Reklama

Logo AMC AMC program TV na 2018-09-26 - ramówka, emisje

2018-09-26 Pokaż dziś

06:00

Pan i Pani Bridge

Czas: 150min.

Okres przed II wojną światową. Zamożny prawnik ze środkowego zachodu USA (Paul Newman), jego żona (Joanne Woodward) i ich dzieci stopniowo oddalają się od siebie.

Godziny emisji Pan i Pani Bridge

08:30

Max Havoc: Klątwa smoka

Czas: 110min.

Na wyspie Guam członkowie Jakuzy usiłują dostać w swe ręce cennego smoka z jadeitu. Max Havoc nie może do tego dopuścić!

Godziny emisji Max Havoc: Klątwa smoka

10:20

United

Czas: 115min.

W oparciu o wydarzenia historyczne. Opowieść o "Busby Babes", legendzie Manchester United: najmłodszej drużynie, która wygrywała w Pucharze Anglii. W 1958 roku ośmiu jej członków zginęło w katastrofie lotniczej.

Godziny emisji United

12:15

Shaolin Soccer

Czas: 130min.

Młody mnich z Shaolin łączy się ze swoimi zniechęconymi braćmi, aby stworzyć drużynę piłkarską, wykorzystującą na boisku techniki sztuk walki. W roli głównej Stephen Chow.

Godziny emisji Shaolin Soccer

14:25

Strzał dla Sokratesa

Czas: 110min.

Film opowiada historię drogi drużyny piłkarskiej Irlandii Północnej na mistrzostwa świata w Meksyku w 1986 r.

Godziny emisji Strzał dla Sokratesa

Reklama
16:15

Niezwykla randka

Czas: 115min.

Randka dwójki nastolatków zmienia się w koszmar. Znienacka para młodych ludzi znajduje się w samym środku kryminalnej afery.

Godziny emisji Niezwykla randka

18:10

Kuffs

Czas: 115min.

Kiedy jego starszy brat, policjant, ginie na służbie, bohater grany przez Christiana Slatera postanawia sam zostać stróżem prawa i dopaść zabójcę.

Godziny emisji Kuffs

20:05

Meandry świadomości

Czas: 115min.

Mężczyzna, który żyje w kilku równoległych rzeczywistościach (Tom McManus), spotyka cztery różne wcielenia tej samej kobiety (Tilda Swinton)

Godziny emisji Meandry świadomości

22:00

Zły Porucznik

Czas: 125min.

Dramat policyjny z Harveyem Keitelem w roli głównej. Skorumpowany detektyw prowadzi śledztwo w sprawie gwałtu na zakonnicy. Postanawia się zmienić i odpokutować za swe błędy.

Godziny emisji Zły Porucznik

00:05

Kaliber 45

Czas: 120min.

Dramat kryminalny z Millą Jovovich w roli głównej. Obsesja, uzależnienia i cierpienie prowadzą młodą kobietę na drogę wyszukanej, skomplikowanej zemsty.

Godziny emisji Kaliber 45

02:05

Prawo Harry'ego

Czas: 125min.

Grupa doskonałych kieszonkowców (James Coburn, Michael Sarrazin, Trish Van Devere i niesamowity Walter Pidgeon) podróżuje przez Stany Zjednoczone i Kanadę, okradając kolejne niewinne ofiary.

Godziny emisji Prawo Harry'ego

04:10

Parszywa dwunastka 4

Czas: 110min.

Oddział żołnierzy II wojny światowej. Tym razem, jedną z 12 jest kobieta, a w drużynie jest chyba hitlerowski szpieg... Tym trudniej walczyć z niemieckimi geniuszami, którzy planują utworzenie Czwartej Rzeszy.

Godziny emisji Parszywa dwunastka 4

Grupy kanałów stacji

O programie TV stacji AMC

Na stronie stacji telewizyjnej AMC umieszczony jest program telewizyjny dla wybranego dnia, w typ przypadku na 2018-09-26. Domyślnie prezentowany jest program dla bieżącego dnia, za pomocą kalendarza i linkow z datą można wybrać dowolny inny dzień, dla którego dostępne są informacje o emisjach.

Wyświetlana strona zawiera program TV dla AMC. Poza ramówką na stronach znajdują się informacje na temat emitowanych programów, filmów i seriali oraz osób, które są związane ze stacją.

Dodatkowo na stronie programu telewizyjnego na 2018-09-26 dla kanału AMC można znaleźć informacje na temat programów i transmisji emitowanych na żywo oraz najbliższych premier. Program TV AMC umożliwia również przełączenie na widok tygodniowy zawierający tabelę z programem dla siedmiu dni.

Przewodnik telewizyjny po ramówce stacji AMC. Sprawdź w programie co możesz obejrzeć dziś i w kolejnych dniach.

Reklama
© 2016-2018 - PROGRAM TV - przewodnik telewizyjny naziemna.info