Reklama

Logo BBC Brit BBC Brit program TV na 2019-03-19 - ramówka, emisje

2019-03-19 Pokaż dziś

06:00

Najgorsi kierowcy świata - Seria 2, odc. 8

( 2016 ) Czas: 30min.

W odcinku wypadki rowerzystów, rozkojarzeni kierowcy, rosyjskie przepisy drogowe, a także zapierające dech w piersiach relacje z miejsc wypadków. 8/13

Godziny emisji Najgorsi kierowcy świata

06:30

Top Gear - Seria 9, odc. 5

Czas: 75min.

Ekipa chce przekonać widzów, że wciskanie się na przekazdy kolejowe jest wyjątkowo niebezpieczne. W tym celu urządza pokaz tego, co dzieje się z Renault Espace, gdy wóz zderzy się z pociągiem.

Godziny emisji Top Gear

07:45

Who Wants to Be a Millionaire z Jeremym Clarksonem - Seria 1, odc. 1

( 2018 ) Czas: 60min.

Najpopularniejszy teleturniej na świecie powraca z nowym prowadzącym, Jeremym Clarksonem. Każdy uczestnik ma przed sobą 15 pytań i możliwość wygrania miliona funtów. W trakcie gry może skorzystać z kół ratunkowych: telefon do przyjaciela, pytanie do publiczności oraz pół na pół. W programie też kilka niespodzianek. 1/7

Godziny emisji Who Wants to Be a Millionaire z Jeremym Clarksonem

08:45

Top Gear - Seria 26, odc. 5

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 75min.

Matt LeBlanc testuje na torze nowego Astona V8 Vantage a Rory Reid siada za kierownicą najlepszego, jak twierdzi jego producent, samochodu na świecie, Rolls-Royce'a Phantoma. Chris Harris tymczasem wyjaśnia, dlaczego Ford Fiesta jest lepszy od Lamborgini. 5/5

Reżyseria: Mark McQueen

Godziny emisji Top Gear

10:00

Dragons' Den: Jak zostać milionerem - Seria 13, odc. 8

Program rozrywkowy ( UK 2015 ) Czas: 70min.

Przedsiębiorcy prezentują swoje inicjatywy biznesowe z nadzieją na uzyskanie wsparcia finansowego. Były bankier przekonuje jurorów do zainwestowania dwóch milionów funtów w renowację starej londyńskiej stacji metra. O pozyskanie inwestorów walczy także pomysłowy rowerzysta. 8/16

Godziny emisji Dragons' Den: Jak zostać milionerem

Reklama
11:10

Top Gear - Seria 9, odc. 6

Czas: 80min.

Panowie mają przerobić zwykłe samochody na limuzyny. Gośćmi programu są Jamelia i Lemar oraz DJ radiowy Chris Moyles.

Godziny emisji Top Gear

12:30

Najgorsi kierowcy świata - Seria 2, odc. 9

( 2016 ) Czas: 30min.

W programie zbyt pomysłowi kierowcy, niebezpieczni idioci na drodze oraz relacje z miejsc wypadów. 9/13

Godziny emisji Najgorsi kierowcy świata

13:00

Kuchenne koszmary USA - seria 1, odc. 10

Dokument ( USA 2007 ) Czas: 60min.

Twardy i uhonorowany przez Michelin szef kuchni, Gordon Ramsay, dzięki profesjonalizmowi i pasji pomaga amerykańskim jadłodajniom. 10/10

Godziny emisji Kuchenne koszmary USA

14:00

Megamechanicy - Seria 1, odc. 1

( 2018 ) Czas: 60min.

Pięćdziesięciu mechaników pracuje przy zamknięciu kopalni. Przed nimi pięć pięter maszyn górniczych, które należy wyprowadzić. Stutonowe dźwigi nie oprą się jednak sile matki natury. Operacja wydobywania sprzętu stoi pod znakiem zapytania. 1/6

Reżyseria: Glenn Wilkinson

Godziny emisji Megamechanicy

15:00

Who Wants to Be a Millionaire z Jeremym Clarksonem - Seria 1, odc. 2

( 2018 ) Czas: 60min.

