Reklama

Logo AMC AMC program TV na 14 lipca 2019 - ramówka, emisje

06:00 Max Havoc: Klątwa smoka

Czas: 110min.

Na wyspie Guam członkowie Jakuzy usiłują dostać w swe ręce cennego smoka z jadeitu. Max Havoc nie może do tego dopuścić!

Godziny emisji Max Havoc: Klątwa smoka

07:50 Mali Agenci

Czas: 105min.

Antonio Banderas i Carla Gugino grają parę tajnych agentów, którzy wpadają w kłopoty i potrzebują pomocy własnych dzieci.

Reżyseria: Robert Rodriguez

Obsada: Alexa PenaVega , Daryl Sabara , Antonio Banderas , Carla Gugino , Alan Cumming , Teri Hatcher , Cheech Marin , Danny Trejo , Robert Patrick , Tony Shalhoub , Richard Linklater , Mike Judge , Guillermo Navarro , Johnny Reno , Shannon Shea , George Clooney , Kara Slack , Jeffrey J. Dashnaw , Norman Cabrera

Godziny emisji Mali Agenci

09:35 Operacja Splitsville

Czas: 110min.

Komedia z Davidem Berrym w roli głównej. Po rozwodzie rodziców pewien chłopiec tworzy "grupę wsparcia" dla dzieci, które znalazły się w podobnej sytuacji.

Godziny emisji Operacja Splitsville

11:25 Whistle and I'll Come to You

Czas: 65min.

Dramat z Johnem Hurtem w roli głównej. Na opustoszałej plaży James Parkin spotyka zjawę. Skutki tego spotkania okażą się naprawdę przerażające...

Godziny emisji Whistle and I'll Come to You

12:30 Zoom In - Seria 1, odc. 26

Czas: 10min.

Przyjrzymy się powstawaniu najgłośniejszych i najbardziej popularnych filmów. Poznamy ich budżet, zobaczymy, jak toczy się akcja i jak grają aktorzy — a wszystko to w ciągu niecałych siedmiu minut.

Godziny emisji Zoom In

Reklama

12:40 Nie mów jej, że to ja

Czas: 115min.

Komedia romantyczna z udziałem Steve'a Guttenberga. Mężczyzna, który wygrał walkę z rakiem, chce znowu chodzić na randki. Jego siostra robi mu makijaż, aby podobał się kobietom...

Godziny emisji Nie mów jej, że to ja

14:35 Obudzić Się W Reno

Czas: 110min.

Komedia romantyczna o dwóch parach, które wyruszają do Reno, aby obejrzeć pokazy monster trucków.

Godziny emisji Obudzić Się W Reno

16:25 Powrot muszkieterow

Czas: 120min.

Kiedy Oliver Cromwell (Alan Howard) obala króla Anglii, kardynał Mazarin (Philippe Noiret) wzywa na pomoc D'Artagnana i jego muszkieterów.

Reżyseria: Richard Lester

Obsada: Michael York , Oliver Reed , Frank Finlay , C. Thomas Howell , Kim Cattrall , Geraldine Chaplin , Roy Kinnear , Christopher Lee , Philippe Noiret , Richard Chamberlain , Eusebio Lázaro , Alan Howard , David Tristan Birkin , Bill Paterson , Jean-Pierre Cassel

Godziny emisji Powrót muszkieterów

18:25 Eksperyment „Filadelfia"

Czas: 105min.

Próba odtworzenia eksperymentu z czasów II wojny światowej ma fatalne skutki...

Godziny emisji Eksperyment „Filadelfia

20:10 Czysta Karta

Czas: 110min.

Dramat z Lisą Brenner w roli głównej. Cierpiąca na zanik pamięci kobieta zostaje skazana na karę śmierci za morderstwo. Problem w tym, że nie pamięta, że popełniła zbrodnię. FBI uwalnia ją, dając jej szansę na nowe życie....

Godziny emisji Czysta Karta

22:00 Projekt "Momentum"

Czas: 115min.

W jednej z głównych ról — Louis Gosset Jr. Mężczyzna obdarzony zdolnością telekinezy spotyka grupę ludzi o podobnych umiejętnościach.

Godziny emisji Projekt Momentum

23:55 Prawo Do Obrony

Czas: 110min.

Jimmy Smits, znany z serialu „Nowojorscy gliniarze", wciela się w rolę byłego szeryfa z Teksasu, który w obronie swojej rodziny musi stawić czoła gangowi bezwzględnych morderców.

Godziny emisji Prawo Do Obrony

01:45 Whistle and I'll Come to You

Czas: 65min.

Dramat z Johnem Hurtem w roli głównej. Na opustoszałej plaży James Parkin spotyka zjawę. Skutki tego spotkania okażą się naprawdę przerażające...

Godziny emisji Whistle and I'll Come to You

02:50 Zoom In - Seria 1, odc. 7

Czas: 10min.

Przyjrzymy się powstawaniu najgłośniejszych i najbardziej popularnych filmów. Poznamy ich budżet, zobaczymy, jak toczy się akcja i jak grają aktorzy — a wszystko to w ciągu niecałych siedmiu minut.

Godziny emisji Zoom In

03:00 Fear the Walking Dead - Seria 5, odc. 7

Czas: 60min.

Dysfunkcyjna rodzina zmuszona jest działać razem, gdy okazuje się, że wybuch epidemii tajemniczego wirusa przywraca do życia umarłych, dając początek prawdziwej apokalipsie.

Godziny emisji Fear the Walking Dead

Reklama

04:00 Tytuł Do Praw

Czas: 120min.

Policjantka, porucznik Laurel Hester (Julianne Moore) i jej partnerka Stacie Andree walczą o przeniesienie świadczeń emerytalnych Laurel, u której zdiagnozowano raka.

Reżyseria: Peter Sollett

Obsada: Julianne Moore , Ellen Page , Steve Carell , Michael Shannon , Luke Grimes , Josh Charles , Mary Birdsong , Dennis Boutsikaris , Skipp Sudduth , Jeannine Kaspar , Tom McGowan , Kevin O'Rourke , Stink Fisher , Gabriel Luna , Anthony DeSando , William Sadler , Adam LeFevre , Kelly Deadmon , Traci Hovel , Mina Sundwall , Julie Reiber , Karl Jacob , Jess Jacobs , Portia Reiners , Suzanne Savoy , Susan Merson , Oliver Solomon , Mary Joy , Robbie Tann

Godziny emisji Tytuł Do Praw

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji AMC

Na stronie stacji telewizyjnej AMC umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2019-07-14. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla AMC. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2019-07-14 dla kanału AMC można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV AMC umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji AMC. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2019 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info
Do góry