Reklama

Logo AMC AMC program TV na 27 lipca 2020 - ramówka, emisje

06:00 Mlode Strzelby II

Czas: 120min.

Western, w którym Emilio Estevez wciela się w rolę legendarnego Billy'ego Kida. Jest rok 1881. Bogaty hodowca bydła John Chisum wynajmuje Patricka Floyda Garretta, aby ten zabił przestępcę.

Reżyseria: Geoff Murphy

Obsada: Emilio Estevez , Kiefer Sutherland , Lou Diamond Phillips , Christian Slater , William Petersen , Alan Ruck , R. D. Call , Balthazar Getty , Jack Kehoe , Robert Knepper , Tom Kurlander , Viggo Mortensen , Leon Rippy , Tracey Walter , Bradley Whitford

Godziny emisji Młode strzelby II

08:00 Najlepsi Reżyserzy Hollywood - Seria 2, odc. 7

Czas: 30min.

Zdobywca Oscara, reżyser Ron Howard, opowiada o swoich największych osiągnięciach i najbardziej pamiętnych doświadczeniach z planu filmowego, analizuje także całą swoja karierę.

Godziny emisji Najlepsi Reżyserzy Hollywood

08:30 Biegun zagłady

Czas: 105min.

Dr James Mayfield (Jack Coleman) musi spróbować uratować świat i swoich bliskich, kiedy przelatująca w pobliżu Ziemi kometa zmienia pole magnetyczne naszej planety.

Godziny emisji Biegun zagłady

10:15 Twarde lądowanie

Czas: 105min.

Major John Masters (Antonio Sabato Jr.) i kapitan Williams (Michael Paré) muszą działać wspólnie, aby uratować córkę miliardera, przetrzymywaną w roli zakładniczki na pokładzie prywatnego samolotu.

Godziny emisji Twarde lądowanie

12:00 Zjadacz kości

Czas: 105min.

Starożytna indiańska legenda o Zjadaczu Kości okazuje się prawdziwa: prastare zło poluje na mieszkańców małego miasteczka.

Godziny emisji Zjadacz kości

Reklama

13:45 Zoom In - Seria 1, odc. 9

Czas: 10min.

Przyjrzymy się powstawaniu najgłośniejszych i najbardziej popularnych filmów. Poznamy ich budżet, zobaczymy, jak toczy się akcja i jak grają aktorzy — a wszystko to w ciągu niecałych siedmiu minut.

Godziny emisji Zoom In

13:55 Triassic World

Czas: 110min.

Horror science fiction z udziałem Shellie Sterling. Naukowcy wykorzystują dinozaury do hodowli ludzkich organów do przeszczepów. Kiedy zwierzęta uciekają, ich twórcy muszą powstrzymać katastrofę.

Godziny emisji Triassic World

15:45 Zagłada Ziemi

Czas: 105min.

Steve Lannon (Joe Lando) musi odnaleźć swoją żonę (Michelle Stafford) i córkę (Denyse Tonz). Tymczasem do Ziemi zbliża się kursem kolizyjnym potężna asteroida...

Godziny emisji Zagłada Ziemi

17:30 Najlepsi Reżyserzy Hollywood - Seria 2, odc. 6

Czas: 30min.

Seria prezentuje postaci największych hollywoodzkich reżyserów.

Godziny emisji Najlepsi Reżyserzy Hollywood

18:00 400 Days

Czas: 105min.

Czworo astronautów bierze udział w symulacji podróży kosmicznej. Trwająca 400 dni próba dobiega końca, ale uczestnicy czują, że coś jest nie tak.

Godziny emisji 400 Days

19:45 Lawa!

Czas: 105min.

Film przygodowy z udziałem Iana Zieringa. Małżeństwo pracujące w centrum zarządzania kryzysowego musi znaleźć sposób na powstrzymanie wypływu wulkanicznej lawy i uratowanie swoich bliskich.

Godziny emisji Lawa!

21:30 Creepshow - Seria 1, odc. 5

Czas: 30min.

Grupa licealistów w halloweenowy wieczór nie zbiera słodyczy, tylko szuka zemsty. Całe sąsiedztwo o tym wie — jedna rodzina musi dać młodym ludziom to, czego chcą.

Godziny emisji Creepshow

22:00 Creepshow - Seria 1, odc. 6

Czas: 30min.

Justin znajduje mężczyznę uwięzionego w walizce. Wkrótce odkrywa, że kiedy mężczyzna się przestraszy, pluje monetami — zaczyna więc torturować go, aby zdobyć bogactwo.

Godziny emisji Creepshow

22:30 Bękaty diabła

Czas: 125min.

Rodzina morderców wyrusza w podróż, aby uciec przed mściwym szeryfem, umiejącym być równie bezwzględny jak ci, których ściga.

Godziny emisji Bękaty diabła

00:35 Nocne plemię

Czas: 115min.

Film akcji z gatunku fantasy z udziałem Craiga Sheffera. Młody człowiek z problemami trafia do mitycznego miejsca zwanego Midian, gdzie przed ludzkością ukrywa się wiele przyjaznych potworów.

Reżyseria: Clive Barker

Obsada: Craig Sheffer , Anne Bobby , David Cronenberg , Charles Haid , Hugh Quarshie , Hugh Ross , Doug Bradley , Catherine Chevalier , Malcolm Smith , Bob Sessions , Oliver Parker , Debora Weston , Nicholas Vince , Simon Bamford , Christine McCorkindale

Godziny emisji Nocne plemię

Reklama

02:30 Zew krwi

Czas: 115min.

Thriller z udziałem Jasona Behra. 12-letni chłopiec i jego matka stają się celem dwóch watah wilkołaków, z których każda ma inne intencje i motywacje.

Godziny emisji Zew krwi

04:25 Tysiąc całunków w głąb

Czas: 95min.

Mia Selva (Jodie Whittaker) widzi, jak starsza kobieta wyskakuje z okna. Wkrótce orientuje się, że ta starsza pani to... ona sama. Teraz musi stawić czoła własnej przeszłości, aby zmienić przyszłość.

Godziny emisji Tysiąc całunków w głąb

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji AMC

Na stronie stacji telewizyjnej AMC umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2020-07-27. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla AMC. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2020-07-27 dla kanału AMC można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV AMC umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji AMC. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2020 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info
Serwis działa na serwerach dhosting
Do góry