Reklama

Logo Paramount Channel Polska Paramount Channel Polska program TV na 2018-11-10 - ramówka, emisje

2018-11-10 Pokaż dziś

05:00

Aladdin

Film ( 1986 ) Czas: 140min.

Animowana wersja baśni z "Księgi 1001 Nocy". Młody, biedny chłopiec znajduje magiczną lampę, a w niej dżina, który obiecuje spełnić wszystkie jego życzenia.

Godziny emisji Aladdin

07:20

Syndrom DDR

Film ( 2013 ) Czas: 110min.

Dorosły mężczyzna, którego rodzice są skłóceni i rozwiedzeni, dowiaduje się, że przed laty nieświadomie poddano go badaniom dotyczącym analizie psychiki dziecka z rozbitej rodziny.

Godziny emisji Syndrom DDR

09:10

Pogrzeb w Berlinie

Film ( 1966 ) Czas: 130min.

Brytyjski agent otrzymuje rozkaz udzielenia pomocy sowieckiemu pułkownikowi, który zasygnalizował chęć przejścia na Zachód...

Godziny emisji Pogrzeb w Berlinie

11:20

Rafa Donovana

Film ( 1963 ) Czas: 140min.

John Wayne, Lee Marvin i Jack Warden w rolach niekrzesanych kumpli z frontu II wojny światowej, którzy osiedlają się na polinezyjskiej wyspie. Ich przystanią staje się tawerna o nazwie "Rafa Donovana".

Godziny emisji Rafa Donovana

13:40

Przodem do tyłu

Film ( 1997 ) Czas: 125min.

O Howardzie Brackettcie, nauczycielu z Greenleaf, będą mówić na mieście i świecie. Przyczynek stanowi oscarowe przemówienie jego dawnego ucznia, docenionego za rolę homoseksualisty, w którym obwieszcza, że Howard jest gejem.

Godziny emisji Przodem do tyłu

Reklama
15:45

Trup w akademiku

Film ( 1998 ) Czas: 120min.

Dwóch leserów stara się zdać na drugi rok studiów wykorzystując klauzulę w regulaminie uczelni dającą automatyczną promocję współlokatorom samobójcy.

Godziny emisji Trup w akademiku

17:45

Big Momma's House

Film ( 2000 ) Czas: 135min.

Trent, nastoletni pasierb Malcolma Turnera, jest świadkiem morderstwa. Aby rozwiązać sprawę, Malcolm i Trent wstępują do szkoły dla dziewcząt jako "Mamuśka" i "Charmaine".

Godziny emisji Big Momma's House

20:00

Red Planet

Film ( 2000 ) Czas: 140min.

Godziny emisji Red Planet

22:20

Pride and Glory

Film ( 2008 ) Czas: 180min.

Godziny emisji Pride and Glory

01:20

Natural Born Killers

Film ( 1994 ) Czas: 155min.

Godziny emisji Natural Born Killers

03:55

Inna: To jakiś zły sen, sez. 1, odc. 2

Komedia ( 2013 ) Czas: 30min.

Jenna zdejmuje gips, ale razem z nim odpina jej się bluzka. Kiedy wredne dziewczyny, Sadie i Lissa, pokazują jej półnagie zdjęcie całej szkole, Jenna znów jest w centrum uwagi.

Godziny emisji Inna

04:25

Inna: To o co chodzi?, sez. 1, odc. 3

Komedia ( 2013 ) Czas: 35min.

Związek Jenny i Matta staje się coraz gorętszy, jednak wciąż utrzymują go w tajemnicy. Kiedy Matty zaprasza Jennę na imprezę Lissy, dziewczyna zastanawia się, co nim kieruje.

Godziny emisji Inna

O programie TV stacji Paramount Channel Polska

Na stronie stacji telewizyjnej Paramount Channel Polska umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2018-11-10. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla Paramount Channel Polska. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2018-11-10 dla kanału Paramount Channel Polska można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV Paramount Channel Polska umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji Paramount Channel Polska. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2018 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info