Reklama

Logo AMC AMC program TV na 26 czerwca 2020 - ramówka, emisje

06:00 Istota

Czas: 125min.

Horror z Adrienem Brodym w roli głównej. Genetycy Clive Nicol i Elsa Kast mają nadzieję, że uda im się zdobyć sławę - łączą DNA różnych zwierząt, chcąc uzyskać hybrydy.

Godziny emisji Istota

08:05 Freejack

Czas: 125min.

Łowcy nagród z przyszłości porywają młodego kierowcę wyścigowego i przenoszą go do Nowego Jorku z 2009 roku, gdzie jego ciało ma być sprzedane pewnemu bogaczowi.

Godziny emisji Freejack

10:10 Desperacka Misja

Czas: 105min.

Film s.f. w reżyserii Terry'ego Cunninghama. Ogromna asteroida zderza się z Księżycem, wywołując serię kataklizmów na Ziemi. Naukowcy zwracają się do jedynego człowieka, który może ocalić planetę...

Godziny emisji Desperacka Misja

11:55 Zoom In - Seria 1, odc. 60

Czas: 10min.

Przyjrzymy się powstawaniu najgłośniejszych i najbardziej popularnych filmów. Poznamy ich budżet, zobaczymy, jak toczy się akcja i jak grają aktorzy — a wszystko to w ciągu niecałych siedmiu minut.

Godziny emisji Zoom In

12:05 Tragedia Na Przełęczy Diatłowa

Czas: 120min.

Piątka studentów udaje się na miejsce słynnego "wypadku w przełęczy Dyatlow". Chcą zrobić dokument o tym, co się tam stało. Nie trwa długo, a ich wyprawa przybiera dramatyczny obrót....

Godziny emisji Tragedia Na Przełęczy Diatłowa

Reklama

14:05 Inny dzień

Czas: 110min.

Kobieta podróżująca w czasie (Shannen Doherty) próbuje zmienić wydarzenia z przeszłości — między innymi nie dopuścić do śmierci swojego męża (Max Martini) w pożarze.

Godziny emisji Inny dzień

15:55 Niezawodny plan

Czas: 110min.

Kevin (Ryan Reynolds), Sam i Rob należą do grupy, która dla zabawy przygotowuje fikcyjne napady — do chwili, kiedy pewien gangster szantażuje ich, aby przeprowadzili prawdziwy.

Godziny emisji Niezawodny plan

17:45 Zoom In - Seria 1, odc. 24

Czas: 10min.

Przyjrzymy się powstawaniu najgłośniejszych i najbardziej popularnych filmów. Poznamy ich budżet, zobaczymy, jak toczy się akcja i jak grają aktorzy — a wszystko to w ciągu niecałych siedmiu minut.

Godziny emisji Zoom In

17:55 Shaolin Soccer

Czas: 130min.

Młody mnich z Shaolin łączy się ze swoimi zniechęconymi braćmi, aby stworzyć drużynę piłkarską, wykorzystującą na boisku techniki sztuk walki. W roli głównej Stephen Chow.

Godziny emisji Shaolin Soccer

20:05 Błąd systemu

Czas: 115min.

Film akcji w reżyserii Alana Simmondsa. Nowy samolot pasażerski odbywa swój pierwszy lot bez pilota, sterowany komputerem — nagle jednak zmienia kurs i wymyka się spod kontroli.

Godziny emisji Błąd systemu

22:00 RAMBO: PIERWSZA KREW

Czas: 110min.

Film akcji, w roli głównej Sylvester Stallone. Weteran z Wietnamu wraca w rodzinne strony, gdzie zawzięty szeryf zmusza go do ucieczki w góry i rozpoczęcia wojny z całym światem.

Reżyseria: Ted Kotcheff

Obsada: Sylvester Stallone , Richard Crenna , Brian Dennehy , Bill McKinney , Jack Starrett , Michael Talbott , Chris Mulkey , John McLiam , Alf Humphreys , David Caruso , David L. Crowley , Don MacKay , Charles A. Tamburro , David Petersen , Craig Huston

Godziny emisji RAMBO: PIERWSZA KREW

23:50 Ardennes Fury

Czas: 105min.

Film akcji, którego fabuła rozgrywa się w czasie II wojny światowej. Amerykańska jednostka pancerna musi uratować grupę dzieci z sierocińca, zanim ten zostanie zbombardowany.

Godziny emisji Ardennes Fury

01:35 EGZORCYSTA: POCZĄTEK

Czas: 130min.

Thriller z udziałem Stellana Skarsgårda. Ksiądz Lankester Merrin we wschodniej Afryce po raz pierwszy staje twarzą w twarz z demonem o imieniu Pazuzu. To ich pierwsze spotkanie i pierwsza walka...

Reżyseria: Renny Harlin

Obsada: Stellan Skarsgård , Izabella Scorupco , James D'Arcy , Julian Wadham , Remy Sweeney , Andrew French , Antonie Kamerling , Ben Cross , Alan Ford , Ralph Brown , David Bradley , Eddie Osei , Israel Aduramo , Patrick O'Kane , James Bellamy

Godziny emisji EGZORCYSTA: POCZĄTEK

03:45 Wieczór kawalerski

Czas: 105min.

W roli głównej — Andrew Bongiorno. Kiedy w Las Vegas krzyżują się drogi uczestników wieczoru kawalerskiego i panieńskiego, tylko pierwszy drużba i pierwsza druhna mogą uratować sytuację.

Godziny emisji Wieczór kawalerski

05:30 Najlepsi Reżyserzy Hollywood - Seria 2, odc. 10

Czas: 30min.

Seria prezentuje postaci największych hollywoodzkich reżyserów.

Godziny emisji Najlepsi Reżyserzy Hollywood

Reklama

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji AMC

Na stronie stacji telewizyjnej AMC umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2020-06-26. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla AMC. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2020-06-26 dla kanału AMC można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV AMC umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji AMC. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2020 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info
Serwis działa na serwerach dhosting
Do góry