Reklama

Logo AMC AMC program TV na 24 lipca 2020 - ramówka, emisje

06:00 Shaolin Soccer

Czas: 130min.

Młody mnich z Shaolin łączy się ze swoimi zniechęconymi braćmi, aby stworzyć drużynę piłkarską, wykorzystującą na boisku techniki sztuk walki. W roli głównej Stephen Chow.

Godziny emisji Shaolin Soccer

08:10 Latający Chłopcy

Czas: 120min.

Film akcji, w roli głównej Jesse James. Odwaga dwóch młodych chłopaków wystawiona zostaje na nie lada próbę: przez przypadek zostaną pasażerami na gapę samolotu, który należy do mafii.

Godziny emisji Latający Chłopcy

10:10 Zoom In - Seria 1, odc. 55

Czas: 10min.

Przyjrzymy się powstawaniu najgłośniejszych i najbardziej popularnych filmów. Poznamy ich budżet, zobaczymy, jak toczy się akcja i jak grają aktorzy — a wszystko to w ciągu niecałych siedmiu minut.

Godziny emisji Zoom In

10:20 Świat rzeki

Czas: 105min.

Opowieść science-fiction oparta na popularnej serii książek. Astronauta po śmierci budzi się na tajemniczej planecie, gdzie razem z niezwykłą grupą innych postaci odkrywa przedziwny świat.

Godziny emisji Świat rzeki

12:05 Kowboje Przestrzeni

Czas: 110min.

Komedia przygodowa w reżyserii Stuarta Gordona. Dowódca kosmicznego transportowca leci na Ziemię z tajemniczym ładunkiem. Kiedy napadają go piraci, okazuje się, że w ładowni są bojowe roboty.

Godziny emisji Kowboje Przestrzeni

Reklama

13:55 Najlepsi Reżyserzy Hollywood - Seria 2, odc. 3

Czas: 30min.

Seria prezentuje postaci największych hollywoodzkich reżyserów.

Godziny emisji Najlepsi Reżyserzy Hollywood

14:25 Operacja Dunkierka

Czas: 110min.

Film wojenny w reżyserii Nicka Lyona. W czasie II wojny światowej oddział amerykańskich żołnierzy chroni pewnego naukowca. Aby wrócić do domu, muszą przebić się przez terytorium wroga.

Reżyseria: Nick Lyon

Obsada: Ifan Meredith , Kimberley Hews , Michael Wouters , Kyle Hotz , Tyler Cole , Conner P. Kelley , Darren Hill , Brian M. Alvey , Dominic Alvey , Jerry L. Beasley , Eddie Curry , Justin De La Rosa , Brandon Graham , John R Grounds , John Todd Hartzler

Godziny emisji Operacja Dunkierka

16:15 Mlode Strzelby II

Czas: 120min.

Western, w którym Emilio Estevez wciela się w rolę legendarnego Billy'ego Kida. Jest rok 1881. Bogaty hodowca bydła John Chisum wynajmuje Patricka Floyda Garretta, aby ten zabił przestępcę.

Reżyseria: Geoff Murphy

Obsada: Emilio Estevez , Kiefer Sutherland , Lou Diamond Phillips , Christian Slater , William Petersen , Alan Ruck , R. D. Call , Balthazar Getty , Jack Kehoe , Robert Knepper , Tom Kurlander , Viggo Mortensen , Leon Rippy , Tracey Walter , Bradley Whitford

Godziny emisji Młode strzelby II

18:15 Życie, którego nie było

Czas: 105min.

Thriller pełen tajemnic z udziałem Julianne Moore. Matka w żałobie po stracie dziecka dowiaduje się, że jej syn nigdy nie istniał poza jej wyobraźnią — postanawia zatem udowodnić, że to nieprawda.

Reżyseria: Joseph Ruben

Obsada: Julianne Moore , Anthony Edwards , Jessica Hecht , Christopher Kovaleski , Dominic West , Tim Kang , Gary Sinise , Lee Tergesen , Robert Wisdom , Kathryn Faughnan , Alfre Woodard , Susan Misner , Linus Roache

Godziny emisji Życie, którego nie było

20:00 Doom

Czas: 120min.

Przygodowy film science fiction, w jednej z głównych ról występuje Dwayne Johnson. Grupa kosmicznych marines bada dziwne wydarzenia na stacji badawczej na Marsie.

Godziny emisji Doom

22:00 Hotel śmierci

Czas: 100min.

Psychopatyczny morderca terroryzuje grupę więźniów, którzy w ramach prac społecznych mają posprzątać stary, zniszczony hotel.

Godziny emisji Hotel śmierci

23:40 Oko obserwatora

Czas: 120min.

Mroczny thriller z udziałem Ewana McGregora i Ahsley Judd. Prywaty detektyw przemierza Amerykę, śledząc seryjną morderczynię.

Godziny emisji Oko obserwatora

01:40 Snajper

Czas: 115min.

Thriller z udziałem Toma Berengera i Billy'ego Zane'a. Dwaj snajperzy wyruszają na wyjątkowo trudną misję do panamskiej dżungli, aby zlikwidować narkotykowego barona.

Reżyseria: Luis Llosa

Obsada: Tom Berenger , Billy Zane , J.T. Walsh , Aden Young , Ken Radley , Reynaldo Arenas , Gary Swanson , Hank Garrett , Frederick Miragliotta , Vanessa Steele , Carlos Álvarez , Tyler Coppin , Teo Gebert , Edward Wiley

Godziny emisji Snajper

03:35 KRWAWE ŻNIWO

Czas: 115min.

Thriller z udziałem Miguela Ferrera. Scenarzysta jedzie do Meksyku, aby stworzyć scenariusz rozgrywającego się w tym kraju filmu sensacyjnego. Na miejscu trafia na gang handlarzy organów.

Godziny emisji KRWAWE ŻNIWO

05:30 Najlepsi Reżyserzy Hollywood - Seria 2, odc. 68

Czas: 30min.

Seria prezentuje postaci największych hollywoodzkich reżyserów.

Godziny emisji Najlepsi Reżyserzy Hollywood

Reklama

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji AMC

Na stronie stacji telewizyjnej AMC umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2020-07-24. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla AMC. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2020-07-24 dla kanału AMC można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV AMC umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji AMC. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2020 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info
Serwis działa na serwerach dhosting
Do góry