Reklama

Logo AMC AMC program TV na 29 czerwca 2019 - ramówka, emisje

08:05 Zoom In - Seria 1, odc. 25

Czas: 10min.

Przyjrzymy się powstawaniu najgłośniejszych i najbardziej popularnych filmów. Poznamy ich budżet, zobaczymy, jak toczy się akcja i jak grają aktorzy — a wszystko to w ciągu niecałych siedmiu minut.

Godziny emisji Zoom In

08:15 Narzeczona dla księcia

Czas: 115min.

Chory dziadek czyta chłopcu opowieść "Narzeczona dla księcia".

Godziny emisji Narzeczona dla księcia

10:10 Nastoletni wilkołak

Czas: 110min.

Oryginalna komedia; w roli głównej — Michael J. Fox. Nastolatek niespodziewanie odkrywa, że umie przemieniać się w wilkołaka, co kompletnie odmienia całe jego życie.

Reżyseria: Rod Daniel

Obsada: Michael J. Fox , James Hampton , Susan Ursitti , Jerry Levine , Matt Adler , Lorie Griffin , Jim McKrell , Mark Arnold , Jay Tarses , Mark Holton , Scott Paulin , Elizabeth Gorcey , Melanie Manos , Doug Savant , Charles Zucker , Lynda Wiesmeier , Troy Evans

Godziny emisji Nastoletni wilkołak

12:00 Nastoletni wilkołak dwa

Czas: 110min.

Jason Bateman gra rolę studenta college'u, który uczy się dzięki sportowemu stypendium. Na szczęście okazuje się, że podobnie jak jego kuzyn jest wilkołakiem — co pozwala mu osiągać lepsze wyniki.

Reżyseria: Christopher Leitch

Obsada: Jason Bateman , Kim Darby , John Astin , Mark Holton , Estee Chandler , Robert Neary , Stuart Fratkin , Paul Sand , James Hampton , Beth Miller , Rachel Sharp , David Burton , William H. Burton Jr. , Kathleen Freeman , Eric Matthew , D.A. Matzke , Marty Denkin , Patrick McCord , Kevin Kaye , Michael Zorek , Lawrence Parks , Ruth McArthur , Peter J. Fogel , Scott Craig Jones , Joey Meran , Kelly Reed , Sally Murphy , Janelle Brady , Michael Worth , Stephanie Epper

Godziny emisji Nastoletni wilkołak dwa

13:50 Zoom In - Seria 1, odc. 6

Czas: 10min.

Przyjrzymy się powstawaniu najgłośniejszych i najbardziej popularnych filmów. Poznamy ich budżet, zobaczymy, jak toczy się akcja i jak grają aktorzy — a wszystko to w ciągu niecałych siedmiu minut.

Godziny emisji Zoom In

Reklama

14:00 Jak Wykończyć Panią T?

Czas: 110min.

Hellen Mirren i Katie Holmes grają główne role w opowieści o dziewczynie, która tak pragnie pójść do college'u, że gotowa jest zamordować nauczycielkę, która stoi jej na drodze.

Godziny emisji Jak Wykończyć Panią T

15:50 Trzymaj Ze Steinami

Czas: 110min.

Jeremy Piven gra 13-letniego chłopca, który wykorzystuje zbliżającą się barmicwę do naprawienia napiętych relacji między swoim ojcem a dziadkiem.

Godziny emisji Trzymaj Ze Steinami

17:40 O Angliku, który wszedł na wzgórze, a zszedł z góry

Czas: 110min.

Hugh grant wciela się w rolę angielskiego kartografa, którego czeka trudne zadanie: musi poinformować mieszkańców walijskiej wioski, że wzniesienie, które uznają za górę, jest jedynie wzgórzem...

Godziny emisji O Angliku, który wszedł na wzgórze, a zszedł z góry

19:30 Bitwa o Anglie

Czas: 150min.

Harry Andrews, Michael Caine and Sir Laurence Olivier ruszają do walki z niemiecką inwazją na Wielką Brytanię w filmie o największej bitwie powietrznej II wojny światowej.

Reżyseria: Guy Hamilton

Obsada: Harry Andrews , Michael Caine , Trevor Howard , Curd Jürgens , Ian McShane , Laurence Olivier , Christopher Plummer , Kenneth More , Nigel Patrick , Michael Redgrave , Ralph Richardson , Robert Shaw , Patrick Wymark , Susannah York , Michael Bates , Robert Flemyng , Edward Fox , W.G. Foxley , Barry Foster , James Cosmo , Jack Gwillim , Wilfried von Aacken , Karl-Otto Alberty , Helmut Kircher , Paul Neuhaus , Dietrich Frauboes , Malte Petzel , Peter Hager , Hein Riess , Rolf Stiefel

Godziny emisji Bitwa o Anglię

22:00 Pokerowa Zagrywka

Czas: 120min.

Christopher Walken wciela się w postać nowojorskiego bossa mafijnego, który rozpoczął uczciwe życie. Teraz zostaje porwany przez czterech młodych mężczyzn i wplątany w skomplikowaną intrygę.

Godziny emisji Pokerowa Zagrywka

00:00 Born Bad

Czas: 110min.

Thriller z udziałem Meredith Monroe. Młoda kobieta zakochuje się w tajemniczym mężczyźnie, który wkrótce ujawnia swoją mroczną stronę.

Godziny emisji Born Bad

01:50 Wejście Ninja

Czas: 115min.

W roli głównej występuje Franco Nero. Amerykański weteran wojenny przyjeżdża na Filipiny, gdzie wdaje się w konflikt z bogatym plantatorem, który chce przejąć ziemię jego przyjaciela.

Godziny emisji Wejście Ninja

03:45 Dom Alfa

Czas: 105min.

Dwaj studenci pierwszego roku (Julien Ari i Chris O'Brien) zostają zaproszeni na największą imprezę w kampusie i są przekonani, że czeka ich najwspanialszy dzień w życiu.

Godziny emisji Dom Alfa

05:30 Ogniste tornado

Czas: 85min.

W roli głównej — Casper Van Dien. Wywołane przez człowieka ogniste tornado obraca w gruzy Los Angeles. Były strażak i grupa ekologów próbują powstrzymać żywioł.

Godziny emisji Ogniste tornado

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji AMC

Na stronie stacji telewizyjnej AMC umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2019-06-29. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla AMC. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2019-06-29 dla kanału AMC można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV AMC umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji AMC. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2019 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info
Do góry