueline Smith

Godziny emisji Zaufaj lekarzowi

15:15

Ulubione dania Mary Berry - Seria 1, odc. 5

( 2015 ) Czas: 35min.

Mary wyrusza do East Sussex, gdzie spotyka ludzi, którzy sami uprawiają żywność, gotują i dzielą się przepisami. Zainspirowana ich stylem życia gotuje kilka swoich ulubionych dań. 5/6

Godziny emisji Ulubione dania Mary Berry

15:50

Ulubione dania Mary Berry - Seria 1, odc. 6

( 2015 ) Czas: 35min.

Mary przygotowuje potrawy dla rodziny i przyjaciół. Na początek szykuje ulubione danie swojego męża — smażony ryż po malajsku. 6/6

Godziny emisji Ulubione dania Mary Berry

16:25

Zapraszam do stołu: Wielka porcja - Seria 10, odc. 17

( UK ) Czas: 105min.

Profesjonalna tancerka, sprzedawczyni gadżetów kulinarnych, dziewczyna ze wsi, niegrzeczny chłopiec oraz DJ rywalizują o tytuł najlepszego gospodarza przyjęcia i nagrodę pieniężną. 17/10

Godziny emisji Zapraszam do stołu: Wielka porcja

18:10

Dom w słońcu - Seria 6, odc. 19

Czas: 50min.

Jonnie Irvin i Jasmine Harman pomagają właścicielom nieruchomości znajdywać wymarzone domy. Czy uczestnicy pozostaną w Wielkiej Brytanii, czy wybiorą bardziej słoneczne miejsca?

Reżyseria: Hannah Dyson

Godziny emisji Dom w słońcu

19:00

Kreatywni cukiernicy - Seria 2, odc. 17

( 2017 ) Czas: 30min.

Przed Eloise poważne wyzwanie - przygotowuje tort z wymarzoną syrenką dla swojej córki. Tymczasem Karisha pracuje nad tortem na wesele swojego kuzyna, a Molly nad ciastem-owieczką zamówionym z okazji otwarcia sklepu z włóczkami. 17/32

Godziny emisji Kreatywni cukiernicy

19:30

Kreatywni cukiernicy - Seria 2, odc. 18

( 2017 ) Czas: 35min.

Przyglądamy się codziennej pracy mistrzów cukiernictwa. Swoją słodką repliką budynku Jacobean Hall Suzanne udowadnia, że potrafi wykonać nawet najbardziej wymagające cukiernicze dzieło sztuki. Tymczasem Molly odtwarza krajobraz Las Vegas, oczywiście z pokazem świateł. 18/32

Godziny emisji Kreatywni cukiernicy

Reklama
20:05

Chcę znów być sexy - Seria 1, odc. 3

Czas: 60min.

Samotna mama, Lisa, chce zmienić swoje życie, poprawić kondycję i zapewnić lepszą przyszłość córce Lucy. Czy zdąży schudnąć przed balem debiutantek? 3/8

Godziny emisji Chcę znów być sexy

21:05

Cała prawda o kosmetykach

( 2018 ) Czas: 60min.

Chętnie kupujemy kosmetyki, które mają zapewnić nam piękny wygląd. Okazuje się jednak, że stwierdzenia „testowany klinicznie", „przeciwzmarszczkowy" często nie mają naukowego ani medycznego uzasadnienia, a my marnujemy pieniądze na produkty, które nie działają.

Reżyseria: Kate Pringle

Godziny emisji Cała prawda o kosmetykach

22:05

Sekrety supermarketów - Seria 1, odc. 2

Czas: 65min.

Gregg Wallace zagląda za kulisy supermarketów. Tym razem opowie, skąd sieci handlowe biorą miliony dyń w okresie Haloween i jak przygotowują własne wypieki. Zdradzi też sekrety sklepów internetowych. 2/4

Reżyseria: Matthew Ainsworth

Godziny emisji Sekrety supermarketów

23:10

Wstydliwe choroby - Seria 2, odc. 5

Dokument Czas: 65min.

