Reklama

Logo AMC AMC program TV na 15 czerwca 2020 - ramówka, emisje

06:00 Pierwsza Liga III: Powrót Do Źródeł 

Czas: 115min.

Gus Cantrell (Scott Bakula) — zawodowy besjbolista, który właśnie kończy karierę — dostaje propozycję poprowadzenia nieznanej, małej drużyny o nazwie Buzz. Jego drużyna szybko zaczyna odnosić sukcesy.

Reżyseria: John Warren

Obsada: Scott Bakula , Corbin Bernsen , Dennis Haysbert , Takaaki Ishibashi , Jensen Daggett , Eric Bruskotter , Walton Goggins , Ted McGinley , Kenny Johnson , Judson Mills , Lobo Sebastian , Thom Barry , Peter MacKenzie , Tom DiFilippo , Ted DiFilippo

Godziny emisji Pierwsza liga III: Powrót do źródeł

07:55 Oblężenie Obcych

Czas: 105min.

Przygodowy film science fiction z udziałem Arielle Hader. Obcy statek kosmiczny niszczy Waszyngton. Mieszkańcy miasta walczą z kosmitami, którzy próbują zabić prezydenta USA.

Godziny emisji Oblężenie Obcych

09:40 Desperacka Misja

Czas: 105min.

Film s.f. w reżyserii Terry'ego Cunninghama. Ogromna asteroida zderza się z Księżycem, wywołując serię kataklizmów na Ziemi. Naukowcy zwracają się do jedynego człowieka, który może ocalić planetę...

Godziny emisji Desperacka Misja

11:25 Lodowe tornado

Czas: 105min.

Kiedy pewien eksperyment pogodowy wymyka się spod kontroli, były naukowiec, a obecnie autor książek science fiction (Charlie Price) zaczyna czuć się, jakby żył we własnej powieści.

Godziny emisji Lodowe tornado

13:10 Apokalipsa zombie

Czas: 105min.

W kilka miesięcy po tym, jak epidemia zombie zabiła 90 procent populacji Stanów Zjednoczonych, grupka ocalałych przebija się przez cały kraj do miejsca, w którym mogą znaleźć schronienie.

Godziny emisji Apokalipsa zombie

Reklama

14:55 Zaginiony skarb

Czas: 110min.

Brian McBride (Stephen Baldwin) i jego brat Carl znajdują mapę — być może stworzoną przez samego Krzysztofa Kolumba — wskazującą drogę do ukrytego skarbu.

Godziny emisji Zaginiony skarb

16:45 Zaginiony lot

Czas: 105min.

Tajny rządowy eksperyment dotyczący podróży w czasie zostaje zamknięty — jest zbyt niebezpieczny, aby go kontynuować.

Godziny emisji Zaginiony lot

18:30 Bieguny śmierci

Czas: 100min.

Film akcji, w którym główną rolę zagrał Charles Shaughnessy. Podziemne testy jądrowe wywołują serię dziwnych zjawisk na całym świecie. Zbliża się globalna katastrofa.

Godziny emisji Bieguny śmierci

20:10 Śmiertelna gorączka

Czas: 110min.

Nietypowy horror, którego reżyserem jest Eli Roth. Wakacje pięciorga przyjaciół z college'u przerywa śmiercionośny wirus, który z okolicznych mieszkańców czyni krwiożercze monstra.

Godziny emisji Śmiertelna gorączka

22:00 Fear the Walking Dead - Seria 5, odc. 15

Czas: 60min.

Dysfunkcyjna rodzina zmuszona jest działać razem, gdy okazuje się, że wybuch epidemii tajemniczego wirusa przywraca do życia umarłych, dając początek prawdziwej apokalipsie.

Godziny emisji Fear the Walking Dead

23:00 Fear the Walking Dead - Seria 5, odc. 16

Czas: 65min.

Dysfunkcyjna rodzina zmuszona jest działać razem, gdy okazuje się, że wybuch epidemii tajemniczego wirusa przywraca do życia umarłych, dając początek prawdziwej apokalipsie.

Godziny emisji Fear the Walking Dead

00:05 Noc zombie

Czas: 105min.

Dwie rodziny muszą wybierać między ratowaniem się a pomocą sobie nawzajem, kiedy ich miasto atakują hordy zombie.

Godziny emisji Noc zombie

01:50 Pięciu z Balibo

Czas: 125min.

Anthony LaPaglia wciela się w rolę Rogera Easta — korespondenta wojennego, który wyrusza do Timoru Wschodniego, aby zbadać sprawę zamordowania w 1975 r. piątki dziennikarzy.

Godziny emisji Pięciu z Balibo

03:55 Zoom In - Seria 1, odc. 26

Czas: 10min.

Przyjrzymy się powstawaniu najgłośniejszych i najbardziej popularnych filmów. Poznamy ich budżet, zobaczymy, jak toczy się akcja i jak grają aktorzy — a wszystko to w ciągu niecałych siedmiu minut.

Godziny emisji Zoom In

04:05 Zaginiony skarb

Czas: 105min.

Brian McBride (Stephen Baldwin) i jego brat Carl znajdują mapę — być może stworzoną przez samego Krzysztofa Kolumba — wskazującą drogę do ukrytego skarbu.

Godziny emisji Zaginiony skarb

Reklama

05:50 Zoom In - Seria 1, odc. 12

Czas: 10min.

Przyjrzymy się powstawaniu najgłośniejszych i najbardziej popularnych filmów. Poznamy ich budżet, zobaczymy, jak toczy się akcja i jak grają aktorzy — a wszystko to w ciągu niecałych siedmiu minut.

Godziny emisji Zoom In

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji AMC

Na stronie stacji telewizyjnej AMC umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2020-06-15. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla AMC. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2020-06-15 dla kanału AMC można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV AMC umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji AMC. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2020 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info
Serwis działa na serwerach dhosting
Do góry