Reklama

Logo AMC AMC program TV na 31 maja 2020 - ramówka, emisje

06:00 Po przejściach

Czas: 110min.

Diane Keaton gra matkę pogrążoną w rozpaczy po tragicznej śmierci syna. Dopiero niezwykła przyjaźń z więźniarką z celi śmierci pomaga jej pogodzić się z życiem.

Godziny emisji Po przejściach

07:50 Kosmiczni wojownicy

Czas: 110min.

Młodzi kosmiczni kadeci muszą uratować trójkę astronautów, których statek utknął w przestrzeni kosmicznej.

Godziny emisji Kosmiczni wojownicy

09:40 Na brzegu rzeki

Czas: 90min.

Młoda kobieta (Kari Matchett) wraca do rodzinnego miasta po tajemniczej śmierci swojej ciotki — i odkrywa mroczne, rodzinne tajemnice.

Godziny emisji Na brzegu rzeki

11:10 Ósma plaga

Czas: 105min.

Thriller w reżyserii Paula Zillera. Ludzie usiłują powstrzymać rozrost ogromnych pnączy, które mogą zniszczyć świat. Trzeba znaleźć źródło problemu i usunąć potworną roślinę, zanim będzie za późno.

Godziny emisji Ósma plaga

12:55 Ostatni smok

Czas: 120min.

Film fantasy w reżyserii Roba Cohena. Ostatni smok i rycerz zabijający smoki musza podjąć współpracę, aby powstrzymać złego króla, który stał się po części nieśmiertelny.

Godziny emisji Ostatni smok

Reklama

14:55 Reptisaurus

Czas: 90min.

Film akcji w reżyserii Christophera Raya. Grupa przyjaciół trafia na pozornie bezludną wyspę — szybko jednak zdają sobie sprawę, że wcale nie są na niej sami...

Godziny emisji Reptisaurus

16:25 Sugarhouse

Czas: 110min.

Mężczyzna z klasy średniej (Steven Mackintosh) próbuje kupić broń od narkomana — chce zabić kochanka swojej żony.

Godziny emisji Sugarhouse

18:15 Niezawodny plan

Czas: 110min.

Kevin (Ryan Reynolds), Sam i Rob należą do grupy, która dla zabawy przygotowuje fikcyjne napady — do chwili, kiedy pewien gangster szantażuje ich, aby przeprowadzili prawdziwy.

Godziny emisji Niezawodny plan

20:05 KRWAWE ŻNIWO

Czas: 115min.

Thriller z udziałem Miguela Ferrera. Scenarzysta jedzie do Meksyku, aby stworzyć scenariusz rozgrywającego się w tym kraju filmu sensacyjnego. Na miejscu trafia na gang handlarzy organów.

Godziny emisji KRWAWE ŻNIWO

22:00 Potęga strachu

Czas: 135min.

Thriller z Paulem Walkerem w roli głównej. Drobny przestępca ma pozbyć się broni, z której zginęli skorumpowani gliniarze. Kiedy pistolet wpada w niepowołane ręce, wszystko wymyka się spod kontroli.

Godziny emisji Potęga strachu

00:15 Amerykanski Szatan

Czas: 125min.

Złożona z Anglików i Amerykanów grupa młodych rockmanów rzuca college i wyrusza do Sunset Strip, aby realizować swoje marzenia. W roli głównej — Andy Biersack.

Godziny emisji Amerykanski Szatan

02:20 Perfect Skin

Czas: 120min.

Horror psychologiczny w reżyserii Kevina Chickena. Relacja między młodą kobietą a tajemniczym tatuażystą przybiera złowrogi obrót.

Godziny emisji Perfect Skin

04:20 Bieguny śmierci

Czas: 100min.

Film akcji, w którym główną rolę zagrał Charles Shaughnessy. Podziemne testy jądrowe wywołują serię dziwnych zjawisk na całym świecie. Zbliża się globalna katastrofa.

Godziny emisji Bieguny śmierci

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji AMC

Na stronie stacji telewizyjnej AMC umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2020-05-31. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla AMC. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2020-05-31 dla kanału AMC można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV AMC umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji AMC. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2020 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info
Serwis działa na serwerach dhosting
Do góry