Najpopularniejszy teleturniej na świecie powraca z nowym prowadzącym, Jeremym Clarksonem. Każdy uczestnik ma przed sobą 15 pytań i możliwość wygrania miliona funtów. W trakcie gry może skorzystać z kół ratunkowych: telefon do przyjaciela, pytanie do publiczności oraz pół na pół. W programie też kilka niespodzianek. 2/7

Godziny emisji Who Wants to Be a Millionaire z Jeremym Clarksonem

16:00

Top Gear na Biegunie - Top Gear na Biegunie

Program rozrywkowy ( UK 2007 ) Czas: 80min.

Prezenterzy ruszają w wyścig z Niemiec na Biegun Północny. Jeremy i James jadą Toyotą Hiux, zaś Richard - psim zaprzęgiem. 1/1

Reżyseria: Nigel Simpkiss

Godziny emisji Top Gear na Biegunie

17:20

Jazda! - Seria 5, odc. 3

( 2018 ) Czas: 25min.

Spojrzenie na nowoczesne technologie w motoryzacji. Mike Spinelli zaprezentuje nowiutkiego McLarena 720S, a Chris Harris pokaże najlepsze jego zdaniem w dziejach modele Porshe. Na koniec jedyna w życiu okazja, aby przejechać się najszybszym w historii wyścigowym autem tej marki. 3/7

Godziny emisji Jazda!

17:45

Jazda! - Seria 5, odc. 4

( 2018 ) Czas: 35min.

Chris i Mike sprzeczają się, który naród ma dłuższą tradycję sportów motorowych: Brytyjczycy czy Amerykanie. Alex ma na ten temat zupełnie inne zdanie. 4/7

Godziny emisji Jazda!

18:20

Top Gear w Botswanie - Top Gear w Botswanie

Program rozrywkowy ( UK 2007 ) Czas: 80min.

Prezenterzy mają przemierzyć pustkowia Botswany w używanych samochodach. Jak sobie poradzą z trudnymi warunkami i dziką zwierzyną? 1/1

Reżyseria: Brian Klein

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

Godziny emisji Top Gear w Botswanie

19:40

Guy Martin: rekordy prędkości. Formuła 1

( 2016 ) Czas: 60min.

Guy Martin na motocyklu Tyco BMW kontra legendarny kierowca Formuły 1 David Coulthard w samochodzie Red Bull z silnikiem V8. Przed nimi m.in.: wyścig równoległy, slalom i test hamowania.

Reżyseria: Ewan Keil , James Woodroffe

Obsada: Shaun Dooley , Guy Martin , David Coulthard

Godziny emisji Guy Martin: rekordy prędkości. Formuła 1

Reklama
20:40

Top Gear - Seria 26, odc. 5

Program rozrywkowy ( UK 2019 ) Czas: 75min.

Matt LeBlanc testuje na torze nowego Astona V8 Vantage a Rory Reid siada za kierownicą najlepszego, jak twierdzi jego producent, samochodu na świecie, Rolls-Royce'a Phantoma. Chris Harris tymczasem wyjaśnia, dlaczego Ford Fiesta jest lepszy od Lamborgini. 5/5

Reżyseria: Mark McQueen

Godziny emisji Top Gear

21:55

Top Gear: Extra Gear - Seria 26, odc. 5

( 2018 ) Czas: 30min.

W finałowym odcinku Extra Gear podglądamy zza kulis, jak kręci się śmigającego po torze Lamborgini Aventadora. Rory zaprasza do studia dziennikarkę motoryzacyjną Vicky Parrott oraz kierowcę rallycross Kevina Erikssona, by pogadać o wszystkim, od Fiesty ST po nowiutkiego Astona Martina Vantage. Chris tymczasem zasiada za kierownicą tylnonapędowego Audi R8 V10. 5/5

Reżyseria: Mark McQueen

Obsada: Chris Harris , Rory Reid

Godziny emisji Top Gear: Extra Gear

22:25

Jazda! - Seria 5, odc. 5

( 2018 ) Czas: 35min.

