Reklama

Logo AMC AMC program TV na 2018-11-16 - ramówka, emisje

2018-11-16 Pokaż dziś

06:35

Puckoon

Czas: 95min.

Powieść Spike'a Milligana o podzielonej irlandzkiej wiosce Puckoon - przeniesiona na wielki ekran.

Godziny emisji Puckoon

08:10

Maska czerwonego moru

Czas: 105min.

Europejski książę (Vincent Price) terroryzuje miejscowych chłopów, wykorzystując swój zamek jako schronienie przed zarazą, która pustoszy kraj.

Godziny emisji Maska czerwonego moru

09:55

Spotkanie

Czas: 130min.

Zane (Charlie Sheen), astronom, odkrywa inteligentne życie pozaziemskie. Okazuje się jednak, że kosmici skrywają straszliwą tajemnicę — i zrobią wszystko, aby Zane jej nie poznał.

Godziny emisji Spotkanie

12:05

Studnia i wahadlo

Czas: 95min.

Vincent Price popada w szaleństwo, przekonany, że jego żona została pogrzebana żywcem (w rzeczywistości chodziło o spisek żony i jej kochanka). Mężczyzna wpada w morderczy szał.

Godziny emisji Studnia i wahadlo

13:40

Krwiożerczy rój

Czas: 105min.

Ciężarówka przewożąca do USA niebezpieczne osy z Meksyku rozbija się. Rój uwolnionych owadów zagraża mieszkańcom niewielkiego meksykańskiego miasteczka.

Godziny emisji Krwiożerczy rój

Reklama
15:25

Zjawy

Czas: 110min.

Peter Plunkett nie radzi sobie z utrzymaniem zamku w Irlandii, wpada więc na pomysł, by reklamować go jako miejsce nawiedzone przez duchy - i w ten sposób ściągnąć doń naiwnych amerykańskich turystów.

Godziny emisji Zjawy

17:15

400 Days

Czas: 110min.

Czworo astronautów bierze udział w symulacji podróży kosmicznej. Trwająca 400 dni próba dobiega końca, ale uczestnicy czują, że coś jest nie tak.

Godziny emisji 400 Days

19:05

Stalowy świt

Czas: 115min.

Film akcji z Patrickiem Swayze w roli głównej. W przyszłym, post-apokaliptycznym świecie, pewien wojownik pomaga grupie osadników, którą prześladuje banda zwyrodnialców.

Godziny emisji Stalowy świt

21:00

Istota

Czas: 130min.

Horror z Adrienem Brodym w roli głównej. Genetycy Clive Nicol i Elsa Kast mają nadzieję, że uda im się zdobyć sławę - łączą DNA różnych zwierząt, chcąc uzyskać hybrydy.

Godziny emisji Istota

23:10

Bękaty diabła

Czas: 130min.

Rodzina morderców wyrusza w podróż, aby uciec przed mściwym szeryfem, umiejącym być równie bezwzględny jak ci, których ściga.

Godziny emisji Bękaty diabła

01:20

Eli Roth: Historia Horroru - Seria 3, odc. 1

Czas: 60min.

Godziny emisji Eli Roth: Historia Horroru

02:20

Droga bez powrotu

Czas: 95min.

Jessie (Eliza Dushku) i Carly (Emmanuelle Chriqui) podróżują wraz z grupą przyjaciół. Okazuje się, że ściga ich horda kanibali.

Godziny emisji Droga bez powrotu

03:55

Niech Żyje Soul

Czas: 125min.

Otis Cooke (Ian McShane) przeżywa różne przygody w czasie podróży po USA - którą prowadzi w poszukiwaniu kolejnych członków swego ulubionego zespołu.

Godziny emisji Niech Żyje Soul

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji AMC

Na stronie stacji telewizyjnej AMC umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2018-11-16. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla AMC. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2018-11-16 dla kanału AMC można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV AMC umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji AMC. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2018 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info