Reklama

Logo AMC AMC program TV na 28 maja 2020 - ramówka, emisje

06:00 Zostańcie Z Nami

Czas: 105min.

Komedia przygodowa z udziałem Johna Rittera. Małżeństwo miłośników telewizji zostaje wchłonięte przez piekielny telewizor i musi przetrwać w świecie filmów i programów telewizyjnych.

Godziny emisji Zostańcie Z Nami

07:45 Jak Wykończyć Panią T?

Czas: 110min.

Hellen Mirren i Katie Holmes grają główne role w opowieści o dziewczynie, która tak pragnie pójść do college'u, że gotowa jest zamordować nauczycielkę, która stoi jej na drodze.

Godziny emisji Jak Wykończyć Panią T

09:35 Kiedy Billie pokonała Bobby'ego

Czas: 110min.

Starzejący się mistrz tenisa, Bobby Riggs, rozgrywa historyczny mecz z młodą feministką Billie Jean King (w tej roli — Holly Hunter).

Godziny emisji Kiedy Billie pokonała Bobby'ego

11:25 Zoom In - Seria 1, odc. 10

Czas: 10min.

Zaglądamy za kulisy filmu J.A. Bayona — to kolejna część słynnej serii przygodowej.

Godziny emisji Zoom In

11:35 Van Helsing

Czas: 155min.

Słynny łowca potworów (w tej roli Hugh Jackman) jedzie do Transylwanii, aby powstrzymać hrabiego Draculę, który planuje wykorzystać odkrycia doktora Frankensteina do złowrogich celów.

Reżyseria: Stephen Sommers

Obsada: Hugh Jackman , Kate Beckinsale , Richard Roxburgh , David Wenham , Shuler Hensley , Elena Anaya , Will Kemp , Kevin J. O'Connor , Alun Armstrong , Silvia Colloca , Josie Maran , Tom Fisher , Samuel West , Robbie Coltrane , Stephen Fisher

Godziny emisji Van Helsing

Reklama

14:10 Pozew o miłość

Czas: 105min.

Pierce Brosnan i Julianne Moore grają dwoje nowojorskich prawników, specjalizujących się w sprawach rozwodowych, którzy zakochują się w sobie nawzajem.

Reżyseria: Peter Howitt

Obsada: Pierce Brosnan , Julianne Moore , Michael Sheen , Parker Posey , Frances Fisher , Nora Dunn , Annika Pergament

Godziny emisji Pozew o miłość

15:55 Regulamin zabijania

Czas: 145min.

Adwokat broni oficera, który wydał swoim ludziom rozkaz strzelania do cywilów atakujących ambasadę USA w jednym z krajów trzeciego świata.

Reżyseria: William Friedkin

Obsada: Tommy Lee Jones , Samuel L. Jackson , Guy Pearce , Ben Kingsley , Bruce Greenwood , Anne Archer , Blair Underwood , Philip Baker Hall , Dale Dye , Amidou , Mark Feuerstein

Godziny emisji Regulamin zabijania

18:20 Thor Wszechmogący

Czas: 110min.

Film przygodowy, w roli głównej Cody Deal. Kiedy bóg demonów kradnie młot Thora, ten użyje całej swej mocy, aby go odzyskać.

Godziny emisji Thor Wszechmogący

20:10 Śmiercionośny robot

Czas: 110min.

Film science fiction w reżyserii Paula Zillera. Na Ziemię spada meteoryt, z którego uwalnia się śmiercionośna bakteria, zamieniająca metalowe przedmioty w niepowstrzymane narzędzia zniszczenia.

Godziny emisji Śmiercionośny robot

22:00 Dracula 2000

Czas: 115min.

W roli głównej — Gerald Butler. Złodzieje włamują się do skarbca, w którym spodziewają się znaleźć obrazy. Zamiast tego uwalniają samego hrabiego Draculę.

Reżyseria: Patrick Lussier

Obsada: Gerard Butler , Christopher Plummer , Jonny Lee Miller , Justine Waddell , Jennifer Esposito , Omar Epps , Shane West , Danny Masterson , Nathan Fillion , Sean Patrick Thomas , Jeri Ryan , Vitamin C , Lochlyn Munro

Godziny emisji Dracula 2000

23:55 Dracula II: Odrodzenie

Czas: 105min.

Grupa studentów medycyny znajduje dziwne ciało: rozkładające się, ale wciąż żywe, należące podobno do hrabiego Draculi (Stephen Billington). Postanawiają wykorzystać jego potęgę i nieśmiertelność...

Reżyseria: Patrick Lussier

Obsada: Stephen Billington , Craig Sheffer , Jason Scott Lee , Jason London , Diane Neal , Khary Payton , Brande Roderick , John Light , Roy Scheider , David J. Francis

Godziny emisji Dracula II: Odrodzenie

01:40 Dracula III: Dziedzictwo

Czas: 110min.

Łowca wampirów (Jason London) z pomocą partnera (Jason Scott Lee) wyrusza do Rumunii, aby uratować swoją narzeczoną, uwięzioną przez hrabiego Draculę.

Reżyseria: Patrick Lussier

Obsada: Alexandra Wescourt , Jason Scott Lee , Jason London , Diane Neal , Claudiu Bleonţ , Serban Celea , Ilinca Goia , George Grigore , Ioan Ionescu , Roy Scheider , Rutger Hauer

Godziny emisji Dracula III: Dziedzictwo

03:30 Najlepsi Reżyserzy Hollywood - Seria 2, odc. 13

Czas: 30min.

Seria prezentuje postaci największych hollywoodzkich reżyserów.

Godziny emisji Najlepsi Reżyserzy Hollywood

04:00 Jak wyrwać laskę?

Czas: 110min.

Komedia. Zach Fox gra rolę mało atrakcyjnego nastolatka, który wykorzystuje przyjaciela z dzieciństwa do zdobycia popularności u dziewcząt.

Godziny emisji Jak wyrwać laskę

05:50 Zoom In - Seria 1, odc. 25

Czas: 10min.

Przyjrzymy się powstawaniu najgłośniejszych i najbardziej popularnych filmów. Poznamy ich budżet, zobaczymy, jak toczy się akcja i jak grają aktorzy — a wszystko to w ciągu niecałych siedmiu minut.

Godziny emisji Zoom In

Reklama

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji AMC

Na stronie stacji telewizyjnej AMC umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2020-05-28. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla AMC. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2020-05-28 dla kanału AMC można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV AMC umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji AMC. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2020 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info
Serwis działa na serwerach dhosting
Do góry