Reklama

Logo AMC AMC program TV na piątek - ramówka, emisje

06:00 Bitwa O Ziemie

Czas: 135min.

Przygodowy film science fiction z udziałem Johna Travolty. Jest rok 3000. Ziemię najechała kosmiczna rasa Psychloków. Ludzie są ich niewolnikami — ale zbliża się czas rebelii.

Reżyseria: Roger Christian

Obsada: John Travolta , Barry Pepper , Forest Whitaker , Kim Coates , Sabine Karsenti , Christian Tessier , Sylvain Landry , Michael Byrne , Richard Tyson , Christopher Freeman , Shaun Austin-Olsen , Tim Post , Earl Pastko , Michel Perron , Andy Bradshaw

Godziny emisji Bitwa o Ziemię

08:15 Spotkanie 2

Czas: 120min.

Haker komputerowy (Patrick Muldoon) dowiaduje się o spisku kosmitów, którzy chcą podbić Ziemię, korzystając z umiejętności podszywania się pod ludzi.

Godziny emisji Spotkanie 2

10:15 Najlepsi Reżyserzy Hollywood - Seria 2, odc. 52

Czas: 30min.

Seria prezentuje postaci największych hollywoodzkich reżyserów.

Godziny emisji Najlepsi Reżyserzy Hollywood

10:45 Rajski wirus

Czas: 105min.

Pani wirusolog (w tej roli Melody Thomas Scott) przerywa urlop, aby powstrzymać rozprzestrzenianie się niebezpiecznego wirusa, który zagraża między innymi jej synowi.

Godziny emisji Rajski wirus

12:30 Przeczucie zbrodni

Czas: 105min.

Detektyw Jack Barnes otarł się o śmierć w wypadku samochodowym. Od tego czasu doświadcza niewytłumaczalnych, przerażających wizji dotyczących katastrof.

Godziny emisji Przeczucie zbrodni

Reklama

14:15 Zoom In - Seria 1, odc. 8

Czas: 10min.

Przyjrzymy się powstawaniu najgłośniejszych i najbardziej popularnych filmów. Poznamy ich budżet, zobaczymy, jak toczy się akcja i jak grają aktorzy — a wszystko to w ciągu niecałych siedmiu minut.

Godziny emisji Zoom In

14:25 Oblodzone Miasto

Czas: 105min.

Film przygodowy w reżyserii Jonathana Winfreya. Tajemniczy meteoryt sprawia, że temperatura spada i wszystko zaczyna zamarzać. Mieszkańcy małego miasteczka próbują ratować siebie i swoich bliskich.

Godziny emisji Oblodzone Miasto

16:10 Jesteśmy snem

Czas: 110min.

Terapeuta (James Caan) manipuluje umysłem mężczyzny (Lukas Haas), który poprzez swoje sny może wpływać na rzeczywistość i zmieniać ją.

Godziny emisji Jesteśmy snem

18:00 Zoom In - Seria 1, odc. 9

Czas: 10min.

Przyjrzymy się powstawaniu najgłośniejszych i najbardziej popularnych filmów. Poznamy ich budżet, zobaczymy, jak toczy się akcja i jak grają aktorzy — a wszystko to w ciągu niecałych siedmiu minut.

Godziny emisji Zoom In

18:10 Zabawa w chowanego

Czas: 115min.

Bezdzietna para porywa młoda kobietę (w tej roli Deryl Hannah) i przekonuje jej męża, że jego żona nie żyje.

Godziny emisji Zabawa w chowanego

20:05 Oko

Czas: 115min.

Jessica Alba wciela się w rolę Sydney Wells: niewidomej skrzypaczki, która po przeszczepie rogówki zaczyna widzieć znacznie więcej, niż tylko świat realny.

Reżyseria: David Moreau , Xavier Palud

Obsada: Jessica Alba , Alessandro Nivola , Parker Posey , Rade Šerbedžija , Fernanda Romero , Obba Babatundé , Danny Mora , Rachel Ticotin , Chloë Grace Moretz , Tamlyn Tomita , Karen Austin , Mia Stallard

Godziny emisji Oko

22:00 Radiowóz

Czas: 105min.

Kevin Bacon wciela się w rolę małomiasteczkowego szeryfa ścigającego dwóch małych chłopców, którzy dla zabawy ukradli jego radiowóz.

Reżyseria: Jon Watts

Obsada: Kevin Bacon , James Freedson-Jackson , Hays Wellford , Camryn Manheim , Shea Whigham , Sean Hartley , Kyra Sedgwick , Loi Nguyen , Sit Lenh , Chuck Kull , Thomas Coates , Kathleen Bentley , Justin Barr , Adam Barr , Lily Heber

Godziny emisji Radiowóz

23:45 Jedyne wyjście

Czas: 130min.

Pracownik firmy reklamowej pragnie ukryć swe zdrady i w ten sposób uratować zbliżający się ślub. Składa fałszywe zeznania, by uwolnić oskarżonego o gwałt... Ofiara brutalnie się zemści.

Godziny emisji Jedyne wyjście

01:55 Zoom In - Seria 1, odc. 5

Czas: 10min.

Przyjrzymy się powstawaniu najgłośniejszych i najbardziej popularnych filmów. Poznamy ich budżet, zobaczymy, jak toczy się akcja i jak grają aktorzy — a wszystko to w ciągu niecałych siedmiu minut.

Godziny emisji Zoom In

02:05 Mutant 2

Czas: 95min.

Nauczycielka Remi i jej uczniowie zostają uwięzieni w szkole przez polujące na nich ogromne, zmutowane karaluchy.

Godziny emisji Mutant 2

Reklama

03:40 Nowokaina

Czas: 110min.

Dramat z udziałem Steve'a Martina. Dentysta jest podejrzany o morderstwo po tym, jak atrakcyjna pacjentka uwodzi go i kradnie z jego gabinetu lekarstwa.

Godziny emisji Nowokaina

05:30 Najlepsi Reżyserzy Hollywood - Seria 2, odc. 53

Czas: 30min.

Seria prezentuje postaci największych hollywoodzkich reżyserów.

Godziny emisji Najlepsi Reżyserzy Hollywood

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji AMC

Na stronie stacji telewizyjnej AMC umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na piątek. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla AMC. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na piątek dla kanału AMC można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV AMC umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji AMC. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2020 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info
Serwis działa na serwerach dhosting
Do góry