Reklama

Logo AMC AMC program TV na 2018-10-16 - ramówka, emisje

2018-10-16 Pokaż dziś

06:45

Po przejściach

Czas: 110min.

Diane Keaton gra matkę pogrążoną w rozpaczy po tragicznej śmierci syna. Dopiero niezwykła przyjaźń z więźniarką z celi śmierci pomaga jej pogodzić się z życiem.

Godziny emisji Po przejściach

08:35

Konnica

Czas: 135min.

John Wayne, Constance Towers i William Holden w historii, której oparta na prawdziwych wydarzeniach akcja toczy się w 1863. Opowieść o akcji zniszczenia torów kolejowych przez przeciwników Konfederacji.

Godziny emisji Konnica

10:50

Puckoon

Czas: 95min.

Powieść Spike'a Milligana o podzielonej irlandzkiej wiosce Puckoon - przeniesiona na wielki ekran.

Godziny emisji Puckoon

12:25

Krwiożerczy rój

Czas: 105min.

Ciężarówka przewożąca do USA niebezpieczne osy z Meksyku rozbija się. Rój uwolnionych owadów zagraża mieszkańcom niewielkiego meksykańskiego miasteczka.

Godziny emisji Krwiożerczy rój

14:10

Josie i kociaki

Czas: 115min.

Przygody żeńskiego zespołu rockowego z małego amerykańskiego miasteczka, który nieoczekiwanie staje u progu wielkiej kariery.

Godziny emisji Josie i kociaki

Reklama
16:05

Powrót do szkoły

Czas: 110min.

Dramat z Rodneyem Dangerfieldem w roli głównej. Milioner bez wykształcenia zapisuje się do college'u, by zachęcić do nauki syna.

Godziny emisji Powrót do szkoły

17:55

Pocalunek przed smiercia

Czas: 110min.

Thriller. Robert Wagner gra Budda Corlissa, ambitnego chłopaka z ubogiej rodziny, który morduje swoją ciężarną dziewczynę, Dorothy (Joanne Woodward) i próbuje upozorować jej samobójstwo.

Godziny emisji Pocalunek przed smiercia

19:45

Sułtani westernu

Czas: 135min.

Billy Crystal, Daniel Stern oraz Bruno Kirby grają trzech przyjaciół, przechodzących kryzys wieku średniego. Czekają na nich przygody w kowbojskim stylu!

Godziny emisji Sułtani westernu

22:00

Be Cool

Czas: 140min.

Sequel "Dorwać małego". John Travolta powraca jako Chili Palmer - lichwiarz, który przeobraził się w producenta z Hollywood.

Godziny emisji Be Cool

00:20

Blue State

Czas: 115min.

Komedia romantyczna. Młody zwolennik Demokratów po pijanemu przysięga, że wyemigruje do Kanady, jeśli George W. Bush zostanie ponownie wybrany na urząd prezydenta.

Godziny emisji Blue State

02:15

Rybka zwana Wandą

Czas: 125min.

Za rolę w tej popularnej komedii Kevin Kline zdobył Oscara za najlepszą rolę drugoplanową. Historia kradzieży diamentów, pełna komicznych wpadek Jamie Lee Curtis i Johna Cleese'a.

Godziny emisji Rybka zwana Wandą

04:20

Kiedy Billie pokonała Bobby'ego

Czas: 100min.

Starzejący się mistrz tenisa, Bobby Riggs, rozgrywa historyczny mecz z młodą feministką Billie Jean King (w tej roli — Holly Hunter).

Godziny emisji Kiedy Billie pokonała Bobby'ego

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji AMC

Na stronie stacji telewizyjnej AMC umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2018-10-16. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla AMC. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2018-10-16 dla kanału AMC można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV AMC umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji AMC. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2018 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info