Reklama

Logo AMC AMC program TV na 16 czerwca 2020 - ramówka, emisje

06:00 Zaginiony lot

Czas: 105min.

Tajny rządowy eksperyment dotyczący podróży w czasie zostaje zamknięty — jest zbyt niebezpieczny, aby go kontynuować.

Godziny emisji Zaginiony lot

07:45 Tragedia Na Przełęczy Diatłowa

Czas: 120min.

Piątka studentów udaje się na miejsce słynnego "wypadku w przełęczy Dyatlow". Chcą zrobić dokument o tym, co się tam stało. Nie trwa długo, a ich wyprawa przybiera dramatyczny obrót....

Godziny emisji Tragedia Na Przełęczy Diatłowa

09:45 Reptisaurus

Czas: 90min.

Film akcji w reżyserii Christophera Raya. Grupa przyjaciół trafia na pozornie bezludną wyspę — szybko jednak zdają sobie sprawę, że wcale nie są na niej sami...

Godziny emisji Reptisaurus

11:15 Śmiertelna gorączka

Czas: 110min.

Nietypowy horror, którego reżyserem jest Eli Roth. Wakacje pięciorga przyjaciół z college'u przerywa śmiercionośny wirus, który z okolicznych mieszkańców czyni krwiożercze monstra.

Godziny emisji Śmiertelna gorączka

13:05 Big Sky

Czas: 110min.

Bella Thorne gra nastolatkę, która cierpi na agorafobię i wraz z matką podróżuje do ośrodka leczenia takich zaburzeń. Wspólna droga zmienia się w walkę o przeżycie...

Godziny emisji Big Sky

Reklama

14:55 Czysta Karta

Czas: 105min.

Dramat z Lisą Brenner w roli głównej. Cierpiąca na zanik pamięci kobieta zostaje skazana na karę śmierci za morderstwo. Problem w tym, że nie pamięta, że popełniła zbrodnię. FBI uwalnia ją, dając jej szansę na nowe życie....

Godziny emisji Czysta Karta

16:40 Mali agenci 3D:Trójwymiarowy odjazd

Czas: 95min.

Carmen zostaje uwięziona w rzeczywistości wirtualnej, w grze stworzonej przez złego Zabawkarza. Juni musi uratować siostrę — i cały świat.

Reżyseria: Robert Rodriguez

Obsada: Antonio Banderas , Carla Gugino , Alexa PenaVega , Daryl Sabara , Sylvester Stallone , Salma Hayek , Ricardo Montalban , Holland Taylor , Mike Judge , Matt O'Leary , Emily Osment , Ryan Pinkston , Robert Vito , Bobby Edner , Courtney Jines

Godziny emisji Mali Agenci 3D: Trójwymiarowy odjazd

18:15 Pierwsza Liga III: Powrót Do Źródeł 

Czas: 115min.

Gus Cantrell (Scott Bakula) — zawodowy besjbolista, który właśnie kończy karierę — dostaje propozycję poprowadzenia nieznanej, małej drużyny o nazwie Buzz. Jego drużyna szybko zaczyna odnosić sukcesy.

Reżyseria: John Warren

Obsada: Scott Bakula , Corbin Bernsen , Dennis Haysbert , Takaaki Ishibashi , Jensen Daggett , Eric Bruskotter , Walton Goggins , Ted McGinley , Kenny Johnson , Judson Mills , Lobo Sebastian , Thom Barry , Peter MacKenzie , Tom DiFilippo , Ted DiFilippo

Godziny emisji Pierwsza liga III: Powrót do źródeł

20:10 Thor Wszechmogący

Czas: 110min.

Film przygodowy, w roli głównej Cody Deal. Kiedy bóg demonów kradnie młot Thora, ten użyje całej swej mocy, aby go odzyskać.

Godziny emisji Thor Wszechmogący

22:00 Czerwona Sonja

Czas: 105min.

Fantastyczny film przygodowy z udziałem Arnolda Schwarzeneggera. Nieustraszona wojowniczka chce pomścić śmierć swojej rodziny i uwolnić świat od złej królowej Gedren.

Godziny emisji Czerwona Sonja

23:45 Zoom In - Seria 1, odc. 5

Czas: 10min.

Przyjrzymy się powstawaniu najgłośniejszych i najbardziej popularnych filmów. Poznamy ich budżet, zobaczymy, jak toczy się akcja i jak grają aktorzy — a wszystko to w ciągu niecałych siedmiu minut.

Godziny emisji Zoom In

23:55 Rekinado 3: O Rybia Płetwa

Czas: 110min.

Komedia akcji z udziałem Iana Zieringa. Tornado pełne rekinów niszczy Waszyngton, a potem rusza w stronę Florydy i jej parków rozrywki.

Reżyseria: Anthony C. Ferrante

Obsada: Ian Ziering , Tara Reid , Cassandra Scerbo , Frankie Muniz , Ryan Newman , David Hasselhoff , Mark Cuban , Bo Derek , Blair Fowler , Michael Winslow , Jack Griffo , Michelle Beadle , Ne-Yo , Chris Jericho , Mark McGrath

Godziny emisji Rekinado 3: O Rybia Płetwa

01:45 Wieczór kawalerski

Czas: 105min.

W roli głównej — Andrew Bongiorno. Kiedy w Las Vegas krzyżują się drogi uczestników wieczoru kawalerskiego i panieńskiego, tylko pierwszy drużba i pierwsza druhna mogą uratować sytuację.

Godziny emisji Wieczór kawalerski

03:30 Zoom In - Seria 1, odc. 1

Czas: 10min.

Skąd wzięła się historia opowiedziana w oscarowym filmie Martina McDonagha, którego akcja rozgrywa się w małym, amerykańskim miasteczku?

Godziny emisji Zoom In

03:40 The Caller 

Czas: 110min.

Rachelle Lefevre gra młodą rozwódkę, która wprowadziła się do nowego mieszkania. Gdy zaczną się tajemnicze telefony, jej życie zmieni się w koszmar...

Godziny emisji The Caller 

Reklama

05:30 Najlepsi Reżyserzy Hollywood - Seria 2, odc. 1

Czas: 30min.

Zdobywca Oscarów, reżyser, producent i scenarzysta, Francis Ford Coppola, opowiada o swoich największych osiągnięciach, jak seria „Ojciec chrzestny" czy film „Czas apokalipsy".

Godziny emisji Najlepsi Reżyserzy Hollywood

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji AMC

Na stronie stacji telewizyjnej AMC umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2020-06-16. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla AMC. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2020-06-16 dla kanału AMC można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV AMC umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji AMC. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2020 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info
Serwis działa na serwerach dhosting
Do góry