Zespół ekspertów dr. Jenssena tworzy punkt konsultacyjny na lotnisku w Birmingham, by podpowiedzieć pacjentom, jak należy pozbyć się niechcianych pamiątek z wakacji. 5/8

Godziny emisji Wstydliwe choroby

00:15

Wstydliwe choroby - Seria 2, odc. 6

Dokument Czas: 60min.

Lekarze pomagają pacjentom z krępującymi dolegliwościami. Tym razem przyjeżdżają do Newcastle, gdzie udzielają porad m.in. na temat rozstępów i nadmiernej potliwości. 6/8

Godziny emisji Wstydliwe choroby

01:15

Graham Norton Show - Seria 20, odc. 9

Program rozrywkowy ( UK 2017 ) Czas: 65min.

Graham Norton zaprasza do swojego programuv gwiazdy showbiznesu. Tym razem odwiedzą go Jennifer Lawrence, Chris Pratt, Jamie Oliver oraz Emeli Sandé. 9/20

Reżyseria: Steve Smith

Obsada: Jennifer Lawrence , Chris Pratt , Jamie Oliver , Emeli Sandé , Jennifer Lawrence , Chris Pratt , Jamie Oliver , Emeli Sandé , Jennifer Lawrence , Chris Pratt , Jamie Oliver , Emeli Sandé , Jennifer Lawrence , Chris Pratt , Jamie Oliver , Emeli Sandé

Godziny emisji Graham Norton Show

02:20

Nie mówcie pannie młodej - Seria 9, odc. 11

Program rozrywkowy ( UK 2015 ) Czas: 55min.

David ma trzy tygodnie i 12 tys. funtów, aby przygotować wesele dla swojej narzeczonej, Kelly. Chce zorganizować wielki, taneczny flash-mob. Czy jego wybranka doceni ten pomysł? 11/12

Reżyseria: Imogen Willcocks

Godziny emisji Nie mówcie pannie młodej

03:15

Nie mówcie pannie młodej - Seria 9, odc. 12

Program rozrywkowy ( UK 2015 ) Czas: 60min.

W ostatnim odcinku specjalnym „Nie mówcie pannie młodej" Stacey Dooley prezentuje najciekawsze fragmenty z dziesiątej serii programu. 12/12

Reżyseria: Daniela Carson

Godziny emisji Nie mówcie pannie młodej

04:15

Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa - Seria 29, odc. 1

( 2017 ) Czas: 55min.

24-letni Ryan spędził w szpitalu ostatnie pięć lat. Przebywanie z dala od najbodziny nie wpływa na niego najlepiej. Dlatego Nick i jego zespół przebudują parter jego domu, by zapewnić mu wszelkie niezbędne udogodnienia. W innym wypadku Ryan musiałby pozostać w szpitalu. 1/7

Reżyseria: Andy Mosse

Godziny emisji Pogotowie remontowe: Wielka przebudowa

05:10

Graham Norton Show - Seria 20, odc. 9

Program rozrywkowy ( UK 2017 ) Czas: 50min.

Graham Norton zaprasza do swojego programuv gwiazdy showbiznesu. Tym razem odwiedzą go Jennifer Lawrence, Chris Pratt, Jamie Oliver oraz Emeli Sandé. 9/20

Reżyseria: Steve Smith

Obsada: Jennifer Lawrence , Chris Pratt , Jamie Oliver , Emeli Sandé , Jennifer Lawrence , Chris Pratt , Jamie Oliver , Emeli Sandé , Jennifer Lawrence , Chris Pratt , Jamie Oliver , Emeli Sandé , Jennifer Lawrence , Chris Pratt , Jamie Oliver , Emeli Sandé

Godziny emisji Graham Norton Show

Reklama

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji BBC Lifestyle

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Lifestyle umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2018-07-21. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla BBC Lifestyle. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2018-07-21 dla kanału BBC Lifestyle można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Lifestyle umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Lifestyle. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2018 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info