W dzisiejszym odcinku jazda terenowa po Utah/Wyoming trzema różnymi samochodami. Spinelli wybiera Jeepa, Zack offroadowego Ariela, a Alex wskakuje do Eartromera. 5/7

Godziny emisji Jazda!

23:00

Jazda! - Seria 5, odc. 6

( 2018 ) Czas: 30min.

Francuskie samochody wracają na salony. Czy uda im się podbić serca Amerykanów? Czy świat potrzebuje francuskich aut? Czy już zawsze będą zbyt futurystyczne na swoje czasy? 6/7

Godziny emisji Jazda!

23:30

Simon Reeve nad Morzem Śródziemnym - Seria 1, odc. 2

( UK 2018 ) Czas: 60min.

Druga część wyprawy Simona Reeve'a dookoła Morza Śródziemnego. Podróżnik zaczyna od Cypru, drogą morską dostaje się do Libanu, Izraela oraz Strefy Gazy. 2/4

Reżyseria: Freddie Martin

Godziny emisji Simon Reeve nad Morzem Śródziemnym

00:30

Wielka ucieczka - rozrachunek

Dokument ( UK 2009 ) Czas: 60min.

Nieopowiedziana dotąd historia śledztwa z okresu po II wojnie światowej. Celem śledztwa było wytropić oficera Gestapo, który zamordował 50 lotników.

Godziny emisji Wielka ucieczka - rozrachunek

01:30

Allo, allo! - seria 6, odc. 3

Komedia ( UK 1989 ) Czas: 35min.

Helga wykonuje rozkaz von Klinkerhoffena. Śledzi każdy ruch Flicka i postanowia go poślubić, żeby dostać awans. 3/8

Reżyseria: Jeremy Lloyd , David Croft

Obsada: Gordon Kaye , Carmen Silvera , Vicki Michelle , Kirsten Cooke , Guy Siner

Godziny emisji Allo, allo!

02:05

Top Gear na Biegunie - Top Gear na Biegunie

Program rozrywkowy ( UK 2007 ) Czas: 70min.

Prezenterzy ruszają w wyścig z Niemiec na Biegun Północny. Jeremy i James jadą Toyotą Hiux, zaś Richard - psim zaprzęgiem. 1/1

Reżyseria: Nigel Simpkiss

Godziny emisji Top Gear na Biegunie

03:15

Top Gear w Botswanie - Top Gear w Botswanie

Program rozrywkowy ( UK 2007 ) Czas: 65min.

Prezenterzy mają przemierzyć pustkowia Botswany w używanych samochodach. Jak sobie poradzą z trudnymi warunkami i dziką zwierzyną? 1/1

Reżyseria: Brian Klein

Obsada: Jeremy Clarkson , Richard Hammond , James May

Godziny emisji Top Gear w Botswanie

04:20

Kuchenne koszmary USA - seria 1, odc. 10

Dokument ( USA 2007 ) Czas: 45min.

Twardy i uhonorowany przez Michelin szef kuchni, Gordon Ramsay, dzięki profesjonalizmowi i pasji pomaga amerykańskim jadłodajniom. 10/10

Godziny emisji Kuchenne koszmary USA

Reklama
05:05

Dragons' Den: Jak zostać milionerem - Seria 13, odc. 8

Program rozrywkowy ( UK 2015 ) Czas: 55min.

Przedsiębiorcy prezentują swoje inicjatywy biznesowe z nadzieją na uzyskanie wsparcia finansowego. Były bankier przekonuje jurorów do zainwestowania dwóch milionów funtów w renowację starej londyńskiej stacji metra. O pozyskanie inwestorów walczy także pomysłowy rowerzysta. 8/16

Godziny emisji Dragons' Den: Jak zostać milionerem

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji BBC Brit

Na stronie stacji telewizyjnej BBC Brit umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2019-03-19. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla BBC Brit. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2019-03-19 dla kanału BBC Brit można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV BBC Brit umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji BBC Brit. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2019 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info