Reklama

Logo AMC AMC program TV na 21 lipca 2019 - ramówka, emisje

06:00 Hannah I Jej Siostry

Czas: 125min.

Znakomita komedia Woody'ego Allena. Hannah to żona doskonała i oddana matka — do chwili, kiedy zaczyna podejrzewać swojego męża o romans z jedną z jej sióstr.

Godziny emisji Hannah I Jej Siostry

08:05 Pechowiec na prerii

Czas: 110min.

Kiepski agent ubezpieczeniowy zostaje wysłany na Dziki Zachód, gdzie sprzedaje polisę samemu Jessemu Jamesowi — a potem musi chronić swojego klienta i własne życie.

Godziny emisji Pechowiec na prerii

09:55 Świat rzeki

Czas: 105min.

Opowieść science-fiction oparta na popularnej serii książek. Astronauta po śmierci budzi się na tajemniczej planecie, gdzie razem z niezwykłą grupą innych postaci odkrywa przedziwny świat.

Godziny emisji Świat rzeki

11:40 Najlepsi Reżyserzy Hollywood - Seria 2, odc. 6

Czas: 30min.

Seria prezentuje postaci największych hollywoodzkich reżyserów.

Godziny emisji Najlepsi Reżyserzy Hollywood

12:10 Biegun zagłady

Czas: 105min.

Dr James Mayfield (Jack Coleman) musi spróbować uratować świat i swoich bliskich, kiedy przelatująca w pobliżu Ziemi kometa zmienia pole magnetyczne naszej planety.

Godziny emisji Biegun zagłady

Reklama

13:55 Mali Agenci 2: Wyspa Marzen

Czas: 115min.

Rodzeństwo Cortez (Alexa PenaVega i Daryl Sabara) wyrusza na tajemniczą wyspę, gdzie czeka na nich szalony naukowiec i konkurencyjna ekipa małych agentów.

Reżyseria: Robert Rodriguez

Obsada: Antonio Banderas , Carla Gugino , Alexa PenaVega , Daryl Sabara , Steve Buscemi , Mike Judge , Danny Trejo , Cheech Marin , Matt O'Leary , Emily Osment , Ricardo Montalban , Holland Taylor , Alan Cumming , Taylor Momsen , Christopher McDonald , Dale Dudley , Troy Robinson , Ron Hayden , Brian Thornton , Mark Turner , Bill Paxton , Angela Lanza , Felix Sabates , Lynda Sabates , Alexandra Sabates , Victoria Sabates , Jasmine Marin , Tony Shalhoub

Godziny emisji Mali agenci 2: Wyspa Marzeń

15:50 Zoom In - Seria 1, odc. 23

Czas: 10min.

Przyjrzymy się powstawaniu najgłośniejszych i najbardziej popularnych filmów. Poznamy ich budżet, zobaczymy, jak toczy się akcja i jak grają aktorzy — a wszystko to w ciągu niecałych siedmiu minut.

Godziny emisji Zoom In

16:00 Agent wpływu

Czas: 115min.

John Watkins, ambasador Kanady w Moskwie, jest podejrzany o szpiegowanie na rzecz komunistów. Historia oparta na faktach, a w jednej z głównych ról — Christopher Plummer.

Godziny emisji Agent wpływu

17:55 Bitwa O Ziemie

Czas: 135min.

Przygodowy film science fiction z udziałem Johna Travolty. Jest rok 3000. Ziemię najechała kosmiczna rasa Psychloków. Ludzie są ich niewolnikami — ale zbliża się czas rebelii.

Reżyseria: Roger Christian

Obsada: John Travolta , Barry Pepper , Forest Whitaker , Kim Coates , Sabine Karsenti , Christian Tessier , Sylvain Landry , Michael Byrne , Richard Tyson , Christopher Freeman , Shaun Austin-Olsen , Tim Post , Earl Pastko , Michel Perron , Andy Bradshaw , Tait Ruppert , Kelly Preston

Godziny emisji Bitwa o Ziemię

20:10 Oblężenie Obcych

Czas: 100min.

Przygodowy film science fiction z udziałem Arielle Hader. Obcy statek kosmiczny niszczy Waszyngton. Mieszkańcy miasta walczą z kosmitami, którzy próbują zabić prezydenta USA.

Godziny emisji Oblężenie Obcych

21:50 Zoom In - Seria 1, odc. 13

Czas: 10min.

Przyjrzymy się powstawaniu najgłośniejszych i najbardziej popularnych filmów. Poznamy ich budżet, zobaczymy, jak toczy się akcja i jak grają aktorzy — a wszystko to w ciągu niecałych siedmiu minut.

Godziny emisji Zoom In

22:00 Impostor: Test na człowieczeństwo

Czas: 115min.

Kosmici używają androidów jako bomb przeciwko ludziom. Rządowy specjalista od uzbrojenia (Gary Sinise) zostaje oskarżony o to, że jest jednym z takich robotów — i musi udowodnić swoją niewinność.

Godziny emisji Impostor: Test na człowieczeństwo

23:55 Najlepsi Reżyserzy Hollywood - Seria 2, odc. 75

Czas: 30min.

Seria prezentuje postaci największych hollywoodzkich reżyserów.

Godziny emisji Najlepsi Reżyserzy Hollywood

00:25 Wiem Kto Mnie Zabił

Czas: 125min.

Zaginiona młoda kobieta (Lindsay Lohan) odnajduje się, ale twierdzi, że jest kimś zupełnie innym.

Godziny emisji Wiem Kto Mnie Zabił

02:30 Najlepsi Reżyserzy Hollywood - Seria 2, odc. 20

Czas: 30min.

Seria prezentuje postaci największych hollywoodzkich reżyserów.

Godziny emisji Najlepsi Reżyserzy Hollywood

Reklama

03:00 Fear the Walking Dead - Seria 5, odc. 8

Czas: 60min.

Dysfunkcyjna rodzina zmuszona jest działać razem, gdy okazuje się, że wybuch epidemii tajemniczego wirusa przywraca do życia umarłych, dając początek prawdziwej apokalipsie.

Godziny emisji Fear the Walking Dead

04:00 Moby Dick

Czas: 120min.

Ekranizacja wielkiej literatury: Gregory Peck w roli jednonogiego kapitana Ahaba ścigającego po oceanie ogromnego, białego wieloryba. W filmie występuje Orson Welles.

Godziny emisji Moby Dick

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji AMC

Na stronie stacji telewizyjnej AMC umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2019-07-21. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla AMC. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2019-07-21 dla kanału AMC można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV AMC umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji AMC. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2019 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info
Do góry